voco Orchard Singapore

Lue, kuinka Cvent Supplier Network toimii
581 Orchard Road Singapore 238883

Erikoistarjoukset

Meet How You Meet

90,00 SGD - 120,00 SGD
10.06.2024 – 30.06.2024

2X Points with IHG Business Rewards

15.03.2024 – 30.11.2024

Choose Us as Your Preferred Outside Caterer

85,00 SGD - 150,00 SGD
30.10.2023 – 31.12.2024

Palkinnot

Maatilasta pöytään -tunnustusohjelma 2023 - Tämä saavutus korostaa sitoutumistamme kestävään kehitykseen ja paikallisten yhteisöjen tukemiseen.

Tapahtumapaikan kohokohdat

Cvent's 2024 Top Meeting Hotels

See Cvent's full list of 2024 Top Meeting Hotels

Cvent's 2023 Top Meeting Hotels

See Cvent's full list of 2023 Top Meeting Hotels

Mukavuudet

Huoneiden ominaisuudet ja vieraiden palvelut

  • Huonepalvelu
  • Internetyhteys
  • Pesulapalvelu
  • Vastaanottopalvelut

Palvelut

  • Catering-palvelu
  • Esteetön pyörätuolille
  • Ravintola
  • Turvallisuushenkilökunta

Liiketoimintapalvelut

  • AV-varusteet
  • Business Center

AV-varusteet

  • AV-varustus
  • Huippunopea internet
  • Paikan päällä oleva AV-henkilökunta

Vapaa-ajan aktiviteetit

  • Hyvinvointikeskus
  • Spa tai salonki
  • Ulkouima-allas

Tapahtumapaikan saavutettavuus

  • Juna
  • Metro

Varustus

  • Odotusalue
  • Tanssilattia

Saapuminen tänne

Hotelli on keskeisellä paikalla julkisilla liikennevälineillä. Lähin MRT-asema on - Orchardin asema (punainen linja) Ajo-ohjeet - Lentokentältä: Singaporen Changin lentokenttä (SIN): Nouse PIE: lle Airport Blvd. -kadulta ja poistu 1. Seuraa PIE: tä Whitley Rd: lle. Käänny uloskäynti 19 PIE: stä. Jatka Whitley Rd: llä hotelliin. Pohjoisesta: Ota BKE ja PIE kohti kaupunkia. Ota Exit 19 ja jatka Whitley Roadilla. Etelästä: Ota Lower Delta Rd, Alexandra Rd ja Tanglin Rd Orchard Rd: lle. Jatka Orchard Roadilla hotelliin. Idästä: Seuraa PIE: tä ja ota Exit 19. Jatka Whitley Roadilla hotelliin. Lännestä: Mene AYE kohti Cityä. Ota liittymä 6 Alexandra Rd: lle. Seuraa Alexandra Rd: tä ja Tanglin Rd: tä. Jatka Orchard Roadilla hotelliin

Pysäköinti

  • Ilmainen pysäköinti
  • Maksullinen pysäköinti
  • Pysäköijän suorittama pysäköinti

Etäisyys lentokentältä

  • 12.8 mi. tapahtumapaikasta

Tapahtumapaikan voco Orchard Singapore kokoustila

Kokoustilojen kokonaismäärä20 602 ft²
Kokoustila17
Suurin tila6 797 ft²
Toiseksi suurin tila4 120 ft²
Suodattimet

Hotellihuoneet

Hotellihuoneiden kokonaismäärä423
Yhden hengen huone (1 sänky)314
Kahden hengen huone (2 sänkyä)96
Sviitit14

Paikalliset nähtävyydet

Lintuparatiisi

Puisto
Etäisyys 17 km
Uppoudu värien sinfoniaan Aasian suurimmassa lintupuistossa. Kosteikkokasvillisuuden ja karmiininpunaisen kukinnan keskellä voit nauttia maailman loistavimmista linnuista.
20 Mandai-järvitie
SG 729825

Puutarha lahden rannalla

Puisto
Etäisyys 6 km
Gardens by the Bay on itsenäinen organisaatio, joka vastaa yhden Aasian tärkeimmistä puutarhakohteista kehittämisestä ja hallinnoinnista. Puutarhaa johtaa monitieteinen ammattilaisryhmä, joka on ollut mukana Singaporen viherryttämisessä ja työskennellyt kansainvälisten ja paikallisten asiantuntijoiden kanssa puutarhojen kehittämiseksi. Sillä on sisäinen tiimi ammattitaitoisista maisemasuunnittelijoista, puutarhaviljelijöistä, arboristeista, insinööreistä, kasvinterveys-, puutarha- ja nurmikonhoidon asiantuntijoista sekä kasvitutkimuksen ja orkideanjalostuksen ammattilaisista, jotka hyödyntävät kehityspäivien aikana viljeltyjen kasvilähteiden laajaa maailmanlaajuista verkostoa puutarhojen jatkuvaan kuratointiin ja kasvattamiseen.
18 Marina Gardens Drive
SG 018953

Sentosa

Virkistys
Etäisyys 10 km
Sentosa on aurinkoinen saari Singaporessa, jossa järjestetään jännittäviä tapahtumia, teemakohteita, palkittuja kylpylöitä, reheviä sademetsiä, kultaisia hiekkarantoja
Sentosan saari
SG

Universal Studios Singapore

Virkistys
Etäisyys 8 km
Kaakkois-Aasian ensimmäinen ja ainoa Universal Studios -teemapuisto, jossa on jännittäviä kyytejä, esityksiä ja nähtävyyksiä, jotka perustuvat suosittuihin elokuviin ja TV-ohjelmiin.
8 Sentosan yhdyskäytävä
SG 098269

