InterContinental Bellevue at the Avenue

Lue, kuinka Cvent Supplier Network toimii
850 103rd Avenue NE Bellevue, WA 980004

Erikoistarjoukset

2X Points with IHG Business Rewards

15.05.2024 – 30.11.2024

InterContinental Bellevue Group Offerings

15.05.2024 – 31.12.2024

Hotellin haluamat päivämäärät

  • 19.05.202431.12.2024

Mukavuudet

Huoneiden ominaisuudet ja vieraiden palvelut

  • Huonepalvelu
  • Internetyhteys
  • Matkatavarasäilytys
  • Näkymä (urbaani)
  • Näkymä (vuori)
  • Pesulapalvelu
  • Puhelut (maksuttomat)
  • Puhelut (paikallispuhelut)
  • Vastaanottopalvelut
  • Ääniviestipalvelu

Palvelut

  • Catering-palvelu
  • Esteetön pyörätuolille
  • Lemmikkiystävällinen
  • Ravintola
  • Tila (puoliyksityinen)
  • Tila (ulkona)
  • Tila (yksityinen)
  • Turvallisuushenkilökunta
  • Ulkopuoliset catering-tarjoajat sallittu

Liiketoimintapalvelut

  • AV-varusteet
  • Videokonferenssi
  • VIP-palvelut

AV-varusteet

  • AV-varustus
  • Huippunopea internet
  • Paikan päällä oleva AV-henkilökunta

Vapaa-ajan aktiviteetit

  • Spa tai salonki

Tapahtumapaikan saavutettavuus

  • Bussi
  • Taksi

Varustus

  • Lastauslaituri
  • Odotusalue
  • Siirrettävät seinät
  • Tanssilattia

Saapuminen tänne

Lentokentältä: SeaTacin lentokentältä Bellevueen kautta I-405 North (18,2 mailia, ETA 30—40 minuuttia liikenteestä riippuen) Ajo-ohjeet: I-405N Airport Expresswayltä ja WA-518 E Exit 13B ja seuraa sitten opasteita kohti NE 8th St W Ota RT: llä 102nd Ave NE Hotel on LT -tiellä Hotelliin pohjoisesta: Pohjois-Seattlesta, n. 12 mailia, 18 min Mene I5 S Portlandiin, 9,1 mailia, 10 min Exit 168B LT:n suuntaan WA520 kohti Bellevue, Tollway, 5,5 km Käytä RT 2 -kaistoja Bellevue Way -liittymää Käänny RT kohti NE 12th St NE 12th St kääntyy LT ja muuttuu 102nd Ave -hotelliksi LT Hotelliin etelästä: Portlandista Mene tietä I5 N Seattleen Käänny RT yhdistääksesi WA167 N: lle kohti Renton Merge -tietä I405 N Käytä RT-kaistaa poistuaksesi 13B kohti NE 4th St: tä kohti NE 8th St. Seuraa opasteita kohti NE 8th ST W Merge NE: tä Käänny RT osoitteeseen 102nd Ave NE ja hotelli on LT:lläsi Hotelliin idästä: Snoqualmie Casinolta, putouksilta tai passilta Ota I90 W Bellevueen Käytä kaukaista RT-kaistaa poistumiseen 10 I405 N Everettille Käytä RT-kaistaa poistuaksesi 13B kohti NE 4th St: tä kohti NE 8th St. Seuraa opasteita kohti NE 8th ST W Merge NE 8th St. Käänny RT 102nd Ave NE ja hotelli on LT:lläsi Hotelliin lännestä: Seattlesta I90 E: n kautta Ota I5-ramppi Portlandiin Pysy haarassa vasemmalla, seuraa opasteita I90 E Bellevue Pysy vasemmalla haarassa pysyäksesi kadulla I90 E Ota liittymä 9 kohti Bellevue Way Seuraa Bellevue Way SE LT: tä kohti NE 8th ST RT 1. risteyskatua kohti 102nd Ave NE Hotel on vasemmalla

