Nexans logo
NEWS @ Nexans Nieuwsbrief

Nexans Nederland B.V.
 

 
26 november 2015

NEWSFLASH SHIPBUILDING
 
CRUISESCHIP NORWEGIAN ESCAPE VAART UIT MET 2400 KM SHIPLINK® KABELS VAN NEXANS
Het volledige gamma scheepskabels van Nexans bevindt zich aan boord
 
Cruiseschip Norwegian Escape
 
De Norwegian Escape, een luxe cruiseschip dat is gebouwd door de Duitse scheepswerf Meyer Werft, is te water gelaten met aan boord 2400 km voedings-, instrumentatie- en stuurstroomkabels van Nexans. De SHIPLINK® kabels werden geleverd als onderdeel van een meerjarig contract met de scheepswerf.

Alle kabels zijn ontworpen op basis van halogeenvrije materialen, waardoor deze brandvertragend zijn en de rookontwikkeling beperken. De SHIPLINK® kabeloplossingen van Nexans voldoen aan de strenge eisen voor cruiseschepen op het gebied van brandveiligheid, een van de belangrijkste drivers voor de cruise industrie. Lees meer...

 
Beurs Europort
 
Europort
  MARITIEME VAKBEURS EUROPORT 2015 ZEER SUCCESVOL
Nexans Nederland was een van de ruim 1100 exposanten uit 40 landen tijdens Europort 2015, van 3 t/m 6 november jl. in Ahoy Rotterdam.

Tijdens Europort 2015 presenteerde Nexans een uitgebreide range maritieme kabels voor een nieuwe generatie schepen. Kabels die nog flexibeler en makkelijker te installeren zijn, waarbij rekening gehouden wordt met veiligheid en het milieu, vuurbestendigheid en een lange levensduur. Ook worden nieuwe klantgerichte services aangeboden, zoals kabels klantspecifiek ontwerpen, op maat snijden en labelen, of kabels met voorgemonteerde accessoires leveren. Dit alles ook nog met de mogelijkheid tot 'just-in-time'-leveringen wereldwijd.

Roel van der Zwet
  "Europort is binnen Europa een belangrijke ontmoetingsplaats voor specialisten die werkzaam zijn in de maritieme industrie. Het globale marktsegment ‘Shipbuilding & Navy’ is voor Nexans van strategisch belang. Deze beurs was voor ons een uitstekende gelegenheid om ons nadrukkelijker te positioneren en om onze Nederlandse en internationale partners op onze stand te kunnen ontmoeten," aldus Roel van der Zwet, Area Manager Shipbuilding van Nexans over Europort 2015. "Onze veelzijdige samenwerking met ‘captains of industry’ als Meyer Werft, Damen en Fincantieri, geeft ons de mogelijkheid behoeftes tot in detail te begrijpen, om vervolgens oplossingen te ontwikkelingen die veel verder gaan dan alleen het leveren van kabels, hoewel we natuurlijk erkennen dat de basis erg solide en constant moet zijn. Maar de industrie verandert en intensieve samenwerking op het gebied van Supply Chain Management wordt de komende jaren steeds belangrijker."

paul borghouts
  WILT U MEER INFORMATIE?
Neem dan contact op met Paul Borghouts, Sales Manager Industry van Nexans Nederland. Hij specialiseerde zich in kabels voor industriële toepassingen, zoals voor scheepsbouw, olie & gas en de petrochemische industrie en ontwikkelde een speciale expertise op het gebied van brandveilige kabels. Ook is Paul actief in nationale norm- en standaardisatie commissies, onder meer met betrekking tot de nieuwe brandclassificatie voor kabels voor bouwwerken.

Contactgegevens:
Mobiel: 06-50651187
E-mail: Paul.borghouts@nexans.com


Lees meer over onze maritieme kabels en oplossingen

 
 
 
 
FOCUS OP WERELDWIJDE KLANTEN

Focus op wereldwijde klanten   WAARDE TOEVOEGEN AAN PRODUCTEN EN DIENSTEN

Nexans is de wereldleider op het gebied van innovatieve kabeloplossingen voor de maritieme industrie. Of het nu gaat om de lokale aanwezigheid van productie- en logistieke faciliteiten, om de ontwikkelingen in de scheepsbouw in Zuidoost-Azië op de voet te kunnen volgen, of in nauwe samenwerking met Europese partners waarde toevoegen aan hun producten en diensten. De wereldwijde activiteiten worden ondersteund door het nieuwe competentiecentrum van Nexans in Mönchengladbach, Duitsland.
 
 
 
 
 
Over Nexans
 
Nexans brengt energie tot leven door middel van een uitgebreid gamma kabels en kabeloplossingen die voor klanten wereldwijd betere prestaties leveren. De Nexans teams zetten zich in voor een partnerschap aanpak die klanten in vier belangrijke gebieden ondersteunt: energietransmissie en distributie (onderzee en op het land), energiebronnen (olie & gas, mijnbouw en hernieuwbare energiebronnen), transport (weg, spoor, lucht, zee) en gebouwen (commerciële en residentiële gebouwen en data centers). 
logo_nexans
 

 
 
News@Nexans - Nieuwsbrief van Nexans Nederland B.V. - November 2015 verkoop@nexans.com
 


Cvent - Web-based Software Solutions