Holiday Inn Johor Bahru City Centre

Lue, kuinka Cvent Supplier Network toimii
Tun Abdul Razak Road 80000 Johor Johor Bahru 8000

Arvioinnit

Ministry of Tourism and Culture Malaysia
4

Mukavuudet

Huoneiden ominaisuudet ja vieraiden palvelut

 • Huonepalvelu
 • Internetyhteys
 • Matkatavarasäilytys
 • Pesulapalvelu

Palvelut

 • Catering-palvelu
 • Esteetön pyörätuolille
 • Ravintola
 • Turvallisuushenkilökunta

Liiketoimintapalvelut

 • Business Center

Vapaa-ajan aktiviteetit

 • Hyvinvointikeskus
 • Ulkouima-allas

Tapahtumapaikan saavutettavuus

 • Bussi
 • Taksi

Varustus

 • Odotusalue
 • Siirrettävät seinät

Etäisyys lentokentältä

 • 18.02 mi. tapahtumapaikasta

Pysäköinti

 • Ilmainen pysäköinti
 • Maksullinen pysäköinti5,00 MYR / päivä

Tapahtumapaikan Holiday Inn Johor Bahru City Centre kokoustila

Kokoustilojen kokonaismäärä1 798 ft²
Kokoustila8
Suurin tila1 798 ft²
Toiseksi suurin tila1 658 ft²
Suodattimet

Hotellihuoneet

Hotellihuoneiden kokonaismäärä335
Yhden hengen huone (1 sänky)252
Kahden hengen huone (2 sänkyä)83
Sviitit23
Veroaste10%

Paikalliset nähtävyydet

Karat Market

Shoppailu
Etäisyys 1 km
Johor Bahru tunnetaan ostosmahdollisuuksistaan, mutta tämä tapahtuu yleensä korkean teknologian ostoskeskusten muodossa. Jos etsit jotain hieman erilaista, suuntaa sitten Pasar Karatiin, joka on suuri kirpputori, jolla on runsaasti piilotettuja aarteita, jotka odottavat löytämistä. Täällä olevalla matkalla voit odottaa löytäväsi laajan valikoiman käytettyjä tavaroita, kuten vaatteita ja antiikkia ja tinkimistä odotetaan. Muista kuitenkin huomata, että markkinat avautuvat vain iltaisin ja asiat liikkuvat yleensä vasta klo 20 jälkeen.
26, 20, Segget Road
Johor Bahrun kaupunki
Johor Bahru, MY 80000

Tan Hiok Nee Road

Historiallinen maamerkki
Etäisyys 5 minutes
Jalan Tan Hiok Nee on nimetty Johor Bahrun yhden perustajan mukaan, ja se tunnetaan myös yhtenä kaupungin vanhimmista kaupunginosista. Täältä löydät useita herkullisia kahviloita ja ravintoloita, ja Jalan Tan Hiok Neen varrella on myös suuri määrä antiikkiliikkeitä. Arkkitehtuuri on myös upea täällä, ja voit odottaa perinteisiä kiinalaistyylisiä kauppataloja sekä useita siirtomaa-ajan rakennuksia.
Tan Hiok Nee Road
Johor Bahru, MY 80000

Johor Premium -myymälät

Shoppailu
Etäisyys 30 km
Johor Premium Outlets on ostoskeskus Indahpurassa, Malesiassa, jossa on 130 suunnittelija- ja nimimerkkien myymälää vuodesta 2021 lähtien. [1] Keskuksen ylläpitää Genting Simon Sdn Bhd ja se on osa Genting Simon Groupia, joka on Genting Plantations Berhadin ja Simon Property Groupin yhteisyritys. Johor Premium Outletsin I vaihe avattiin virallisesti 11. joulukuuta 2011, ja keskus lisäsi 50 uutta myymälää vaiheen II laajennuksen aikana 15. marraskuuta 2013. Viisi vuotta myöhemmin keskus lisäsi vielä 20 uutta myymälää, jolloin kokonaismäärä nousi 150:een vaiheen III laajennuksen myötä 15. marraskuuta 2018.
Street Premium Outlets,
Bandar Indahpura, Kulai
Johor, MY 81000

