The Riverside Convention Complex at Anantara and Avani+ Bangkok

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Charoennakornstraat 257/1-3 Thonburi Bangkok 10600

Promoties

MEET FOR MORE

21-05-2024 – 20-12-2024

Benodigde datums

  • 16-06-202413-12-2024

Beoordelingen

Thai Hotels Association5
Department of Tourism, Ministry of Tourism and sports Thailand
5

Bekroningen

- Gecertificeerd goud volgens de Green Growth 2050 Global Standard - Thailand Sustainable Event Management Standard (TSEMS) van het Thailand Convention and Exhibition Bureau (TCEB) - ASEAN MICE Venue Standard (AMVS) van het Thailand Convention and Exhibition Bureau (TCEB) - Thailand MICE Venue Standard (TMVS) van het Thailand Convention and Exhibition Bureau (TCEB) - Geweldige veiligheid en gezonde administratie in Thailand (SHA) - 9e beste resort in Thailand in de Condé Nast Traveler Readers' Choice Awards 2023 (Anantara Riverside Bangkok) - De keuze van reizigers in 2023 door TripAdvisor - UNESCO-belofte voor duurzaam reizen, in samenwerking met Expedia Group

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (oceaan of water)
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Uitzicht (tuin)
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Externe cateraars toegestaan
  • Langdurig verblijf
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (buiten)
  • Ruimte (privé)
  • Ruimte (semi-privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie
  • VIP-service

AV-mogelijkheden

  • AV-medewerkers ter plaatse
  • Hogesnelheidsinternet (400Mbps)

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Spa of salon
  • Tennisbanen

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Laadperron
  • Podium

Bereikbaarheid

Gelegen op de westelijke oever van de Chao Phraya-rivier, op ongeveer 1 uur van de internationale luchthaven Suvarnabhumi en op ongeveer 45 minuten van de luchthaven Don Muang. Reis met een limousine van het hotel of met een openbare taxi. Openbaar vervoer vanaf de luchthaven is beschikbaar door verbinding te maken met de BTS-skytrain vanaf de Airport Rail Link. Een korte boottocht van 15 minuten vanaf het skytrain-station Saphan Taksin, een handige verbinding naar alle andere locaties in de stad. De boottransfers zijn gratis en vertrekken regelmatig vanaf SaphanTaksin en het hotel.

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren
  • Valet parkeerservice
  • Parkeerruimte op straat
  • Parkeerruimte voor bus

Afstand vanaf vliegveld

  • 24.85 mijl van locatie

Vergaderruimte The Riverside Convention Complex at Anantara and Avani+ Bangkok

Totale vergaderruimte39.029 ft²
Vergaderzalen19
Grootste zaal12.400 ft²
Op één na grootste zaal8.288 ft²
Ruimte (privé)1.867 ft²
Ruimte (semi-privé)1.025 ft²
Ruimte (buiten)650 ft²
Tentoonstellingsruimte1.025 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers626
Suites76
Belastingtarief7%

Lokale attracties

Plaza aan de rivier

Winkelen
Op 1 minute afstand
Aangrenzend/Verbonden met het Avani+ Riverside Bangkok Hotel. Er zijn 3 verdiepingen met winkels, restaurants en diensten, met 24 uur per dag geopende eet- en drinkgelegenheden en een supermarkt, een apotheek, een wisselkantoor, banken, enz.
257 Charoen Nakorn Road
Samrae, Thonburi
Bangkok, TH 10600

Het Grand Palace

Historisch monument
Op 7 km afstand
Het Grand Palace-complex werd opgericht in 1782 en bestaat niet alleen uit koninklijke en troonzalen, maar ook uit een aantal overheidsgebouwen en de beroemde tempel van de smaragdgroene Boeddha. Het beslaat een oppervlakte van 218.000 vierkante meter en is omgeven door vier muren van 1900 meter lang. Nadat koning Rama I in 1782 de troon besteeg, werd het paleis gebouwd en staat sindsdien bekend als The Grand Palace.
Na Phra Lan Road, Grand Palace
Phranakhon
Bangkok, TH 10200

