InterContinental Sydney

Lue, kuinka Cvent Supplier Network toimii
117 Macquarie-katu sydney 2000

Erikoistarjoukset

2X Points with IHG Business Rewards

15.03.2024 – 30.11.2024

Arvioinnit

AAA Tourism
5
ATIC Australia
5
Forbes Travel Guide
5

Palkinnot

Forbesin suosittelema - 2019 Vuoden 2018 kymmenen parasta 5 tähden hotellia NSW - Trivago 2018 Maailman luksusravintolapalkinnot, paras luksushotelliravintola (117 ruokailua) 2018 World Luxury Restaurant Awards -palkinnot, Aasian fuusio-maanosa (117 ruokailua) 2018 HM-palkinnot, Vuoden insinööri, Andy Goonesekera, InterContinental Sydney 2018 World Travel Awards, Australian johtava hotelli 2018 World Travel Awards, Australasian johtava liikehotelli (viides peräkkäinen vuosi) 2018 World Travel Awards, Australasian johtava hotellisviitti 2018 Australia-sviitille 2018 World Travel Awards, Australasian johtava Executive Club Lounge (neljäs peräkkäinen vuosi) 2018 World Travel Awards, maailman johtava Executive Club Lounge (toinen peräkkäinen vuosi) 2018 - Forbesin suosittelema 2017 TAA-palkinnot huippuosaamisesta, NSW - Andy Goonesekera; Vuoden insinööri 2017 TAA-palkinnot huippuosaamisesta, NSW - Libby Jaeger; Erittäin arvostettu vuoden ruoka- ja juomatyöntekijä 2017 World Travel Awards, Australian johtava hotelli 2017 World Travel Awards, Australasian johtava liikehotelli (neljäs peräkkäinen vuosi) 2017 World Travel Awards, Australasian johtava Executive Club Lounge (kolmas peräkkäinen vuosi) 2017 World Luxury Restaurant Awards, paras luksushotelliravintola 117 aterialle (toinen peräkkäinen vuosi) Forbes 2017 Matkaopas - Suositellut hotellit 2016 World Travel Awards - Australasian johtava liikehotelli 2016 World Travel Awards - Australasian johtava Executive Club Lounge 2016 TAA Awards for Excellence, NSW - Nicole Cheramie; Vuoden kokousten ja tapahtumien työntekijä 2015 World Travel Awards - Australasian johtava liikehotelli 2015 World Travel Awards - Australasian johtava Executive Club Lounge 2015 World Travel Awards - Australian johtava hotelli 2015 TAA-palkinnot huippuosaamisesta, NSW - David Patt; Vuoden concierge Hall of Fame 2015 Travel + Leisure Maailman parhaat palkinnot - Maailman parhaat hotellit, Australia, Uusi-Seelanti ja Etelä-Tyynenmeren alue 2014 World Travel Awards Aasia Australasia - Australian johtava hotelli 2014 World Travel Awards Aasia Australasia - johtava liikehotelli Australasia Vuoden 2013 Travel + Leisure Maailman parhaat palkinnot - paras hotelli perheille 2013 TAA Awards for Excellence, NSW - Vuoden insinööri 2013 TAA-palkinnot huippuosaamisesta, NSW - Vuoden terveys- ja turvallisuushotelli 2013 TAA-palkinnot huippuosaamisesta, NSW - Vuoden concierge 2013 TAA -palkinnot huippuosaamisesta, NSW - erittäin arvostettu vuoden kokki

Tapahtumapaikan kohokohdat

Cvent's 2024 Top Meeting Hotels

See Cvent's full list of 2024 Top Meeting Hotels

3D Event Space

Cvent Photo-realistic 3D Event Spaces give planners the ability to realize their vision down to the finest detail.

Cvent's 2023 Top Meeting Hotels

See Cvent's full list of 2023 Top Meeting Hotels

Mukavuudet

Huoneiden ominaisuudet ja vieraiden palvelut

  • Huonepalvelu
  • Internetyhteys
  • Matkatavarasäilytys
  • Näkymä (meri tai vesistö)
  • Näkymä (puutarha)
  • Näkymä (urbaani)
  • Pesulapalvelu
  • Vastaanottopalvelut
  • Ääniviestipalvelu

Palvelut

  • Catering-palvelu
  • Esteetön pyörätuolille
  • Ravintola
  • Turvallisuushenkilökunta

