Questions & Answers

Question: Voor wie wordt dit netwerkevenement georganiseerd?
Answer: Voor directie en hoger management uit de gehele schoonmaakbranche. Primair hebben schoonmaakbedrijven voorrang bij inschrijving, zie algemene voorwaarden.
   
Question: Hoe worden flights ingedeeld?
Answer: De organisatie deelt de flight’s in naar sterkte zodat er een acceptabel gemiddelde ontstaat. U mag aangeven of u graag met bepaalde spelers wel/niet in een flight wil deelnemen. De organisatie kan géén garanties geven.
   
Question: Wat zijn de betaalmogelijkheden?
Answer: Na het evenement ontvangt u een factuur van Nocore B.V. namens de Schoonmaak Golfdag organisatie.
   
Question: Wat kan ik verwachten deze dag?
Answer: Als u een handicap\GVB (of baanpermissie) speler bent doet u mee aan een shotgun 18 holes toernooi. Clinic spelers worden opgevangen door golf Pro’s en spelen een PAR3 wedstrijd. Vooraf is er een uitgebreide netwerklunch in het clubhuis. Daarna wordt u goed verzorgd op hole 19 met drankjes en een BBQ diner. Tijdens het diner is de prijsuitreiking en gedurende de avond kunt u bijpraten met uw branchegenoten.
   
Question: Wat is de dress code?
Answer: Een lange broek (geen trainingsbroek) met polo of shirt met kraag zijn gewenst. In de regenachtige tijd, is het altijd verstandig om een waterdicht maar ademend regenjack te dragen. Samen met een petje en misschien zelfs een paraplu. Draag sportieve (outdoor) schoenen.
   
Question: Hoe laat moet ik aanwezig zijn?
Answer: Vanaf 10.00 uur dient u zich in te schrijven aan de wedstrijdtafel bij de hoofdingang.
   
Question: Wat is de speelstijl?
Answer: Speelstijl 18-holes toernooispelers, Texas Scramble:

Alle slaan af van de afslagplaats(en) en vervolgens kiezen de teamleden de bal met de beste ligging. De overige ballen worden opgenomen en geplaatst binnen één clublengte van deze bal, maar niet dichter bij de hole. Alle spelers slaan om beurten hun tweede bal van deze positie. Vervolgens wordt wederom gekozen welke bal de beste positie heeft en een ieder plaatst zijn bal weer binnen één clublengte. Wordt een bal in een hazard of in de rough gekozen, dan moeten de overige ballen ook van daar uit gespeeld worden.

Op de greens moeten de ballen gespeeld worden binnen 10 cm van de gekozen bal (maar niet dichter bij de hole). Deze plaats dient gemarkeerd te worden met een marker.

BELANGRIJK: er dienen minimaal 4 afslagen van alle Spelers te worden gekozen. Op de scorekaart noteert u per hole voor wiens afslag is gekozen. De teamscore voor elke hole wordt genoteerd door de captain als bruto slagen.

   
Question: Wat zijn aandachtspunten?
Answer: De organisatie verzoekt u beslist op tijd te komen. Het evenement zal ongeacht het weerbeeld altijd doorgaan.
   
Question: Tot welke datum kan ik annuleren?
Answer: Tot en met 1 werkweek voor aanvang evenement. Daarna vervalt het recht op teruggave van uw inschrijfgeld.
  
Question:
Hoe gaan jullie om met mijn gegevens ivm de AVG?
 Answer:
Aangezien het een netwerkdag is worden je contactgegevens zoals je naam, telefoon, linkedin profiel gedeeld met de overige deelnemers via de schoonmaak golfdag App. Door deelname aan de golfdag en het accepteren van de algemene voorwaarden ga je hiermee akkoord. Tevens behoudt de schoonmaak golfdag het recht om ter plekke gemaakte foto's en video's te gebruiken voor haar website, socialmedia, webapp, drukwerk of andere promotionele doeleinden. Wil je dit liever niet? Geef dit dan van te voren aan.

Question: .
Answer: .
Top