ICONISCH

Winkelen
Op 5 km afstand
ICONSIAM, onlangs geopend in november 2018, de ultieme winkelbestemming aan de rivier. Het complex herbergt meer dan 500 winkels en 100 restaurants uit meer dan 30 verschillende landen. SookSiam brengt het beste van de provincies van Thailand samen in één „dorp”, terwijl ICONCRAFT Thaise ambachten van hoge kwaliteit beheert.
299 Soi Charoen Nakhon 5 Charoen
Nakhon Road, Khlong Ton Sai, Khlong San
Bangkok, TH 10600

Aziatisch

Winkelen
Op 3 km afstand
ASIATIQUE The Riverfront wordt het eerste grootschalige project aan de rivier in Bangkok dat winkels, restaurants, bezienswaardigheden, activiteiten en evenementen onder één dak combineert. Het sterke culturele aspect is wat het onderscheidt van andere winkelcentra. Het omarmt de geschiedenis, maar vermijdt de culturele clichés en traditionele symbolen en zorgt voor een evenwicht tussen traditie en globalisering.
2194, Charoen Krung Road Wat Phraya Krai
Bang Kho Laem
Bangkok, TH 10120

Tempel van de Dageraad (Wat Arun)

Historisch monument
Op 6 km afstand
De tempel is gebouwd op het hoogtepunt van de Ayutthaya-periode en heeft een gekroonde dakveranda en een toren in Cambodjaanse stijl die bekend staat als een „prang”. De prang is 82 meter hoog en is bedekt met een veelkleurige reeks Chinees porselein. De tempel werd zo genoemd omdat het eerste ochtendlicht door het oppervlak van de tempel met een parelwitte irisering wordt weerkaatst.
158 Thanon Wang Doem
Wat Arun, Bangkok Yai
Bangkok, TH 10600

Hong 1919

Historisch monument
Op 5 km afstand
De Chinees-Siamese haven uit het midden van de negentiende eeuw, gelegen aan de oever van de Chao Phraya-rivier, verwelkomt nu iedereen om te genieten van de rijke geschiedenis, een plek waar talloze Chinese diaspora's voor het eerst voet aan wal zetten in het Koninkrijk Siam. Omringd door het heiligdom zijn dertien handwerkwinkels en de LHONG Shop. Vier restaurants verzorgen dagelijks catering voor elke smaak en gelegenheid. Met een gecombineerde open ruimte van meer dan 3.000 m², zowel binnen als buiten, biedt LHONG 1919 een uitstekende en unieke achtergrond voor culturele reizigers en organisatoren van evenementen
Chiang Mai Road 248
Khlong San
Bangkok, TH 10600

Tempel van de liggende Boeddha (Wat Pho)

Historisch monument
Op 6 km afstand
In deze tempel staat de oudste liggende Boeddha in Bangkok en de grootste van het land met een lengte van 46 meter. Het staat ook bekend om zijn traditionele massageschool. Gebouwd in de 16e eeuw tijdens de Ayutthaya-periode, werd het in 1781 bijna volledig herbouwd door koning Rama I.
2 Sanamchai Road, Grand Palace Subdistrict
Okres Pranakorn
Bangkok, TH 10200

Chatuchak weekendmarkt

Winkelen
Op 19 km afstand
Met meer dan 200.000 mensen die elk weekend naar de Chatuchak-markt komen, is de Bangkok Marketplace de grootste weekendmarkt ter wereld geworden. De markt heeft meer dan 15.000 kraampjes verspreid over 35 hectare en 26 secties, variërend van eten, kunst, antiek, mode en nog veel meer.
Kamphaeng Phet Road Lat Yao
Chatuchak
Bangkok, TH 10900

