Kimpton Shinjuku Tokyo

Lue, kuinka Cvent Supplier Network toimii
3 Chome-4-7 Nishishinjuku Shinjuku Tokio 160—0023

Erikoistarjoukset

2X Points with IHG Business Rewards

15.03.2024 – 30.11.2024

Mukavuudet

Huoneiden ominaisuudet ja vieraiden palvelut

  • Huonepalvelu
  • Internetyhteys
  • Näkymä (urbaani)
  • Pesulapalvelu
  • Vastaanottopalvelut

Palvelut

  • Catering-palvelu
  • Esteetön pyörätuolille
  • Lemmikkiystävällinen
  • Ravintola

Liiketoimintapalvelut

  • AV-varusteet
  • Videokonferenssi

Vapaa-ajan aktiviteetit

  • Hyvinvointikeskus

Tapahtumapaikan saavutettavuus

  • Bussi
  • Juna
  • Metro
  • Taksi

Varustus

  • Odotusalue
  • Siirrettävät seinät

Etäisyys lentokentältä

  • 13.67 mi. tapahtumapaikasta

Pysäköinti

  • Ilmainen pysäköinti
  • Maksullinen pysäköinti

Tapahtumapaikan Kimpton Shinjuku Tokyo kokoustila

Kokoustilojen kokonaismäärä10 764 ft²
Kokoustila4
Suurin tila2 110 ft²
Toiseksi suurin tila1 776 ft²
Näyttelytila1 776 ft²

Pohjapiirrokset

Ruokalistat

Suodattimet

Hotellihuoneet

Hotellihuoneiden kokonaismäärä130
Yhden hengen huone (1 sänky)86
Kahden hengen huone (2 sänkyä)44
Sviitit7
Veroaste10%

Paikalliset nähtävyydet

Harajuku

Shoppailu
Etäisyys 30 minutes
Kawaii-kulttuuri ja teini-ikäinen muoti ovat Technicolor-esillä Harajukussa, energisellä alueella, joka tunnetaan trendikkäistä tavoistaan. Kuuluisalla Takeshita-kadulla on vilkas valikoima putiikkeja ja ruokakojuja, joissa tarjoillaan makeita herkkuja, jotka vaihtelevat sateenkaaren puuvillakarkista ja juustokakkuohukeista pentujen muotoisiin kakkuihin ja pandakarhuilta näyttäviin jäätelökäpyihin. Jos sinulla on hyvä silmä, käy vintage-putiikkeissa ja aloita seulonta valikoimaa — se voi olla uskomaton tapa löytää sellaisia esineitä, jotka muodostavat vaatekaapin. Valmistaudu väkijoukkoihin aina, kun vierailet Harajukun popkulttuurin kuumassa paikassa, mutta tiedä, että viikonloput ovat vilkkaimpia. Se on noin 15 minuutin ajomatkan päässä hotellista tai vain 4 minuutin junamatkan päässä Shinjukun asemalta.

Shinjuku Gyoen

Puisto
Etäisyys 2 km
Tokion sydämessä sijaitseva Shinjuku Gyoen on rauhallinen pakopaikka, joka tarjoaa sekoituksen perinteisiä japanilaisia, englantilaisia ja ranskalaisia puutarhamaisemia. Vierailijat voivat kävellä sen rauhallisilla poluilla, ihailla monipuolista kasvistoa, ja kokea rauhallisen keitaan vilkkaassa kaupungissa. Shinjuku Gyoenissa on suuri määrä kirsikkapuita, joissa on yli tusinaa eri lajiketta. Se on noin 23 minuutin kävelymatkan päässä ja noin 8 minuutin ajomatkan päässä hotellista.
11 Naito-machi
Shinjuku-ku, JP_13, JP 160—0014

Tokion kansainvälinen lentokenttä

Lentokenttä
Etäisyys 22 km
Hanedan lentokenttä toimii merkittävänä kansainvälisenä porttina Tokioon, joka tunnetaan tehokkuudestaan ja kätevästä yhteydestään kaupunkiin. Moderneilla palveluilla, ostos- ja ruokailumahdollisuuksilla matkustajat voivat kokea sujuvan siirtymisen Japanin pääkaupunkiin tai sieltä pois.
Hanedakuko
Ohta-ku, JP_13, JP 144—0041

Kabukicho

Yöelämä
Etäisyys 2 km
Kabukichō tunnetaan siitä, että se näyttää Tokion kauniimman puolen, mutta se on aistien juhla, kirkas ja kiiltävä kokoelma nähtävyyksiä, jotka tekevät viihdyttävästä yökävelystä. Sisäänkäynti on merkitty jättimäisellä neonportilla, ja virallinen suurlähettiläs täällä on Godzilla, jonka näet kurkistavan taivaanrannan keskeltä. Pelaa pachinko-salissa, nappaa olut sukellusbaarissa, tankaa myöhäisillan aterialla pienessä izakayassa tai laula keuhkojen huipulla karaokebaarissa — Kabukichō pitää juhlat käynnissä pikkutunneille asti. Kabukichō on myös Golden Gain koti, askel ajassa taaksepäin ennen naapuruston modernisointia. Kuuden kapean kujan verkoston varrella, joita yhdistävät pienet käytävät, löydät yli 200 baaria, joista monet ovat niin pieniä, että niihin mahtuu vain kourallinen suojelijoita. Se on noin 25 minuutin kävelymatkan ja noin 13 minuutin ajomatkan päässä.

