Holiday Inn Auckland Airport

Lue, kuinka Cvent Supplier Network toimii
2 Ascot-tie Mangere Aucklandissa 2022

Arvioinnit

Qualmark New Zealand Limited
4

Palkinnot

World Travel Awards - Australasian johtava lentokenttähotelli 2018

Tapahtumapaikan kohokohdat

Mukavuudet

Huoneiden ominaisuudet ja vieraiden palvelut

  • Huonepalvelu
  • Internetyhteys
  • Matkatavarasäilytys
  • Näkymä (puutarha)
  • Pesulapalvelu
  • Vastaanottopalvelut
  • Ääniviestipalvelu

Palvelut

  • Catering-palvelu
  • Esteetön pyörätuolille
  • Ravintola
  • Tila (puoliyksityinen)

Liiketoimintapalvelut

  • AV-varusteet
  • Business Center

Vapaa-ajan aktiviteetit

  • Hyvinvointikeskus
  • Ulkouima-allas

Tapahtumapaikan saavutettavuus

  • Bussi
  • Juna
  • Lentokenttäkuljetus
  • Taksi

Varustus

  • Odotusalue
  • Tanssilattia

Etäisyys lentokentältä

  • 2.05 mi. tapahtumapaikasta

Pysäköinti

  • Ilmainen pysäköinti
  • Kadunvarsipysäköinti

Tapahtumapaikan Holiday Inn Auckland Airport kokoustila

Kokoustilojen kokonaismäärä18 718 ft²
Kokoustila11
Suurin tila3 918 ft²
Toiseksi suurin tila2 637 ft²
Tila (puoliyksityinen)Saatavilla
Suodattimet

Hotellihuoneet

Hotellihuoneiden kokonaismäärä251
Yhden hengen huone (1 sänky)136
Kahden hengen huone (2 sänkyä)114
Sviitit10
Veroaste15%

Paikalliset nähtävyydet

Sateenkaaren loppu

Virkistys
Etäisyys 10 km
Uuden-Seelannin suurin teemapuisto tarjoaa jännittävän ja jännittävän päivän sekä nuorille että sydämeltään nuorille. Puistossa on useita jännittäviä kyytejä, jotka takuulla nostavat pulssia, sekä tarjoavat jännittäviä tiiminrakennusvaihtoehtoja yritystapahtumalle, jolla on ero. Tiiminrakennustoimintaan kuuluvat Amazing Race, Rikostutkijat ja Rainbows End Top Tribe. Mikä olisi parempi tapa lisätä työntekijöiden motivaatiota ja parantaa viestintää, samalla kun pidät hauskaa?
2 Clist Crescent
Manukau
Aucklandissa, NZ 2104

Lukko N Load seikkailut

Virkistys
Etäisyys 4 km
Tervetuloa Lock N Load Adventures -tapahtumaan, joka on NZ:n äärimmäinen monitoimintapaikka, jossa on paintball, jousiammunta, nuolitunnistus ja Combat Laser Tag. Vain 2 minuutin päässä Aucklandin lentokentältä meillä on 9 upeaa teemakenttää, mukaan lukien D Day landing, Area 51 ja Dawn of the Dead -hautausmaa. Paljon hauskaa perheelle ja ystäville, kouluille, yrityksille, urheilujoukkueille, syntymäpäiville ja polttareille. Tee yksi aktiviteetti tai yhdistä kaikki ja nauti Lock N Load -seikkailusta tänään... Ystävällinen tiimimme tarjoaa ammattitaitoista ja henkilökohtaista palvelua. Meillä on mukava grillialue, ja voimme tarjota täyden ateriapalvelun päivällesi. Kerro vain meille mitä etsit ja luomme sinulle hämmästyttävän seikkailun.
46 Nixon Rd, Aucklandin lentokenttä,
Aucklandissa, NZ 2022

JKs Golfin maailma

Virkistys
Etäisyys 3 km
Tervetuloa Aucklandin lentokentän lähimmälle ajoradalle. JKs World of Golf, yksi Aucklandin hienoimmista ja Uuden-Seelannin ainoista 24 tunnin ajomatkan päässä, sijaitsee vain muutaman minuutin ajomatkan päässä Holiday Inn Auckland Airportista.
10 Nixonin tie
Mangere
Aucklandissa, NZ 2022

