Hilton Garden Inn Atlanta - Buckhead

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
3342 Peachtree Road, NE Atlanta, GA 30326

Promoties

Q2 Additional 20% Off Promotion

US$ 116,00 - US$ 245,00
Multiple dates available

Family Summer Promotional Perks

US$ 129,00 - US$ 179,00
26-06-2023 – 31-05-2024

Benodigde datums

  • 04-08-202431-08-2024
  • 01-11-202431-12-2024

Beoordelingen

Northstar
3
AAA
3

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bellen (lokaal)
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Langdurig verblijf
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (buiten)
  • Ruimte (privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie
  • VIP-service

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • AV-medewerkers ter plaatse
  • Hogesnelheidsinternet

Recreatieve activiteiten

  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Taxi
  • Trein

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Laadperron
  • Podium

Afstand vanaf vliegveld

  • 17 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimte
  • Valet parkeerserviceUS$ 40,00 / dag
  • Parkeerruimte voor bus

Vergaderruimte Hilton Garden Inn Atlanta - Buckhead

Totale vergaderruimte6.907 ft²
Vergaderzalen8
Grootste zaal3.666 ft²
Op één na grootste zaal1.924 ft²
Ruimte (privé)6.907 ft²
Ruimte (buiten)450 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers230
Eenpersoons (1 bed)140
Tweepersoons (2 bedden)90
Eenpersoonstarief (1 bed)US$ 119,00 – US$ 169,00
Tarief tweepersoons (2 bedden)US$ 129,00 – US$ 179,00
Belastingtarief8,9%
Bezettingsgraad8%

Lokale attracties

Battery Park, de thuisbasis van de Atlanta Braves

Recreatie
Op 6 mi. afstand
THE BATTERY ATLANTA® De favoriete lifestyle-bestemming van het Zuiden. The Battery Atlanta®, verankerd in Truist Park, de nieuwe thuisbasis van de Atlanta Braves™, is een sport- en entertainmentervaring als geen ander.
Batterij: 800 Ave.
Stap 130
Atlanta, GA, US 30339

Fox Theatre

Theater
Op 5 mi. afstand
Het Fox Theatre (vaak op de markt gebracht als de Fabulous Fox) in Atlanta, Georgia, is een van de grote filmpaleizen die in de jaren twintig in de Verenigde Staten zijn gebouwd. Het bevindt zich op de hoek van Peachtree Street en Ponce de Leon Avenue in Midtown Atlanta. De unieke oorsprong en het Moorse ontwerp van het theater onderscheiden het van andere theaters uit die tijd, waaronder de theaters met de naam Fox Theatre in andere steden. Het organiseert momenteel een verscheidenheid aan culturele en artistieke evenementen, waaronder het Atlanta Ballet, een zomerfilmserie, en optredens van nationale tourgezelschappen van Broadway-shows.
660 Peachtree Street NE
Atlanta, GA, US 30308

Mercedes Benz-stadion

Recreatie
Op 6 mi. afstand
Het Mercedes-Benz Stadium bevindt zich in Atlanta, Georgia. Het is de thuisbasis van het Atlanta Falcons Football Team en het Atlanta United Soccer Team. Forbes, Keith Flamer, noemde het DE BESTE LOCATIE IN DE NFL. Het MBS organiseert het hele jaar door vele concerten en evenementen. De Chick-fil A Bowl-wedstrijden worden elk jaar gehouden in de MBS.
1 AMB Drive NW
Atlanta, GA, US 30313

Chastain Park Amphitheatre

Theater
Op 3 mi. afstand
Chastain Park is het belangrijkste park van Buckhead, evenals het op twee na grootste stadspark van Atlanta. De grote verscheidenheid aan competitieve en recreatieve activiteiten omvat een zwembad, tennisbanen, een gymzaal, wandelpaden, speeltuinen, softbaldiamanten, een golfbaan en zelfs een paardenpark — allemaal aantrekkelijk voor zowel sporters als kinderwagens op zondagochtend. Het park omvat ook culturele voorzieningen zoals het amfitheater waar zowel pop- als klassieke muzikanten het publiek buiten vermaken, en het kunstcentrum Chastain Park.
4469 Stella Drive
Atlanta, GA, US 30327

Fernbank Museum

Museum
Op 6 mi. afstand
Alleen in het Fernbank Museum kun je oog in oog komen te staan met de grootste dinosaurussen ter wereld, de ontwikkeling van het leven op aarde verkennen door de landschappen van het huidige Georgië, in contact komen met culturen van over de hele wereld, deelnemen aan allerlei praktische tentoonstellingen en meer! En je wilt prachtige wisselende speciale tentoonstellingen of de ongelooflijke 5-verdiepingen tellende ervaring van een IMAX-film niet missen. Fernbank Museum inspireert levenslang leren over natuurgeschiedenis door middel van dynamische programmering om een grotere waardering voor onze planeet en haar mensen aan te moedigen.
Clifton Road 767
N.E. Atlanta
Atlanta, GA, US 30307

