InterContinental Saigon

Lue, kuinka Cvent Supplier Network toimii
Hai Ba Trung -kadun ja Le Duan -kadun kulma Ben Nghen kaupunginosa, piiri 1 Ho Chi Minhin kaupunki 70000

Erikoistarjoukset

2X Points with IHG Business Rewards

15.03.2024 – 30.11.2024

Arvioinnit

Northstar
5

Palkinnot

Vietnamin johtava konferenssihotelli 2023 World Travel Awards -palkinnolla Vietnamin johtavat hotelliasunnot 2023 World Travel Awards -palkinnolla Paras luksusliikehotelli Ho Chi Minhin kaupungissa Luxury Lifestyle Awards 2023 -palkinnolla Vietnamin parhaat kaupunkihotellit T+L Luxury Awards Aasian ja Tyynenmeren alueella 2023

Tapahtumapaikan kohokohdat

Mukavuudet

Huoneiden ominaisuudet ja vieraiden palvelut

 • Huonepalvelu
 • Internetyhteys
 • Matkatavarasäilytys
 • Näkymä (urbaani)
 • Pesulapalvelu
 • Vastaanottopalvelut
 • Ääniviestipalvelu

Palvelut

 • Catering-palvelu
 • Esteetön pyörätuolille
 • Lahjatavarakauppa
 • Ravintola
 • Tila (puoliyksityinen)
 • Tila (ulkona)
 • Tila (yksityinen)
 • Turvallisuushenkilökunta
 • Vuokra-autopalvelu

Liiketoimintapalvelut

 • AV-varusteet
 • Business Center
 • Videokonferenssi

AV-varusteet

 • AV-varustus
 • Paikan päällä oleva AV-henkilökunta

Vapaa-ajan aktiviteetit

 • Hyvinvointikeskus
 • Spa tai salonki
 • Ulkouima-allas

Tapahtumapaikan saavutettavuus

 • Bussi
 • Taksi

Varustus

 • Odotusalue
 • Siirrettävät seinät
 • Tanssilattia

Saapuminen tänne

- Etäisyys Tan Son Nhatin lentokentältä hotellille on 6,5 km ja kestää noin 25 minuuttia. - Limusiinipalvelu on saatavilla pyynnöstä. - Hinnat vahvistetaan varauksen yhteydessä. Kaikki kuljetusjärjestelyt on sovittava etukäteen ja ne ovat saatavuuden mukaan

Pysäköinti

 • Ilmainen pysäköinti

Etäisyys lentokentältä

 • 4.04 mi. tapahtumapaikasta

Tapahtumapaikan InterContinental Saigon kokoustila

Kokoustilojen kokonaismäärä12 917 ft²
Kokoustila6
Suurin tila8 805 ft²
Toiseksi suurin tila4 402 ft²
Tila (yksityinen)13 993 ft²
Tila (puoliyksityinen)10 861 ft²
Tila (ulkona)2 702 ft²
Suodattimet

Hotellihuoneet

Hotellihuoneiden kokonaismäärä305
Yhden hengen huone (1 sänky)215
Kahden hengen huone (2 sänkyä)67
Sviitit19

Paikalliset nähtävyydet

Saigonin keskusposti

Historiallinen maamerkki
Etäisyys 2 minutes
Saigonin pääpostitoimisto sijaitsee aivan Saigonin Notre Damen katedraalia vastapäätä, ja se on yksi pakollisista matkakohteista matkalistallasi. Tunnetun arkkitehti Gustave Eiffelin vuosina 1886—1891 rakentama rakennuksen holvikatto ja kaarevat ikkunat muistuttavat varhaisia eurooppalaisia rautatieasemia.
Ben Nghen kaupunginosa
Piiri 1
Ho Chi Minhin kaupunki, VN 70000

Vietnamin historian museo

Museo
Etäisyys 3 minutes
Vietnamin historian museo, joka sijaitsee osoitteessa 2 Nguyen Binh Khiem -kadulla, alueella 1, tunnettiin aiemmin nimellä Musée Blanchard de la Brosse, jonka rakensi Auguste Delaval vuonna 1926. Nykyinen nimi sai vuonna 1979, ja nykyään museo esittelee Vietnamin historiaa näyttelyillä kaikilta ajanjaksoilta.
2 Nguyen Binh Khiem
Ben Nghen kaupunginosa, piiri 1
Ho Chi Minhin kaupunki, VN 70000

Notre Damen katedraali

Historiallinen maamerkki
Etäisyys 2 minutes
Ranskan siirtomaiden vuosina 1863—1880 rakentama Saigon Notre Damen katedraali on yksi HCMC: n arkkitehtonisista ihmeistä. Erittäin rauhallisessa viehättävässä nurkassa Ho Chi Minh Cityn keskustassa sijaitseva kirkko on kaupungin tunnetuin maamerkki ja ydinkatedraali.
Ben Nghen kaupunginosa
Piiri 1
Ho Chi Minhin kaupunki, VN 70000

Saigonin eläintarha ja kasvitieteellinen puutarha

Puisto
Etäisyys 5 minutes
Vietnamin suurimpana eläintarhana ja kasvitieteellisenä puutarhana tunnettu tämä on unelmapaikka paeta kiireisestä kaupungin tunnelmasta ja eksyä luontoon. Vierailijat voivat olla vaikuttuneita täällä sijaitsevasta kapasiteetista, joka koostuu yli 1800 puusta kasvitieteellisessä puutarhassa ja lähes 600 eläintä eri mantereilta. Vihreä ilmapiiri on ihanteellinen piknikille ja laatuaikaan perheen kanssa.
2B Nguyen Binh Khiem
Ben Nghen kaupunginosa, piiri 1
Ho Chi Minhin kaupunki, VN 70000

