DoubleTree by Hilton Hotel Austin

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
6505 N Interstate 35 Austin, TX 78752-4346

Promoties

Renovation Rewards

31-05-2024 – 13-12-2024

Benodigde datums

  • 27-06-202430-06-2024
  • 23-07-202428-07-2024
  • 25-08-202431-08-2024

Beoordelingen

Northstar
3
AAA
3

Bekroningen

Het DoubleTree by Hilton Austin heeft in de loop der jaren meerdere prijzen gewonnen, waaronder Sales Team of the Year, Hotel of the Year, Top Employee Satisfaction Results, Top Community Service Award, Top Revenue Team van de en tweede plaats voor Food and Beverage Team of the Year. Het hotel werd ook erkend binnen het merk DoubleTree door de ontvangst van de DoubleTree CARE Cup voor twee verschillende jaren. Deze prijs is een erkenning voor het best presterende hotel dat een balans biedt tussen gasttevredenheid, medewerkerstevredenheid en dienstverlening aan de gemeenschap. TripAdvisor Green Leaders Bronze Level

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Internettoegang

Faciliteiten

  • Restaurant ter plaatse

Zakelijke dienstverlening

  • Businesscenter

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Tennisbanen
  • Whirlpool

Afstand vanaf vliegveld

  • 12 mijl van locatie

Vergaderruimte DoubleTree by Hilton Hotel Austin

Totale vergaderruimte24.000 ft²
Vergaderzalen8
Grootste zaal10.640 ft²
Op één na grootste zaal7.372 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers350
Eenpersoons (1 bed)202
Tweepersoons (2 bedden)144
Suites2
Eenpersoonstarief (1 bed)US$ 159,00 – US$ 579,00
Tarief tweepersoons (2 bedden)US$ 179,00 – US$ 699,00
Belastingtarief8,25%
Bezettingsgraad17%

Lokale attracties

Winkelcentrum Mueller

Winkelen
Op 5 minutes afstand
Het Mueller Retail Center omvat meer dan 300.000 vierkante meter aan winkels aan de I-35 en begrensd door 51st Street. Met meer dan 25 bedrijven die nu open zijn, staat het winkelcentrum centraal in het gezinsleven - een plek voor one-stop-shopping waar u een latté, burrito of pizza kunt pakken en uw bankzaken kunt regelen. Winkel op plaatsen zoals Best Buy, Old Navy, Bed Bath & Beyond, Staples of Marshalls. Of pak een heerlijke snack bij Chipotle Grill, Starbucks Coffee, Jamba Juice of Which Wich.
4550 Mueller Blvd.
Austin, TX, US 78723

Congress Avenue Bats

Recreatie
Op 5 mi. afstand
Een van de iconische leuke gratis dingen om te doen in Austin is om's werelds grootste stedelijke vleermuiskolonie te zien vliegen onder de Ann W. Richards Congress Avenue Bridge in de schemering. De Congress Avenue-brug is een van de drie bruggen die het centrum verbinden met South Austin over de Colorado-rivier of wat soms Town Lake wordt genoemd of meer recentelijk omgedoopt tot Lake Lady Bird. Elke avond van half maart tot november komen in de schemering ongeveer een miljoen of meer Mexicaanse vrijstaartvleermuizen onder de brug vandaan om de lucht te bedekken terwijl ze op pad gaan om voedsel te zoeken. De vleermuizen komen over het algemeen voor het donker tevoorschijn, maar kunnen laat vliegen omdat de tijd van het jaar en de weersomstandigheden de opkomst van vleermuizen beïnvloeden. Juli en augustus zijn de beste tijden om de meest dramatische vluchten te zien wanneer pasgeboren pups voor het eerst beginnen te foerageren met hun moeders. Het is mogelijk om de vleermuizen vanaf de brug te bekijken, maar de brug zelf is een doorvoer met veel verkeer. De beste manier om de vleermuizen te zien, is door een deken of tuinstoelen mee te nemen naar het gratis Austin Bat Observation Center in de kantoren van Austin American Statesman op 305 South Congress Avenue aan de zuidoostkant van de brug, waar een uitkijkgebied en een educatieve kiosk is. Als parkeren niet beschikbaar is bij de Austin American Statesman, vindt u na 18.00 uur extra parkeergelegenheid bij de kantoren van het Texas Department of Transportation om de hoek van Riverside Drive. Bat Conservation International Bat Interpreters zijn aanwezig van donderdag tot en met zondagavond in de maanden juni, juli en augustus. Vergeet niet te kijken, maar RAAK DE VLEERMUIZEN NIET AAN. Vleermuizen zijn vrije wilde dieren en zoals alle vrije wilde dieren kunnen ze bijten uit zelfverdediging als ze worden behandeld.
10 Congress Avenue
Austin, TX, US 78701