Pysäköinti

  • Ilmainen pysäköinti
  • Pysäköijän suorittama pysäköinti60,00 $ / päivä

Etäisyys lentokentältä

  • 17.9 mi. tapahtumapaikasta

Tapahtumapaikan InterContinental Bellevue at the Avenue kokoustila

Kokoustilojen kokonaismäärä11 756 ft²
Kokoustila9
Suurin tila4 272 ft²
Toiseksi suurin tila3 460 ft²
Tila (yksityinen)8 296 ft²
Tila (puoliyksityinen)3 460 ft²
Tila (ulkona)925 ft²
Suodattimet

Hotellihuoneet

Hotellihuoneiden kokonaismäärä208
Yhden hengen huone (1 sänky)164
Kahden hengen huone (2 sänkyä)44
Sviitit18
Yhden hengen huoneen (1 sänky) hinta459,00 $ – 569,00 $
Kahden hengen huoneen (2 sänkyä) hinta459,00 $ – 569,00 $
Veroaste14,5%

Paikalliset nähtävyydet

Washington-järvi: Meydenbauer Bayn puisto

Virkistys
Etäisyys 2 mi.
Vieraile Bellevuen uusimmassa rantapuistossa, johon kuuluu näköalaterassi, rinteen metsä, ulkoluokkahuone, leikkialue, rantatalo, PPV-laukaisu, valaanpyyntirakennuksen päivitys, jalankulkijoiden laituri, rantaviivan kunnostus, päivällä valaistu kanava ja rotko. REI tarjoaa kanootti- ja kajakkivuokrausta Meydenbauer Bay Parkissa. Tämä puisto on myös moottoroimaton vesikulkuneuvon laukaisupaikka.
419 98th Avenue NE
Bellevue, WA, US 980004

Seattle-Tacoma Seatacin kansainvälinen lentoasema (SEA)

Lentokenttä
Etäisyys 17 mi.
Seattle-Tacoma Int. Lentokenttä (IATA: SEA, ICAO: KSEA, FAA LID: SEA), joka tunnetaan myös nimellä Seattlen lentokenttä, SEATAC-lentokenttä ja Sea-Tac, palvelee Seattlen ja Tacoman aluetta, Washingtonia ja koko Seattlen metropolialuetta. Se on Yhdysvaltain Tyynenmeren luoteisalueen suurin lentoasema. Seattlen lentokenttä on Alaska Airlinesin ja Delta Air Linesin keskus.
17801 Kansainvälinen Blvd
SeaTac, WA, US 98158

Kaupat Bravernissa

Shoppailu
Etäisyys 3 mi.
The Shops at The Bravern on ylellinen ostoskohde, joka sijaitsee Bellevuen keskustan sydämessä, Washington. Tämä tasokas ostoskeskus tarjoaa kuratoidun valikoiman huippuluokan putiikkeja, suunnittelijabrändejä ja hienoja ruokailuvaihtoehtoja. Tunnettu tyylikkäästä arkkitehtuuristaan ja hienostuneesta tunnelmastaan, The Shops at The Bravern palvelee vaativia ostajia, jotka etsivät eksklusiivista vähittäiskauppakokemusta.
11111 NE 8. katu
Bellevue, WA, US 980004

Rainier-vuori

Puisto
Etäisyys 2 hours
Nouseva 14 410 jalkaa merenpinnan yläpuolelle, Mount Rainier seisoo ikonina Washingtonin maisemassa. Aktiivinen tulivuori, Mount Rainier on viereisen Yhdysvaltojen jäätikköisin huippu, ja se synnyttää viisi suurta jokea. Subalpiiniset luonnonkukkaniityt ympäröivät jäistä tulivuorta, kun taas muinainen metsä peittää Rainierin vuoren alempia rinteitä. Villieläimiä on runsaasti puiston ekosysteemeissä. Elinikäinen löytö odottaa.
39000 Valtion väylä 706 E
Ashford, WA, US 98304

