Holiday Inn - Austin Airport

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
6711 East Ben White Boulevard Austin, TX 78741

Beoordelingen

Northstar
3
AAA
3
Forbes Travel Guide
3

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (lokaal)
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Gratis vliegveldshuttle
  • Restaurant ter plaatse
  • Ruimte (privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Taxi
  • Vliegveldshuttle

Afstand vanaf vliegveld

  • 3 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren
  • Parkeerruimte voor bus

Vergaderruimte Holiday Inn - Austin Airport

Totale vergaderruimte2.871 ft²
Vergaderzalen3
Grootste zaal2.929 ft²
Op één na grootste zaal1.798 ft²
Ruimte (privé)2.871 ft²

Plattegronden

Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers138
Eenpersoons (1 bed)67
Tweepersoons (2 bedden)55
Suites16
Belastingtarief17%

Lokale attracties

Lady Bird Lake

Recreatie
Op 6 mi. afstand
Lady Bird Lake is een rivierachtig stuwmeer aan de Colorado-rivier in Austin, Texas, Verenigde Staten. De stad Austin heeft het stuwmeer in 1960 aangelegd als koelvijver voor een nieuwe stadscentrale. Het meer, dat een oppervlakte heeft van 416 hectare, wordt nu voornamelijk gebruikt voor recreatie en overstromingsbeheersing. De uitstroomlocatie is de Colorado-rivier! Op een van de meer dan 300 dagen zon in Austin per jaar is er geen betere plek om naartoe te gaan dan Lady Bird Lake. Of je nu wandelt of fietst over de paden, stand-up paddleboard-yoga doet of een riviercruise maakt, er is geen gebrek aan buitenplezier in het hart van het prachtige centrum van Austin. Lady Bird Lake, een kunstmatig meer aan de Colorado-rivier, strekt zich uit over meer dan acht kilometer door de zuidkant van Austin in Travis County (gecentreerd op 30°15' NB, 97°43' W). Uren Maandag tot en met vrijdag 8.00 - 17.00 UUR

Congress Avenue-brug

Nachtleven
Op 8 mi. afstand
De Ann W. Richards Congress Avenue-brug loopt over Lady Bird Lake in Austin, Texas. Voordat de bouw van de Longhorn Dam in 1960 werd voltooid, stak de brug de Colorado-rivier over, vanwaar Lady Bird Lake in beslag werd genomen. Een renovatie in 1980 transformeerde de Congress Avenue Bridge in een ideale vleermuisgrot, die al snel migrerende Mexicaanse vrijstaartvleermuizen aantrok. Tientallen jaren later is het aantal vleermuizen in Austin toegenomen en heeft de lokale bevolking de geliefde wezens geadopteerd als buren die graag omgaan met de bestrijding van de insecten in de stad en zorgen voor een geweldige nachtelijke show. WANNEER MOET JE DE VLEERMUIZEN ZIEN Vanaf eind maart tot en met het begin van de herfst is Austin de thuisbasis van de grootste populatie vleermuizen in de stad in Noord-Amerika. De vleermuizen beginnen wakker te worden en beginnen hun nachtvlucht rond zonsondergang. De eerste paar vleermuizen beginnen dan onder de brug vandaan te druppelen. Nadat de zon onder is, begint de show echt, en honderden tot duizenden vleermuizen stromen naar het oosten over Lady Bird Lake. De beste tijd om de vleermuizen te zien is rond zonsondergang, maar de nachtelijke show kan overal plaatsvinden van 19.30 tot 21.45 uur. Het kan wel 45 minuten duren voordat alle vleermuizen de brug hebben verlaten voor de nacht. Zorg ervoor dat je vroeg aankomt om een parkeerplaats te vinden en je plek te bemachtigen.
Congress Avenue
Austin, TX, US 78704

Het centrum van Austin

Nachtleven
Op 7 mi. afstand
Met een rijk gevoel voor geschiedenis en een bloeiende entertainmentscene is Downtown het kloppende hart van Austin. Architecturale monumenten uit het einde van de 19e eeuw, waaronder het iconische Texas State Capitol (1888) en het Driskill Hotel (1886), worden gecombineerd met moderne musea. Muziekliefhebbers komen naar beroemde locaties zoals Austin City Limits Live in The Moody Theater en Stubbs BBQ, terwijl feestvierders naar de energieke bars langs East 6th Street gaan.

Universiteit van Texas in Austin

Universiteit
Op 8 mi. afstand
Net als de staat die ze thuis noemt, is de Universiteit van Texas in Austin een moedige, ambitieuze leider die ongeveer 52.000 verschillende studenten, 3.000 onderwijsfaculteiten en nationale topprogramma's op 18 hogescholen en scholen ondersteunt. Als toonaangevende onderzoeksuniversiteit van Texas trekt de UT jaarlijks meer dan 650 miljoen dollar aan voor ontdekkingen. Tegen de achtergrond van Austin, Texas, een stad die bekend staat om haar creatieve en ondernemende geest, biedt de universiteit een plek om talloze mogelijkheden te verkennen voor kunstenaars, wetenschappers, atleten, artsen, ondernemers en ingenieurs van morgen. Beroemde alumni van de UT Austin zijn onder andere: Matthew McConaughey Farrah Fawcett Roger Clemens Kevin Durant Gloria E Anzaldua Jon Hamm Karl Rove Lady Bird Johnson
110 Inner Campus Dr.,
Austin, TX 78712

