Holiday Inn - Austin Airport

Lue, kuinka Cvent Supplier Network toimii
6711 Itä-Ben Valkoinen Bulevardi Austin, TX 78741

Arvioinnit

Northstar
3
AAA
3
Forbes Travel Guide
3

Tapahtumapaikan kohokohdat

Mukavuudet

Huoneiden ominaisuudet ja vieraiden palvelut

  • Huonepalvelu
  • Internetyhteys
  • Matkatavarasäilytys
  • Pesulapalvelu
  • Puhelut (paikallispuhelut)
  • Ääniviestipalvelu

Palvelut

  • Catering-palvelu
  • Ilmainen lentokenttäkuljetus
  • Ravintola
  • Tila (yksityinen)
  • Turvallisuushenkilökunta

Liiketoimintapalvelut

  • AV-varusteet
  • Business Center

AV-varusteet

  • AV-varustus

Vapaa-ajan aktiviteetit

  • Hyvinvointikeskus
  • Ulkouima-allas

Tapahtumapaikan saavutettavuus

  • Lentokenttäkuljetus
  • Taksi

Etäisyys lentokentältä

  • 3 mi. tapahtumapaikasta

Pysäköinti

  • Ilmainen pysäköinti
  • Bussipysäköinti

Tapahtumapaikan Holiday Inn - Austin Airport kokoustila

Kokoustilojen kokonaismäärä2 871 ft²
Kokoustila3
Suurin tila2 929 ft²
Toiseksi suurin tila1 798 ft²
Tila (yksityinen)2 871 ft²

Pohjapiirrokset

Suodattimet

Hotellihuoneet

Hotellihuoneiden kokonaismäärä138
Yhden hengen huone (1 sänky)67
Kahden hengen huone (2 sänkyä)55
Sviitit16
Veroaste17%

Paikalliset nähtävyydet

Lady Bird -järvi

Virkistys
Etäisyys 6 mi.
Lady Bird Lake on jokimainen tekojärvi Colorado-joella Austinissa Texasissa Yhdysvalloissa. Austinin kaupunki loi säiliön vuonna 1960 uuden kaupungin voimalaitoksen jäähdytyslammikoksi. Järveä, jonka pinta-ala on 416 hehtaaria, käytetään nyt pääasiassa virkistykseen ja tulvien torjuntaan. Ulosahduspaikka on Colorado-joki! Minkä tahansa yli 300 auringonpaistepäivästä Austinissa joka vuosi, ei ole parempaa paikkaa mennä kuin Lady Bird Lake. Olitpa sitten vaeltamassa tai pyöräilemässä polkuja, harrastamassa stand up -lautajoogaa tai jokiristeilyllä, et löydä pulaa ulkoilusta kauniin Austinin keskustan sydämessä. Lady Bird Lake, keinotekoinen järvi Colorado-joella, ulottuu yli viisi mailia Austinin eteläpuolen läpi Travisin piirikunnassa (keskellä 30°15' N, 97°43' W). Tunnit Maanantai - perjantai KLO 8.00—17.00

Congress Avenuen silta

Yöelämä
Etäisyys 8 mi.
Ann W. Richards Congress Avenue -silta ylittää Lady Bird -järven Austinissa, Texasissa. Ennen Longhornin padon rakentamista vuonna 1960 silta ylitti Colorado-joen, josta Lady Bird Lake takavarikoidaan. Vuoden 1980 kunnostus muutti Congress Avenuen sillan ihanteelliseksi lepakkoluolaksi, joka houkutteli pian muuttavia meksikolaisia vapaahäntäisiä lepakoita. Vuosikymmeniä myöhemmin Austinin lepakoiden lukumäärä on kasvanut ja paikalliset ovat omaksuneet rakastetut olennot naapureiksi, jotka hoitavat mielellään kaupungin hyönteisten torjuntaa ja tarjoavat hämmästyttävän iltaisen esityksen. MILLOIN NÄHDÄ LEPAKOT Maaliskuun lopusta alkaen ja alkusyksystä jatkuu Pohjois-Amerikan suurin kaupunkien lepakkopanta kutsuu Austinia kodiksi. Lepakot alkavat herätä ja aloittaa yölentonsa auringonlaskun aikaan. Ensimmäiset lepakot alkavat valua sillan alta sitten. Auringon laskun jälkeen esitys todella alkaa, ja sadat tai tuhannet lepakot valuvat ulos ja laskeutuvat itään Lady Bird -järven yli. Paras aika nähdä lepakoita on auringonlaskun aikaan, mutta iltaesitys voi tapahtua missä tahansa klo 7.30—21.45. Kaikkien lepakoiden poistuminen sillalta yöksi voi kestää jopa 45 minuuttia. Suunnittele saapumista aikaisin löytääksesi pysäköinnin ja saadaksesi paikkasi.
Kongressikatu
Austin, TX, US 78704

