Holiday Inn Auckland Airport

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Ascot Road 2 Mangere Auckland 2022

Beoordelingen

Qualmark New Zealand Limited
4

Bekroningen

World Travel Awards - het toonaangevende luchthavenhotel van Australazië 2018

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (tuin)
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Catering ter plaatse
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (semi-privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi
  • Trein
  • Vliegveldshuttle

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Podium

Afstand vanaf vliegveld

  • 2.05 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren
  • Parkeerruimte op straat

Vergaderruimte Holiday Inn Auckland Airport

Totale vergaderruimte18.718 ft²
Vergaderzalen11
Grootste zaal3.918 ft²
Op één na grootste zaal2.637 ft²
Ruimte (semi-privé)Beschikbaar
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers251
Eenpersoons (1 bed)136
Tweepersoons (2 bedden)114
Suites10
Belastingtarief15%

Lokale attracties

Het einde van de regenboog

Recreatie
Op 10 km afstand
Het grootste themapark van Nieuw-Zeeland biedt een spannend en opwindend dagje uit voor jong en oud van hart. Het park biedt een aantal spannende attracties die gegarandeerd de hartslag zullen verhogen, en biedt ook spannende teambuildingmogelijkheden voor een zakelijk evenement met een verschil. Teambuildingactiviteiten omvatten de Amazing Race, Crime Investigators en Rainbows End Top Tribe. Wat is een betere manier om de motivatie van medewerkers te stimuleren en de communicatie te verbeteren, terwijl je tegelijkertijd veel plezier hebt?
2 Clist Crescent
Manukau
Auckland, NZ 2104

Lock N Load Adventures

Recreatie
Op 4 km afstand
Welkom bij Lock N Load Adventures, de ultieme locatie voor meerdere activiteiten in Nieuw-Zeeland met Paintball, Archery, Arrow Tag en Combat Laser Tag. Op slechts 2 minuten van Auckland Airport hebben we 9 geweldige themavelden, waaronder D Day landing, Area 51 en Dawn of the Dead graveyard. Veel plezier voor familie en vrienden, scholen, bedrijven, sportteams, verjaardagsfeestjes en vrijgezellenfeesten. Doe één activiteit of combineer ze allemaal en beleef vandaag nog een Lock N Load-avontuur... Ons vriendelijke team biedt een professionele en persoonlijke service. We hebben een mooie bbq-ruimte en we kunnen volledige catering verzorgen voor uw dagje uit. Vertel ons gewoon wat u zoekt en wij zullen een geweldig avontuur voor u creëren.
46 Nixon Road, luchthaven Auckland,
Auckland, NZ 2022

De golfwereld van JK

Recreatie
Op 3 km afstand
Welkom op de driving range die het dichtst bij Auckland Airport ligt. JKs World of Golf, een van de mooiste en de enige 24-uurs driving range van Nieuw-Zeeland, ligt op slechts een paar minuten rijden van Holiday Inn Auckland Airport.
Nixonstraat 10
Mangere
Auckland, NZ 2022

Vlinderkreek

Recreatie
Op 4 km afstand
Welkom en dompel jezelf onder in ons tropische vlinderhuis of reis terug in de tijd in Dinosaur Kingdom toen dinosaurussen heersten. Maak kennis met Scar en Goldie, de enige zoutwaterkrokodillen van Nieuw-Zeeland. We hebben boerderijdieren, alligators, insecten, een prachtige vogelvolière en bekijk onze nieuwste tentoonstelling Kiwi Forest.
10 Tom Pearce rijdt
Luchthaven Auckland
Auckland, NZ 2022

Landgoed Villa Maria

Recreatie
Op 3 km afstand
Van een eenmansband naar een wereldwijd merk in 50 jaar In 1961, toen hij nog maar 21 jaar oud was, huurde George Fistonich vijf hectare grond van zijn vader in Mangere, Auckland en begon met slechts een hectare wijnstokken. George maakte zijn eerste wijn onder de naam Villa Maria in 1962 met druiven die uit dit blok werden geoogst. Gedurende de jaren zestig was Villa Maria een eenmansband, waarbij George's vrouw, Gail, hem steunde bij zijn onderneming. George maakte droge rode en witte wijnen, waarbij hij druiven kocht uit de grotere regio's van Auckland. Begin jaren 70 begon George personeel in dienst te nemen en het bedrijf breidde zich snel uit. Tegenwoordig heeft Villa Maria meer dan 250 vaste medewerkers in dienst, teelt ze 28 verschillende druivensoorten en exporteert ze wijn naar meer dan 60 landen over de hele wereld.
Montgomerielaan 118
Mangere, Manukau,
Auckland, NZ 2153

Rakettouwen

Recreatie
Op 4 km afstand
Stap van de bank af en ga naar Rocket Ropes, het enige stedelijke activiteitenpark met hoge touwen in Auckland. Met meer dan 60 uitdagende luchtactiviteiten die vanuit onze twee cursussen zijn gelanceerd. De Croc Tower is perfect voor alle vaardigheidsniveaus, je begint laag en werkt je een weg naar de top. Bovendien hebben we iets leuks voor onze kleintjes met onze Rocketeer-cursus voor junioren.
Tom Pearce Drive 10
Internationale luchthaven van Auckland
Auckland, NZ 2022

Meer

Op zoek naar een conferentielocatie in Zuid-Auckland? We weten hoe moeilijk het is om de juiste locatie in South Auckland te vinden voor uw speciale evenement, vooral als het gaat om technische vereisten, capaciteiten en organisatie. Maar zoek niet verder, we staan voor je klaar! Of u nu op zoek bent naar een kleine vergaderlocatie, een middelgrote of een grote conferentieruimte, we hebben 11 flexibele conferentieruimtes en een van de grootste conferentieruimtes van het hotel in South Auckland voor maximaal 400 personen, die speciaal zijn gebouwd om uw team productieve ruimtes te bieden waar geweldige ideeën ruimte hebben om te groeien. Holiday Inn Auckland Airport ligt in Zuid-Auckland, dicht bij de Manukau en de regio West Auckland, te midden van subtropische tuinen en verscholen van het lawaai van de snelweg en vliegroutes. Het beste? We zijn slechts enkele minuten verwijderd van de luchthaven van Auckland, waardoor we een handige conferentiebasis zijn voor zowel onze binnenlandse als internationale gasten die zich productiever en energieker willen voelen tijdens een vergadering of conferentie.

Extra informatie

Feestdagen in Nieuw-Zeeland: 1 januari - Nieuwjaarsdag 2 januari - dag na nieuwjaarsdag 6 februari - Waitangi-dag 25 april - ANZAC-dag 3 juni - Koninginnedag 28 oktober - Dag van de Arbeid 25 december - Eerste kerstdag 26 december - tweede kerstdag