Chinatown

Historiallinen maamerkki
Etäisyys 6 km
Tutustu Chinatownin vertaansa vailla olevaan, ja lumoudu historiallisista temppeleistä, trendikkäistä baareista ja Singaporen perinnöstä.
Pagodikatu
SG 050005

Dempsey Hill

Virkistys
Etäisyys 3 km
Tutustu Singaporen omaan piilotettuun erillisalueeseen, ikoniseen rakastettuun elämäntapakohteeseen vehreän vehreän vehreyden keskellä
8D Dempsey Road
SG 249679

Clarke Quay

Historiallinen maamerkki
Etäisyys 5 km
Clarke Quay on ainutlaatuinen, säilynyt historiallinen maamerkki, joka sijaitsee Singapore-joen varrella ja Singaporen keskusliikealueen reunalla.
3 River Valley Road
SG 179024

Pikku Intia

Historiallinen maamerkki
Etäisyys 4 km
Pikku Intia on vilkas kulttuurialue, jossa on temppeleitä ja moskeijoita, katutaidetta ja kirkkaasti maalattuja kauppataloja.
Pikku Intia
SG

Enemmän

Voco Orchard Singapore on vilkas pakopaikka Orchard Roadin sydämessä, joka tarjoaa kaiken tarvitsemasi ja paljon muuta, olipa kyseessä sitten työmatka, viikonloppu tai perhejuhla. Huolellinen palvelu, kuratoidut tilat ja palkitut ravintolat uppoutavat sinut sosiaalisiin, kulinaarisiin ja aitoihin elämäntapakokemuksiin, jännittävillä ruokailu-, ostos- ja viihdevaihtoehdoilla aivan kotiovellesi. MIKSI VALITA MEIDÄT? • Keskeinen sijainti ja helppo pääsy - 3 minuutin kävelymatkan päässä lähimmästä MRT-asemasta ja helppo pääsy tärkeimmille moottoriteille, kuten CTE, PIE ja ECP • Tilavat huoneet, joiden koko on 32 m², ja niissä on lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat, joista on näkymät kaupunkiin • Vastaa kestävän kehityksen tarpeisiin — 100% kierrätetyistä materiaaleista valmistetuista vuodevaatteista ympäristöystävällisiin suihkupääihin ja pystysuoraan puutarhaan • Nauti kattouima-altaasta ja hyvin varustetusta kuntosalista kuntoilua varten • Valikoima 17 joustavaa juhlatilaa ja kokoustiloja (enimmäkseen luonnonvalossa), jotka sopivat 10-500 hengen ryhmille ja enemmän...

Lisätiedot

KOKOUKSET JA TAPAHTUMAT: Upeat isännät ja loistavat paikat luovat entistä parempia kokouksia ja tapahtumia. Tutustu 17 joustavan toiminnon valikoimaamme Huoneissa on luonnonvalo ja sisäänrakennettu multimediatekniikka. Tutustu 1 869 neliömetrin kokoustiloihin Suuresta 631,5 m²:n suuresta juhlasalista, johon mahtuu jopa 500 vierasta, kattopanoraamaamme Huoneesta on näkymät kaupunkiin. TYÖ, LEPO, OLESKELU: 423 huonetta ja sviittiämme on suunniteltu harkituilla mukavuuksilla, jotta voit jatkaa rentoutumista. Alkaen ensiluokkaisista ja kestävistä vuodevaatteista, moderneista mukavuuksista, nopeasta Wi-Fi-yhteydestä sekä monista tunnelma- ja tehtävävalaistusvaihtoehdoista. Hemmottele itseäsi houkuttelevalla minibaarilla ja illy-kahvinkeittimellä laiskoille aamuille käpertyinä puhelimesi tai suosikkiluettelosi ääressä. Jokaisen huoneen lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat tarjoavat sinulle näkymän kaupunkiin ja sen ulkopuolelle. HUONEET: Viihtyisä keidas Orchard Roadin sydämessä, huoneemme alkavat tilavasta 32 neliömetrin alueesta, ja niissä on rentouttava sisustus ja nykyaikaiset kalusteet, mukaan lukien ergonomisesti suunnitellut työtilat. SVIITIT: Uudistetut sviitit, joiden pinta-ala on 69 neliömetriä, kutsuvat sinut rentoutumaan ja rentoutumaan erillisessä makuuhuoneessa ja olohuoneessa, jossa on ergonominen työpiste, oleskelutila, ruokailutila ja puuterihuone. Höyrykylpyhuone, illy-kahvinkeitin ja pääsy Club Loungeen lisäävät elämystä entisestään. KLUBILOUNGE: Kerroksessa 22 sijaitseva Club Lounge on virkistävä pyhäkkö, jossa on luonnonvaloa ja rauhoittava sisustus. Se tarjoaa rentouttavan kokemuksen henkilökohtaisella palvelulla, kaupunkinäköalalla ja ilmaisella aamiaisella, iltacocktaileilla ja kevyillä virvokkeilla. Club-asiakkaiden käytettävissä on myös yksityinen sisään- ja uloskirjautuminen sekä yritystukipalvelut. TILAT: Kattouima-altaamme on lopullinen laiskopäivän hengailu. Nauti minilomasta Orchard Roadin yläpuolella tasollamme 24 keitaalla. Treenaa tilavalla ympärivuorokautisella kuntosalillamme, jossa on uusimmat kuntolaitteet, kuten juoksu-, askel- ja soutulaitteet ja spin-pyörät, pinonpainojärjestelmä, vapaat painot, tai rentouta kehoasi ja mieltäsi kylpylähoidon avulla.