InterContinental Bangkok

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Ploenchitweg 973 Lumpini Patuman Bangkok 10330

Promoties

2X Points with IHG Business Rewards

15-03-2024 – 30-11-2024

Meet Your Moments

07-02-2024 – 30-06-2024

Beoordelingen

Northstar
5
Department of Tourism, Ministry of Tourism and sports Thailand
5
Thai Hotels Association5

Bekroningen

InterContinental Bangkok heeft het certificaat „Amazing Thailand Safety and Health Administration (SHA)” gekregen van het ministerie van Toerisme en Sport. Het hotel was vereerd erkend te worden als; - City Vibe Award tijdens Lifestyle+ Travel Awards 2023 - Top 10 beste conferentiehotels in Azië op Smart Travel Asia 2023 - Thailands toonaangevende zakenhotel in 2023 tijdens de World Travel Awards - Thailand's toonaangevende hotel in 2020 door World Travel Awards - Thailand's toonaangevende zakenhotel 2020 door World Travel Awards - Het toonaangevende stadshotel van Azië in 2020 van de World Travel Awards - 2e plaats als beste zakenhotel in Thailand door Business Traveller Awards

Aandachtspunten locatie

Cvent's 2024 Top Meeting Hotels

See Cvent's full list of 2024 Top Meeting Hotels

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Spa of salon
  • Whirlpool

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Metro
  • Taxi

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Podium

Afstand vanaf vliegveld

  • 20.51 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren
  • Valet parkeerservice
  • Parkeerruimte voor bus

Vergaderruimte InterContinental Bangkok

Totale vergaderruimte34.445 ft²
Vergaderzalen19
Grootste zaal13.455 ft²
Op één na grootste zaal9.257 ft²
Ruimte (privé)33.799 ft²
Tentoonstellingsruimte13.455 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers381
Eenpersoons (1 bed)241
Tweepersoons (2 bedden)101
Suites39
Belastingtarief17,7%

Lokale attracties

Erawan-schrijn

Historisch monument
Op 0 km afstand
Het Erawan-heiligdom staat bekend als de „Schepper”. De oude Bhramans geloofden dat Pra Prom de koning van alle goden was vanwege zijn almachtige macht en onderscheidingsvermogen om onderscheid te maken tussen goed en kwaad, leven en dood op alle drie de vlakten: hemel, hel en aarde. De afbeelding is gemaakt van goud. Er wordt aangenomen dat Brahma het lot van elk levend wezen bepaalt door het karma van elk individu te gebruiken als een instrument om de waardigheid in dit leven en het hiernamaals te meten. Elk van de vier gezichten heeft een betekenis. Het wordt een beroemde en meest bezochte plek voor toeristen en enkele lokale bewoners. Het is dagelijks geopend van 06.00 tot 23.00 uur.
Lumpini Pathumwan
Bangkok, TH 10330

Lumpini-park

Parkeren
Op 2 km afstand
Een van de grootste groene ruimten in het centrum van Bangkok. Het is een populaire ontmoetingsplek voor inwoners van Bangkok, die de hele dag door samenkomen voor sportactiviteiten, eenvoudige trainingen en ontspannende activiteiten. De toegang is gratis.

Narayana-schrijn

Historisch monument
Op 0 km afstand
Narayana (Vishnu) is de God van Bescherming, vergezeld door de heilige Garuda, gelegen tegenover het InterContinental Hotel. Hij is de grote beschermer van hemel, hel en aarde. Om tot Narayana te bidden, kunnen aanbidders water, bloemen, wierook en fruit offeren. Olifantenbeelden zijn ook acceptabel. Mensen bidden om bescherming tegen het kwaad, omdat ze geloven dat Narayana hen zal beschermen. Het heiligdom is 24 uur per dag geopend.
Lumpini Pathumwan
Bangkok, TH 10330

Centrale ambassade

Winkelen
Op 1 km afstand
Gelegen in het bruisende hart van de hipste wijk van Bangkok en omgeven door een bloeiende culturele wijk, bepaalt Central Embassy de norm voor stedelijke winkels en winkels in Zuidoost-Azië. Het toonaangevende warenhuis van Thailand is even gewaagd als origineel en biedt een unieke ruimte voor inspiratie, waar families, individuen en waarden samenkomen in één gemeenschap van levensvreugde. Gedreven door een ethos van kwaliteit en klasse, gaan hier grenzeloze verbeelding en luxe naadloos samen om een veelzijdig ontmoetingspunt te creëren voor zowel inwoners als bezoekers van Bangkok. Central Embassy biedt exclusieve modemerken, wereldwijde keukens, uitgebreide diensten en een ultramoderne bioscoop en wil het winkelcentrum en stijlgezicht van Thailand zijn en tegelijkertijd de oneindige mogelijkheden van het leven cultiveren, geïnspireerd door chique stijl, creativiteit en innovatie. Bij Central Embassy wacht je een ongeëvenaarde ontdekking en verrukking.
Ploenchitweg 1031
Lumpini Pathumwan
Bangkok, TH 10330

