Holiday Inn® Singapore Orchard City Centre

Lue, kuinka Cvent Supplier Network toimii
11 Cavenagh-tie Singapore 229616

Erikoistarjoukset

Elevate Your Social Events

08.05.2024 – 31.12.2024

Stay Connect

380,00 SGD - 380,00 SGD
01.01.2024 – 30.09.2024

Your Meeting, Your Way

70,00 SGD - 100,00 SGD
01.01.2024 – 30.06.2024

Meet How You Meet

15.04.2024 – 30.06.2024

Hotellin haluamat päivämäärät

  • 15.06.202431.08.2024

Arvioinnit

AAA
4

Palkinnot

ISO 14001 - 2014 ISO 22000 HACCP BizSafe

Tapahtumapaikan kohokohdat

Mukavuudet

Huoneiden ominaisuudet ja vieraiden palvelut

  • Huonepalvelu
  • Internetyhteys
  • Matkatavarasäilytys
  • Näkymä (urbaani)
  • Pesulapalvelu
  • Puhelut (maksuttomat)
  • Puhelut (paikallispuhelut)
  • Vastaanottopalvelut
  • Ääniviestipalvelu

Palvelut

  • Catering-palvelu
  • Esteetön pyörätuolille
  • Pidempi majoitus
  • Ravintola
  • Tila (puoliyksityinen)
  • Tila (ulkona)
  • Tila (yksityinen)
  • Turvallisuushenkilökunta
  • Ulkopuoliset catering-tarjoajat sallittu

Liiketoimintapalvelut

  • AV-varusteet
  • Business Center
  • Videokonferenssi

AV-varusteet

  • AV-varustus
  • Huippunopea internet

Vapaa-ajan aktiviteetit

  • Spa tai salonki
  • Ulkouima-allas

Tapahtumapaikan saavutettavuus

  • Bussi
  • Lentokenttäkuljetus
  • Metro
  • Taksi

Varustus

  • Lastauslaituri
  • Odotusalue
  • Tanssilattia

Saapuminen tänne

Julkisilla liikennevälineillä: Changin lentokentältä nouse bussiyhteys numero 36 kohti Tomlinson Roadia ja nouse Winsland Housesta. Holiday Inn® Singapore Orchard City Centre on 5 minuutin kävelymatkan päässä. Changin lentokentältä, matkusta Somerset Mass Rapid Transit -asemalle Suuntaa länteen Somerset Roadilla, käänny oikealle Grange Roadille, käänny oikealle Orchard Roadille, käänny vasemmalle Cavenagh Roadille, käänny vasemmalle Kramat Roadille, käänny hieman oikealle pysyäksesi Kramat Roadilla, käänny oikealle Cavenagh Roadille. Autolla/taksilla: Changin kansainväliseltä lentokentältä, ota ECP ja jatka sitten Exit 1 asti PIE-tielle. Jatka PIE: llä uloskäyntiin 15A asti, sitten mene liukutielle CTE: lle. Pysy CTE: llä, kunnes näet Exit 4 Orchard Roadille. Sieltä, käänny oikealle Kramat Lanelle ja jatka, kunnes saavut oikealla olevaan Holiday Inn Singapore Orchard City Centreen.

Pysäköinti

  • Ilmainen pysäköinti
  • Maksullinen pysäköinti

Etäisyys lentokentältä

  • 13.67 mi. tapahtumapaikasta

Tapahtumapaikan Holiday Inn® Singapore Orchard City Centre kokoustila

Kokoustilojen kokonaismäärä12 917 ft²
Kokoustila11
Suurin tila6 157 ft²
Toiseksi suurin tila4 908 ft²
Tila (yksityinen)Saatavilla
Tila (puoliyksityinen)Saatavilla
Tila (ulkona)Saatavilla
Suodattimet

Hotellihuoneet

Hotellihuoneiden kokonaismäärä324
Yhden hengen huone (1 sänky)183
Kahden hengen huone (2 sänkyä)107
Sviitit34
Veroaste19,9%

Paikalliset nähtävyydet

Orchard Road, Aasian tunnetuin ostoskatu

Shoppailu
Orchard Road on jokaisen ostajan paratiisi, jossa on muodin suosikkeja, ikonisia ostoskeskuksia ja erilaisia elämäntapavalintoja, jotka ulottuvat 2,2 km: n yli ostoskeskukseen. Orchard Roadilla on taidegallerioista, suunnittelijalangoista, etnisistä tavaroista rentouttaviin hengailuihin. Kävelykeskusten reunustamien valtavien Angsana -puiden reunustamat ostajat voivat löytää runsaasti varjoa päivällä palavasta auringosta, mikä tekee tästä vähittäiskaupan kadusta mukavan paikan kävelylle.
Singapore, SG

Marina Bay

Kaupungin keskusta
Etäisyys 12 minutes
2000-luvun Singaporen symboli ja maan kaupunkimuutostyön keskipiste, Marina Bay on kasvanut johtavaksi finanssikeskukseksi, kansalaistilaksi ja yhteisön leikkikentäksi kaikille. Tarina kaukonäköisestä suunnittelusta, pitkäjänteisestä ajattelusta ja huolellisesta toteutuksesta odottaa kertovansa.