Austinin keskusta

Yöelämä
Etäisyys 7 mi.
Runsaalla historiantajulla ja kukoistavalla viihdemaailmalla, Downtown on Austinin sykkivä sydän. 1800-luvun lopun arkkitehtoniset maamerkit, kuten ikoninen Texas State Capitol (1888) ja Driskill Hotel (1886), sekoittuvat moderneihin museoihin. Musiikin ystävät parveilevat juhlittuihin paikkoihin, kuten Austin City Limits Live at The Moody Theater ja Stubbs BBQ, kun taas juhlijat käyvät East 6th Streetin korkean energian baareissa.

Texasin yliopisto Austinissa

Yliopisto
Etäisyys 8 mi.
Kuten osavaltio, jota se kutsuu kodiksi, Texasin yliopisto Austinissa on rohkea, kunnianhimoinen johtaja, joka tukee noin 52 000 erilaista opiskelijaa, 3 000 opettajaa ja kansallisia huippuohjelmia 18 korkeakoulussa ja koulussa. Texasin johtavana tutkimusyliopistona UT houkuttelee vuosittain yli 650 miljoonaa dollaria löytöihin. Austinin, Texasin, kaupungin, joka tunnetaan luovasta ja yrittäjähengestään, taustalla yliopisto tarjoaa paikan tutkia lukemattomia mahdollisuuksia huomisen taiteilijoille, tutkijoille, urheilijoille, lääkäreille, yrittäjille ja insinööreille. Kuuluisia UT Austinin alumneja ovat: Matthew McConaughey Farrah Fawcett Roger Clemens Kevin Durant Gloria E Anzaldua Jon Hamm Karl Rove Lady Bird Johnson
110 Sisäkampus tohtori,
Austin, TX 78712

Texasin osavaltion pääkaupunki

Historiallinen maamerkki
Etäisyys 7 mi.
Texasin pääkaupunki on laajalti tunnustettu yhdeksi maan merkittävimmistä osavaltion pääkaupungeista. Se sijoitettiin kansalliseen historiallisten paikkojen rekisteriin vuonna 1970 ja nimettiin kansalliseksi historialliseksi maamerkiksi vuonna 1986.
1100 Congress Ave. ,
Austin, TX 78701

Amerikan piiri (COTA)

Virkistys
Etäisyys 8 mi.
Circuit of the Americas on luokan 1 FIA-eritelmä 3,426 mailin moottoriurheilurata ja laitokset, jotka sijaitsevat Austinin, Texasin, Extraterritoriaalisella lainkäyttöalueella Yhdysvalloissa. Laitoksella järjestetään Formula 1 United States Grand Prix, NASCARin Texas Grand Prix ja Motorcycle Grand Prix of the Americas, [2] kierros MotoGP: ssä. Se isännöi aiemmin Australian V8 Supercars, [3] Americas Rallycross Championship, American Le Mans Series, [4] Rolex Sports Car Series, [5] FIA World Endurance Championship, [6] IMSA WeatherTech SportsCar Championship ja IndyCar Classic.
9201 Circuit of the Americas Blvd
Austin, TX 78617

