Dolce by Wyndham Bad Nauheim

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Elvis-Presley-Platz 1 Bad Nauheim 61231

Beoordelingen

DEHOGA(Deutscher Hotel- und Gaststättenverband)
4
Northstar
4

Bekroningen

De 250 beste conferentiehotels in Duitsland GECERTIFICEERD zakenhotel GECERTIFICEERD conferentiehotel

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (tuin)
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Autoverhuurservice
  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (buiten)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • AV-medewerkers ter plaatse
  • Hogesnelheidsinternet

Recreatieve activiteiten

  • Binnenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Spa of salon

Bereikbaarheid van locatie

  • Taxi
  • Trein
  • Vliegveldshuttle

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Draagbare kachels
  • Piano
  • Podium

Afstand vanaf vliegveld

  • 21.75 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimte€ 14,00 / dag
  • Parkeerruimte op straat
  • Parkeerruimte voor bus

Vergaderruimte Dolce by Wyndham Bad Nauheim

Totale vergaderruimte2.750 ft²
Vergaderzalen27
Grootste zaal5.468 ft²
Op één na grootste zaal1.658 ft²
Ruimte (buiten)5.000 ft²
Tentoonstellingsruimte50.000 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers159
Suites13
Belastingtarief7%

Lokale attracties

De stad Bad Nauheim

Historisch monument
Op 1 minute afstand
Fascinerende art nouveau Het herkenningspunt van Bad Nauheim, het „Sprudehof” (lit. Fountain Courtyard), maakt ook deel uit van Europa's grootste omheinde Art Nouveau-ensemble. Het complete kunstwerk illustreert indrukwekkend wat Art Nouveau zich richt op het combineren van architectuur, beeldende en toegepaste kunst en tuin- en stedenbouw. Met de „Trinkkuranlage” (waterkuurfaciliteit) en verder, deels technologische gebouwen, heeft het kuuroord een Art Nouveau-erfgoed van internationaal belang. Zo is Bad Nauheim toegelaten tot het Europese „Réseau Art Nouveau Network” als eerste stad in Duitsland.

Rozenmagie met traditie

Historisch monument
Op 5 km afstand
Rozenmagie met traditie In 1868 bracht Heinrich Schultheis de vaardigheid van rozenteelt van een wandeltocht door Engeland terug naar huis. Dit heeft de geschiedenis van zijn dorp volledig veranderd. Elk jaar worden er nog steeds meer dan twee miljoen rozen geproduceerd in het oudste rozendorp van Duitsland. Vanuit het stadscentrum van Bad Nauheim leidt de „Rosenchaussée” (Rose Avenue), die in de zomer prachtig bloeit, bezoekers naar „Steinfurth”. Tijdens het festival is een nostalgische aankomst mogelijk met de historische „Rose Express” vanaf het treinstation van Bad Nauheim. De ontspannen reis biedt uitzicht op het culturele landschap van de „Wetterau” en de rozenvelden onderweg. Showtuinen, rozenscholen en pittoreske landgoederen bieden prachtige mogelijkheden voor romantische wandelingen door Steinfurth's Rose-Mekka. De rozentraditie wordt niet alleen in „Steinfurth” gehandhaafd. In 2005 won Bad Nauheim een gouden medaille voor uitmuntendheid in het plannen, ontwerpen en onderhouden van een constante bloei van de bloemen en en groene habitats in de nationale competitie „Entente Florale”.

Sprudelhof

Museum
Op 1 km afstand
Sprudelhof is Europa's grootste Art-Nouveau-stijl faciliteit. Het omvat badhuizen, die nog steeds kunnen worden gebruikt. Rondleidingen zijn ook mogelijk.
Ludwigstrasse
Bad Nauheim, DE 31231

Golfclub Friedberg

Recreatie
Op 5 km afstand
Welkom bij de golfclub en het golfpark Friedberg Löwenhof. De Court of Lions Park Golf bestaat uit een 18-holes kampioenschapsbaan en een korte baan met 9 holes. Bovendien heeft het een driving range met 8 overdekte en 10 open reducties. De totale oppervlakte van de fabriek is 84 hectare groot, met 65 hectare speelruimte.
Am Golfplatz
Friedberg, DE 61169

Elvis Presley Monument

Historisch monument
Op 1 minute afstand
Elvis in zijn Europees huis Toen Elvis Presley arriveerde op de Amerikaanse militaire basis 'Ray Barracks' in Friedberg om zijn militaire dienst in Duitsland te starten, koos hij ervoor om in het Parkhotel in Bad Nauheim te verblijven. Het hotel werd in 1989 naar beneden gehaald. Slechts een week later arriveerden Elvis' vader Vernon en zijn grootmoeder Minni Mae en twee van zijn vrienden en lijfwachten in Bad Nauheim. Ze huurden een hele verdieping in het „Grunewald Hotel” in de Terrassenstraße. Tegenwoordig heet het plein voor het hotel de juiste naam 'Elvis-Presley-Platz' met de 'Elvis-Stele' (gedenkteken van Elvis) ter herdenking van de superster. Het hotel werd in 1989 naar beneden gehaald. Slechts een week later arriveerden Elvis' vader Vernon en zijn grootmoeder Minni Mae en twee van zijn vrienden en lijfwachten in Bad Nauheim. Ze huurden een hele verdieping in het „Grunewald Hotel” in de Terrassenstraße. Tegenwoordig heet het plein voor het hotel de juiste naam 'Elvis-Presley-Platz' met de 'Elvis-Stele' (gedenkteken van Elvis) ter herdenking van de superster. De stele is een echte bedevaartsoord geworden voor fans die bloemen, kaarsen en persoonlijke boodschappen neerleggen die in vele talen zijn geschreven. Twee zeer populaire fotomotieven zijn zeker de ene bij de brug over de Usa-kreek die naar de bibliotheek leidt en de andere bij de Burgpforte (kasteelingang) die op de omslag werd gebruikt voor „A Big Hunk O' Love”. Fans poseren daar graag voor foto's, net zoals hun idool jaren geleden deed. Dicht bij de openbare bibliotheek is er nog een spannende attractie: het privéhuis 14, Goethestrasse, waar „de beroemdste soldaat ter wereld” verhuisde naar zijn vader Vernon, zijn grootmoeder Minnie Mae en vrienden in 1958. Hier begon ook het liefdesverhaal tussen hem en zijn Priscilla. Elvis woonde in 14, Goethestrasse tot het einde van zijn militaire dienst in maart 1960. Zoetekauwen kunnen hun idool zelfs culinair volgen: in Café Bienenkorb werd Elvis als verrassing op zijn 25ste verjaardag een Chocoladetaart gegeven. Om na de zoete traktatie van de calorieën af te lopen, moet je een wandeling maken naar het afstudeerhuis IV waar Elvis vroeger voetbalde.