Yoyogi-puisto

Puisto
Etäisyys 15 minutes
Shibuyassa sijaitsevassa Rönsyilevässä Yoyogi-puistossa, joka oli kerran sotilasparaatikenttä ja urheilijoiden kylän koti vuoden 1964 olympialaisissa, järjestetään aina tapahtuma. Pakkaa piknik, ota polkupyörä hotellilta ja pyöräile polkuja, nauti luonnonkauniista lenkistä, kävele puutarhassa, katsele erilaisia katuesiintyjiä tai vain istu alas ja katsele ihmisiä - siellä on paljon nähtävää. Keväällä kirsikankukat näyttävät kauniilta, kun taas syksy tuo syksyn lehtien kultaiset värit. Älä missaa vieressä olevaa Meiji-pyhäkköä - kuuluisaa shinto-pyhäkköä ympäröi metsä, jossa on yli 100 000 puuta, lahjoitettu kaikkialta maasta ja istutettu käsin rakentamisen aikana, joka valmistui vuonna 1920. Se on noin 25 minuutin kävelymatkan päässä ja noin 8 minuutin ajomatkan päässä hotellista.
2-1 Yoyogikamizonocho
Shibuya-ku, JP_13, JP 151-0052

Tokion pääkaupunkiseudun rakennus

Kaupungin keskusta
Etäisyys 5 minutes
Shinjukun pilvenpiirtäjäalueella Shinjukun asemalta länteen sijaitseva Tokyo Metropolitan Government Building tarjoaa näköalatasanteilta upeat panoraamanäkymät kaupungin horisonttiin. Vierailijat voivat nauttia tästä ikonisesta maamerkistä maksutta ja nauttia Tokion henkeäsalpaavista nähtävyyksistä ylhäältä. Se on noin 5 minuutin kävelymatkan päässä hotellista.
8-1 Nishi-Shinjuku 2-chome
Shinjuku-ku, JP_13, JP 163-8001

Meiji Jingun pyhäkkö

Historiallinen maamerkki
Etäisyys 15 minutes
Tokiossa sijaitseva Meiji Jingu on kunnioitettu shinto-pyhäkkö, joka kunnioittaa keisari Meijia ja keisarinna Shokenia. Rauhallisen metsän ympäröimä perinteinen arkkitehtuuri ja rauhallinen ilmapiiri tarjoavat hengellisen pakopaikan kaupungin vilskeen keskellä. Tämä kulttuurihelmi kutsuu kävijöitä tutustumaan pyhiin rituaaleihin ja tutustumaan Japanin rikkaan perinnön olemukseen.Se on noin 15 minuutin kävelymatkan päässä ja noin 5 minuutin ajomatkan päässä hotellista.
1-1Yoyogi-Kamizono-cho
Shibuya-ku, JP_13, JP 151-8857

Enemmän

Kuten parhaat galleriat, siellä on aina jotain uutta nähtävää ja koettavaa, taideinstallaatioista vähittäiskaupan ponnahdusikkunoihin ja paikallisesti rakastettuihin ravintoloihin. Hotelli imee energiaa vilkkaalta Shinjukun alueelta - yhdeltä kaupungin ikonisimmista alueista - ja onnistuu tarjoamaan siinä siivun rauhaa, rauhallisen keitaan rentouttavalla terassibaarilla, saumattomalla palvelulla ja ylellisillä huoneilla, joihin voit uppoutua. Voimme tarjota sinulle joitain pieniä lisäominaisuuksia, jotka saavat tapahtumasi loistamaan - mukaan lukien ilmainen Wi-Fi: n edustajillesi ja luovan kokous- ja tapahtumakonseptin konsultointi tapahtumakuraattorimme kanssa. Tapahtumaan, joka erottuu joukosta, kokous- ja tapahtumatilojamme ovat erilaisia kuin mikään muu Tokiossa. Meillä on monitoiminen tila, joka toimii hyvin taidenäyttelytilana, häät, muotinäytöksien kiitotienä sekä juhlasalit, joissa on kauniit lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat, jotka ovat tyhjiä liuskekiviä, jotka vain odottavat räätälöintiä laatikon ulkopuolisten ideoidesi mukaan. Shinjukun kuuluisalla pilvenpiirtäjäalueella sijaitseva Kimpton Shinjuku Tokyo on paikka, jossa kulttuuri ja luovuus heräävät eloon. Sinulla on mahdollisuus työskennellä lahjakkaan kulinaarisen tiimimme kanssa löytääksesi juuri oikean menun kokoukseesi tai tapahtumaasi varten - tarjoamme mielellämme ehdotuksia tai työskentelemme tyhjästä saadaksemme visiosi lautaselle. Odotamme innolla, että pääsemme opastamaan sinut läpi kaikki yksityiskohdat varmistaaksemme tapahtumasi onnistumisen.

Verkkolinkit

Ota yhteyttä

Sinulla on jo tili?