InterContinental Bellevue at the Avenue

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
850 103rd Avenue NE Bellevue, WA 98004

Promoties

2X Points with IHG Business Rewards

15-05-2024 – 30-11-2024

InterContinental Bellevue Group Offerings

15-05-2024 – 31-12-2024

Benodigde datums

  • 19-05-202431-12-2024

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (gratis)
  • Bellen (lokaal)
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (bergen)
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Externe cateraars toegestaan
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (buiten)
  • Ruimte (privé)
  • Ruimte (semi-privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Videoconferentie
  • VIP-service

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • AV-medewerkers ter plaatse
  • Hogesnelheidsinternet

Recreatieve activiteiten

  • Spa of salon

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Draagbare wanden
  • Laadperron
  • Podium

Bereikbaarheid

Vanaf de luchthaven: SeaTac Airport naar Bellevue via de I-405 North (28,2 mijl, ETA 30-40 minuten afhankelijk van het verkeer) Routebeschrijving: I-405N vanaf Airport Expressway en WA-518 E Exit 13B en volg dan de borden naar NE 8th St W Neem een RT op 102nd Ave NE Hotel ligt aan de LT Naar het hotel vanuit het noorden:Vanuit Noord-Seattle, ca. 20 min. Neem de I5 S naar Portland, op 14,1 km, 10 min. Afslag 168B op de LT naar WA520 richting Bellevue, Tollway, 8,5 km Gebruik RT 2 rijstroken om de afrit Bellevue Way te nemen Sla RT op NE 12th St NE 12th St, bocht naar LT en wordt 102nd Ave Hotel ligt op uw LT Naar het hotel vanuit het zuiden: Vanuit Portland Neem de I5 N naar Seattle Sla RT op om in te voegen op de WA167 N richting Renton Voeg in op de I405 N Gebruik de RT-baan om afslag 13B te nemen naar NE 4th St richting NE 8th St. Volg de borden naar NE 8th ST W Voeg in op NE 8th St Sla RT op 102nd Ave NE en het hotel bevindt zich op uw LT Vanuit het oosten naar het hotel: Vanaf Snoqualmie Casino, Falls of Pass Neem de I90 W naar Bellevue Gebruik de verre RT-rijstrook naar afrit 10 naar I405 N Everett Gebruik de RT-baan om afslag 13B te nemen naar NE 4th St richting NE 8th St. Volg de borden naar NE 8th ST W Voeg in op NE 8th St Sla RT op 102nd Ave NE en het hotel ligt bij uw LT Naar het hotel vanuit het westen: Vanuit Seattle via I90 E Neem de I5-oprit naar Portland Houd links aan bij de splitsing, volg de borden naar I90 E Bellevue Houd links aan bij de splitsing om op de I90 te blijven. Neem afrit 9 richting Bellevue Way SE LT naar NE 8th ST RT bij de 1e kruising naar 102nd Ave NE Hotel ligt aan uw linkerhand

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren
  • Valet parkeerserviceUS$ 60,00 / dag

Afstand vanaf vliegveld

  • 17.9 mijl van locatie

Vergaderruimte InterContinental Bellevue at the Avenue

Totale vergaderruimte11.756 ft²
Vergaderzalen9
Grootste zaal4.272 ft²
Op één na grootste zaal3.460 ft²
Ruimte (privé)8.296 ft²
Ruimte (semi-privé)3.460 ft²
Ruimte (buiten)925 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers208
Eenpersoons (1 bed)164
Tweepersoons (2 bedden)44
Suites18
Eenpersoonstarief (1 bed)US$ 459,00 – US$ 569,00
Tarief tweepersoons (2 bedden)US$ 459,00 – US$ 569,00
Belastingtarief14,5%

Lokale attracties

Lake Washington: Meydenbauer Bay Park

Recreatie
Op 2 mi. afstand
Bezoek het nieuwste strandpark van Bellevue, met onder meer een uitkijkterras, een bos op een heuvel, een buitenklas, een speeltuin, een strandhuis, een PPV-lancering, een update van het walvisjachtgebouw, een voetgangerspier, een restauratie van de kustlijn, een kanaal met daglicht en een ravijn. REI verhuurt kano's en kajaks in Meydenbauer Bay Park. Dit park is ook een lanceerplaats voor niet-gemotoriseerde waterscooters.
419 98th Avenue NE
Bellevue, WA, US 98004

