Torre Melina, a Gran Meliá Hotel & Palau de Congressos de Catalunya

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Av. Diagonaal 661 - 671 Barcelona 08028

Promoties

UPGRADE OFFER

Bespaar € 1,00
26-02-2024 – 26-02-2025

Beoordelingen

Generalitat of Catalunya
5

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Restaurant ter plaatse

Zakelijke dienstverlening

  • Businesscenter

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter

Afstand vanaf vliegveld

  • 7.77 mijl van locatie

Vergaderruimte Torre Melina, a Gran Meliá Hotel & Palau de Congressos de Catalunya

Vergaderzalen57
Grootste zaal100.589 ft²
Op één na grootste zaal19.192 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers391

Lokale attracties

Camp Nou

Recreatie
Op 13 minutes afstand
Barcelona, ES

Sagrada Familia van Gaudí

Historisch monument
Op 5 km afstand
De verzoeningsbasiliek van La Sagrada Família wordt beheerd door een kerkelijke stichting, die tot doel heeft de budgetten te beheren en het bouwproject uit te voeren voor een kerk gewijd aan de Heilige Familie, getrouw volgens de oorspronkelijke richtlijnen van Antoni Gaudí. De leiding en coördinatie van het kerkbouwplan, het beheer van de fondsen en de acties van de Stichting worden gedelegeerd aan een persoon van buiten de kerkelijke sfeer die samenwerkt met de leden van de Bouwraad.
Provenza-straat, 450
Barcelona, ES 08025

Winkelcentrum L'Illa Diagonal

Winkelen
Op 14 minutes afstand

Internationaal conferentiecentrum van Barcelona

Conventiecentrum
Op 20 minutes afstand
Modern, kosmopolitisch, een centrum van wereldberoemde keuken en cultureel erfgoed, perfect voor zowel overdag als's avonds entertainment: de stad Barcelona lonkt. Barcelona's International Convention Centre (CCIB) integreert zich in Barcelona's nieuwe kustgebied, Diagonal Mar, en maakt deel uit van het nieuwe technologische en zakelijke district dat bekend staat als een van de best ontwikkelde stedelijke gebieden van de stad, met een geweldige selectie van hotels met ongeveer 4.900 kamers en een communicatie- en transportnetwerk dat het naadloos verbindt met de rest van de stad
Willy Brandtplein, 11-14
Barcelona, ES 08019

Luchthaven Barcelona

Vliegveld
Op 14 minutes afstand
De luchthaven van Barcelona, algemeen bekend als El Prat Airport, ligt 10 km (6,2 mijl) ten zuidwesten van Barcelona, Catalonië, Spanje, in de gemeenten El Prat de Llobregat, Viladecans en Sant Boi. De luchthaven is de tweede grootste in Spanje, na de luchthaven Madrid-Barajas, en de grootste in Catalonië. Het is een belangrijk knooppunt voor Spanair en Vueling en een focusstad voor Air Europa en Iberia. De luchthaven bedient voornamelijk binnenlandse, Europese en Noord-Afrikaanse bestemmingen en biedt ook vluchten naar Zuidoost-Azië, Latijns-Amerika en Noord-Amerika.
Luchthavenzone, S/N
Barcelona, ES 08820

Picasso Museum

Museum
Op 20 minutes afstand
Het Picasso Museum in Barcelona is een belangrijke referentie om de beginjaren van Pablo Ruiz Picasso te begrijpen. Het genie van de jonge kunstenaar komt tot uiting in de meer dan 3.800 werken die deel uitmaken van de permanente collectie. Bovendien onthult het Museu Picasso, geopend in 1963, ook zijn diepe relatie met Barcelona: een intieme, solide relatie die werd gevormd in zijn adolescentie en jeugd, en die tot aan zijn dood voortduurde.
C/ Montcada, 15-23
Barcelona, ES 08003

Meer

Torre Melina 5*, een Gran Melia Hotel: ligt op het terrein van de oude Masía Torre Melina, die dateert uit de 12e eeuw. Het hotel bewaart met trots fragmenten van zijn iconische modernistische tuinen, die nu een bewijs zijn van zijn tijdloze schoonheid. Palau de Congressos de Catalunya: Het is gelegen aan de prestigieuze Avenida Diagonal in Barcelona, het belangrijkste financiële en commerciële centrum van de stad. Het gebouw is omgeven door een van de mooiste tuinen van Barcelona en de structuur bestaat uit verschillende geassembleerde gebouwen die het modulaire ontwerp benadrukken dat het kenmerkt. Dit unieke stadsresort in Europa omvat: - Torre Melina: een 5* hotel met 391 kamers en suites en 18 vergaderzalen, waaronder een plenaire ruimte voor maximaal 850 personen. - Palau de Congressos de Catalunya: een modern en veelzijdig conferentiecentrum met 4000 m2 en in totaal 39 kamers van verschillende groottes, waaronder een auditorium met een capaciteit voor maximaal 2000 personen, expositieruimtes en breakout-ruimtes van verschillende grootte. - 25.000 m2 prachtige privétuinen uit de 19e eeuw die rekenen op 2 buitenzwembaden, een meer, een wellnessclub, mogelijkheden voor binnen- en buitenevenementen en die beide gebouwen op 3 minuten loopafstand met elkaar verbinden.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Sep 1 – Nov 15
Apr 1 – Jun 30
Voor- en naseizoen
Jan 16 – Mar 31
Nov 16 – Nov 30
Laagseizoen
Dec 1 – Dec 31
Jan 1 – Jan 15
Jul 1 – Aug 20

Annuleringsbeleid

TBC

Beperkingen voor faciliteiten

7,43€ STADSBELASTING P/PAX/NACHT TOE TE PASSEN

Extra informatie

N/A

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?