Crowne Plaza Indianapolis Downtown Union Station

Lue, kuinka Cvent Supplier Network toimii
123 Länsi-Louisiana-katu Indianapolis, IN 46225-1049

Erikoistarjoukset

2X Points with IHG Business Rewards

15.03.2024 – 30.11.2024

Earn More in '24

26.04.2023 – 31.12.2024

Arvioinnit

Northstar
3
AAA
3

Palkinnot

AAA Kolmen timantin majoitus WRTV A-lista ~ Äänesti Indyn ”parhaaksi hääpaikaksi” vuosina 2008 ja 2009. AAA Inspectors 2010 Family Getaway Pick.

Tapahtumapaikan kohokohdat

Mukavuudet

Huoneiden ominaisuudet ja vieraiden palvelut

 • Internetyhteys
 • Matkatavarasäilytys
 • Pesulapalvelu
 • Puhelut (maksuttomat)
 • Puhelut (paikallispuhelut)
 • Vastaanottopalvelut
 • Ääniviestipalvelu

Palvelut

 • Catering-palvelu
 • Esteetön pyörätuolille
 • Lahjatavarakauppa
 • Ravintola
 • Turvallisuushenkilökunta

Liiketoimintapalvelut

 • AV-varusteet
 • Business Center
 • Videokonferenssi
 • VIP-palvelut

AV-varusteet

 • Paikan päällä oleva AV-henkilökunta

Vapaa-ajan aktiviteetit

 • Hyvinvointikeskus
 • Sisäuima-allas

Tapahtumapaikan saavutettavuus

 • Bussi
 • Juna
 • Taksi

Varustus

 • Lastauslaituri
 • Odotusalue
 • Piano
 • Siirrettävät lämmittimet
 • Siirrettävät seinät
 • Tanssilattia

Etäisyys lentokentältä

 • 14 mi. tapahtumapaikasta

Pysäköinti

 • Ilmainen pysäköinti
 • Maksullinen pysäköinti28,00 $ / päivä
 • Pysäköijän suorittama pysäköinti47,00 $ / päivä
 • Kadunvarsipysäköinti

Tapahtumapaikan Crowne Plaza Indianapolis Downtown Union Station kokoustila

Kokoustilojen kokonaismäärä55 000 ft²
Kokoustila35
Suurin tila8 166 ft²
Toiseksi suurin tila6 708 ft²
Näyttelytila25 000 ft²
Suodattimet

Hotellihuoneet

Hotellihuoneiden kokonaismäärä273
Yhden hengen huone (1 sänky)130
Kahden hengen huone (2 sänkyä)141
Sviitit2

Paikalliset nähtävyydet

Lucas Oil -stadion

Virkistys
Etäisyys 1 block
Indianapolis Coltsin koti. Lucas Oil Stadium (LOS) on huippuluokan, 63 000-paikkainen, sisäänvedettävä kattoinen, monikäyttöinen stadion, josta on upeat näkymät Indianapolisin horisonttiin. Lisäksi stadionilla on täyteinen pelipinta, 7 pukuhuonetta, näyttelytila, kokoushuoneet, toimiva pohjoinen ikkuna, kaksi kaksitasoista klubiloungia, 137 sviittiä, sisäänvedettävät sivuistuimet, talon alennusverhot, kaksi isoa videolaulua, nauhalaudat, tilavat hallit, sisä- ja ulkotiloja, 11 sisä- ja ulkolaitaa, kaksi ajoneuvoramppua tapahtumatasolle ja paljon muuta. Vuonna 2010 LOS yhdistetään hiljattain laajennettuun kongressikeskukseen sekä useisiin hotelleihin ja viihdevaihtoehtoihin uudella jalankulkuliittimellä. Messut voivat hyödyntää 30 000 neliömetrin sisälastauslaituria, jossa on 11 paikkaa, sisäänvedettävät istuimet ja toimivat seinät hyödyntääkseen jopa 183 000 vierekkäistä neliömetriä tilaa. Jalkapallopelejä voi pelata sisällä tai ulkona sisäänvedettävän katon ja käyttöisen pohjoisen ikkunan avulla. Talon vähennysverhojärjestelmä kattaa koko Terrace Level -istuimet, mikä vähentää kapasiteettia 63 000:sta noin 41 000:een. Koripallo- ja muissa puoliottelutapahtumissa on mahdollisuus pelata kierroksella jopa 70 000 fanille tai paljon pienemmässä kokoonpanossa talon vähentämisverhojärjestelmällä toisin kuin mikään muu stadion. Yleiskokoukset voivat käyttää stadionia yleisiin istuntoihin erilaisissa kokoonpanoissa. Kaksitoista kulissien takana olevaa kokoushuonetta sekä 25 000 neliömetrin näyttelyhalli 1 ja 18 000 neliömetrin näyttelyhalli 2 voidaan käyttää ylimääräisiin kokoustiloihin. Konsertteja voidaan soittaa sisällä tai ulkona täydellä stadionilla tai pienennetyillä talon kokoonpanoilla. Istuinkokoonpanot vaihtelevat kooltaan 15 000-65 000.
500 South Capitol Ave
Indianapolis, IN, US 46225

