The Driskill Hotel, Unbound Collection by Hyatt

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Brazos-straat 604 Austin, TX 78701

Promoties

2024 Group Promotion

01-01-2024 – 30-06-2024

Beoordelingen

AAA
4
Northstar
4

Bekroningen

HET DRISKILL HOTEL „2023 Austin Chronicle Reader's Choice „" Beste hotel "” en „" Beste trouwlocatie" "” Winnaar van de Readers' Choice Award van de Convention South 2023 Condé Nast Traveller Readers' Choice Awards 2022 - #3 hotel ter wereld Winnaar van de Convention South Readers' Choice Award 2022 Amerikaans nieuws en wereldrapport 2022 — Top 21 dingen om te doen in Texas Austin Chronicle 2022 — Beste hotel in Austin Tales of the Cocktail Foundation 2022 Spirited Awards — Regionale onderscheiding voor beste Amerikaanse hotelbar 2022 Tribeza — de beste hotels in Austin

Aandachtspunten locatie

3D Event Space

Cvent Photo-realistic 3D Event Spaces give planners the ability to realize their vision down to the finest detail.

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (lokaal)
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie
  • VIP-service

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • AV-medewerkers ter plaatse
  • Hogesnelheidsinternet

Recreatieve activiteiten

  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Draagbare kachels
  • Draagbare wanden
  • Piano
  • Podium

Bereikbaarheid

Gelegen op 12 km van de internationale luchthaven Austin-Bergstrom. The Driskill is het enige hotel aan de beroemde 6th Street in het hart van het centrum.

Parkeerruimte

  • Valet parkeerservice
  • Parkeerruimte op straat

Afstand vanaf vliegveld

  • 8.3 mijl van locatie

Vergaderruimte The Driskill Hotel, Unbound Collection by Hyatt

Totale vergaderruimte18.000 ft²
Vergaderzalen10
Grootste zaal2.501 ft²
Op één na grootste zaal2.268 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers188
Eenpersoons (1 bed)130
Tweepersoons (2 bedden)44
Suites15
Belastingtarief15%

Lokale attracties

Gebouw van het Texas State Capitol

Historisch monument
Op 5 blocks afstand
Opgericht in 1983 door de 68e wetgevende macht van Texas met als doel het behoud, het onderhoud en de restauratie van het State Capitol, het General Land Office Building en hun inhoud en terreinen ten behoeve van de inwoners van Texas.
1100 Congress Avenue
Austin, TX, US 78701

Circuit of the Americas

Recreatie
Op 13 mi. afstand
Circuit of The Americas in Austin, Texas, is een bestemming van wereldklasse voor topsport en entertainment. Het is de eerste racefaciliteit in de Verenigde Staten die speciaal is gebouwd voor Formule 1™ -races en is ontworpen om een verscheidenheid aan sport- en entertainmentevenementen te organiseren. Het circuit is de thuisbasis van de FORMULE 1 GRAND PRIX VAN DE VERENIGDE STATEN, die zojuist door SportsBusiness Journal/Daily werd uitgeroepen tot „Sportevenement van het jaar” in 2012. De eerste F1 USGP trok drie dagen lang meer dan 265.000 fans aan, waarvan 117.429 deelnemers aan de race op 17 november deelnamen, waardoor de eerste Grand Prix van het circuit de tweede meest bezochte Formule 1-race van het seizoen is.
9201 Circuit of the Americas Blvd
Austin, TX, US 78617

Conferentiecentrum van Austin

Conventiecentrum
Op 4 blocks afstand
Het Austin Convention Center is een LEED® Gold-gecertificeerd gebouw in het hart van de hoofdstad van Texas, een van de meest betaalbare steden in Amerika. Het congrescentrum ligt op een gunstige locatie in het centrum, tussen de oevers van Lady Bird Lake en de historische Sixth Street. Het heeft gemakkelijke toegang tot de I-35 en ligt op korte afstand van 6.000 hotelkamers in het centrum. Door de uitbreiding van de faciliteit konden evenementen hun congressen, beurzen en exposities uitbreiden. Het heeft ook nieuwe congressen en bezoekers naar Austin en zijn congrescentrum gebracht.
500 E César Chavez Street
Austin, TX, US 78701

