W Austin

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Lavaca Street 200 Austin, TX 78701

Beoordelingen

AAA
4
Northstar
4

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Conciërgeservice
  • Roomservice
  • Uitzicht (oceaan of water)
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Autoverhuurservice
  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie
  • VIP-service

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • AV-medewerkers ter plaatse
  • Hogesnelheidsinternet

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Spa of salon

Bereikbaarheid van locatie

  • Taxi

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Draagbare kachels
  • Laadperron
  • Podium

Afstand vanaf vliegveld

  • 8.1 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Valet parkeerserviceUS$ 59,00 / dag

Vergaderruimte W Austin

Totale vergaderruimte10.500 ft²
Vergaderzalen7
Grootste zaal4.278 ft²
Op één na grootste zaal2.852 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers251
Tweepersoons (2 bedden)59
Suites32

Lokale attracties

Austin City Limits Live in het Moody Theater

Nachtleven
Austin City Limits Live at The Moody Theater (ACL Live) is een ultramoderne locatie voor livemuziek met een capaciteit van 2.750 personen die jaarlijks ongeveer 100 concerten organiseert. Het dient als de nieuwe thuisbasis voor de opnames van de veelgeprezen PBS-serie van KLRU-TV, Austin City Limits, de langstlopende muziekserie in de Amerikaanse televisiegeschiedenis. ACL Live ligt naast het W Austin Hotel & Residences, beide gevestigd in Block 21, het eerste gebouw voor gemengd gebruik in dit type ter wereld dat LEED-gecertificeerd is. LEED is een keurmerk dat is ontwikkeld door de U.S. Green Building Council en erkent meetbare prestatiekenmerken die de gezondheid van mens en milieu ten goede komen. ACL Live is de belangrijkste bestemming in Austin voor live-optredens en tal van speciale en privé-evenementen.
310 Willie Nelson Boulevard
Austin, TX, US 78701

Zwembad Barton Springs

2131 William Barton Dr.
Austin, TX, US 78746

Lake Travis

4370 Mansfield Dam Park Road
Austin, TX, US 78732

Bob Bullock, Texas State History Museum and IMAX Theatre

Recreatie
Op 1 mi. afstand
Het Bob Bullock Texas State History Museum in het centrum van Austin, Texas, vertelt het „Verhaal van Texas” met drie verdiepingen vol interactieve tentoonstellingen, de special effects show The Star of Destiny in het Texas Spirit Theatre en Austin's enige IMAX-theater, met de kenmerkende film op groot formaat, Texas: The Big Picture. Een bronzen Lone Star-sculptuur van 35 meter hoog begroet bezoekers voor het museum, en op een kleurrijke terrazzovloer in de rotonde van het museum staat een kampvuurscène met blijvende thema's uit het verleden van Texas. Het museum heeft ook een café met zitplaatsen binnen en buiten en een museumwinkel met voor elk wat wils voor de Texaan.
1800 Congress Avenue
Austin, TX, US 78701-1342

Conferentiecentrum van Austin

Conventiecentrum
Op 1 mi. afstand
Het Austin Convention Center is een Leed Gold-gecertificeerd gebouw in het hart van de hoofdstad van Texas, een van de meest betaalbare steden in Amerika. Het congrescentrum ligt op een gunstige locatie in het centrum, tussen de oevers van Lady Bird Lake en de historische Sixth Street. Het heeft gemakkelijke toegang tot de I-35 en ligt op korte afstand van 6.000 hotelkamers in het centrum.
500 East Cesar Chavez Street
Austin, TX, US 78701

