NEXANS Nederland B.V.

Nexans Nederland B.V.

News@Nexans Nieuwsbrief
 1 maart 2017
CPR voor kabels
  Nu verkrijgbaar:
De eerste CPR-gecertificeerde kabels voor bouwwerken
  YMvK Dca
  ​
 

Nexans levert vanaf 1 maart 2017 de eerste CPR-gecertificeerde kabels. Na een overgangsperiode van een jaar wordt per 1 juli 2017 de toepassing van CPR op kabels verplicht. Dat betekent dat kabels voor permanente installatie in bouwwerken moeten voldoen aan de nieuwe geharmoniseerde norm EN 50575: 2014, die eisen specificeert betreffende het brandgedrag van deze kabels. 

Lees verder

 
 
VD H07V-U Eca   Nieuwe generatie brandveilige kabels

Om aan de CPR te kunnen voldoen introduceert Nexans een nieuwe generatie brandveilige kabels, geheel in overeenstemming met de gewijzigde wet- en regelgeving. De introductie van deze nieuwe CE-gemarkeerde producten en bijbehorende prestatieverklaring zal geleidelijk plaatsvinden. Voor bouwwerken met een laag brandrisico (brandklasse Eca) zijn vanaf maart de eerste CPR gecertificeerde producten beschikbaar.
 
     
XMvK Eca   Nexans start ook met de levering van YMvK Dca    

Als eerste kabelfabrikant levert Nexans vanaf maart ook een aantal kabels voor bouwwerken met een middelgroot brandrisico (brandklasse Dca). Vanaf april zullen in deze brandklasse ook de overige uitvoeringen geleidelijk verkrijgbaar zijn, evenals kabels voor bouwwerken met een groot of zeer groot brandrisico (brandklassen Cca en B2ca).
 
     
YMvK Dca   Bekijk de datasheets en prestatieverklaring (DoP) van onze CPR-gecertificeerde producten

- Installatiedraad VD H07V-U Eca / H07V-R Eca

- Lichte installatiekabel XMvK Eca

- Neopreen mantelleiding LINEAX / H07RN-F Eca

- Installatiekabel YMvK Dca
 
     
   FOCUS OP DE CPR VOOR KABELS    
 
cpr voor kabels
WILT U MEER INFORMATIE ?


Heeft u vragen over de CPR ? Stuur een e-mail naar brandveiligheid.nl@nexans.com

Bezoek regelmatig onze website www.nexans.nl/cpr om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Lees meer...

 
  
  OVER NEXANS  
 
Nexans brengt energie tot leven door middel van een uitgebreid gamma kabels en kabeloplossingen die voor klanten wereldwijd betere prestaties leveren. De Nexans teams zetten zich in voor een partnerschap aanpak die klanten in vier belangrijke gebieden ondersteunt: energietransmissie en distributie (onderzee en op het land), energiebronnen (olie & gas, mijnbouw en hernieuwbare energiebronnen), transport (weg, spoor, lucht, zee) en gebouwen (commerciële en residentiële gebouwen en data centers).
 
   NEXANS Nederland B.V.
 
 
 

Cvent - Web-based Software Solutions