NEXANS_Logo_Negatif-155W

Nexans Nederland B.V.

News@Nexans Nieuwsbrief
 19 mei 2016
Nexans Building Banner
 
  IN HET NIEUWS  
 


NEXANS MAAKT MVO PRESTATIES ZICHTBAAR
OP HET FIRA PLATFORM

 
  NeXANS NEDERLAND PUBLICEERT MVO-RAPPORT BRONS

 
 FIRA
  Nexans Nederland heeft op 13 april 2016 als eerste bedrijf in de kabelindustrie haar prestaties op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) zichtbaar gemaakt op het FIRA Platform. FIRA koppelt ondernemingen die duurzaam inkopen aan bedrijven die duurzaam leveren. Nexans Nederland heeft besloten dit initiatief te omarmen omdat wij geloven in het actief bevorderen van duurzaamheid en het transparant maken van onze prestaties.

wim wallet "Nexans erkent haar maatschappelijke verantwoordelijkheid”, becommentarieert Wim Wallet, Algemeen Directeur van Nexans Nederland. “Wij waarborgen de belangen van onze klanten, medewerkers, aandeelhouders en de maatschappij, onder meer door toepassing van duurzame producten en allerlei praktische oplossingen met betrekking tot maatschappelijk verantwoord ondernemen. Management en medewerkers leveren zo een actieve bijdrage aan ons beleid voor duurzame ontwikkeling.
Lees meer...
 
 
 
Technische conferentie over supergeleider
  NEXANS TECHNISCHE CONFERENTIE OVER SUPERGELEIDERS BESPREEKT NIEUWE UITDAGINGEN VOOR ENERGIE TRANSITIE
Experts van Nexans en academici ontmoetten vorige maand klanten en professionals uit de sector in het Musée des arts et métiers in Parijs om te bespreken hoe supergeleidende elektriciteitsnetten een concrete oplossing zouden kunnen bieden voor de veranderingen in het Europese energielandschap.
Lees meer...
 
 
 
Fire-Alarm-Visual-5-versions-86   NIEUWE NEDERLANDSE NORM: NEN 8012
In december 2015 werd de nieuwe Nederlandse norm NEN 8012 gepubliceerd, die eisen stelt aan kabels met betrekking tot hun gedrag bij brand. NEN 8012 geeft een methodiek voor het maken van een keuze van het leidingtype in de installatie ter beperking van het gevaar van brandvoortplanting en rookontwikkeling. In deze methodiek wordt ook rekening gehouden met het beperken van de gevolgschade van brand.
Lees meer...
 
 
 
VD box stapel80
  NEXANS VD BOX:  PROFWIRE VD-DRAAD NU OOK IN WATERBESTENDIGE VERPAKKING MET UNIEKE KLEURHERKENNING
Niet langer een zoekplaatje in het magazijn, de winkel of op de werkvloer dankzij de unieke gekleurde dozen. De nieuwe VD box is uitgevoerd met een speciaal extra stevig waterbestendig karton. Dit betekent dat de doos ook in een natte omgeving sterk blijft. 
Lees meer...
 
 
 
Rheyflex
  NEXANS STUURSTROOMKABELS: ‘Know you are in control’ met RHEYFLEX®
Onder de merknaam RHEYFLEX® levert Nexans een breed pakket flexibele en betrouwbare stuurstroomkabels voor industriële toepassingen, ook in halogeenvrije uitvoeringen.  
Lees meer...

 
incontrol600
 
  FOCUS OP DE CPR VOOR KABELS    
 
firealarm
WILT U MEER INFORMATIE ?


Heeft u vragen over de CPR ? Stuur een e-mail naar brandveiligheid.nl@nexans.com

Bezoek regelmatig onze website www.nexans.nl/cpr om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Lees meer...

 
 
  OVER NEXANS  
 
Nexans brengt energie tot leven door middel van een uitgebreid gamma kabels en kabeloplossingen die voor klanten wereldwijd betere prestaties leveren. De Nexans teams zetten zich in voor een partnerschap aanpak die klanten in vier belangrijke gebieden ondersteunt: energietransmissie en distributie (onderzee en op het land), energiebronnen (olie & gas, mijnbouw en hernieuwbare energiebronnen), transport (weg, spoor, lucht, zee) en gebouwen (commerciële en residentiële gebouwen en data centers).
 
   NEXANS_Logo_CMYK-flat-200
 
 
 

Cvent - Web-based Software Solutions