Gainbridgen kenttätalo

Virkistys
Etäisyys 5 blocks
Gainbridge Fieldhouse, joka sijaitsee Indianapolisin keskustan sydämessä, on huipputekninen laitos, joka isännöi parasta elävää viihdettä, perheesityksiä ja erikoistapahtumia. Gainbridge Fieldhouse toimii Indiana Pacersin, Indiana Feverin ja Indiana Icen keskustan kotina. Gainbridge Fieldhouse on myös isännöinyt FFA-kongresseja, vuoden 2002 FIBA: n miesten koripallon maailmanmestaruuskilpailuja, vuoden 2004 FINA-lyhyen radan uinnin maailmanmestaruuskilpailuja ja Big Ten miesten ja naisten koripalloturnauksia sekä monia muita tapahtumia. Suunniteltu parantamaan urheilu- tai viihdetapahtuman kaikkia osa-alueita, Gainbridge Fieldhouse tarjoaa kuorma-autojen sisätelakoita ja sisäänajolamppeja. Gainbridge Fieldhouse tarjoaa yli 18 000 paikkaa urheiluympäristössä, yli 15 000 paikkaa konserttikokoonpanoissa ja noin 6 600 paikkaa teatterikokoonpanossa. Gainbridge Fieldhousen ammattitaitoinen henkilökunta on täällä palvelemaan tapahtumaasi ja saamaan sinut tuntemaan olosi kotoisaksi kaikissa tarpeissasi. Kun suunnittelet seuraavan tapahtuman varaamista, soita Gainbridge Fieldhouselle, yksi maan hienoimmista urheilu- ja monikäyttöisistä tapahtumatiloista. Gainbridge Fieldhouse tekee Indianapolisista pakollisen pelikohteen 2000-luvulla.
125 Etelä-Pennsylvanian katu
Indianapolis, IN, US 46204

Indianan kokouskeskus

Kongressikeskus
Etäisyys 1 block
Indianapolis on partaalla saada yksi maan 20 suurimmasta kongressikeskuksen kompleksista. Uuden monikäyttöisen Lucas Oil -stadionin ja laajennetun Indiana Convention Centerin yhdistelmä tarkoittaa, että Indianapolis pystyy tarjoamaan 3,4 miljoonaa neliömetriä näyttely- ja kokoustiloja. Yhdistetty uusi tila tekee Indiana Convention Centeristä maan 16. suurimman. Se on tällä hetkellä 32. Indiana Convention Centerissä on 566,600 neliömetriä näyttelytilaa. Uudet näyttelyhallit ovat vierekkäisiä olemassa olevien salien kanssa. Toinen 183 000 neliömetriä on Lucas Oil -stadionilla, joka yhdistetään keskustaan kävelytien kautta.
100 South Capitol Ave
Indianapolis, IN, US 46225