Meer

Riverside is Bangkok's ultieme bestemming voor congressen en bijeenkomsten en brengt twee wereldwijde hotelmerken naadloos samen in één ongelooflijke setting voor elk uniek evenement. Anantara Riverside Bangkok Resort en Avani+ Riverside Bangkok Hotel zijn perfect gecombineerd en bieden een multifunctioneel evenementencomplex met meer dan 8.000 m² unieke flexibele ruimte. Twee grote balzalen en 22 vergaderzalen zijn geschikt voor intieme vergaderingen en galadiners voor maximaal 1.300 gasten, en elke optie daartussenin. Riverside bestaat uit 18 restaurants en bars, waaronder de bar op het dak, recreatiefaciliteiten van wereldklasse en stijlvolle accommodatie in 646 kamers en suites. Het is ontworpen voor veeleisende professionals die de waarde begrijpen van memorabele evenementen die indruk maken op collega's en gasten, terwijl ze op enkele minuten afstand van de bruisende energie van Bangkok liggen. Momentopname van het hotel: • 15 minuten naar ICONSIAM en Siam Takashimaya, het onlangs geopende winkelcentrum aan de rivier, Charoennakorn Road (Thonburi) - Ongeveer 1 uur rijden van de internationale luchthaven Suvarnabhumi - Tegenover de rivier naar Asiatique the Riverfront, avondmarkt - Langs de rivier naar de belangrijkste bezienswaardigheden, de Tempel van de Dageraad (Wat Arun); Wat Pho (Tempel van de liggende Boeddha); Het Grand Palace (Tempel van de Smaragdgroene Boeddha); Lhong 1919 (19e eeuws gerestaureerd Chinees herenhuis) - Pendelbootservice naar Sathorn Pier die aansluit op de BTS-skytrain (Saphan Taksin Station) - Eigentijdse kamers met gegarandeerd uitzicht op de rivier vanaf de 12e verdieping en hoger, 250 kamers en suites met AvaniClub-faciliteiten - 1.152 m² met een hoog plafond van 11 meter (Grand Riverside Ballroom) en 8 locaties met natuurlijk daglicht - Overloopzwembad van 25 meter op het dak op de 26e verdieping - SEEN, bar en restaurant op het dak op de 26e en 27e verdieping met een adembenemend uitzicht op de Chao Phraya-rivier en de stad Bangkok. Geweldig evenement en themafeesten met onze gast-dj, mixoloog en chef-koks - Verbonden met Riverside Plaza met 24 uur per dag eet- en drinkgelegenheden en een supermarkt, een apotheek, een wisselkantoor, banken en winkels Het Anantara Riverside Bangkok Resort ligt naast het Avani+ Riverside Bangkok Hotel, te midden van 11 hectare groen, en biedt een echt Thais resort in een stad. Momentopname van het hotel: - 376 op Thailand geïnspireerde designkamers met eigen balkons en suites met Kasara Lounge-faciliteiten, 12 evenementenlocaties, 10 restaurants en bars - Manohra Dinner Cruises (authentieke Thaise gerechten) en Loy Dream en Loy River Song, cruise met overnachting - Kom tot rust in het weelderige heiligdom van Anantara Spa in een tropisch toevluchtsoord aan de rivier - Ervaar het van een Thaise culinaire en culturele reis, vrolijke stadsverkenning, Thaise massages tot onze populaire programma's voor het behoud van olifanten Onder de Minor Hotels Group, die naast elkaar liggen, hebben beide hotels een verschillende stijl, waardoor gasten meer keuzes hebben, met de beschikbaarheid van 626 kamers, toegang tot 25 vergaderzalen en meer dan 15 eet- en drinkgelegenheden.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Jan 1 – Apr 30
Oct 1 – Dec 31
Voor- en naseizoen
May 1 – Sep 30
Laagseizoen

Annuleringsbeleid

Te bespreken op het moment van het voorstel of de overeenkomst

Extra informatie

Tegen de spectaculaire achtergrond van de Chao Phraya-rivier is dit de belangrijkste zakenbestemming en vrijetijdsbestemming in Azië: de locatie die het prestige van uw evenement bepaalt. Vanaf het moment dat je kiest voor Riverside tot de dag dat je laatste gast vertrekt, begeleiden wij je bij elke stap. Ons evenemententeam staat altijd voor u klaar, maar is nooit opdringerig, om u te helpen met alles wat u nodig heeft, van het regelen van VIP-aankomsten tot bedrijfsconcepten op het gebied van eten, entertainment en excursies. Elk evenement is gemaakt met vindingrijke expertise. Uw evenement verloopt achter de schermen net zo soepel als op het podium, zodat u het met het grootste vertrouwen kunt organiseren. De beste faciliteiten van Thailand, ondersteund door gepassioneerde en attente medewerkers, zorgen voor werkelijk uitzonderlijke ervaringen die uw evenement jarenlang zullen onderscheiden en die u de erkenning van klanten en collega's zullen opleveren.