Saigonin oopperatalo

Historiallinen maamerkki
Etäisyys 2 minutes
Vuonna 1897 rakennettu ja ranskalaisen taiteilijan Eugène Ferretin suunnittelema 500-paikkainen rakennus on julkisivun muotoinen taideteos, koristeltu kirjoituksilla ja reliefeillä. Nykyään teatteri on avoinna ympäri vuoden ja toivottaa vierailijat tervetulleiksi tutustumaan Saigonin klassiseen ja moderniin taiteeseen oopperoiden, näyttelyiden ja konserttien kautta.
Ben Nghen kaupunginosa
Piiri 1
Ho Chi Minhin kaupunki, VN 70000

Ben Thanhin markkinat

Historiallinen maamerkki
Etäisyys 5 minutes
Koska Ben Thanhin markkinat ovat tunnetuin markkinapaikka ja Ho Chi Minhin kaupungin symboli, siirtomaa-arkkitehtuurillaan on pakollinen kohde etsimään paikallisia käsitöitä, tekstiilejä, áo dài ja matkamuistoja ja paikallista ruokaa.
Ben Nghen kaupunginosa
Piiri 1
Ho Chi Minhin kaupunki, VN 70000

Yhdistymisen palatsi

Historiallinen maamerkki
Etäisyys 3 minutes
Itsenäisyyspalatsi on yksi Vietnamin tärkeimmistä historiallisista rakennuksista, ja se tunnetaan kuuluisana historiallisena todistajana, joka kävi läpi kaksi kovaa sotaa ranskalaisia ja amerikkalaisia siirtolaisia vastaan. Yhtenä Saigonin hienoimmista siirtomaa-ajan rakennuksista, sitä pidetään paitsi Vietnamin kansallisen itsenäisyyden symbolina myös erityisenä kansallisena jäänteenä sen arkkitehtonisten ja historiallisten arvojen vuoksi.
Ben Nghen kaupunginosa
Piiri 1
Ho Chi Minhin kaupunki, VN 70000

Ho Chi Minhin kaupungin museo

Historiallinen maamerkki
Etäisyys 6 minutes
Museo tunnettiin aiemmin nimellä Gia Long Palace, joka kantoi Nguyen-dynastian ensimmäisen kuninkaan nimeä 1800-luvun Vietnamissa. Kaksikerroksinen palatsirakennus on pinta-alaltaan yli 1700 m², ja se käyttää klassista barokkiarkkitehtuuria eurooppalaisilla ja itämaisilla vaikutteilla.
Kulma Ly Tu Trong ja Le Thanh Ton
Ben Nghen kaupunginosa, piiri 1
Ho Chi Minhin kaupunki, VN 70000

Enemmän

KOE SAUMATTOMAT KOKOUKSET JA KONFERENSSIT MANNERTENVÄLISEN SAIGONIN KANSSA. InterContinental Saigon on ylellinen maamerkki Ho Chi Minhin kaupungin vilkkaan keskusliikealueen sydämessä, ja se tarjoaa ikonisimmat historialliset kohteet, kuten Notre Damen katedraali ja Saigonin oopperatalo vain muutaman askeleen päässä. Täällä juhlimme Saigonin monikulttuurisia juuria ja tarjoamme vapaa-ajan ja liikematkailijoille katsauksen ranskalaisiin siirtomaarakennuksiin, jotka sijaitsevat tyylikkäiden, modernien pilvenpiirtäjien rinnalla, joissa kaikissa on vilkasta vietnamilaista kulttuuria. Hotelli tarjoaa ylellistä majoitusta 305 kauniilla huoneella ja sviitillä sekä tyylikkään Club InterContinental Loungen, josta on panoraamanäkymät, jotka kaikki on suunniteltu taitavia liike- ja lomamatkailijoita ajatellen. Erilaisia ruokailuvaihtoehtoja, innovatiivinen cocktailbaari ja lounge, ylelliset kylpylä- ja kuntoklubin etuoikeudet, ja uskomattoman informatiiviset In The Know -suositukset yhdistävät vieraat nykyaikaisen Saigonin pulssiin tarjoamalla heille pääsyn aitoihin ja rikastaviin kokemuksiin. InterContinental Saigon tarjoaa yli 19 267 neliömetriä kokous- ja konferenssitilaa, joka sopii erilaisiin tilaisuuksiin; niche-hallituksen kokouksista konferensseihin ryhmäkannustustilaisuuksiin.

Kausiluonteisuus

Tam
Hel
Maa
Huh
Tou
Kes
Hei
Elo
Syy
Lok
Mar
Jou
Huippusesonki
Jan 1 – Mar 31
Nov 1 – Dec 31
Normaali sesonki
Sep 1 – Oct 31
Apr 1 – Apr 30
Hiljainen sesonki
May 1 – Aug 31

Peruutuskäytäntö

Ymmärrämme, että aika ajoin asiat muuttuvat, siksi olemme kehittäneet joustavan lähestymistavan peruutuksiin ja sovellettaviin maksuihin, edellyttäen, että hotelli vastaanottaa sinulta mahdollisen peruutusilmoituksen. Lisätietoja ja varauksia varten ota yhteyttä Myyntijohtajaamme MICE-Events-Leisure sähköpostitse Tran.KimThuy@ihg.com tai (84-28) 3520 9999 - Ext: 4237.

Lisätiedot

World Travel Awards -palkinnolla tunnustettu kolmella maineikkaalla palkinnolla: Vietnamin johtava hotelli, Vietnamin johtava konferenssihotelli ja Vietnamin johtavat hotellihuoneistot vuonna 2022; InterContinental Saigon tuo tapahtumaasi tämän kaupungin dynaamisen hengen, täynnä jännitystä, jonka avulla voit uppoutua kulinaariseen katuruokamatkaan.