Mueller Recreatie

Recreatie
Op 5 minutes afstand
Ongeveer 140 hectare aan parken, paden en open ruimte 5 mijl wankel- en fietspad lus bij voltooiing Minstens 15.000 nieuwe bomen tijdens de ontwikkeling Mueller Greenways omringen de buurt en maakt verbinding met bestaande Austin-parken, waaronder Bartholomew Park, Patterson Park en Morris Williams Golf Course
4550 Mueller Blvd
Austin, TX, US 78723

Universiteit van Texas in Austin

Universiteit
Op 5 mi. afstand
Opgericht in 1883, is de universiteit uitgegroeid van een enkel gebouw, acht leraren, twee afdelingen en 221 studenten tot een 350 hectare grote hoofdcampus met 17 hogescholen en scholen, ongeveer 24.000 docenten en personeel, en meer dan 50.000 studenten. Het bereik van de universiteit gaat ver buiten de grenzen van de hoofdcampus met satellietcampussen en onderzoekscentra in heel Texas, waaronder de J.J. Pickle Research Campus, het Marine Science Institute, het McDonald Observatory, het Montopolis Research Center en het Brackenridge-kanaal. Met een inschrijving van 11.000 studenten en meer dan 3.500 master- en doctorsgraden die jaarlijks worden toegekend, is de Graduate School een nationale leider in toegekende graduate degrees en een van de grootste graduate schools in het land. Jaarlijks worden meer dan 8.700 bachelordiploma's uitgereikt in meer dan 170 studiegebieden en 100 majors. De universiteit heeft een van de meest diverse studentenpopulaties van het land en is een nationale leider in het aantal niet-gegradueerde graden dat wordt toegekend aan minderheidsstudenten.

Het domein

Winkelen
Op 10 minutes afstand
Het domein beschikt over 1.300.000 vierkante meter luxe mode- en restaurantruimte met high-end retailers waaronder Barneys CO-OP, CALYPSO, Tiffany & Co., de eerste Neiman Marcus van de stad en restaurants zoals Daily Grill, Jasper's, Maggiano's Little Italy, McCormick & Schmick's en North. Nu geopend, speelt de nieuwste fase van The Domain zich af in een architectonisch kader van hedendaagse, kleurrijke artistieke loftgebouwen. De uitbreiding, verankerd door Dillard's en Dick's Sporting Goods, beschikt over een voetgangeresplanade met parken, levendige landschapsbedden en intieme doorgangen die verkenning aanmoedigen. Er zijn veel mogelijkheden voor huurders om hun individuele identiteit en merkpresentaties uit te drukken, wat The Domain ongetwijfeld zal versterken als een van Austin's topattracties. The Domain ligt in een prachtige parkachtige omgeving en is de thuisbasis van meer dan 40 retailers die uniek zijn voor de Austin-markt. De 57 hectare grote eerste fase van dit project voor gemengd gebruik omvat een luxe Main Street-centrum verankerd door Macy's en Neiman Marcus, en negen luxe restaurants.
11410 Century Oaks Terrace
Austin, TX, US 78758

2nd Street District

Nachtleven
Op 5 mi. afstand
Hier vind je zo ongeveer alles wat je hartje begeert. Meer dan 50 (meestal lokaal eigendom) speciaalzaken, diensten en eetbestemmingen vormen het 2ND Street District, dus of je nu in de stemming bent om buiten te zitten met de perfecte margarita, geniet van een ontspannen diner voordat je naar een show gaat, of klaar bent om je winkelschoenen aan te trekken en je garderobe op te fleuren of je opgravingen, we hebben het gedekt.

