Nexans logo
NEWS @ Nexans Nieuwsbrief

Nexans Nederland B.V.
 
building_banner


 
25 november 2015

IN HET NIEUWS
 
Registreer nu voor het evenement van 8 t/m 10 december 2015
 
Ontmoeten en beleven! Daar draait het om bij Elektro Vakbeurs. Het nationale platform waar alle disciplines van elektrotechniek samenkomen: installatie, industrie en energie. In een ontspannen sfeer spreekt u exposanten en legt u de basis voor nieuwe samenwerkingen. Zo weet u wat er in uw branche leeft en doet u inspiratie op voor uw organisatie.

Onder het motto ‘Enjoy your day at work’ presenteert Nexans tijdens de Elektro Vakbeurs Hardenberg een aantal innovatieve en gebruiksvriendelijke producten en oplossingen voor installateurs.

Om Elektro Vakbeurs in Hardenberg te bezoeken kunt u zich inschrijven voor een gratis entreekaart. Klik op onderstaande link en kies voor 'Registeren zonder code'. U ontvangt na invulling per e-mail het entreebewijs.
Vraag uw entreebewijs nu aan!

 
NorwegianEscape
  CRUISESCHIP NORWEGIAN ESCAPE VAART UIT MET 2400 KM SHIPLINK® KABELS VAN NEXANS
De Norwegian Escape, een luxe cruiseschip dat is gebouwd door de Duitse scheepswerf Meyer Werft, is te water gelaten met aan boord 2400 km SHIPLINK® voedings-, instrumentatie- en stuurstroomkabels van Nexans.
Lees meer...

Fire-Alarm-Visual-5-versions-86
  GEWIJZIGDE DATUM INVOERING EUROPESE NORM EN 50575 (CPR) VOOR BRANDGEDRAG VAN KABELS: 1 JULI 2016
In overleg tussen CEN-Cenelec en de Europese Commissie is afgesproken dat de norm EN 50575, de norm voor kabels die onder de CPR vallen, ingaat op 1 juli 2016 in plaats van 1 december 2015.  Lees meer...

  VD box stapel80
  NEXANS VD BOX: PROFWIRE VD-DRAAD NU OOK IN WATERBESTENDIGE VERPAKKING MET UNIEKE KLEURHERKENNING
Niet langer een zoekplaatje in het magazijn, de winkel of op de werkvloer dankzij de unieke gekleurde dozen. De nieuwe VD box is uitgevoerd met een speciaal extra stevig waterbestendig karton. Dit betekent dat de doos ook in een natte omgeving sterk blijft. Lees meer...

mijnnexans
  EXTRANET VERZEKERT U VAN VOLLEDIGE REAL-TIME INFORMATIE OVER AL UW BESTELLINGEN
Via Mijn Nexans, een speciaal voor u opgezet Customer Extranet, volgt u uw orders op van A tot Z, zoals inkoopgegevens, logistieke data tot de facturatie. Een volledige historie in slechts enkele klikken Lees meer...

Wij maken uw job een beetje gemakkelijker

 
 
 
 
FOCUS OP DE CPR VOOR KABELS

firealarm   WILT U MEER INFORMATIE ?

Heeft u vragen over de CPR ? Stuur een e-mail naar brandveiligheid.nl@nexans.com

Bezoek regelmatig onze website www.nexans.nl/cpr om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

 
 
 
 
 
Over Nexans
 
Nexans brengt energie tot leven door middel van een uitgebreid gamma kabels en kabeloplossingen die voor klanten wereldwijd betere prestaties leveren. De Nexans teams zetten zich in voor een partnerschap aanpak die klanten in vier belangrijke gebieden ondersteunt: energietransmissie en distributie (onderzee en op het land), energiebronnen (olie & gas, mijnbouw en hernieuwbare energiebronnen), transport (weg, spoor, lucht, zee) en gebouwen (commerciële en residentiële gebouwen en data centers). 
logo_nexans
 

 
 
News@Nexans - Nieuwsbrief van Nexans Nederland B.V. - November 2015 verkoop@nexans.com
 


Cvent - Web-based Software Solutions