Capitool van de staat Texas

Historisch monument
Op 7 mi. afstand
Het Texas Capitol wordt algemeen erkend als een van de meest vooraanstaande hoofdsteden van de staat. Het werd in 1970 in het nationaal register van historische plaatsen geplaatst en in 1986 aangewezen als nationaal historisch monument.
1100 Congress Avenue. ,
Austin, TX 78701

Circuit van Amerika (COTA)

Recreatie
Op 8 mi. afstand
Circuit of the Americas is een racebaan met een klasse 1 FIA-specificatie van 3,426 mijl en faciliteiten binnen de extraterritoriale jurisdictie van Austin, Texas, in de Verenigde Staten. De faciliteit is de thuisbasis van de Formule 1 Grand Prix van de Verenigde Staten, de NASCAR-Grand Prix van Texas en de Motorcycle Grand Prix of the Americas, [2] een MotoGP-ronde. Het was eerder gastheer van de Australische V8 Supercars, [3] het Americas Rallycross Championship, de American Le Mans Series, [4] de Rolex Sports Car Series, [5] het FIA World Endurance Championship, [6] het IMSA WeatherTech SportsCar Championship en de IndyCar Classic.
9201 Circuit of the Americas Blvd
Austin, TX 78617

Moody Center

Recreatie
Op 7 mi. afstand
Moody Center is een eersteklas locatie van $375 miljoen met meer dan 15.000 zitplaatsen en biedt meer dan 150 avonden per jaar uniek entertainment. Moody Center biedt onderdak aan de beste en grootste namen in de muziekindustrie en organiseert basketbalwedstrijden voor dames en heren van de University of Texas, familieshows en andere sportieve en lokale evenementen.
Robert Dedman Dr. 2001
Austin, TX 78712

COTALAND | Circuit van Amerika

Recreatie
Op 9 mi. afstand
OPENING 202! ZODAT GEZINNEN NOG IETS ANDERS KUNNEN DOEN! COTALAND, is de naam van het pretpark. Het zal worden uitgerust met minstens 25 attracties wanneer het wordt geopend, waaronder vijf achtbanen. „We verwachten dat het kinderpark ergens dit jaar open gaat en dat de spannende attracties en het hele park in 2023 open gaan”, zei hij. Een van die achtbanen wordt de Circuit Breaker, die voor een werkelijk unieke ervaring zal zorgen. „Het is een kantelachtbaan, het wordt de eerste in zijn soort in Amerika. Het heeft wel een zus in het buitenland. Het is gewoon de leukste ervaring om met je gezicht naar beneden te bungelen en te wachten tot het valt”, zegt Matt Hughey, Sr. Manager van COTA Karting en COTALAND. Hughey zei dat ze ritten van over de hele wereld kopen, ook uit landen als Duitsland, Italië en Nederland. „Palindrome komt dit jaar, het is ook de eerste in zijn soort. Het is een pendelachtbaan en je kunt er alleen hier mee rijden. Het is een pendelachtbaan die je 90 graden omhoog brengt en over COTA Boulevard gaat,” zei Hughey. Met de Formule 1 en een groot amfitheater zien bezoekers nog maar het begin van wat COTA te bieden heeft. Epstein zei dat hij, met al 1,2 miljoen bezoekers per jaar, hoopt dat dit aantal toeneemt met de toevoeging van de coasters.
9201 Circuit of the Americas Blvd
Austin, TX 78617

Meer

Holiday Inn - Austin Airport bevindt zich in Texas. Ons hotel beschikt over 138 kamers en alle standaardvoorzieningen voor een comfortabel verblijf. Gasten zullen genieten van gemakkelijke toegang tot alle nabijgelegen lokale bezienswaardigheden. Dit luxe hotel ligt aan Ben White Blvd in de buurt van Highway 183 en Interstate 35, gunstig gelegen ten opzichte van het METS-centrum en enkele van de belangrijkste werkgevers van Austin, waaronder Tokyo Electron, Oracle, Deloitte, IRS en Veteran Affairs (VA) Regional Center. Gasten kunnen gemakkelijk dineren in ons eigen bistro-restaurant of ontspannen met een mixdrankje in onze lobbylounge. Holiday Inn Austin Airport zorgt voor een evenwichtig verblijf, inclusief toegang tot ons eigen fitnesscentrum met de nieuwste fitnessapparatuur of een duik in ons verfrissende buitenzwembad. Andere bezienswaardigheden zijn onder andere McKinney Falls State Park, Darrell K Royal Texas Memorial Stadium, Frank Erwin Center of een van de vele musea in Centraal-Texas, waaronder het Bob Bullock Texas State History Museum.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Mar 8 – Mar 24
Apr 11 – Apr 14
Oct 1 – Oct 31
Voor- en naseizoen
Laagseizoen

Annuleringsbeleid

48 uur voor individuele reserveringen

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?