Perhospuro

Virkistys
Etäisyys 4 km
Tervetuloa ja uppoudu trooppiseen perhostaloomme tai matkusta ajassa taaksepäin dinosaurusten valtakunnassa, kun dinosaurukset hallitsivat. Tapaa Scar ja Goldie, NZ:n ainoat suolaisen veden krokotiilit. Meillä on tuotantoeläimiä, alligaattoreita, ötököitä, kaunis lintulintu ja tutustu uusimpaan näyttelyyn Kiwi Forest.
10 Tom Pearce -asema
Auckland Lentokenttä
Aucklandissa, NZ 2022

Villa Maria Estate

Virkistys
Etäisyys 3 km
Yhden miehen bändistä globaaliksi brändiksi 50 vuodessa Vuonna 1961, vain 21-vuotiaana, George Fistonich vuokrasi isältään viisi hehtaaria maata Mangeressa, Aucklandissa ja aloitti vain hehtaarin viiniköynnöksistä. George teki ensimmäisen viininsä nimellä Villa Maria vuonna 1962 tästä lohkosta korjatuista rypäleistä. Koko 1960-luvun Villa Maria oli yhden miehen bändi, jonka Georgen vaimo Gail tuki häntä hänen yrityksessään. George valmisti kuivia puna- ja valkoviinejä hankkimalla viinirypäleitä Aucklandin suurilta alueilta. 1970-luvun alussa George alkoi palkata henkilöstöä ja yritys laajeni nopeasti. Nykyään Villa Maria työllistää yli 250 vakituista työntekijää, kasvattaa 28 erilaista rypälelajiketta ja vie viiniä yli 60 maahan ympäri maailmaa.
118 Montgomerie Road
Ruokaa, Manukau,
Aucklandissa, NZ 2153

Rakettiköydet

Virkistys
Etäisyys 4 km
Nouse sohvalta ja suuntaa Rocket Ropes -puistoon, Aucklandin ainoaan kaupunkien korkeiden köysien aktiviteettipuistoon. Kahdelta kurssiltamme käynnistettiin yli 60 haastavaa ilmatoimintaa. Croc Tower on täydellinen kaikille taitotasoille, aloittamalla matalalta ja nousemalla huipulle. Lisäksi meillä on jotain hauskaa pienillemme juniorRocketeer-kurssilla.
10 Tom Pearce Drive
Aucklandin kansainvälinen lentoasema
Aucklandissa, NZ 2022

Enemmän

Etsitkö konferenssipaikkaa Etelä-Aucklandissa? Tiedämme, kuinka vaikeaa on löytää oikea paikka Etelä-Aucklandista erityistapahtumaasi varten, varsinkin kun on kyse teknisistä vaatimuksista, kapasiteeteista ja organisaatiosta. Mutta älä etsi enää, me hoidamme sinut! Etsitpä sitten pientä kokouspaikkaa, keskikokoista tai suurta kokouspaikkaa, meillä on 11 joustavaa kokouspaikkaa ja yksi Etelä-Aucklandin suurimmista hotellien konferenssipaikoista jopa 400 hengelle, jotka on suunniteltu erityisesti tarjoamaan tiimillesi tuottavia alueita, joissa upeilla ideoilla on tilaa kasvaa. Holiday Inn Auckland Airport sijaitsee Etelä-Aucklandissa lähellä Manukaua ja Länsi-Aucklandin aluetta, subtrooppisten puutarhojen keskellä ja kaukana moottoritien melusta ja lentoreiteistä. Parasta? Olemme vain muutaman minuutin päässä Aucklandin lentokentältä, mikä tekee meistä kätevän konferenssipaikan sekä kotimaisille että kansainvälisille vieraille, jotka haluavat tuntea olonsa tuottavammaksi ja energisemmäksi kokouksessa tai konferenssissa.

Lisätiedot

Uuden-Seelannin yleiset vapaapäivät: 1. tammikuuta - uudenvuodenpäivä 2. tammikuuta - Päivä uudenvuodenpäivän jälkeen 6. helmikuuta - Waitangi-päivä 25. huhtikuuta - ANZAC-päivä 3. kesäkuuta - Queensin syntymäpäivä 28. lokakuuta - Vapunpäivä 25. joulukuuta - Joulupäivä 26. joulukuuta - Boxing Day