GETTING IT RIGHT
Een 'future proof' IT platform gebouwd op open source technologie

Regsiter now

Digitale transformatie initiatieven verhogen op grote schaal de behoefte naar IT-flexibiliteit, ‘developer-friendly’ infrastructuur en industriële robuustheid. Digital workloads zoals Big Data zorgen ervoor verandering in datacenter architectuur en IT processen, zoals DevOps. Open source en cloud (public en private) beginnen kritische factoren te worden voor het bouwen van een Next-Generation IT-architectuur.

De IDC Enterprise Open Source Roadshow is een interactief evenement voor IT-beslissers, IT-managers en ontwikkelaars die de zakelijke en operationele gevolgen willen begrijpen van het verplaatsen van hun IT-infrastructuur naar een open source model.
 

Dit evenement zal u helpen om: 

  • Inzicht te krijgen in de zakelijke en operationele impact van het verplaatsen van uw IT-infrastructuur naar een open source model in datacenter modernisering, Big Data en DevOps.
  • Maak kennis met open source-industrie Thought Leaders en uw vakgenoten om nieuwe inzichten te bespreken in recente technologie trends, implementatie-uitdagingen en best practices rond datacenter modernisering, Big Data en DevOps.
  • Ontvang een hands-on ervaring met de laatste Open Source technologieën.

Data en locaties

De Roadshow bestaat uit een serie van 12 events in Europa. (Klik hier voor de locatie informatie)

venue_NL

little country iconNederland  

A
genda
De IDC Enterprise Open Source Roadshow 2016 agenda zal bestaan uit keynote sessies, case presentaties, business- en technologie workshops en hands-on sessies. U kunt uw eigen agenda opstellen op basis van uw interesses en voorkeuren.

  • Business Track - nadruk op use cases, implementatie, en de operationele uitdagingen en best practices bij het gebruik van open source en cloud.
  • Technology Track - inzoomen op specifieke "how to" onderwerpen, herkennen van best practices, en het inperken van het risico's.
  • Hands-on labs - voor diegene die diep willen duiken in technologie en willen leren hoe toonaangevende open source tools voor Windows Azure (Big Data, DevOps, DC, open source) te implementeren zijn.

Meer informatie over IDC's point of view.

Sprekers

Toonaangevende IDC analisten en technologie expert sprekers zullen sessies verzorgen, onderzoek delen, en deelnemen aan netwerk sessies. Zij zullen u kritisch inzicht en kennis bieden in uw technologische omgeving en helpen bij de groei van uw wereldwijde zakelijke initiatieven. 

  
Partners
2015_microsoft_120             
       MesosphereLogo2      

Meer informatie over onze partners

       
Outlook Outlook
iCal iCal
Google Google
Yahoo! Yahoo!
MSN MSN
Top