Nexans logo
NEWS @ Nexans Nieuwsbrief

Nexans Nederland B.V.
 
europort-bann-web-NL-600-1
 
1 oktober 2015

Registreer nu

 
Europort 2015

VAN 3 - 6 NOVEMBER 2015 IN AHOY ROTTERDAM
Met bijna 30.000 bezoekers uit 84 landen behoort Europort tot de top van de maritieme beurzen in de wereld. Het is een 'must' voor iedereen, die voorop wil blijven lopen in de internationale maritieme industrie.

Het beursprogramma bedient sectoren als marine, z​eevaart, offshore, binnenvaart , baggerij, visserij en de  mega jachtbouw.


Registreer nu voor een gratis bezoek

 
Nexans op
Europort 2015
 
 Scheepskabel-250
COMPLETE RANGE KABELS EN DIENSTEN VOOR DE SCHEEPSBOUW
Met een uitgebreid assortiment, wereldwijde productie- en onderzoeksfaciliteiten, blijft Nexans innoveren en nieuwe producten en diensten voor de scheepsbouw ontwikkelen. Kabels die nog flexibeler en makkelijker te installeren zijn, waarbij rekening gehouden wordt met veiligheid en het milieu, vuurbestendigheid en een lange levensduur.

BEZOEK ONZE STAND 5111 IN HAL 5.


Meer over Nexans op EUROPORT 2015 

 
 
Focus op WERELDWIJDE KLANTEN

Focus op wereldwijde klanten WAARDE TOEVOEGEN AAN PRODUCTEN EN DIENSTEN

Nexans is de wereldleider op het gebied van innovatieve kabeloplossingen voor de maritieme industrie. Of het nu gaat om de lokale aanwezigheid van productie- en logistieke faciliteiten, om de ontwikkelingen in de scheepsbouw in Zuidoost-Azië op de voet te kunnen volgen, of in nauwe samenwerking met Europese partners waarde toevoegen aan hun producten en diensten. De wereldwijde activiteiten worden ondersteund door het nieuwe competentiecentrum van Nexans in Mönchengladbach, Duitsland.

 
 
Over Nexans
 
Nexans brengt energie tot leven door middel van een uitgebreid gamma kabels en kabeloplossingen die voor klanten wereldwijd betere prestaties leveren. De Nexans teams zetten zich in voor een partnerschap aanpak die klanten in vier belangrijke gebieden ondersteunt: energietransmissie en distributie (onderzee en op het land), energiebronnen (olie & gas, mijnbouw en hernieuwbare energiebronnen), transport (weg, spoor, lucht, zee) en gebouwen (commerciële en residentiële gebouwen en data centers). 
logo_nexans
 

 
 
News@Nexans - Nieuwsbrief van Nexans Nederland B.V. - Oktober 2015 verkoop@nexans.com
 


Cvent - Web-based Software Solutions