Demotapahtuma

Tapahtuman etusivulla teksti voidaan näyttää yhdessä tai kahdessa palstassa. Kahdessa palstassa, kuten tällä sivulla, toisella palstalla näytetään tapahtuman aika. 

Tekstialueelle voidaan sijoittaa kuvia tai Google Maps -kartta. Sijainti voidaan näyttää myös omalla sivullaan joko Here Maps - tai Google Maps -karttana. 

Tapahtuman kutsut lähetetään suoraan järjestelmästä, jolloin voimme seurata kutsuttujen ilmoittautumista ja tarvittaessa lähettää kutsutuille muistutusviestejä. Kutsulistoja voi olla useita ja voimme lähettää erilaiset viestit eri ryhmille. Kutsussa voi olla myös "en osallistu" linkki, jolla voimme seurata kutsusta kieltäytyneiden määrää ja välttää muistutuskutsujen lähettäminen niille, jotka eivät sitä halua. 

Ilmoittautumissivulle siirrytään tapahtumasivun painikkeesta tai kutsun linkistä. "Oletko jo rekisteröitynyt" -painikkeesta ilmoittautunut pääsee aina uudestaan katsomaan osallistumis- ja maksutietojaan. Tarvittaessa voidaan määritellä, että ilmoittautuja voi itse myös muokata tai perua osallistumistaan. 

Ilmoittautumislomakkeella voi olla useita rekisteröintipolkuja, joilla eri rekisteröintityypit voidaan erotella. Jokaiselle rekisteröintityypille voidaan määrittää tarvittaessa omat hinnat ja kiintiöt. 

Ilmoittautumisia voidaan seurata reaaliajassa.

Outlook Outlook
iCal iCal
Google Google
Yahoo! Yahoo!
MSN MSN
Yläosa