Seattle-Tacoma „Seatac” International Airport (SEA)

Vliegveld
Op 17 mi. afstand
Seattle-Tacoma Int. De luchthaven (IATA: SEA, ICAO: KSEA, FAA LID: SEA), ook bekend als Seattle Airport, SEATAC Airport en Sea-Tac, bedient Seattle en Tacoma Area, Washington en het hele grootstedelijk gebied van Seattle en is de grootste luchthaven in de Pacific Northwest-regio van de VS. Seattle Airport is een hub voor Alaska Airlines en Delta Air Lines.
17801 International Blvd
SeaTac, WA, US 98158

De winkels van Bravern

Winkelen
Op 3 mi. afstand
The Shops at The Bravern is een luxe winkelbestemming in het hart van het centrum van Bellevue, Washington. Dit luxe winkelcentrum biedt een zorgvuldig samengestelde selectie van luxe boetieks, designermerken en voortreffelijke eetgelegenheden. The Shops at The Bravern staat bekend om zijn elegante architectuur en verfijnde ambiance en is geschikt voor veeleisende klanten die op zoek zijn naar een exclusieve winkelervaring.
11111 NE 8th St
Bellevue, WA, US 98004

Mount Rainier

Parkeren
Op 2 hours afstand
Mount Rainier stijgt naar 14.410 voet boven zeeniveau en is een icoon in het landschap van Washington. Mount Rainier, een actieve vulkaan, is de meest verglaasde top in de aangrenzende VS, waar vijf grote rivieren ontstaan. Subalpiene weiden met wilde bloemen omringen de ijzige vulkaan, terwijl eeuwenoude bossen de lagere hellingen van Mount Rainier omhullen. Er zijn veel dieren in het wild in de ecosystemen van het park. Een leven vol ontdekkingen wacht op je.
39000 Staatsroute 706 E
Ashford, WA, US 98304

Meydenbauer Center

Conventiecentrum
Op 11 mi. afstand
Of u nu op zoek bent naar een theater voor podiumkunsten of een congrescentrum in Bellevue, wij streven ernaar om al onze klanten en gasten zich als familie te laten voelen. Het is de kern van wat we doen en wie we zijn. Sinds 1993 maakt Meydenbauer Center deel uit van de prachtige gemeenschap van Bellevue en daarmee hebben we meer dan twintig jaar ervaring als evenementenlocatie. En met 54.000 vierkante meter aan vergaderruimte in ons congrescentrum bieden we een flexibele en creatieve evenementenlocatie als geen ander. De gemeenschap vormt de kern van wat we doen en wie we zijn. We ondersteunen u bij elke stap van uw planning en proces voorafgaand aan uw evenement. We zijn enorm trots op wat we doen en we kunnen niet wachten om met u samen te werken.
11100 NE 6th St
Bellevue, WA, US 98004

Old Bellevue: hoofdstraat

Nachtleven
Op 3 minutes afstand
In een niet zo verborgen deel van Downtown ligt het charmante Old Bellevue — een hoofdstraat met veel lokale boetieks, restaurants en winkels die zijn ontworpen om het broodnodige gevoel van een kleine stad te creëren in een gebied waar wolkenkrabbers en hoge gebouwen domineren. Lees verder voor onze uitgebreide gids over Old Bellevue, waar we je hopen te inspireren om te winkelen, drinken of dineren op enkele van onze favoriete plekken in Main Street.
9 103rd Avenue NE
Bellevue, WA, US 98004

Conventiecentrum van Seattle

Conventiecentrum
Op 11 mi. afstand
Het Seattle Convention Center is een modern en bruisend centrum voor evenementen, conferenties en tentoonstellingen in het hart van het centrum van Seattle, Washington. Met zijn toplocatie en eigentijdse inrichting biedt het centrum veelzijdige ruimtes die plaats bieden aan bijeenkomsten van verschillende groottes en doeleinden. Het is uitgerust met ultramoderne technologie en voorzieningen en dient als een vooraanstaande locatie voor zakelijke conferenties, beurzen, culturele evenementen en meer. De nabijheid van iconische bezienswaardigheden, eetgelegenheden en accommodaties in Seattle maakt het een handige en dynamische bestemming voor zowel lokale bewoners als bezoekers van over de hele wereld, wat samenwerking, innovatie en verbindingen in een levendige stedelijke omgeving bevordert.
705 Pike St
Seattle, WA 98101

