Hotel X Brisbane Fortitude Valley, Vignette Collection

Lue, kuinka Cvent Supplier Network toimii
458 Brunswick-katu Fortitude Valley Brisbane 4006

Arvioinnit

AAA Tourism
5

Mukavuudet

Huoneiden ominaisuudet ja vieraiden palvelut

 • Huonepalvelu
 • Internetyhteys
 • Matkatavarasäilytys
 • Näkymä (urbaani)
 • Pesulapalvelu
 • Vastaanottopalvelut

Palvelut

 • Catering-palvelu
 • Esteetön pyörätuolille
 • Ravintola
 • Tila (ulkona)
 • Tila (yksityinen)

Liiketoimintapalvelut

 • AV-varusteet
 • Business Center
 • Videokonferenssi
 • VIP-palvelut

Vapaa-ajan aktiviteetit

 • Hyvinvointikeskus
 • Ulkouima-allas

Tapahtumapaikan saavutettavuus

 • Bussi
 • Juna
 • Taksi

Varustus

 • Lastauslaituri
 • Odotusalue
 • Tanssilattia

Etäisyys lentokentältä

 • 8.51 mi. tapahtumapaikasta

Pysäköinti

 • Maksullinen pysäköinti40,00 AUD / päivä
 • Pysäköijän suorittama pysäköinti60,00 AUD / päivä

Tapahtumapaikan Hotel X Brisbane Fortitude Valley, Vignette Collection kokoustila

Kokoustilojen kokonaismäärä2 583 ft²
Kokoustila3
Suurin tila2 045 ft²
Toiseksi suurin tila678 ft²
Tila (yksityinen)2 045 ft²
Tila (ulkona)538 ft²
Näyttelytila2 583 ft²
Suodattimet

Hotellihuoneet

Hotellihuoneiden kokonaismäärä146
Yhden hengen huone (1 sänky)111
Kahden hengen huone (2 sänkyä)29
Sviitit6

Paikalliset nähtävyydet

Modernin taiteen galleria

Museo
Etäisyys 3 km
Katso maailma uudesta näkökulmasta QAGOMAssa. Yhdessä Queenslandin taidegalleria ja modernin taiteen galleria tarjoavat vakuuttavia kokemuksia, jotka liikuttavat ja yllättävät sinua. Kahdella galleriallamme on kullakin omat persoonallisuutensa, mutta ne yhdistyvät tarkoitukseltaan jakaa poikkeuksellista taidetta. Queenslandin taidegalleria perustettiin vuonna 1895 ja muutti nykyiseen asuinpaikkaansa South Bankiin vuonna 1982. Nykytaiteen galleria liittyi vuonna 2006, ja gallerioissa on nyt maailmanlaajuisesti merkittävä kokoelma nykytaidetta Australiasta, Aasiasta ja Tyynenmeren alueelta.
Stanleyn paikka
Etelä-Brisbane, AU

Brisbanen voimalaitos

Virkistys
Etäisyys 2 km
Selkeä maamerkki, sekä silmiinpistävänä sotaa edeltävänä teollisuusrakennuksena että luovuuden, taiteen ja kulttuuristen innovaatioiden keskuksena, Brisbane Powerhouse sijaitsee Brisbane-joen varrella ja keskellä vilkasta New Farm Parkin aluetta. Brisbanen kaupunginvaltuuston johtavana taidepaikkana rakastettu rakennus järjestää yli 1250 esitystä vuodessa, mukaan lukien festivaaliohjelma sekä satoja tapahtumia ja tapahtumia häistä konferensseihin, samalla kun siellä on perintöluetteloituja graffiteja, jokibaareja ja ravintoloita, kuvataiteen näyttelyitä ja tietysti kaikkien tarinoita, jotka ovat uskaltaneet, nauraneet ja jakaneet muistoja elävien seinien sisällä.
119 Lamington Street
Uusi maatila, AU 4006

Judith Wright -keskus

Museo
Etäisyys 2 minutes
Judith Wright Arts Centre (JWAC) on nimetty tunnetun australialaisen runoilijan ja aktivistin Judith Wrightin mukaan. Se on elinvoimainen ja nykyaikainen visuaalisen ja esittävän taiteen keskus, joka sijaitsee Brisbanen Fortitude Valleyn sydämessä. Queenslandin ja Australian dynaamisimpien taideorganisaatioiden koti JWAC on luova tila jännittävälle kuvataiteen ohjelmoinnille sekä alkuperäisten ja innovatiivisten nykyaikaisten esitysteosten kehittämiselle ja esittelylle, mukaan lukien kabaree, sirkus, tanssi, musiikki, puhuttu sana ja monitieteinen taide.
420 Brunswick-katu
Fortitude Valley, AU