Het Lange Centrum voor de Kunsten

Theater
Op 2 mi. afstand
We zetten ons in om podiumkunstenaars en organisaties in de regio Greater Austin te voorzien van faciliteiten en diensten die uitmuntendheid bevorderen, originaliteit aanmoedigen en samenwerking bevorderen. Om de waardering en het plezier van culturele kunsten te vergroten, verbinden we een divers publiek met belangrijke lokale, regionale, nationale en internationale artiesten en optredens op een locatie van wereldklasse.
701 W Riverside Road
Austin, TX, US 78704

De universiteit van Texas

Universiteit
Op 2 mi. afstand
Opgericht in 1883, is dit de belangrijkste instelling van het University of Texas System en de achtste grootste inschrijving van het land. De universiteit herbergt zeven musea en zeventien bibliotheken, waaronder de Lyndon Baines Johnson Library and Museum en het Blanton Museum of Art. Studentatleten nemen het tegen elkaar op als de Texas Longhorns en zijn lid van de Big 12 Conference.

Austin City Limits in het Moody Theatre

Theater
Op 1 mi. afstand
Austin City Limits Live at The Moody Theater (ACL Live) is een ultramoderne locatie voor livemuziek met een capaciteit van 2.750 personen die jaarlijks ongeveer 100 concerten organiseert. Het dient als de nieuwe thuisbasis voor de opnames van de veelgeprezen PBS-serie van KLRU-TV, Austin City Limits, de langstlopende muziekserie in de Amerikaanse televisiegeschiedenis. ACL Live ligt naast het W Austin Hotel & Residences, beide gevestigd in Block 21, het eerste gebouw voor gemengd gebruik in dit type ter wereld dat LEED-gecertificeerd is. LEED is een keurmerk dat is ontwikkeld door de U.S. Green Building Council en erkent meetbare prestatiekenmerken die de gezondheid van mens en milieu ten goede komen. ACL Live is de belangrijkste bestemming in Austin voor live-optredens en tal van speciale en privé-evenementen.
310 W Willie Nelson Boulevard
Austin, TX, US 78701

Lady Bird Lake

Recreatie
Op 1 mi. afstand
Lady Bird Lake biedt een geweldige recreatiebron voor de hoofdstad van de staat, waaronder wandel- en fietspaden langs de kustlijn en peddelen, roeien en vissen in het meer.

Meer

The Driskill werd in 1886 gebouwd als het toonbeeld van een veebaron en is nog steeds het oorspronkelijke hotel van Austin en een mijlpaal van de gastvrijheid in Texas. Stap terug in de tijd en geniet van ouderwetse luxe in de weelderige lobby met zijn marmeren vloeren en glas-in-lood koepel, gangen vol kunstwerken van museumkwaliteit en grote mezzanine voor een kijkje in het legendarische verleden van het hotel. Proef Texas echt als je je laarzen opknapt in de uitgeroepen tot beste bar van Texas. Treed in de voetsporen van bekende publieke figuren tijdens hun mooiste momenten wanneer u uw evenement organiseert in het iconische hotel van Austin. De Driskill beschikt over meer dan 18.000 vierkante meter aan evenementenruimte, ideaal voor 120-150 deelnemers, en tien elitekamers die geschikt zijn voor privébijeenkomsten of breakouts voor 10-50 personen. Elke ruimte heeft een unieke, historische inrichting. Van de statige Driskill Ballroom, met een rijke Texaanse flair van 2.500 m², tot de elegante tussenverdieping, van 5.600 m², ideaal voor maaltijden en netwerken. Dit iconische hotel is ontworpen met het oog op elegantie van rond de eeuwwisseling en gemoderniseerd met slimme A/V en technische mogelijkheden. Het is de ideale locatie voor uw vergaderingen en evenementen in het centrum van Austin. Voorbeeldige gastvrijheid staat voorop in The Driskill, waar onze verfijnde Hyatt-service tot in het kleinste detail van uw evenement zorgt. Geniet van ontbijt en lunch in het schilderachtige café en bakkerij in Victoriaanse stijl. Dit iconische hotel ligt aan 6th Street in het hart van het centrum van Austin en is gunstig gelegen ten opzichte van alles wat de stad te bieden heeft, waaronder het Texas State Capitol, Lady Bird Lake, het congrescentrum, de opera, de symfonie, het nachtleven en winkels.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Nov 16 – Dec 31
Sep 1 – Nov 15
Jan 1 – Jan 31
Voor- en naseizoen
Laagseizoen
Feb 1 – May 31
Jul 1 – Aug 31
Jun 1 – Jun 30

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?