Internationale luchthaven Frankfurt

Vliegveld
Op 35 km afstand
Grootste Europese luchthaven. 35 km ten zuiden van de locatie. Mogelijk pendelbus per taxi of trein naar Bad Nauheim.

Golfclub Bad Nauheim

Recreatie
Op 1 km afstand
Noerdlicher Park 21
Bad Nauheim, DE 61231

MyZeil

Winkelen
Op 38 minutes afstand
Welkom in myZeil, de belangrijkste winkel- en vrijetijdswereld van Frankfurt. Ervaar een nieuwe shopping-Dimension. Op acht verdiepingen, met zijn spectaculaire, lichtovergoten architectuur, brengt MyZeil u een even spectaculaire retail- en vrijetijdsmix. MyZeil combineert bekende merken, regionale winkels en internationale labels, waarvan sommige nieuw zijn in Frankfurt. Ervaar en geniet van onze uitgebreide mix van winkels, met mode, accessoires, sieraden, schoenen, handtassen, restaurants en boodschappen, elektronica voor thuis en een verscheidenheid aan diensten. Alles wat je maar kunt wensen, allemaal onder één dak.
Zeil 106
Frankfurt, DE D-60313

Meer

Welkom Dolce by Wyndham Bad Nauheim! Dolce by Wyndham Bad Nauheim weerspiegelt onberispelijke Europese service en authentieke Art-Nouveau-stijl en is centraal gelegen aan de voet van de Taunus, net buiten Frankfurt, Duitsland, om de ultieme locatie en gemak te bieden voor hedendaagse zakenreizigers en vakantiegangers. - Wij zijn de derde grootste conferentie- en evenementenlocatie in het Rijn/Main-gebied met 2.750 m² aan vergaderruimte. - Puur natuur, maar zeer centraal gelegen, op slechts 35 km van de Int. De luchthaven van Frankfurt en de Frankfurter Messe - 159 kamers en suites met uitzicht op het groen Kies uw categorie: Standard | Komfort | Superior | Suite - Ontspan in onze SPA met BABOR-schoonheidssalon, groot zwembad (20 x 8 m), sauna's, stoombad en fitnessruimte - Geniet van regionale en internationale gerechten in onze Restaurant Platanenhof met terras en ons Europees-Aziatisch restaurant Senses. Onze ontmoetingsfilosofie: We creëren een stimulerende werkomgeving waarin mensen samenkomen en geweldige ideeën ontwikkelen. Dolce Bad Nauheim biedt gastvrijheid en een inspirerende, natuurminnende omgeving. Ook de individuele zorg is belangrijk voor ons. Dit maakt Dolce by Wyndham Bad Nauheim tot een uitstekende plek, waar de uitwisseling van belangrijke informatie en het leren van het nieuwe hand in hand gaan

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Oct 1 – Oct 31
Nov 1 – Nov 30
Jun 1 – Jun 30
Sep 1 – Sep 30
Voor- en naseizoen
Mar 1 – Mar 31
Apr 1 – Apr 30
Laagseizoen
Jul 1 – Jul 31
Aug 1 – Aug 31
Feb 1 – Feb 29
Jan 1 – Jan 31
Dec 1 – Dec 31
May 1 – May 31

Annuleringsbeleid

Neem dan contact op met onze conferentieafdeling.

Extra informatie

De vergaderruimte van 2750 vierkante meter biedt een grote verscheidenheid aan vergaderzalen, waarvan de grootste van de 27 kamers een grootte heeft van 528 vierkante meter. Tien zalen zijn geschikt voor het tentoonstellen van voertuigen en het prachtige theater in art-nouveau-stijl biedt plaats aan 730 personen en is uitgerust voor verschillende evenementen, ook voor autolanceringen voor kleinere voertuigen op het podium. Teamgebouwen en activiteiten: - Karten, schermen, ijshockey, boogschieten - Bedrijfsfilm — Samenwerken en de andere kunst - Zomer- en winterbarbecue onder overdekte arcades - Eénmalige dinerervaringen - Jij bent de ster tijdens ons „Dinner on Stage” - Casinoavond in een elegante sfeer - Evenementen in onze „Mahony's Pub” - Autotentoonstellingen - Segway- en e-biketochten in en rond Bad Nauheim - en nog veel meer...