Meydenbauer-keskus

Kongressikeskus
Etäisyys 11 mi.
Etsitpä sitten esittävän taiteen teatteria tai kongressikeskusta Bellevuessa, pyrimme saamaan kaikki asiakkaamme ja vieraamme tuntemaan olonsa perheeksi. Se on ytimessä siitä, mitä teemme ja keitä olemme. Vuodesta 1993 lähtien Meydenbauer Center on ollut osa upeaa Bellevuen yhteisöä, ja sen myötä tuomme yli kahden vuosikymmenen kokemuksen tapahtumapaikkana. Kokouskeskuksessamme on 54 000 neliömetriä kokoustiloja, joten tarjoamme joustavan ja luovan tapahtumapaikan, joka ei ole mikään muu. Yhteisö on tekemisemme ytimessä ja ketä tarkoitamme, että tuemme sinua suunnittelusi ja prosessin jokaisessa vaiheessa, joka johtaa tapahtumaasi. Olemme erittäin ylpeitä tekemästämme, emmekä malta odottaa, että pääsemme työskentelemään kanssasi.
11100 NE 6. katu
Bellevue, WA, US 980004

Vanha Bellevue: Pääkatu

Yöelämä
Etäisyys 3 minutes
Keskustan ei-niin piilotetussa osassa sijaitsee viehättävä Old Bellevue - kävelykelpoinen pääkatu, jota reunustavat paikalliset putiikit, ravintolat, ja vähittäiskauppa, joka on suunniteltu tarjoamaan kaivattua pikkukaupungin tunnelmaa alueella, jossa pilvenpiirtäjät ja korkeat rakennukset hallitsevat. Lue kattava opas Old Bellevueen, missä toivomme inspiroivan sinua ostamaan, juoda tai ruokailla joissakin suosikkipaikoistamme Main Streetillä.
9 103rd Avenue NE
Bellevue, WA, US 980004

Seattlen kokouskeskus

Kongressikeskus
Etäisyys 11 mi.
Seattlen kongressikeskus on moderni ja vilkas tapahtumien, konferenssien ja näyttelyiden keskus Seattlen keskustan sydämessä, Washingtonissa. Erinomaisella sijainnillaan ja nykyaikaisella suunnittelullaan keskus tarjoaa monipuolisia tiloja, joihin mahtuu erikokoisia ja tarkoituksia koskevia kokoontumisia. Huipputeknologialla ja mukavuuksilla varustettu se toimii johtavana tapahtumapaikkana liikekonferensseille, messuille, kulttuuritapahtumille ja muille. Keskuksen läheisyys ikonisiin Seattlen maamerkkeihin, ruokailumahdollisuuksiin ja majoituksiin tekee siitä kätevän ja dynaamisen kohteen sekä paikallisille asukkaille että vierailijoille ympäri maailmaa, mikä edistää yhteistyötä, innovaatioita ja yhteyksiä vilkkaassa kaupunkiympäristössä.
705 Pike Street
Seattle, WA 98101

Pike Place -markkinat

Shoppailu
Etäisyys 11 mi.
Historiallinen maamerkki ja vilkkaat julkiset markkinat, jotka sijaitsevat Seattlen keskustan sydämessä. Vuonna 1907 perustettu se tarjoaa monipuolisen ostokokemuksen, jossa on paikallisia myyjiä, viljelijöiden osastoja, käsitöitä, erikoisruokakauppoja ja katutaiteilijoita, joista kaikki on näkymät Elliott Bayn rannalle.
85 Pike Street
Seattle, WA, US 98101