Botanische tuin Zilker

2220 Barton Springs Road
Austin, TX, US 78746

Zilkerpark

2100 Barton Springs Road
Austin, TX, US 78704

Austin-Bergstrom International Airport

Vliegveld
Op 11 mi. afstand
In de buurt van de oostelijke landingsbaan van Austin-Bergstrom International Airport bevindt zich een buitenruimte voor het hele gezin. Bijna een hectare is gereserveerd om een uitkijkpunt te bieden om vliegtuigen te zien landen en opstijgen op de 9.000 voet oostelijke landingsbaan van de luchthaven. Deze uitkijkplek biedt een verharde parkeerplaats en picknicktafels. De Family Viewing Area bevindt zich aan het einde van Golf Course Road, aan de zuidkant van Hwy 71 East en net ten oosten van de ingang van de luchthaven. Aanbevolen kijktijden zijn onder meer's ochtends van 06.00 tot 11.00 uur,'s middags van 13.30 tot 15.00 uur en's avonds vanaf 19.30 uur.
3600 Presidential Blvd.
Barbara-Jordan-terminal
Austin, TX, US 78719

Meer

W Austin vormt het decor voor hedendaagse luxe en versterkt de opwindende diversiteit van de stad. Het is de headliner van het bruisende 2nd Street District naast de beroemde muziekzaal Austin City Limits in de „hoofdstad van de wereld voor livemuziek” en bruist van onafhankelijkheid en creativiteit. Klaar voor showtime? Op de playlist: een restaurant waar zorgvuldig lokaal wordt gegeten, gezellig samenzijn in de huiskamer, in topvorm komen in onze ultramoderne FIT-faciliteit, revalideren in AWAY® Spa en WET® kopen op een zwembadfeest, en dat alles terwijl het makkelijk is om groen te zijn. Geniet van het comfort van rocksterren in onze 251 kamers: perfect geplaatste ramen met een ansichtkaart met uitzicht op Lady Bird Lake of de skyline van de binnenstad, en onze kenmerkende voorzieningen. Als toegift laat onze Whatever/Whenever® -service alle wensen uitkomen. Bent u een vergadering of evenement aan het plannen? Creatief in aanpak en innovatief in ontwerp, we zullen deelnemers en deelnemers van alle bijeenkomsten, soirees en feesten betrekken en energie geven. W Austin is perfect voor werk en ontspanning. Naast onze luxe outletruimtes beschikt W Austin over 10.500 vierkante meter aan privévergaderruimte met de modernste technologie en voorzieningen voor moderne evenementen. Niet genoeg ruimte? Geen probleem. Onze vergaderruimte is rechtstreeks verbonden met nog eens 15.000 vierkante meter aan evenementenruimte in de vorm van ACL Live in The Moody Theater voor al uw grotere behoeften.

Annuleringsbeleid

72 uur

Extra informatie

W Austin vormt het decor voor hedendaagse luxe en versterkt de opwindende diversiteit van de stad. Het is de headliner van het bruisende 2nd Street District naast de beroemde muziekzaal Austin City Limits in de „hoofdstad van de wereld voor livemuziek” en bruist van onafhankelijkheid en creativiteit. Klaar voor showtime? Op de playlist: Een restaurant waar zorgvuldig lokaal wordt gegeten, gezellig samenzijn in de huiskamer, in topvorm komen in onze ultramoderne FIT-faciliteit, revalideren in AWAY® Spa en WET® kopen op een zwembadfeest, en dat alles terwijl het makkelijk is om groen te zijn. Geniet van het comfort van rocksterren in onze 251 kamers: perfect geplaatste ramen met een ansichtkaart met uitzicht op Lady Bird Lake of de skyline van de binnenstad, en onze kenmerkende voorzieningen. Als toegift laat onze Whatever/Whenever® -service alle wensen uitkomen. Bent u een vergadering of evenement aan het plannen? Creatief in aanpak en innovatief in ontwerp, we zullen deelnemers en deelnemers van alle bijeenkomsten, soirees en feesten betrekken en energie geven. W Austin is perfect voor werk en ontspanning. Naast onze luxe outletruimtes beschikt W Austin over 10.500 vierkante meter aan privévergaderruimte met de modernste technologie en voorzieningen voor moderne evenementen. Niet genoeg ruimte? Geen probleem. Onze vergaderruimte is rechtstreeks verbonden met nog eens 15.000 vierkante meter aan evenementenruimte in de vorm van ACL Live in The Moody Theater voor al uw grotere behoeften.

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?