Circle Centre -ostoskeskus

Shoppailu
Etäisyys 2 blocks
Indianapolisin keskustan sydämessä aivan Monument Circlen eteläpuolella sijaitseva Circle Centre Mall on erinomainen vähittäiskauppa-, ruokailu- ja viihdekohde kongressivierailijoille, turisteille ja kasvavalle keskustan asuinväestölle. Tässä ikonisessa ostos- ja ruokailukohteessa on yli 60 jälleenmyyjää, mukaan lukien suosikkeja, kuten H& M, Bath & Body Works, Finish Line, elokuviviihdettä United Artist Theatresissa ja kolmetoista istumapaikkaa, jotka tarjoavat joitain kaupungin parhaista treffailukokemuksista. Kauppakeskukseen yhteydessä on kaksitoista hotellia ja kaupungin taiteen ja kulttuurin läheisyys tekevät Circle Centeristä Indianapolis-liikenteen solmukohdan. Aiotpa sitten tehdä ostoksia Circle Centre Mall -ostoskeskuksessa viikonloppumatkan aikana tai haluat tehdä yhden päivän matkan Indianapolisin alueelle, siellä on paljon nähtävyyksiä, ruokailuvaihtoehtoja ja majoitusta, jotka tekevät vierailustasi varmasti mukavan ja hauskan. Nauti valikoimasta herkullisia ruokailuvaihtoehtoja yhdessä saatavilla olevista ravintoloista tai nappaa ja mene -asemilta ostoksilla kokemuksen, joka on todella erilainen kuin mikään muu. Lähde matkalle perheesi kanssa käymään ostoskeskuksessa tai tee tästä ostoskeskuksesta seuraava lomakohde. Joka tapauksessa tulet rakastamaan ostoksia, ruokailua ja nähtävyyksiä, jotka ovat helposti saatavilla alueella.
49 Länsi-Marylandin katu
Indianapolis, IN 46204

Indianapolisin lastenmuseo

Museo
Etäisyys 3 mi.
472 900 neliömetrin laitoksessa on 11 suurta galleriaa. Vierailijat voivat tutustua fysikaalisiin ja luonnontieteisiin, historiaan, maailman kulttuureihin, taiteisiin, nähdä, kuinka dinosaurukset elivät 65 miljoonaa vuotta sitten Dinosphere: Now You are in Their World, koe Dale Chihulyn lasin ilotulitus ja tutkia lasten vaikutusta historian muotoiluun The Power of Children: Making a Difference -elokuvassa. Lastenmuseo, joka sijaitsee 20 hehtaarin maalla Indianapolisissa, esittelee satoja ohjelmia ja aktiviteetteja vuosittain.
3000 N Meridian Street
Indianapolis, IN, US 46208-4716

Indianapolisin moottorirata

Virkistys
Etäisyys 5 mi.
Vuonna 1909 perustettu Indianapolis Motor Speedway on pitkään ollut moottoriurheilun huippukuvake. Vuodesta 2009 alkaen Speedway juhlii satavuotista aikakauttaan, muistaen laitoksen 100-vuotisjuhlaa vuonna 2009 ja Indianapolis 500 Mile Race -kilpailun 100-vuotisjuhlaa vuonna 2011.
4790 W 16. katu
Indianapolis, IN, US 46222

Indianapolisin eläintarha

Puisto
Etäisyys 10 minutes
White River State Parkissa keskustassa sijaitseva Indianapolisin eläintarha juhlii ylpeänä 40-vuotisjuhliaan vuonna 2004. Vuonna 1964 avattuaan Indianapolisin eläintarha on kasvanut maailmanluokan laitokseksi, joka isännöi miljoona kävijää vuosittain ja jolla on merkittävä rooli maailmanlaajuisessa suojelussa ja tutkimuksessa, mukaan lukien maailman ensimmäisen onnistuneen afrikkalaisen norsun keinosiemennyksen suorittaminen. Indianapolisin eläintarha sijaitsee White River State Parkissa keskustassa, ja se on ainoa eläintarhojen ja akvaarioiden liiton (AZA) ja American Association of Museums akkreditoimat nähtävyydeksi eläintarhana, akvaariona ja kasvitieteellisenä puutarhana. Etsi AZA-logo aina, kun vierailet eläintarhassa tai akvaariossa vakuutuksena siitä, että tuet laitosta, joka on omistettu tarjoamaan erinomaista hoitoa eläimille, upean kokemuksen sinulle ja paremman tulevaisuuden kaikille eläville olennoille.
1200 W. Washington Street
Indianapolis, IN, US 46222