Johorin muinainen temppeli

Historiallinen maamerkki
Etäisyys 6 minutes
Johor Bahrun vanha kiinalainen temppeli (kiina: 柔 佛 古; pinyin: Róufú GMiào), joka paikallisten mukaan tunnetaan vanhana temppelinä (kiina: 古; pinyin: Gmiào) on kiinalainen temppeli, joka sijaitsee Johor Bahrussa, Johorissa, Malesiassa. Jalan Trusissa sijaitsevaa temppeliä reunustavat modernit pilvenpiirtäjät. Tämä temppeli on yksi kaupungin vanhimmista rakenteista ja siitä tulee yhtenäisyyden symboli viiden kiinalaisen etnisen ryhmän Teochewin, Hoklon (Hokkien), kantonin, Hakkan ja Hainanin ihmisten keskuudessa. Vuonna 2007 My Roots -nimisessä dokumenttisarjassa temppeli esiteltiin jaksossa ”Grand March with the Deities”. Temppelin historia juontaa juurensa 1800-luvulle 1870-1880. [1] Koska paikallisten kiinalaisten suhde Johorin monarkiaan oli hyvin lämmin, sulttaani Abu Bakar kannusti kiinalaisia rakentamaan palvontapaikkansa ja hautaamista varten tarjoamalla heille maata. [1] Temppelin perusti tuolloin Tan Hiok Neen johtaman Ngee Heng Companyn päällikkö. [1] [3] Vuonna 1981 temppeliä ehdotettiin Kunnostettu temppeli hyväksyttiin vuonna 1994 ja sen kokonaiskustannukset olivat 1,5 miljoonaa RM:aa. [3] Kunnostettu temppeli valmistui sitten seuraavana vuonna joulukuussa 1995 suuri osa sen kulttuurisuunnittelusta säilytetään ja tärkeitä pyhäinjäännöksiä, kuten vuosisataa vanha pronssikello, suitsukkeiden poltin ja puinen tabletti, ovat jäljellä
Tontti 653, Jalan Trus
Johor Bahrun kaupunki
Johor Bahru, MY 8000

Bukit Serene Palace

Puisto
Etäisyys 8 minutes
Istana Bukit Serene on nyt Johorin sulttaanin virallinen asuinpaikka, eikä se sellaisenaan ole avoinna yleisölle. Monet ihmiset tulevat silti tänne tarkistamaan ulkopintaa, ja täältä löydät kaaren, jonka päällä on suuri malli sulttaanin kruunusta, ja voit myös tarkistaa hoidetut nurmikot ulkopuolelta. Palatsi on vuodelta 1933 ja se on rakennettu art deco -tyyliin, ja sellaisenaan se on mielenkiintoisten kaiverrusten mellakka, ja sen päällä on päätorni, joka kohoaa 35 metrin korkeuteen.
Johor Bahru
Johor, MY 80000

Skyscape Johor Bahru

Virkistys
Etäisyys 3 minutes
Sviitti 13-01, JLand Tower, JBCC
Tun Abdul Razak Road
Johor Bahru, MY 80000

Arulmigu Sri Rajakaliammanin lasitemppeli

Historiallinen maamerkki
Etäisyys 5 minutes
Arulmigu Sri Rajakaliammanin lasitemppeli on yksi Johor Bahrun hinduyhteisön tärkeimmistä rakennuksista ja oli ensimmäinen hindulainen rakennus maailmassa, joka oli valmistettu lasista. Sekä sisä- että ulkopuoli on koristeltu lasilla, joka saa sen kimaltelemaan auringon valossa, ja huomaat Kristuksen ja Buddhan patsaita sisällä, vaikka tämä on perinteisesti hindulainen rakennus. Jos pidät epätavallisista rakenteista, älä unohda tätä omituista pysäkkiä matkasuunnitelmasta.
Tun Abdul Razak Road 1/1
Wadi Hana
Johor Bahru, MY 80300

Enemmän

Strategisella paikalla Johorin pääkaupungin sydämessä sijaitseva Holiday Inn Johor Bahru City Centre (HIJBCC) on ensimmäinen Holiday Inn -brändi Etelä-Malesiassa. Tarjoamme viihtyisiä, tilavia ja täysin varusteltuja huoneita, joissa on kaikki tarvittavat mukavuudet, jotta vierailusi olisi mukava.

Lisätiedot

IHG Puhdistustapa

Verkkolinkit

Ota yhteyttä

Sinulla on jo tili?