InterContinental Sanctuary Cove Resort

Lue, kuinka Cvent Supplier Network toimii
Kartanon ympyrä Sanctuary Cove Kultarannikko 4212

Erikoistarjoukset

2X Points with IHG Business Rewards

15.03.2024 – 30.11.2024

Arvioinnit

Northstar
5

Palkinnot

Lomat lasten kanssa 10 parasta perhelomakohdetta Australiassa 2021. Kaksi lasia Australian vuoden viinilista -palkinnoissa, 2022 (kuudes vuosi peräkkäin). Hotellin/lomakeskuksen paras ravintola Restaurant & Catering 2022 Awards for Excellence -palkinnoissa — Kaakkois-Queensland.

Tapahtumapaikan kohokohdat

Mukavuudet

Huoneiden ominaisuudet ja vieraiden palvelut

  • Huonepalvelu
  • Internetyhteys
  • Matkatavarasäilytys
  • Näkymä (meri tai vesistö)
  • Näkymä (puutarha)
  • Pesulapalvelu
  • Vastaanottopalvelut

Palvelut

  • Catering-palvelu
  • Esteetön pyörätuolille
  • Pidempi majoitus
  • Ravintola
  • Turvallisuushenkilökunta
  • Vuokra-autopalvelu

Liiketoimintapalvelut

  • AV-varusteet
  • Business Center
  • Videokonferenssi
  • VIP-palvelut

Vapaa-ajan aktiviteetit

  • Golfkenttä
  • Hyvinvointikeskus
  • Spa tai salonki
  • Tenniskentät
  • Ulkouima-allas
  • Vesiurheilu

Tapahtumapaikan saavutettavuus

  • Bussi
  • Juna
  • Lentokenttäkuljetus
  • Taksi

Varustus

  • Lastauslaituri
  • Odotusalue
  • Piano
  • Siirrettävät lämmittimet
  • Siirrettävät seinät
  • Tanssilattia

Saapuminen tänne

Ohjeet Gold Coastin lentokentältä autolla - 40 minuuttia Suuntaa luoteeseen Gold Coast Highwaytä pitkin, käänny hieman vasemmalle Stewart Rd -kadulle, jossa on opasteet kansalliselle reitille 1/Nerang/Brisbane. Käänny oikealle Tyynenmeren moottoritien pohjoiseen M1-rampille Nerangiin ja yhdistä Tyynenmeren moottoritielle /M1. Käänny liittymä 57 - Hope Island Road, jatka suoraan Hope Island Roadilla Seuraa opasteita Sanctuary Coveen. Brisbanen lentokentältä autolla - 45 minuuttia - 1 tunti Suuntaa lounaaseen Alpinia Drivea pitkin, käänny sitten hieman oikealle kohti Airport Drivea Käänny liikenneympyrästä 1. liittymästä Airport Drivelle Käänny hieman oikealle sulautuaksesi Moreton Drivelle ja ota ramppi Gateway Motorway M1: lle Seuraa Gateway-moottoritietä ja ota sitten liittymä Tyynenmeren moottoritielle etelään M1/Tyynenmeren moottoritielle/Gold Coastille. Ota liittymä 57 - Tamborine Oxenford Road/Hope Island Road, jatka Hope Island Roadia pitkin Seuraa opasteita Sanctuary Coveen.

Pysäköinti

  • Ilmainen pysäköinti
  • Pysäköijän suorittama pysäköinti40,00 AUD / päivä
  • Bussipysäköinti

Etäisyys lentokentältä

  • 32 mi. tapahtumapaikasta

Tapahtumapaikan InterContinental Sanctuary Cove Resort kokoustila

Kokoustilojen kokonaismäärä15 565 ft²
Kokoustila15
Suurin tila4 704 ft²
Toiseksi suurin tila3 057 ft²
Näyttelytila3 014 ft²
Suodattimet

Hotellihuoneet

Hotellihuoneiden kokonaismäärä251
Yhden hengen huone (1 sänky)112
Kahden hengen huone (2 sänkyä)114
Sviitit25
Veroaste10%

Paikalliset nähtävyydet

Huippugolf

Virkistys
Etäisyys 10 km
Jos etsit tekemistä Gold Coastilla, Topgolf on paikka sinulle! Topgolfissa lyöt mikrosirutettuja golfpalloja jättimäisiin kohteisiin kentällä aivan omalta lahdeltasi ja saat pisteitä, kun osut niihin! Haluatko rentoutua? Rentoudu aterialla kokin inspiroimasta valikosta tai nauti suosikkijuomasi kattoterassillamme kuunnellessasi elävää musiikkia. Olitpa sitten ammattilainen, täysin aloittelija tai absoluuttinen ruokailija, sinulla on pallo Topgolfissa.
Cnr. Roadshow Way ja
Viihdeasema
Oxenford, AU 4210