Puutarhat lahden rannalla

Puisto
Etäisyys 14 minutes
Palkittujen viileiden viherhuoneidensa ja ikonisten Supertreidensä ansiosta Gardens by the Bay on kansallinen puutarha ja johtava kasvitieteellinen nähtävyys paikallisille ja kansainvälisille vierailijoille, jotka esittelevät kasveja, joita harvoin nähdään tässä osassa maailmaa. Lauhkean ilmaston lajeista trooppiseen metsän kasvillisuuteen, jatkuvasti muuttuvat kukkaesitykset, mukaan lukien yleisön miellyttäjät, kuten Blossom Beats, Orchid Extravaganza ja Tulipmania, herättävät kasvikunnan kauneuden ja monimuotoisuuden eloon kaikkien nautittavaksi. Pakene trooppista lämpöä puutarhan viileissä viileissä viherhuoneissa, vieraile Gardnesin lahdella tänään!
18 Marina Gardens Drive
Singapore, SG 018953

Singapore Flyer

Virkistys
Etäisyys 11 minutes
Yksi maailman suurimmista jättiläisistä näköalapyöristä ja yksi Aasian suurimmista matkailukohteista, 165 metrin korkeudessa seisova Singapore Flyer lupaa muutakin kuin vain näkymän, vaan panoraamakokemuksen, joka vangitsee Marina Bayn horisontin vilauksen naapurimaihin Malesiaan ja Indonesiaan. Korkealla palvelutasolla omistautunut tiimi on sitoutunut tarjoamaan vierailijoille muistettavan kokemuksen. Aloita lentosi henkeäsalpaaviin ja lumoaviin näkymiin Singapore Flyerillä.
30 Raffles Avenue
Singapore, SG 039803

Kansallinen orkideapuutarha

Puisto
Etäisyys 13 minutes
Vuodesta 1859 lähtien orkideat ovat olleet läheisessä yhteydessä puutarhoihin. Puutarhojen vuonna 1928 alkaneen orkideanjalostusohjelman tuotteet ansaitsevat paikan, jossa ne voidaan esitellä täydessä loistossaan. Näiden orkideoiden muotoilu on puutarhatiimin ”käsityönä” tekemä, joka on omistautunut tuomaan esiin hienoimmat hybridiristeytykset. Esillä on yli 1000 lajia ja 2000 hybridiä, joten nämä upeat kukinnat ovat ehdottomasti nähtävyys National Orchid Gardenissa.
1 Cluny-tie
Singapore, SG 259569

Taistelulaatikko

Historiallinen maamerkki
Etäisyys 9 minutes
Taistelulaatikko paljasti Britannian historian pahimman katastrofin ja suurimman antautumisen todelliset syyt, ja se oli osa Malayan komentojen päämajaa, Malajan ja Singaporen puolustavaa armeijaa toisessa maailmansodassa. Singaporen sydämessä Fort Canning Hillillä sijaitseva britit päättivät myös Battleboxin sisällä luovuttaa Singaporen hyökkääville japanilaisille 15. helmikuuta 1942. Strategiasta ja antautumisesta, Battlebox Tour kertoo kaksi tarinaa - Malayan ja Singaporen kaatumisen toisessa maailmansodassa ja kuinka maanalainen komentokeskus toimi sodan aikana. Jokainen vierailu osallistuu täysin tämän korvaamattoman historiallisen muistomerkin ylläpitoon ja ylläpitoon liittyviin kustannuksiin. Aloita matkasi ajassa taaksepäin Battleboxissa.
2 Cox-terassi
Singapore, SG 179622

