Hotel Indigo Kuala Lumpur On The Park

Lue, kuinka Cvent Supplier Network toimii
Nro 5 Jalan Puncak Lorong P Ramlee Band Kuala Lumpur 50250

Mukavuudet

Huoneiden ominaisuudet ja vieraiden palvelut

  • Huonepalvelu
  • Internetyhteys
  • Matkatavarasäilytys
  • Pesulapalvelu

AV-varusteet

  • AV-varustus

Vapaa-ajan aktiviteetit

  • Hyvinvointikeskus

Tapahtumapaikan saavutettavuus

  • Taksi

Etäisyys lentokentältä

  • 38.03 mi. tapahtumapaikasta

Pysäköinti

  • Ilmainen pysäköinti
  • Pysäköijän suorittama pysäköinti

Tapahtumapaikan Hotel Indigo Kuala Lumpur On The Park kokoustila

Kokoustilojen kokonaismäärä786 ft²
Kokoustila1
Suurin tila134 393 ft²
Toiseksi suurin tila786 ft²
Suodattimet

Hotellihuoneet

Hotellihuoneiden kokonaismäärä180
Yhden hengen huone (1 sänky)56
Kahden hengen huone (2 sänkyä)85
Sviitit39

Paikalliset nähtävyydet

Alor Road, Bukit Bintang

Yöelämä
Etäisyys 5 minutes
Jalan Alor sijaitsee Bukit Bintangin alueella ja on ruokakatuparatiisi paikallisten, turistien ja matkailijoiden keskuudessa. Jalkakäytävien vieressä on laaja valikoima ravintoloita ja ruokakojuja, joissa tarjoillaan erilaisia ruokia, erityisesti kiinalaisia ja länsimaisia ruokia, joista valita. Jalan Alor alkaa tungostua illan aikana noin klo 16-17 paikallisten ja ulkomaisten turistien kanssa.

KL Eco Forest Park

Puisto
Etäisyys 3 minutes
KL Forest Eco Park on merkittävä luonnonsuojelualue Kuala Lumpurissa. Se on kaupungin keskustan viimeinen trooppinen sademetsä. Perustettu lintujen suojelualueeksi ja villieläinten suojelualueeksi vuosina 1950 ja 1934, ja siihen on nimetty Neitsytviidakon suojelualue. Puistossa asuu yli 200 puulajia, 12 eläinlajia ja 25 lintulajia, ja se tarjoaa nähtävyyksiä, kuten 200 metrin katoskävelyn, vaellusreittejä, yrttipuutarhan, saniaistalon ja orkideapuutarhan.

Chinatown

Kaupungin keskusta
Etäisyys 8 minutes
Chinatown Kuala Lumpurissa on vilkas ja vilkas alue, joka tunnetaan vilkkaasta ilmapiiristään ja kulttuurisesta rikkaudestaan. Hotellissa on värikkäitä katuja, jotka ovat täynnä perinteisiä kauppoja, markkinoita ja erilaisia kiinalaisia ruokia. Vierailijat voivat tutustua vilkkaaseen katuelämään, ostaa matkamuistoja, ja nauttia aidosta kiinalaisesta ruoasta tällä dynaamisella ja kulttuurisesti monimuotoisella alueella.

KL-torni

Historiallinen maamerkki
Etäisyys 3 minutes
KL Tower on todella modernin malesialaisen arkkitehtuurin ihme, ja siitä tulee helposti yksi Kuala Lumpurin ikonisimmista maamerkeistä, sillä 421 metriä korkea se näkyy jopa kilometrien päässä. Se on kuin pakollinen pysähdyspaikka matkailijalle, joka tulee Kuala Lumpuriin nauttimaan jokaisesta nähtävyydestä, kuten taivaskannesta, taivaslaatikosta, näköalatasanteesta ja 360-tunnelmaravintolasta.

Keskustori

Kaupungin keskusta
Etäisyys 8 minutes
Keskustori on historiallinen maamerkki, joka on muuttunut märkämarkkinoista taidekompleksiksi, jossa esitellään korkealaatuisia käsitöitä ja värikkäitä kuvituksia. Yli 300 myymälän ansiosta siitä on tullut taivas perinteisille keräilijöille, jotka etsivät malesialaisia käsitöitä, tekstiilejä ja matkamuistoja. Malesian monirotuista monimuotoisuutta heijastavat markkinat sisältävät malaijilaisia, kiinalaisia ja intialaisia kulttuureja edustavia vyöhykkeitä, jotka tunnetaan nimellä Lorong Melayu, Straits Chinese ja Little India.

KL Hop On Hop Off

Virkistys
Etäisyys 3 minutes
KL Hop On Hop Off on kuuluisa kaksikerroksinen ja taivaskattoinen bussipalvelu, joka tarjoaa nopean ja helpon kiertueen Kuala Lumpurissa. Sillä on 23 pysäkkiä, jotka kattavat yli 40 nähtävyyttä tällä kaupungin alueella. Bussi kulkee päivittäin klo 9—20 30 minuutin välein. Se on tunnustettu turistiystävälliseksi kuljetusjärjestelmäksi, jossa turisti voisi tutustua mahdollisimman moniin nähtävyyksiin Kuala Lumpurissa kuin koskaan ennen.

Enemmän

Tutustu Malesian pääkaupunkiin kuin paikallinen yöpymällä Hotel Indigo Kuala Lumpur on the Parkissa saadaksesi täysin mukaansatempaavan ja jännittävän kokemuksen kaupungin vilkkaan keskustan liikealueen sydämessä! Tyylikäs ja moderni hotellimme on tarkoitettu edustamaan alueen erillistä persoonallisuutta.

Ota yhteyttä

Sinulla on jo tili?