Indianapolisin kansainvälinen lentoasema

Lentokenttä
Etäisyys 16 minutes
Indianapolisin kansainvälinen lentokenttä (IND) on 16 minuutin päässä Indianapolisin keskustasta I-70: n päässä Exit 68 kautta. Lentokentällä on keskimäärin 155 päivittäistä lentoa 37 välilaskuttomaan kohteeseen 11 suurimmalla lentoyhtiöllä. IND tarjoaa myös joitain maan halvimmista lentohinnoista. Vuonna 2009 IND palveli vajaat 8 miljoonaa matkustajaa. IND on sekä kaupan että yhteisön kohde ja laukaisualusta, ja se sijaitsee strategisella paikalla vain muutaman minuutin päässä Yhdysvaltojen suurista valtioista, mukaan lukien I-65, I-865, I-69, I-70 ja I-74, jotka kaikki muodostavat yhteyden kaupungin I-465-vyötielle. Se on myös muutaman minuutin päässä U.S. 40, U.S. 31 ja U.S. 52: stä. Se on Yhdysvaltojen kahdeksanneksi suurin rahtikeskus, ja siellä toimii maailman toiseksi suurin FedEx Express -operaatio. IND: ssä hallittiin yli 2,2 miljardia puntaa rahtia vuonna 2008. Se on tärkeä katalysaattori Keski-Indianan ja Keskilännen alueen taloudelliselle kehitykselle. Yksi ensimmäisistä uusista lentoasemista, jotka avattiin Yhdysvalloissa 11. syyskuuta 2001 jälkeen, Indianapolis leikkasi nauhan 1,2 miljoonan neliömetrin lentokenttäkompleksilleen I-70: n edustalla 11. marraskuuta 2008.
7800 Eversti H. Weir Cook Memorial Drive
Indianapolis, IN, US 46241

Enemmän

Crowne Plaza Indianapolis Downtown Union Station, jossa on yli 55 000 neliömetriä kokous- ja tapahtumatilaa, on täydellinen paikka seuraavalle kokoukselle tai tapahtumallesi. Crowne Plaza Indianapolis Downtown Union Station tarjoaa 10—500 hengen kokouksia varten 35 kokoushuonetta, jotka tarjoavat kokousten suunnittelijalle joustavuutta ja huippuluokan audiovisuaalipalveluja. Hotellin tärkein tila on Grand Hall, jossa on yli 26 000 neliömetriä vertaansa vailla olevaa kokoustilaa, jossa on erottuvat kaaret, pylväät, lasitynnyrikatto ja 20 jalan lyijyiset, lasimaalatut vaunun pyöräikkunat. Kattoa hallitsee yli 3000 neliömetriä alkuperäistä lasimaalausta. Se ei ole samanlainen kuin mikään muu Indianapolisin kaupungissa, koska se toimi kerran Amerikan ensimmäisenä Union-asemana, joka rakennettiin vuonna 1888. Hotelli sijaitsee ihanteellisella paikalla Indianapolisin keskustan sydämessä, ja se on suoraan yhteydessä Indiana Convention Centeriin ja Lucas Oil -stadioniin suljetulla kävelytiellä. Hotellin kätevä sijainti keskustassa on vain 14 km:n päässä Indianapolisin kansainväliseltä lentokentältä ja helpon kävelymatkan päässä Indianapolisin keskustan ruokailu- ja viihdealueelta. Romaanisessa herätystyylisessä hotellissa on 273 huonetta, joissa on tilava työasema, dataportit ja nopea langaton internetyhteys. Hotellissa on myös 26 1900-luvun alun aitoa Pullman Train Car -huonetta, jotka tarjoavat ainutlaatuisen yöpymisen. Hotellin asiakkaat voivat rentoutua pitkän päivän jälkeen Taggart'sissa, joka tarjoaa täyden palvelun baarin ja illallispalvelun kätevästi hotellin aulan ulkopuolella. Hotellin henkilökunta tarjoaa esimerkillisen palvelutason, kun vieraat kokevat askeleen taaksepäin historiaan nauttien silti nykypäivän moderneista mukavuuksista.

Verkkolinkit

Lisämateriaali

Ota yhteyttä

Sinulla on jo tili?