Singaporen eläintarha

Virkistys
Etäisyys 27 minutes
Singaporen eläintarha vastaanottaa vuosittain yli 1,7 miljoonaa kävijää, ja sen tiedetään olevan yksi maailman kauneimmista ympäristöistä, jossa eläimet vaeltavat vapaasti avoimissa ja luonnollisissa elinympäristöissä. Sen pinta-ala on 26 hehtaaria, ja siellä asuu yli 2800 eläintä, jotka edustavat yli 300 lajia. Puistossa on myös maailman ensimmäinen vapaasti liikkuva orangutanin elinympäristö eläintarhassa, esittely karismaattisista apinoista, jotka ovat myös eläintarhan lippulajeja, luonnollisessa ympäristössä. Muita huomaamattomia koulutuskohteita ovat Aasian elefantit ja Fragile Forest. Australian Outback ja Etiopian Great Rift Valley tarjoavat vieraille mukaansatempaavan kokemuksen, kun he löytävät jokaisen kiehtovan maantieteellisen alueen. ovat muita kiehtovia alueita, jotka löytyvät, joissa vieraat upotetaan kyseistä maantieteellistä aluetta edustaviin elinympäristöihin. Singaporen eläintarha osallistuu edelleen maailmanlaajuisiin suojelutoimiin uhanalaisten eläinten vankeudessa pidetyillä jalostusohjelmilla. Eläintarhassa kasvatettiin vuonna 2014 yli sata eläintä, joista monet ovat uhanalaisia tai uhanalaisia luonnossa.
80 Mandai-järven tie
Singapore, SG 729826

Marina Bay Sandsin taivaspuisto

Virkistys
Etäisyys 9 minutes
Marina Bay Sands Skyparkin näköalatasanne kohoaa 57 tasoa kaupungin sydämen yläpuolella, kun vangitset elämäsi hetken tai hiot valokuvaustaitojasi yhdestä kaupungin parhaista näköalapaikoista. Näköalatasanne tarjoaa panoraamanäkymät upealle Marina Baylle, maailmanluokan kaupunkikuvaan, Supertree Groven arkkitehtonisiin ihmeisiin ja Gardens by the Bayn eloisiin väreihin. Marina South Pier -laiturilta Singaporen salmelle saat lintuperspektiivistä vilkkaille laivaväylille, jotka ovat rakentaneet saarikaupunkivaltion rikkaan monikulttuurisen historian.
10 Bayfront Avenue
Singapore, SG 018956

Enemmän

Sijaitsee Singaporen tärkeimmän liike- ja ostosalueen Orchard Roadin sydämessä. Holiday Inn® Singapore Orchard City Centre on vain muutaman minuutin päässä MRT (metro) -asemalta, jolta on helpot yhteydet viihde- ja ruokapaikkoihin sekä tunnettuihin lääkärikeskuksiin, kuten Paragon Medical ja Mount Elizabeth Medical Centre.Vain 25 minuutin ajomatkan päässä Changin kansainväliseltä lentokentältä ja Jewelilta. Tutustu kaupungin moniin nähtävyyksiin, suosittuihin ja kulttuurisesti rikkaisiin alueisiin, kuten Chinatown ja Little India, sekä helppo pääsy nähtävyyksiin, kuten Marina Bay Sandsiin, Gardens by the Bay ja Universal Studios Singapore, mikä tekee meistä ihanteellisen paikan matkailijoille ja yöpymisille. Astu loistavaan aulaan saadaksesi lämpimän vastaanoton ja rentoudu yhdessä 324 hyvin varustetusta huoneestamme, jotka on varustettu ainutlaatuisella tyynyvalikoimalla, 37-tuumainen LCD-TV, ja ilmainen wi-fi. Jatka kattoaltaalle ja kuntokeskukseen latautuaksesi pitkän päivän jälkeen. Hotellin huipputekniset ja joustavat juhlatilat tarjoavat 1 102 neliömetrin kokoisia 10 kokoushuonetta yli 380 vieraalle, jotka sopivat ihanteellisesti pienten ja suurten tapahtumien järjestämiseen. Koe aitoja makuja, kun lähdet gastronomiselle seikkailulle Singaporen palkituimmassa intialaisessa Tandoor-ravintolassa, hemmottele aasialaisia ja paikallisia herkkuja Window on the Parkissa tai rentoudu Lobby Lounge & Barissa töiden tai ostoksien jälkeen.

Tilarajoitukset

Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja. Vain palvelukoirat sallitaan.

Lisätiedot

Tämä on IHG® Green Engage -hotelli. Tiedämme, että kestävä kehitys on yhtä tärkeää sinulle kuin meillekin — siksi olemme tehneet sinulle helpoksi valita hotelli, joka jakaa arvosi. Kun yövyt IHG® Green Engage -hotellissa, sinusta tulee osa maailmanlaajuista pyrkimystämme suojella ympäristöämme. Liity IHG® Business Rewards -ohjelmaan ansaitaksesi pisteitä aina, kun varaat majoituksen, kokouksen tai tapahtuman yli 5000 osallistuvassa IHG® -hotellissa ympäri maailmaa. Pisteitä voi lunastaa Rewards-öihin, yli 400 lentoyhtiön lentoihin, tuotemerkkituotteisiin ja muihin.

Verkkolinkit

Lisämateriaali

Ota yhteyttä

Sinulla on jo tili?