Enemmän

InterContinental Bellevue Avenuen saapuessa Tyynenmeren luoteisalueelle asettaa alueen ylellisyyden ja hienostuneisuuden standardit. Itsenäinen kohde, hotellin erinomainen sijainti Avenue Bellevuessa luo läheisyyden ja mittakaavan tunteen, joka on mallinnettu Euroopan jalankulkijaystävällisten katujen mukaan. Vieraat ja paikalliset voivat kokea kaupungin parhaat mahdollisuudet hienostuneessa erillisalueessamme. Olipa kyseessä rauhallinen hetki yhdessä 208 luksushotellihuoneestamme ja sviitistämme tai hemmottelu hienoimmissa vähittäiskaupoissa ja maineikkaissa kokkiohjaisissa ravintoloissa, vieraat ovat vain muutaman askeleen päässä mistä he haluavat olla. Rentoudu moitteettomasti ylellisissä huoneissa ja sviiteissä, design-yksityiskohdilla. Uudista ylellisessä kylpylässämme, pysy aktiivisena kuntokeskuksessamme, ja tutustu Les Clefs d'Or -concierge-palvelumme kanssa. Nauti lähellä olevista Michelin-tähden ravintoloista, joissa esitellään maailmanlaajuisia makuja, joita korostavat Tyynenmeren luoteisosan runsaat raaka-aineet. Järjestä kokous tai tapahtuma 12 000 neliömetrin tyylikkäässä tilassa, 20 minuutin päässä Seattlen keskustasta ja Woodinville Wine Countrysta. Löydä ylellinen kokemus Bellevuen keskustassa, missä mahdollisuudet ovat rajattomat.

Kausiluonteisuus

Tam
Hel
Maa
Huh
Tou
Kes
Hei
Elo
Syy
Lok
Mar
Jou
Huippusesonki
May 24 – Sep 30
Normaali sesonki
Apr 1 – May 23
Oct 1 – Oct 31
Hiljainen sesonki
Dec 1 – Dec 31
Jan 1 – Mar 31
Nov 1 – Nov 30

Lisätiedot

· Rentoudu tyylikkäästi sisustetuissa huoneissa ja sviiteissä, joissa on design-yksityiskohtia, mukaan lukien 2 makuuhuoneen presidenttisviitti, joka tarjoaa 2 000 neliömetrin ja erilliset oleskelu-, ruokailu- ja viihdealueet. · Maailmanluokan ravintolat, jotka tarjoavat maailmanlaajuisen maun James Beardilta ja Michelin-tähden tunnustetuilta kokkeilta, käy osoitteessa Avenuebellevue.co saadaksesi lisätietoja. · Avenue Bellevue, joka toistaa Euroopan kaupunkien intiimejä aukioita, sijaitsee hotellin kynnyksellä ja tarjoaa vieraille ylellisen ostokokemuksen, kuten Champs Élysées Pariisissa. Yli 20 luksusbrändin ja putiikin ansiosta se on ensimmäinen laatuaan Tyynenmeren luoteisosassa. · Elvytä ja uudistu Le'span paikan päällä olevassa wellness-pyhäkössä, joka on tulossa 2 500 neliömetrin yksityisellä hoitotilalla, jossa on höyrysauna, lumihuone ja vaakasuorat suihkut. Vieraile osoitteessa lespas.com saadaksesi lisätietoja. · Tutustu kaupunkiin parhaiden sisäpiirisuositusten avulla, kuten kokin pöydän varaamiseen, eksklusiiviseen pääsyyn korkean profiilin tapahtumiin ja V.I.P. kiertoajeluelämyksiä Les Clefs d'Or Concierge-verkostostamme. ·Saa endorfiinisi virtaamaan huipputeknisessä kuntokeskuksessamme, josta on näkymät vilkkaaseen keskustaan ja jossa on sekä Peloton- että Precor-koneet. · Omistettu autonkuljettajan kaupunkiautopalvelu saatavilla hotellin vieraille, jotka tarvitsevat korkean profiilin saapumiskokemuksen. · Laaja 12 000 neliömetrin tyylikäs konferenssi-, gaala-, häät- ja kokoushuone- ja esitystila kolmannessa kerroksessa tarjoaa runsaasti luonnonvaloa, 900 neliömetrin ulkoterassin ja tunnusomaista korkeaa palveluasiantuntemustamme.