Pike Place-markt

Winkelen
Op 11 mi. afstand
Een historische bezienswaardigheid en levendige openbare markt in het hart van het centrum van Seattle. Het werd opgericht in 1907 en biedt een gevarieerde winkelervaring, met lokale verkopers, boerenkraampjes, handwerkwinkels, speciaalzaken en straatartiesten, en dit alles met uitzicht op de waterkant van Elliott Bay.
85 Pike St
Seattle, WA, US 98101

Meer

InterContinental Bellevue bij de aankomst van de Avenue in de Pacific Northwest bepaalt de norm voor luxe en verfijning in de regio. De uitstekende locatie van het hotel aan de Avenue Bellevue, een bestemming op zich, creëert een gevoel van intimiteit en schaal, gemodelleerd naar de voetgangersvriendelijke straten in Europa. Gasten en lokale bewoners kunnen in onze verfijnde enclave het beste ervaren dat de stad te bieden heeft. Of het nu gaat om een moment van rust in een van onze 208 luxe hotelkamers en suites of om te genieten van de beste winkels en gerenommeerde restaurants met chef-kok voor de deur, gasten bevinden zich op slechts een steenworp afstand van waar ze maar willen zijn. Ontspan in onberispelijk luxe kamers en suites, met designdetails. Doe nieuwe energie op in onze weelderige spa, blijf actief in ons fitnesscentrum en ga op ontdekkingstocht met onze Les Clefs d'Or Conciërge. Geniet van restaurants met een Michelin-ster in de buurt, waar de wereldwijde smaken worden geaccentueerd door de overvloedige ingrediënten van Pacific Northwest. Organiseer een vergadering of evenement in een elegante ruimte van 12.000 m², op 20 minuten van het centrum van Seattle en Woodinville Wine Country. Ontdek een luxe ervaring in het centrum van Bellevue, waar de mogelijkheden eindeloos zijn.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
May 24 – Sep 30
Voor- en naseizoen
Apr 1 – May 23
Oct 1 – Oct 31
Laagseizoen
Dec 1 – Dec 31
Jan 1 – Mar 31
Nov 1 – Nov 30

Extra informatie

· Ontspan in stijlvol ingerichte kamers en suites met designaccenten, waaronder een presidentiële suite met 2 slaapkamers van 2.000 m² en aparte woon-, eet- en amusementsruimtes. · Restaurants van wereldklasse met een wereldwijd smaakpalet van James Beard en chef-koks met een Michelin-ster, bezoek AvenueBellevue.co voor meer informatie. · Avenue Bellevue, dat de intieme pleinen van Europese steden nabootst, ligt voor de deur van het hotel en biedt gasten een exclusieve winkelervaring, zoals de Champs Élysées in Parijs. Met meer dan 20 luxe merken en boetieks is dit de eerste in zijn soort in de Pacific Northwest. · Herleef en vernieuw het wellnesscentrum ter plaatse van Le'spa, dat binnenkort beschikbaar is, met een privébehandelingsruimte van 2.500 m² met een stoombad, een sneeuwkamer en horizontale douches. Bezoek lespas.com voor meer informatie. · Ontdek de stad met de ultieme insideraanbevelingen, van het boeken van een tafel voor de chef, exclusieve toegang tot spraakmakende evenementen en VIP-sightseeingervaringen via ons Les Clefs d'Or Concierge netwerk. · Laat uw endorfine stromen in ons ultramoderne fitnesscentrum dat uitkijkt over ons bruisende stadscentrum en beschikt over zowel Peloton- als Precor-machines. · Toegewijde stadsautoservice met chauffeur beschikbaar voor hotelgasten die behoefte hebben aan een spraakmakende aankomstervaring. · Uitgestrekte elegante conferentie-, gala-, trouw- en vergaderruimte van 12.000 m² op de derde verdieping met veel natuurlijk licht, een buitenterras van 900 m² en onze kenmerkende verhoogde service-expertise.