Liiketoimintapalvelut

  • AV-varusteet
  • Business Center
  • Videokonferenssi
  • VIP-palvelut

AV-varusteet

  • AV-varustus
  • Huippunopea internet
  • Paikan päällä oleva AV-henkilökunta

Vapaa-ajan aktiviteetit

  • Hyvinvointikeskus
  • Sisäuima-allas
  • Spa tai salonki

Tapahtumapaikan saavutettavuus

  • Bussi
  • Juna
  • Lentokenttäkuljetus
  • Taksi

Varustus

  • Lastauslaituri
  • Odotusalue
  • Piano
  • Siirrettävät seinät
  • Tanssilattia

Saapuminen tänne

Sydneyn lentoasema InterContinental Sydney on hyvin lähellä lähintä kansainvälistä lentokenttää, joka sijaitsee vain 12 km: n päässä hotellista (15-20 minuuttia autolla tai taksilla). Concierge-tiimimme järjestää mielellään limusiinikuljetuksen Sydneyn lentokentältä hotellille, tai hotellilta Sydneyn lentokentälle Pysäköinti ja pääsy autoon Auton sisäänkäynti InterContinental Sydneyyn on Philip Streetillä. Pysäköintialueen korkeusrajoitukset ovat 2 metriä pysäköintialueella ja 3,8 metriä lastauslaiturilla. Pysäköintipalvelu on saatavilla - Majoituspaikan vieraat (yöpyminen) hintaan 89,00 AUD per päivä — konferenssivieraat hintaan 55,00 AUD per päivä *Huomioithan, että hinnat voivat muuttua. InterContinental Sydney on ylpeä voidessaan tarjota kohdelatausta kaikille Tesla Motor -ajoneuvoille, jotka tarjoavat 2 Tesla-liitintä jopa 22 kW: iin asti.

Pysäköinti

  • Ilmainen pysäköinti
  • Maksullinen pysäköinti89,00 AUD / päivä
  • Pysäköijän suorittama pysäköinti89,00 AUD / päivä

Etäisyys lentokentältä

  • 7.46 mi. tapahtumapaikasta

Tapahtumapaikan InterContinental Sydney kokoustila

Kokoustilojen kokonaismäärä19 375 ft²
Kokoustila15
Suurin tila19 407 ft²
Toiseksi suurin tila5 350 ft²
Suodattimet

Pohjapiirrokset

Hotellihuoneet

Hotellihuoneiden kokonaismäärä509
Yhden hengen huone (1 sänky)403
Kahden hengen huone (2 sänkyä)106
Sviitit28

Paikalliset nähtävyydet

Kuninkaallinen kasvitieteellinen puutarha

Puisto
Etäisyys 3 minutes
InterContinental Sydney sijaitsee Sydneyn pukeutumisalueella vain muutaman askeleen päässä Sydneyn ikonisesta satamasta ja kuninkaallisesta kasvitieteellisestä puutarhasta. Upeat läheiset puutarhat tarjoavat upeita henkeäsalpaavia puutarhaviljelyalueita ja välähdyksiä ikonisesta Sydneyn horisontista, ja ne ovat rauhallinen paikka piknikille näköalalla.
Rouva Macquaries Rd
sydney, NSW_AUS, AU 2000

Circular Quay

Historiallinen maamerkki
Etäisyys 4 minutes
Hotelli sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä sekä Sydneyn oopperatalosta että Sydneyn satamasillalta. Circular Quayn ja The Rocksin aluetta tarjoavat ylellisiä ostosmatkoja, nähtävyyksiä ja lauttaretkiä läheisille saarille, lahdelle ja rannoille. Hyppää lautalla Manlyn ja Bondin maailmankuuluille rannoille, tutustu alkuperäisiin villieläimiin Tarongan eläintarhassa tai hyppää Watson's Baylle ja tule osaksi paikallista Sydneyn perinnettä samalla kun nautit Doylen surullisen kuuluisasta fish and chipsistä.
Circular Quay
sydney, NSW_AUS, AU 2000

Sydneyn sataman silta

Historiallinen maamerkki
Etäisyys 10 minutes
Maailman suurin teräskaarisilta, Sydney Harbour Bridge on ikoninen maamerkki, joka kattaa yhden hienoimmista luonnonsatamista. Vuonna 1932 avattu silta on Sydneysidersin lempinimeltään Coathanger. Voit kävellä ja pyöräillä sillan yli tai kiivetä huipulle saadaksesi upeita näkymiä.
Sydneyn sataman silta
sydney, NSW_AUS, AU 2000

Sydneyn lentokenttä

Lentokenttä
Etäisyys 20 minutes
InterContinental Sydney on hyvin lähellä lähintä kansainvälistä lentokenttää, joka sijaitsee vain 12 km: n päässä hotellista (15-20 minuuttia autolla tai taksilla). Concierge-tiimimme järjestää mielellään limusiinikuljetuksen Sydneyn lentokentältä hotellille, tai hotellilta Sydneyn lentokentälle.
Sydneyn lentokenttä
sydney, NSW_AUS, AU 2020