Moody-keskus

Virkistys
Etäisyys 7 mi.
Moody Center on 375 miljoonan dollarin, yli 15 000 istumapaikka, joka tarjoaa yli 150 yötä vuodessa ainutlaatuista viihdettä. Moody Centerissä on musiikkiteollisuuden parhaat ja suurimmat nimet samalla kun se isännöi Texasin yliopiston naisten ja miesten koripallopelejä, perheesityksiä ja muita urheilu- ja paikallisia tapahtumia.
2001 Robert Dedman Tohtori
Austin, TX 78712

COTALAND | Circuit of the Americas

Virkistys
Etäisyys 9 mi.
AVAUS 202! TARJOAMME PERHEILLE TOISEN ASIAN TEKEMISTÄ! COTALAND, on huvipuiston nimi. Se varustetaan avautuessaan vähintään 25 kyytiä, mukaan lukien viisi vuoristorataa. ”Odotamme lastenpuiston avautuvan joskus tänä vuonna ja sitten jännitysretket ja koko puisto avautuvat vuonna 2023", hän sanoi. Yksi näistä lasinalusista on Circuit Breaker, joka tarjoaa todella ainutlaatuisen kokemuksen. ”Se on kallistuslasia, se tulee olemaan ensimmäinen laatuaan Amerikassa. Sillä on sisko ulkomailla. On vain hienoin kokemus roikkua alaspäin odottamassa, että se putoaa”, sanoi Matt Hughey, COTA Kartingin ja COTALANDin vanhempi johtaja. Hughey kertoi ostavansa kyytejä kaikkialta maailmasta, myös maista kuten Saksasta, Italiasta ja Alankomaista. ”Palindrome on tulossa tänä vuonna, se on myös ensimmäinen laatuaan. Se on sukkulatorata, ja voit ajaa sillä vain täällä. Se on sukkulatorata, joka vie sinut 90 astetta ylös ja menee COTA Boulevardin yli”, Hughey sanoi. Formula ykkösten ja suuren amfiteatterin ansiosta kävijät ovat vasta alkaneet nähdä vasta alkua siitä, mitä COTA:lla on tarjottavanaan. Epstein sanoi, että sillä on jo 1,2 miljoonaa kävijää vuosittain, hän toivoo, että määrä kasvaa lasinalusten lisäämisen myötä.
9201 Circuit of the Americas Blvd
Austin, TX 78617

Enemmän

Holiday Inn - Austin Airport sijaitsee Texasissa. Hotellissamme on 138 huonetta ja kaikki tavalliset mukavuudet mukavaan oleskeluun. Vieraat pääsevät helposti kaikkiin lähialueen nähtävyyksiin. Tämä ylellinen hotelli sijaitsee Ben White Blvd -kadulla lähellä Highway 183 ja Interstate 35, lähellä METS-keskusta ja joitain Austinin tärkeimpiä työnantajia, kuten Tokyo Electron, Oracle, Deloitte, IRS ja Veteran Affairs (VA) Regional Center. Asiakkaat voivat nauttia helpon pääsyn ruokailuun paikan päällä olevassa Bistro-ravintolassamme tai rentoutua sekoitetun juoman äärellä aulaloungessamme. Holiday Inn Austin Airport tarjoaa tasapainon lomallesi, mukaan lukien pääsy paikan päällä olevaan kuntokeskukseemme, jossa on uusimmat kuntolaitteet tai pulahda virkistävään ulkouima-altaaseen. Muita nähtävyyksiä ovat McKinney Falls State Park, Darrell K Royal Texas Memorial Stadium, Frank Erwin Center tai yksi Keski-Texasin monista museoista, kuten Bob Bullock Texas State History Museum.

Kausiluonteisuus

Tam
Hel
Maa
Huh
Tou
Kes
Hei
Elo
Syy
Lok
Mar
Jou
Huippusesonki
Mar 8 – Mar 24
Apr 11 – Apr 14
Oct 1 – Oct 31
Normaali sesonki
Hiljainen sesonki

Peruutuskäytäntö

48 tuntia yksittäisille varauksille

Ota yhteyttä

Sinulla on jo tili?