World Congress Center in Georgia

Conventiecentrum
Op 6 mi. afstand
Het Georgia World Congress Center blijft een van de belangrijkste bestemmingen van het land voor congressen, beurzen, filmproductie en nog veel meer.
285 Andrew Young Blvd NW
Atlanta, GA, US 30313

Cobb Galleria Center

Conventiecentrum
Op 6 mi. afstand
Cobb Galleria Centre is een van de belangrijkste conferentiefaciliteiten van Atlanta, gunstig gelegen op de kruising van de I-285 en de I-75. Of u nu een grootschalig congres, conferentie of speciaal evenement voor ogen hebt, of een intiem feest met alleen een VIP-gastenlijst, Cobb Galleria Centre is de locatie bij uitstek. Cobb Galleria Centre is rechtstreeks verbonden met het viersterren Renaissance Waverly Hotel met 521 kamers en vier diamanten. Verschillende winkels zijn net zo handig als het eigen speciaalwinkelcentrum van het Cobb Galleria Centre en de Cumberland Mall, direct aan de overkant van de straat en bereikbaar via een voetgangersbrug. Het Cobb Galleria Centre combineert uitstekende accommodaties met vriendelijk, toegewijd personeel en heeft een nationale reputatie opgebouwd als gastheer van winnende evenementen.
Twee Galleria Parkway
Atlanta, GA, US 30339

Phipps Plaza

Winkelen
Op 5 blocks afstand
Een van de beste winkelcentra in het zuidoosten met designerwinkels zoals Tiffany, Coach, Neiman Marcus en Saks. Heerlijk buiten dineren bij Twist and Tavern!

Meer

Hilton Garden Inn Atlanta - Buckhead is ideaal gelegen in het hart van het trendy Buckhead District, waar prestigieuze kantoorcomplexen, talloze lokale restaurants, theaters en attracties en de beste winkels in het zuidoosten te vinden zijn. Onze fantastische locatie aan Peachtree Road in de prachtige parkomgeving van het Tower Place Complex is een rustige oase in het hart van Buckhead. Dit zorgt voor een rustige nachtrust en volledige aandacht van de deelnemers aan de vergadering. Het centrum van Atlanta ligt op tien minuten afstand en biedt bezienswaardigheden zoals Georgia World Congress, de Georgia Dome, Philips Arena, het Georgia Aquarium, World of Coke, Turner Field en Underground Atlanta. Hartsfield-Jackson International Airport ligt op slechts 25 minuten afstand. Uw gasten kunnen genieten van een ontspannen wandeling langs de prachtig aangelegde Peachtree Road naar talloze restaurants en de beste winkels in Lenox Mall en Phipps Plaza, allemaal op loopafstand. Of maak een ritje met onze gratis shuttle naar een plek binnen een straal van 3 mijl. Dit geldt ook voor de MARTA Rail, die op slechts 1,5 blokken van ons hotel ligt en slechts $2,50 kost voor een enkele reis van en naar de luchthaven. Hilton Garden Inn Atlanta - Buckhead is het enige full-service hotel van het boetiektype in Buckhead. Dit creëert een intieme, vriendelijke en vriendelijke omgeving waar u hartelijk wordt verwelkomd door onze attente medewerkers, van wie de meesten al 15 jaar in ons hotel verblijven. Ze zullen je naam zeker onthouden. De indeling van ons hotel biedt de gemakkelijkste toegang tot onze 230 onlangs gerenoveerde kamers en onze 6.900 vierkante meter aan flexibele evenementenruimte voor conferenties, recepties, banketten, zakelijke of sociale evenementen voor groepen van 10 tot 300 personen. Onze professionele catering- en congresmedewerkers zorgen van begin tot eind voor een geslaagd evenement. Na een volledige dag zakendoen of plezier kunnen uw gasten ontspannen en zich verfrissen in onze Lounge of Garden Grill Restaurant. Zin in een goede workout? Onze eigen Hilton Fitnessruimte met een Peloton-fiets wacht op u. Geniet van het Hilton Garden Inn Atlanta - Buckhead Bountiful Hot Breakfast Buffet en klassiek bereide Amerikaanse gerechten in ons uitnodigende Garden Grill Restaurant.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Jul 1 – Sep 30
Jan 1 – Mar 3
Voor- en naseizoen
Laagseizoen
Apr 1 – Jun 30
Oct 1 – Dec 31

Extra informatie

Onlangs gerenoveerd! De kamers, vergaderzalen, openbare ruimtes en het restaurant zijn allemaal volledig gerenoveerd.

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?