L7 CHICAGO BY LOTTE

Lue, kuinka Cvent Supplier Network toimii
225 N.Wabash Chicago, IL 60601

Arvioinnit

Northstar
4
AAA
4

Mukavuudet

Huoneiden ominaisuudet ja vieraiden palvelut

  • Huonepalvelu
  • Internetyhteys
  • Matkatavarasäilytys
  • Pesulapalvelu
  • Vastaanottopalvelut

Palvelut

  • Catering-palvelu
  • Esteetön pyörätuolille
  • Lemmikkiystävällinen
  • Ravintola
  • Tila (puoliyksityinen)
  • Tila (yksityinen)

Liiketoimintapalvelut

  • AV-varusteet
  • Business Center

Vapaa-ajan aktiviteetit

  • Hyvinvointikeskus

Tapahtumapaikan saavutettavuus

  • Bussi
  • Juna
  • Lentokenttäkuljetus
  • Metro
  • Taksi

Varustus

  • Tanssilattia

Saapuminen tänne

Pohjoisesta/Luoteisesta/O'Haren lentokentältä (ORD): Ota I-90 (Kennedy Expressway) tai I-94 (Eden's Expressway) kaakkoon Chicagon keskustan alueelle. Poistu Ohio East -liittymästä ja matkusta itään Ohiota pitkin Michigan Avenuelle. Käänny Michigan Avenuella oikealle (etelään). Mene viisi (5) korttelia ylittäen Chicago-joen sillan Lake Streetille. Käänny Lake Streetillä oikealle (länteen). Mene yksi (1) kortteli Wabash Avenuelle. Käänny oikealle (pohjoiseen) Wabashille ja Kimpton Hotel Monaco Chicago on oikealla.

Pysäköinti

  • Pysäköijän suorittama pysäköinti64,00 $ / päivä

Etäisyys lentokentältä

  • 17.7 mi. tapahtumapaikasta

Tapahtumapaikan L7 CHICAGO BY LOTTE kokoustila

Kokoustilojen kokonaismäärä4 000 ft²
Kokoustila3
Suurin tila2 700 ft²
Toiseksi suurin tila2 130 ft²
Tila (yksityinen)4 147 ft²
Tila (puoliyksityinen)400 ft²
Suodattimet

Hotellihuoneet

Hotellihuoneiden kokonaismäärä191
Kahden hengen huone (2 sänkyä)42
Sviitit22
Kahden hengen huoneen (2 sänkyä) hinta129,00 $ – 419,00 $
Veroaste17,4%

Paikalliset nähtävyydet

Chicagon joenkävely

Virkistys
Etäisyys 0 mi.
Riverwalk tarjoaa erilaisia mahdollisuuksia löytää Chicago-joen kauneus ja henki. Kaupungin tausta tunkeutuu tähän ainutlaatuiseen kokemukseen ja tarjoaa vierailijoille odottamattoman näkökulman. Riippumatta siitä, miten päätät lähteä Riverwalkille, olet iloinen valinnoista, joita sinulla on nauttia tästä aarteesta. Paikallisten muusikoiden live-esityksiä, julkisia taidenäyttelyitä ja erikoistapahtumia tarjotaan koko kauden ajan. Tarkista tapahtumakalenterista tulevia esityksiä ja tapahtumia.

Laivaston laituri

Virkistys
Etäisyys 1 mi.
Chicagon laivaston laituri on historiallinen maamerkki, joka toimii nyt vetovoimana kaikenikäisille vieraille ravintoloilla, konserttisarjoilla, huvimatkoilla ja upeilla kuvilla Chicagon horisontista.
600 E Grand Avenue
Chicago, IL, US 60611

Michigan Avenue | Upea maili

Shoppailu
Etäisyys 0 mi.
Magnificent Mile on yksi maailman suurimmista reiteistä ja on kaiken keskipisteessä, mikä tekee Chicagosta kansainvälisen kohteen. Yksi maailman kymmenestä parhaasta vieraanvaraisuus-, ruokailu- ja vähittäiskaupan kohteesta, jossa on loputtomia ostoksia, kansainvälistä ruokaa, parhaita hotelleja, vilkasta viihdettä, majesteettista arkkitehtuuria ja luonnon kauneutta joka käänteessä, tarjoten Chicagon vierailijoille ainutlaatuisen kaupunkikokemuksen. Pohjois-Michigan Avenuen 13 korttelin osuus kulkee Chicago-joen rannalta etelään Oak Streetille pohjoisessa. Magnificent Mile on upea tyylin, maun, viihteen ja hauskanpidon esittely. Yli 460 myymälää, 275 ravintolaa, 60 hotellia ja ainutlaatuisia viihdettä ja nähtävyyksiä täynnä pitkin pituutta, on hemmottelua jokaiselle intohimolle ja jokaiselle taskulle.