Centrale wereld

Winkelen
Op 1 km afstand
Central World, het grootste lifestyle-winkelcomplex in Zuidoost-Azië, heeft Bangkok winkelkoorts bezorgd. Deze winkelgigant onthult zijn nieuwe look en concept en biedt het grootste aanbod aan winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden in de wijk. Met meer dan 500 Thaise en internationale merken kun je jezelf verwennen in het winkelparadijs, op slechts een paar minuten lopen via de verhoogde Skywalk.
999/9 Rama 1 Road, Patumwan
Bangkok, TH 10330

Siam Paragon Hall

Winkelen
Op 1 km afstand
Het is een van de grootste winkelcentra in Azië. Het omvat een breed scala aan speciaalzaken en restaurants, evenals een multiplexbioscoop (bestaande uit 15 grote bioscopen waarvan één met de grootste scherm- en zitcapaciteit in Azië) en het Siam Ocean World (Underwater World) aquarium (het grootste aquarium in Zuidoost-Azië) en een tentoonstellingsruimte en de Thai Art Gallery en ook een operaconcertzaal.
991 Rama 1 Road, Patumwan
Bangkok, TH 10330

Het Platinum Fashion Mall

Winkelen
Op 1 km afstand
De Platinum Fashion Mall is een one-stop-groothandel en een modern modewinkelcentrum in het centrum van Watergate. Dit winkelcentrum heeft 7 verdiepingen en biedt verschillende modieuze kleding voor heren, dames en kinderen.
Petchaburi-weg
Bangkok, TH

Huis en museum van Jim Thompson

Museum
Op 1 km afstand
Het Jim Thompson House is de thuisbasis van James H.W. Thompson, een zelfgemaakte Amerikaanse ondernemer die de oprichter was van de wereldberoemde Jim Thompson Thai Silk Company. De prestaties van Thompson tijdens zijn 25-jarige verblijf in het Koninkrijk Thailand hebben hem veel bekendheid opgeleverd als de „legendarische Amerikaan van Thailand”. Voor zijn bijdrage aan de ontwikkeling van de Thaise zijde-industrie werd Jim Thompson onderscheiden met de Orde van de Witte Olifant, een onderscheiding die aan buitenlanders wordt toegekend omdat ze Thailand uitzonderlijke diensten hebben bewezen. Thompsons succesverhaal in Thailand is een van de populairste naoorlogse legendes van Azië geworden.
6 Soi Kasemsan 2
Rama I-straat
Bangkok, TH 10330

Meer

InterContinental Bangkok ligt in de centrale wijk Ratchaprasong in Bangkok, omringd door commerciële, retail- en culturele bestemmingen, evenals internationale bedrijven, ambassades en toonaangevende ziekenhuizen. Belangrijke winkelbestemmingen zoals CentralWorld, Siam Paragon, Central Embassy, EM District en Gaysorn Village, die direct verbonden zijn met het hotel, liggen op loopafstand, terwijl andere delen van Bangkok snel en efficiënt bereikbaar zijn met de Skytrain, het dichtstbijzijnde station ligt letterlijk op een steenworp afstand van de ingang van het hotel. Het Erawan-heiligdom, een van de beroemdste culturele attracties van Bangkok, ligt direct tegenover het hotel. Wat de vele andere culturele en historische bezienswaardigheden van de stad betreft, zal ons deskundige conciërgeteam gasten graag in contact brengen met wat Bangkok zo aantrekkelijk maakt. Gasten die in InterContinental Bangkok verblijven, zullen de ruime kamers en suites, het uitstekende aanbod aan eetervaringen, uitstekende faciliteiten en onberispelijke persoonlijke service waarderen. InterContinental Bangkok beschikt met name over een flexibel aanbod met een aantal beschikbare kamers. Gasten hebben ook de mogelijkheid om hun verblijf te verlengen door toegang te krijgen tot nog eens 379 kamers die verbonden zijn met het aangrenzende Holiday Inn Bangkok. Deze unieke eigenschap verhoogt onze totale inventaris tot een indrukwekkende 760 eenheden, wat zorgt voor een verrijkte en veelzijdige verblijfservaring.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Voor- en naseizoen
Mar 1 – Mar 31
Laagseizoen
Jun 1 – Jun 19