Pinesin golfkenttä

Virkistys
Etäisyys 1 km
Australian ainoa Arnold Palmerin allekirjoituskurssi on kunnioitettu yhtenä Australian parhaista ja suosituimmista haastavia kursseja. Tämä yksityinen 18 reikä mestaruusgolfkenttä on kaiverrettu läpi 101 hehtaaria vakiintunutta mäntymetsää, jossa kurssi sisältää käytävän lähestymistapoja useisiin reikiä, joissa järvet vartioivat muita. 14 reikää on muotoiltu kuuden ympärille ihmisen tekemät järvet. Runsaasti villieläimiä The Pinesin ominaisuuksia, mukaan lukien harvinainen lintuelämä ja lukuisia alkuperäisiä australialaisia kenguruja. Männyt tarjoaa myös jäsenille ja lomakeskuksen vieraille kolme omistetut harjoitusreiät.
Parkway
Sanctuary Cove, QLD_AUS, AU 4212

Sanctuary Cove -kylä

Shoppailu
Etäisyys 2 minutes
Rauhallisen sataman ja venesataman reunalla on loputtoman yllättävä merikylä. Muuhtele päiväksi ja löydä herkullinen valikoima kahviloita, ravintoloita ja baareja sekä ihastuttava valikoima erikoisliikkeitä, kuten muotiputiikkeja, taidegallerioita, suklaakauppaa ja kyläteatteria. Mukavuutesi vuoksi tarjolla on laaja valikoima yrityspalveluja, mukaan lukien pankki-, lääketiede-, apteekki- ja kauneuspalvelut.
Masthead Way, Sanctuary Cove, QLD 4212 A
Kultarannikko, AU

Teemapuistot

Virkistys
Etäisyys 16 minutes
Hauskanpito tulee luonnollisesti Gold Coastille, jossa on joitain parhaita teemapuistoja ja nähtävyyksiä eteläisellä pallonpuoliskolla. Unelmamaailma Valmiina uusimpaan lisäykseen Dreamworldiin... Sky Voyagerin huipputeknologia yhdistetyllä liikeohjelmoidulla istuimella ja erikoistehosteilla voit lentää Australian upeimpien maisemien yli eteläisen pallonpuoliskon ensimmäisessä lentävässä teatterissa. Adrenaliini-narkkarit saavat potkunsa Unelmamaailma Big 8 -jännitysmatkoilla: BuzzSaw, Sykloni, Jättiläinen pudotus, Terrorin torni II, Kynsi, Wipeout, Mick Doohanin MotoCoaster ja Pandamonium sekä Wiggles World ja Australian villieläimet Kokemus. Sijaitsee aivan vieressä Dreamworld, WhiteWater World tarjoaa ämpärin paljon tapoja kastua. Australian Outback Spectacular Nauti Outback Australia -tunnelmasta häikäisevällä tavalla hevosia, karjan keräämistä ja sekavaa pensasrunoutta. Outback Spectacular on loistava lisä mihin tahansa lomaohjelma. Currumbinin villieläinsuojelualue Paratiisi yli 1400 eläimelle ja linnulle, Currumbin Wildlife Sanctuary on edelleen suosikki paikallisten ja vierailijoiden kanssa kolme vuosikymmentä sen jälkeen alku - lorikeet-ruokinta-aika on välttämätön! Warner Bros. -elokuvamaailma Astu fantasian ja hauskan maailmaan Warner Brosissa. Elokuvamaailma Kultarannikolla, jossa elokuvat Herää henkiin ja jokainen on tähti. Wet 'N' Wild Jännityksen ja vuotojen päiväksi Gold Coastilla pioneerivesipuisto tarjoaa huippuluokan vesitoimintaa Queenslandin auringon lämmön alla.
Dreamworld puistotie
Coomera, QLD_AUS, AU 4209

YOT-klubi

YOT Club on mittatilaustyönä suunniteltu ja rakennettu vedestä ylöspäin, ja se on maailman ensimmäinen Super Yacht -viihdepaikka, joka on lisensoitu jopa 400 vieraalle kahdessa ylellisessä tasossa. Ensimmäisestä askeleestasi aluksella uppoudut YOT Clubin elämäntapaan, jättäen maan rajoitukset taakse. YOT Club määrittelee uudelleen tavan, jolla koemme hyvän elämän, sisältää musiikkia, joka liikuttaa sinua, muotia, joka inspiroi sinua, keittiö houkuttelee sinua ja juomat yllättävät sinut.