Capital Cruises

Recreatie
Op 5 mi. afstand
Capital Cruises, opgericht in 1991, is de enige volledig elektrische bootvloot op de Highland Lakes. We zijn genesteld aan de oevers van het prachtige Lady Bird Lake in het Hyatt Regency Hotel (208 Barton Springs Rd, Austin, TX) en zijn er trots op lunch- en dinercruises, huwelijksevenementen, internationaal beroemde vleermuiskijkexcursies, feestbootdiensten en het ultieme alternatief voor groeps- en zakelijke uitstapjes aan te bieden.
208 Barton Springs Road
Austin, TX, US 78701

6th Street Entertainment

Nachtleven
Op 5 mi. afstand
Waarschijnlijk de bekendste straat van Texas, de zeven blokken 6th Street tussen Congress en IH 35, zijn zeker het entertainmentcentrum van Austin. Met een beetje hulp van de vele gelijkgestemde zusterstraten, is 6th Street het hart van Austin's live-entertainmentscene en de hoofdstad van de derde kustmuziek. Sixth Street (voorheen bekend als Pecan Street) is bekleed met vele historische huizen en commerciële gebouwen uit de late jaren 1800 en begin 1900. De legendarische oude gebouwen huisvesten nu tal van bars, een groot aantal live-uitgaansgelegenheden, tattoosalons, kunstgalerijen, informele cafés, luxe restaurants en het elegante Driskill Hotel. Livemuziek van elk genre is er in overvloed. Van jazz, blues en country tot rock, hiphop, beat, progressive, metal, punk en afleidingen hiervan, er is iets om ieders muzikale pallet op te wekken. Heerlijk eten is een nietje op Sixth Street, met regionale nietjes als chili, ribben en Tex-Mex plus biefstuk, zeevruchten, cajun-koken en delicatessenwinkel. Sixth Street trekt een eclectisch stel met eindeloze stromen van voornamelijk alleenstaande UT-studenten, de YUP's, de burb's, enkele interessante straatmensen en veel bezoekers buiten de stad. Het is niet ongebruikelijk om een beroemdheidstype te bespioneren dat de bezienswaardigheden op de 6e plaats bekijkt. Van filmfolk tot politici, tot muziekmannen en -vrouwen, Sixth Street wrijft goed over ellebogen. Kledingvoorschrift, ja toch. Je ziet cowboys en punks, surfers en pakken. Op Halloween kan alles, en tijdens Mardi Gras gaat alles!

Meer

Ons centraal gelegen hotel ligt in het centrum van Austin, op korte rijafstand van het centrum en de internationale luchthaven Austin-Bergstrom, op loopafstand van winkels, entertainment en eetgelegenheden. Ons elegante hotel in Spaanse koloniale stijl met zes verdiepingen beschikt over stenen bogen, een grote lobby en 350 op het zuidwesten geïnspireerde kamers. Onze kamers en gedeelde ruimtes belichamen de levendige kunstscene van de stad en zijn voorzien van eclectische kunstwerken van lokale kunstenaars. Naast een werkelijk unieke inrichting biedt DoubleTree by Hilton Austin moderne voorzieningen, populaire restaurants op het terrein en een prachtig buitenzwembad. En met meer dan 25 flexibele vergader- en evenementenruimtes is ons hotel in Austin een topbestemming voor onvergetelijke, unieke bijeenkomsten.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Sep 6 – Nov 18
Voor- en naseizoen
Laagseizoen
Nov 19 – Nov 28
Aug 22 – Aug 31

Annuleringsbeleid

Individuele kamers houden zich aan een annuleringsbeleid dat 24 uur per dag geopend is. Groepsreserveringen zijn onderworpen aan contractvoorwaarden.

Beperkingen voor faciliteiten

Huisdieren zijn niet toegestaan, tenzij ADA-gecertificeerd. Moet minstens 18 jaar oud zijn om een kamer te reserveren.

Extra informatie

Met 24.000 vierkante meter aan vergader- en evenementenruimte is DoubleTree by Hilton Austin geschikt voor bijeenkomsten in alle maten en stijlen. Van kleine verkooppresentaties en intieme ceremonies tot grote conferenties en grootse recepties, de goed uitgeruste locaties in ons hotel in het centrum van Austin zijn ideaal voor alle soorten bijeenkomsten. Gasten zullen genieten van voorzieningen zoals gratis snelle Wi-Fi, ultramoderne AV-apparatuur, een 24-uurs businesscentrum en vereenvoudigde vergaderarrangementen. Daarnaast zet DoubleTree by Hilton Austin zich in voor het organiseren van uitzonderlijke bijeenkomsten en biedt het een 100% tevredenheidsgarantie voor alle vergaderingen en evenementen die in ons Austin Hotel worden gehouden.