Chicagon taideinstituutti

Museo
Etäisyys 1 mi.
Chicagon taideinstituutti (AIC) on tietosanakirja kuvataidemuseo [1], joka sijaitsee Chicagossa, Illinoisin Grant Parkissa. Taideinstituutin pysyvässä kokoelmassa on yksi maailman merkittävimmistä impressionistisen ja postimpressionistisen taiteen kokoelmista. Sen monipuolisiin omistuksiin kuuluu myös merkittäviä vanhan mestarin teoksia, amerikkalaista taidetta, eurooppalaista ja amerikkalaista koristetaidetta, aasialaista taidetta sekä modernia ja nykytaidetta. Se sijaitsee osoitteessa 111 South Michigan Avenue Chicago Landmark Historic Michigan Boulevard -alueella. Museo liittyy Chicagon taideinstituutin kouluun, ja sitä valvoo johtaja ja presidentti James Cuno. Se on miljoonalla neliömetrillä Yhdysvaltojen toiseksi suurin taidemuseo vain New Yorkin Metropolitan Museum of Art -museon jälkeen.
111 Etelä-Michiganin katu
Chicago, IL, US 60603-6404

Chicagon teatterialue

Virkistys
Etäisyys 0 mi.
Tina Feystä John Malkovichiin Chicagon teatterimaisema on jo pitkään ollut viihdeteollisuuden lahjakkaimpien ihmisten pesä. Mutta jos kaupungin kukoistava teatterialue on osoitus, Chicago on kaukana askelkivestä. Chicagossa on yli 250 teatteria, viisi Tony-palkittua teatteriryhmää, monipuoliset naapuriteatterit ja maan suurin komediakenttä, joten se on teatterin ystäville pakollinen vierailukohde. Chicagon teatterialue on maailmanluokan tuotantojen ja ensi-iltojen keskus, erityisesti piirin kolmessa Broadway In Chicago -teatterissa: CIBC-teatteri, joka avattiin ensimmäisen kerran vaudeville-teatterina vuonna 1906 James M. Nederlander -teatteri, ylellinen elokuvapalatsi 1900-luvun alusta Cadillac Palace Theatre, koristeellinen paikka, joka on suunniteltu Versaillesin palatsin innoittamana Teatterialueella on myös Goodman-teatteri, Chicagon vanhin ja suurin voittoa tavoittelematon teatteri. Tony-palkittu teatteri tuottaa sekä klassisia että nykyaikaisia teoksia antaen äänen monenlaisille taiteilijoille ja visioille. Vain muutaman korttelin päässä teatterialueen sydämestä etelään Roosevelt Universityn Auditorium-teatteri on toinen Chicagon helmi. Kansallinen historiallinen maamerkki, joka tunnetaan hämmästyttävästä koostaan ja vertaansa vailla olevasta akustiikastaan, teatteri on The Joffrey Baletin asukaskoti.

Museokampus

Museo
Etäisyys 2 mi.
Museokampus luotiin muuttamaan kolmen kaupungin merkittävimmän museon - Adlerin planetaario, Shedd Aquarium, ja Field Museum of Natural History - läheisyys yhdessä Soldier Field -stadionin kanssa luonnonkauniiksi jalankulkijaystävälliseksi alueeksi. Alue on maisemoitu vehreydellä ja kasvistoilla sekä lenkkipoluilla ja kävelyteillä. Viehättävä kävelykatu Solidarity Driven kannaksella yhdistää Northerly Islandin mantereelle.
1400 S Lake Shore Drive
Chicago, IL, US 60605

Millennium-puisto

Puisto
Etäisyys 1 mi.
Millennium Park on palkittu taiteen, musiikin, arkkitehtuurin ja maisemasuunnittelun keskus. Chicagon kaupungin ja hyväntekeväisyysyhteisön ainutlaatuisen kumppanuuden tulos 24,5 hehtaarin puistossa on maailmankuulujen arkkitehtien, suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja suunnittelijoiden työtä. Millennium Parkin merkittäviä piirteitä ovat Frank Gehryn suunnittelema Jay Pritzker Pavilion, joka on Yhdysvaltojen hienostunein ulkoilmakonserttipaikka; Jaume Plensan interaktiivinen kruununsuihkulähde; nykyaikainen Lurie Garden, Gustafson Guthrie Nichol Ltd:n, Piet Oudolfin ja Robert Israelin tiimin suunnittelema; ja Anish Kapoorin erittäin suosittu Cloud Gate -veistos. Millennium Park sijaitsee Chicagon keskustan sydämessä. Se rajoittuu Michigan Avenueen lännessä, Columbus Driven idässä, Randolph Streetin pohjoisessa ja Monroe Streetin etelässä.
201 E.Randolph St
Chicago, IL, US 60602

Enemmän

Kaupungin sydämessä sijaitseva L7 Chicago by Lotte tarjoaa rennon mutta tyylikkään majoituksen vilkkaalla Loop-alueella. Vieraat kutsuvat tutustumaan ainutlaatuisiin, elämäntapakeskeisiin ja korealaistyylisiin mukavuuksiin, vilkkaisiin yleisiin tiloihin ja ainutlaatuiseen ruokailuun majoituspaikan PERILLA Korean American pihviravintolassa. L7 Chicago by Lotte on täynnä korealaisen vieraanvaraisuuden lämpöä ja Amerikan toisen kaupungin viehätystä, joka yhdistää idän ja lännen harmonian dynaamisessa uudessa tarjonnassa kaikille matkailijoille ja edelläkävijöille.

Kausiluonteisuus

Tam
Hel
Maa
Huh
Tou
Kes
Hei
Elo
Syy
Lok
Mar
Jou
Huippusesonki
May 1 – Jun 30
Sep 1 – Oct 31
Normaali sesonki
Jul 1 – Aug 31
Nov 1 – Nov 30
Apr 1 – Apr 30
Hiljainen sesonki
Dec 1 – Dec 31
Jan 1 – Mar 31

Verkkolinkit

Lisämateriaali

Ota yhteyttä

Sinulla on jo tili?