Gold Coast/Coolangattan lentokenttä

Lentokenttä
Etäisyys 40 minutes
Gold Coastin lentokenttä on ainoa lentokenttä Australiassa, joka sijaitsee kahdessa osavaltiossa samanaikaisesti. Kiitotiemme on sekä Uudessa Etelä-Walesissa että Queenslandissa. Vain hetken päässä rannasta olemme iloisia voidessamme olla portti Australian ykköslomakohteeseen, Gold Coastille ja muutaman minuutin päässä Tweedin alueelta Pohjois-Uudessa Etelä-Walesissa. Huomaa, että Gold Coastin lentokenttä toimii ympäri vuoden itäisen normaaliajan aikaan.
Terminaali Dr
Bilinga, QLD_AUS, AU 4225

Palmsin golfkenttä

Virkistys
Etäisyys 1 km
Mene kurssille ja pelaa hiljattain uudistettua Palmsin golfkenttä. Se on toinen mestariteos tunnetulta golfkentän arkkitehdiltä Ross Watson. Varovasti aaltoilevat väylät leikkaamalla kriittisesti sijoitettuja bunkkereita, se tarjoaa Ihana haaste kaikille golfareille. Par 70 -kurssilla on erilaisia shor t- ja pitkät reiät, joissa on pari kolme reikää, jotka ovat varmasti herättää kriittistä suosiota. Visuaalisesti sillä on linkittää tyylin vetovoiman ja mitä enemmän golfaajia pelaa sitä, sitä enemmän he arvostavat sen strategisia ominaisuuksia.
Parkway
Sanctuary Cove, QLD_AUS, AU 4212

Game Over GC

Virkistys
Etäisyys 13 minutes
Game Overissa on jokaiselle jotakin innostavilla kartingilla, toiminnantäyteisellä Lazer Tagilla, teemallisella kalliokiipeilyllä ja monella muulla tavalla.
88 Siganto Drive Helensvale QLD
AU 4212

Enemmän

Ensimmäisenä Australiaan laskeutuneena InterContinental-lomakeskuksena InterContinental Sanctuary Cove Resort heijastaa klassisen Queenslandin kartanon upeaa, siroa arkkitehtuuria Sanctuary Coven kauniissa ympäristössä. Hiljattain kunnostetussa Great House -hotellissa on tyylikäs ja hienostunut sisustus, ja se toivottaa sinut tervetulleeksi dramaattisella suurella portaalla lomakeskukseen. Suuntaa alas Fountain Terrace -portaille ja ympäröi lomakeskuksen 4,2 hehtaarin vehreä maisema ja näyttävä rantalaguuniallas, joka ulottuu edessäsi. Lisäksi lomakeskushuoneemme ja sviitimme ovat virkistyneet Hamptonin inspiroivalla tunnelmalla, ja kokoustilojen vaihtoehdoissa on kaikki loistoa ja kaikki täynnä luonnonvaloa. InterContinental Sanctuary Cove Resort sijaitsee ihanteellisella paikalla tasapainottamaan eristäytymistä ja esteettömyyttä, ja se sijaitsee Gold Coastin pohjoispäässä, kaukana Surfers Paradisen hälinästä ja vain lyhyen ajomatkan päässä CBD:stä. Löydät kadehdittavan valikoiman eksklusiivisia tuotteita InterContinental-vieraana - pääsystä kolmelle mestaruusgolfkentälle ja Sanctuary Cove Country Clubille lopulliseen InterContinental high tea -kokemukseen, joka tarjoillaan upeassa talossamme.

Kausiluonteisuus

Tam
Hel
Maa
Huh
Tou
Kes
Hei
Elo
Syy
Lok
Mar
Jou
Huippusesonki
Mar 1 – Sep 30
Normaali sesonki
Oct 1 – Dec 31
Jan 1 – Feb 29
Hiljainen sesonki

Peruutuskäytäntö

Asiakas maksaa peruutusmaksun osittaisen tai täydellisen peruutuksen yhteydessä korvauksena lomakeskuksen menetetyistä tuloista eikä sakkona. Peruutusmaksu ilmaistaan prosenttiosuutena menetetyistä tuloista makuuhuoneiden myynnistä ja kokoushuoneen vuokrauksesta lomakeskuksen kohtuullisesti määrittämällä tavalla.