Holiday Inn Suva

Lue, kuinka Cvent Supplier Network toimii
501 Victoria Parade Postilaatikko 1357 - Suva 00000

Arvioinnit

Northstar
3

Mukavuudet

Huoneiden ominaisuudet ja vieraiden palvelut

 • Huonepalvelu
 • Internetyhteys
 • Näkymä (meri tai vesistö)
 • Näkymä (puutarha)
 • Pesulapalvelu

Palvelut

 • Ravintola

Liiketoimintapalvelut

 • Business Center

AV-varusteet

 • Huippunopea internet

Vapaa-ajan aktiviteetit

 • Ulkouima-allas

Tapahtumapaikan saavutettavuus

 • Bussi
 • Taksi

Etäisyys lentokentältä

 • 16.4 mi. tapahtumapaikasta

Pysäköinti

 • Ilmainen pysäköinti

Tapahtumapaikan Holiday Inn Suva kokoustila

Kokoustilojen kokonaismäärä6 243 ft²
Kokoustila3
Suurin tila2 314 ft²
Toiseksi suurin tila1 615 ft²
Suodattimet

Hotellihuoneet

Hotellihuoneiden kokonaismäärä130
Yhden hengen huone (1 sänky)107
Kahden hengen huone (2 sänkyä)20
Sviitit3
Veroaste15%

Paikalliset nähtävyydet

Suvan kunnallismarkkinat

Shoppailu
Etäisyys 16 minutes
Paikalliset vihannes- ja äyriäismarkkinat.
Stinson Parade Road
- Suva, FJ

Thurstonin puutarha

Virkistys
Etäisyys 2 minutes
Thurston Gardens on kasvitieteellinen puutarha Fidžin museon vieressä. Tässä rauhallisessa, julkisessa puistossa on monenlaista kasvistoa, mukaan lukien vesililjoja, inkivääriä, palmuja ja muita kotoperäisiä Etelä-Tyynenmeren kasveja. Puisto on avoinna yleisölle.
2 Cakobau-tie
- Suva, FJ

Suvan käsityökeskus

Shoppailu
Etäisyys 14 minutes
Fidžin Suva City tarjoaa vilkkaan ostosalueen, jossa on erilaisia vaihtoehtoja, kuten kunnalliset markkinat, Tappoo City ja ylellinen design-putiikki. Matkamuistoista huippuluokan muotiin, jokaiselle löytyy jotain.
Thomson St
- Suva, FJ

Fidžin museo

Museo
Etäisyys 5 minutes
Suvan Thurston Gardensin sydämessä sijaitsevassa Fidžin museossa on merkittävä kokoelma, joka sisältää 3 700 vuoden takaa peräisin olevaa arkeologista materiaalia.
Hallituksen rakennukset
Victoria-paraati
- Suva, FJ

Pyhän sydämen katedraali

Historiallinen maamerkki
Etäisyys 13 minutes
Pyhän sydämen katedraali tai yksinkertaisesti Suvan katedraali, on roomalaiskatolisen kirkon tärkein kirkollinen rakennus Fidžin saarivaltiossa ja sijaitsee Pratt-kadulla Suvan kaupungissa, Fidžin pääkaupungissa.
Pratt-katu
- Suva, FJ

Eduskuntatalo

Historiallinen maamerkki
Etäisyys 3 minutes
Fidžin hallitusrakennukseen kuuluu parlamentti, korkein oikeus, muutoksenhakutuomioistuimet ja valtion virastot, joissa kaikissa on upea arkkitehtuuri ja monimutkaiset yksityiskohdat. Parlamentin löytökeskus esittelee parlamentin historiaa ja menettelyjä näyttelyiden ja digitaalisten näyttöjen avulla.
Hallituksen rakennukset
Victoria-paraati
- Suva, FJ

Enemmän

Koe mukavuus ja upeat näkymät satamaan tai parlamenttiin yöpyessäsi Holiday Inn Suvassa. Hyvin varustetut modernit huoneemme takaavat rentouttavan ja nautinnollisen oleskelun. Hotelli sijaitsee kätevästi muutaman askeleen päässä Suvan tärkeimmistä nähtävyyksistä ja 5 minuutin kävelymatkan päässä keskuspankeista, suurlähetystöistä, alueellisesta pääkonttorista ja historiallisista hallituksen rakennuksista Victoria Paraden varrella. Liikematkailijoilla on nopea pääsy alue- ja valtion virastoihin, kun taas turistit voivat tutustua nähtävyyksiin, kuten Fidžin museoon. Valoisissa ja moderneissa huoneissa on nopea internetyhteys ja oma parveke. Järjestä onnistuneita tapahtumia kolmessa joustavassa kokoushuoneessamme, joissa on langaton internet ja merinäköala ainutlaatuisena taustana. Ruokaile tyylikkäästi Sirocco-ravintolassa, jossa lapset syövät ilmaisesti. Nauti rannalla Bati ni Wain pizzasta ulkona tai tilaa 24h-huonepalvelumenustamme. Rentoudu jääkylmän juoman ääressä katsellen urheilua Tapa Lounge -baarissa tai kuuntele elävää musiikkia allasterassilla auringonlaskun aikaan. Holiday Inn Suvassa, saamme sinut tuntemaan olosi kotoisaksi. Ystävällinen henkilökuntamme ja valikoima mukavuuksia takaavat mukavan ja ikimuistoisen oleskelun. Anna Suvan kaupunkihotellimme tulla arvokkaaksi kotisi poissa kotoa, luoden kestäviä muistoja kaikille matkoillesi. Odotamme innolla mahdollisuutta ilmaista lämmin vieraanvaraisuutemme sinulle!

Verkkolinkit

Ota yhteyttä

Sinulla on jo tili?