Sydneyn oopperatalo

Historiallinen maamerkki
Etäisyys 10 minutes
Sydneyn oopperatalon veistoksellinen eleganssi yhdistää muinaisia ja modernistisia vaikutteita ja sijaitsee Gadigalin kansalle pyhällä paikalla tuhansien vuosien ajan, ja se on tehnyt siitä yhden 1900-luvun arkkitehtuurin symboleista - rakennuksen, joka, lainatakseni yhdysvaltalaista arkkitehtia Frank Gehryä, ”muutti koko maan imagoa”.
Bennelong Point
sydney, NSW_AUS, AU 2000

Darlingin satama

Virkistys
Etäisyys 12 minutes
Läheisessä Darlingin satamassa on monia perheystävällisiä nähtävyyksiä, kuten SEA LIFE Sydney Aquarium, WILD LIFE Sydneyn eläintarha, Madame Tussauds ja IMAX-teatteri. Kaikki sijaitsevat Darling Harbourin sydämessä, ja tee löytömatka vedenalaisilla seikkailuilla, koala-kohtaamisilla, kengurukävelyllä ja 3D-elokuvakokemuksilla, joista koko perhe voi nauttia.
Darlingin satama
sydney, NSW_AUS, AU 2000

Kalliot

Historiallinen maamerkki
Etäisyys 8 minutes
Mukulakivikujilla ja historiallisilla rakennuksilla, tutustu paikallisiin markkinoihin joka viikonloppu The Rocksissa. Ikonisen Harbour Bridgen alla sijaitseva alue on ihanteellinen lahjaostoksille, ja siellä on lukuisia australialaisia matkamuistomyymälöitä, koruputiikkeja ja taidegallerioita.
Yrjö St.
Kalliot, NSW_AUS, AU 2000

Enemmän

Astu mahdollisuuksien maailmaan ja lähde matkalle viihdyttämisen taiteen läpi InterContinental Sydneyssä. Intiimistä kokouksista suuriin vastaanottoihin, toivotamme sinut tervetulleeksi osaksi Entertainer's Life -ohjelmaa, joka on uusi tapa järjestää tapahtumia Immerse, Indulge ja Inspire -palvelun kautta. Immerse-matka. InterContinental Sydney on tunnettu panoraamanäkymistä Sydneyn satamaan ja kuninkaalliseen kasvitieteelliseen puutarhaan, jossa kaupungin kauneus täyttää sinut inspiraatiolla. 1851-perintöisessä Treasury Building -rakennuksessa voit tutustua eklektiseen kokoelmaan äskettäin kunnostettuja ja uudistettuja tiloja, joissa on 15 kokous- ja tapahtumatilaa, jotka kaikki ovat täynnä luonnonvaloa, viehättäviä ja varustettu huipputeknologialla. Tyylitietoisille, joilla on silmää särmää, Florist pop-up ilahduttaa ja yllättää kasvitieteellisillä motiiveillaan ja viileillä, nykyaikaisilla yksityiskohdillaan; ja yksinoikeuden etsiville houkuttele vieraitasi Supper Clubin 32. kerroksessa upeilla panoraamanäkymillä ja maailmanluokan ilmapiirillään. Kutsu tapahtumasi henki räätälöidyllä epikurealaisella kokemuksella, joka antaa pysyvän vaikutelman vieraille. Ole oman kulinaarisen toiveesi luoja palkitun keittiötiimin kuratoimien räätälöityjen valikoiden avulla. Tiimi voi räätälöidä ruokalistan tilanteeseesi ja näkemykseesi sopiviksi, laajasta laidunpöydästä, jossa on pakollisia tuoretuotteita, terveyteen keskittyviin, ravitsemuksellisiin puremiin. Yhdistä Circular Quayn parhaat puolet kokoukseen tai tapahtumaan ja hyödynnä kaupungin tarjonnan edut kumppaneiden vetoisten kokemusten inspiroivan tallin kautta, joka on yksinomaan InterContinental Sydneyssä. Insider-kokoelma on suunniteltu parantamaan edustajien kokemusta ja tekemään mistä tahansa tapahtumasta ikimuistoisen, motivoivista puhujista erilaisen tiimin rakentamiseen.

Kausiluonteisuus

Tam
Hel
Maa
Huh
Tou
Kes
Hei
Elo
Syy
Lok
Mar
Jou
Huippusesonki
Jan 1 – Mar 31
Oct 1 – Dec 31
Normaali sesonki
Apr 1 – May 31
Hiljainen sesonki
Jun 1 – Sep 30

Lisätiedot

Ilmainen WiFi.