Fortitude Valley -ostoskeskus ja yöelämä

Virkistys
Etäisyys 5 minutes
Fortitude Valley on täynnä yöelämää, joka tarjoaa kaikkea sukellusbaareista ja pehmeistä elävän musiikin paikoista katolla sijaitseviin cocktail-loungeihin ja pumppaaviin tanssiklubeihin. Rentot brunssikahvilat sekoittuvat viihtyisiin Chinatown-ruokapaikkoihin ja korkeisiin eurooppalaisiin ravintoloihin. Indie-levykaupat ja taidegalleriat lisäävät boheemista tunnelmaa, kun taas Judith Wright Center esittelee esittävää taidetta nykytanssista runoesityksiin.

James-katu

Shoppailu
Etäisyys 5 minutes
James St on asettanut vaatimuksen Brisbanen ja Australian tärkeimmäksi vähittäiskauppa- ja lifestyle-alueeksi. Katu ja ympäröivä alue on syntynyt orgaanisesti kaupungin keskustan teollisista juuristaan, ja se on kehittynyt korkean energian kaupunkien vähittäiskaupan taskuksi.
James-katu
Fortitude Valley, AU

Fortitude -musiikkisali

Teatteri
Etäisyys 5 minutes
Fortitude Music Hall on Australian suurin juhlasali- ja teatterityylinen paikka, jossa on 3 000 hengen seisomapaikka ja 1100 istumapaikkaa. Meitä inspiroivat jotkut maailman rakastetuimmista elävän musiikin tapahtumapaikoista - klassisista art deco -teattereista suurempiin klubeihin, samalla kun kunnioitamme silti Brisbanen menneisyyden ikonisia paikkoja. Fortitude Music Hallin erinomainen sijainti Brisbanen viihdealueen sydämessä ja huippuluokan tuotanto tekevät paikasta todella maailmanluokan esitystilan.
312-318 Braunschweig-katu
Fortitude Valley, AU 4006

Queenslandin kuninkaallinen maatalous- ja teollisuusliitto (RNA)

Kongressikeskus
Etäisyys 3 km
Brisbane Showgrounds sijaitsee osoitteessa 600 Gregory Terrace, Bowen Hills, Brisbane, Queensland, Australia ja se perustettiin vuonna 1875. Se isännöi vuosittain lähes 300 tapahtumaa, joista suurin on Royal Queensland Show. Brisbane Showgroundsin suunnitteli Claude William Chambers ja rakensi Walls & Juster.
600 Gregory Terrace
Bowenin kukkulat, AU 4006

Howard Smithin laiturit

Virkistys
Etäisyys 10 minutes
Brisbanen uusin elämäntapa- ja viihdekohde. Jokivarren viihdekohde sijaitsee ikonisen Story Bridgen alla, ja juhlii Brisbanen parhaita puolia. Alun perin 1930-luvulla rakennettu Howard Smith Wharves tuo elämän takaisin historialliseen tilaan rannalla sijaitsevalla viihdealueella, joka tarjoaa täydelliset puitteet syödä, juoda ja leikkiä varten.
Tarinasillan alla
5 Rajakatu
Brisbane, AU 4005

Enemmän

Hotel X Brisbane Fortitude Valley, Vignette Collection kertoo odottamattomasta, esteettömästä ja kiistatta hemmottelevasta. Jännityksen cocktail Brisbanen sykkivässä sydämessä odottaa 24 tunnin juhlaa aisteillesi, odottamattomia kosketuksia joka käänteessä. Upean ketterä juhlatilamme, avautuu 50 m2: n terassille, josta on näkymät vilkkaalle Brunswick Streetille. Räätälöity palvelemaan kaikenlaisia kokoontumisia - yrityskokouksia, suuria syntymäpäiviä tai näyttelyitä pysäyttäviä häitä - se on täysin joustava tila, jossa on useita kokoonpanoja. Se voidaan pitää suurena tai jakaa kolmeen pienempään tilaan - X, Y ja Z - useita käyttötarkoituksia varten.

Ota yhteyttä

Sinulla on jo tili?