Dolce by Wyndham La Hulpe Brussels

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
135, Chaussee de Bruxelles Brussel 1310

Promoties

Hybrid Meetings

23-09-2020 – 31-12-2050

Beoordelingen

Northstar
4

Bekroningen

De groene sleutel IACC Green star label: Gold member Locaties voor gezondheidszorg beoordeeld Fietsvriendelijke locatie van Visit Brussels MPI Award van locatie van het jaar 2007 Genomineerd als Europa's Leading Meetings & Conference Resort 2010 door de World Travel Awards IACC Copper Skillet Competition won in 2013 in Chicago

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (tuin)
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Langdurig verblijf
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (buiten)
  • Ruimte (privé)
  • Ruimte (semi-privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • AV-medewerkers ter plaatse
  • Hogesnelheidsinternet

Recreatieve activiteiten

  • Binnenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Spa of salon
  • Tennisbanen

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi
  • Trein
  • Vliegveldshuttle

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Draagbare kachels
  • Draagbare wanden
  • Piano
  • Podium

Bereikbaarheid

Eurostar, Thalys, ICE, ÖBB of TGV stoppen op station Brussel-Zuid Landing op de luchthavens van Zaventem of Charleroi Met de auto; Vanuit het centrum van Brussel: Volg de Chaussée de La Hulpe naar de Groenendaalbrug. Sla bij het stoplicht rechtsaf en volg de richting Genval/Charleroi/Waterloo. Neem de eerste weg links richting Genval. Volg de weg ongeveer 3 km (2 mijl) tot u de ingang van het Dolce La Hulpe Brussels hotel aan de rechterkant bereikt. Vanuit Mons/Bergen of Doornik/Doornik: Neem de snelweg E42/E19 richting Brussel. Volg de ring R0 in de richting van Namen/Namen - Zaventem. Neem de afrit Hoeillaart - Boisfort-Genval. Neem dan de eerste weg rechts bij het stoplicht richting Genval. Volg deze weg ongeveer 3 km (2 mijl) tot u aan de rechterkant de ingang van het Dolce La Hulpe Brussels hotel bereikt. Vanuit Charleroi: Neem de snelweg A54 richting Brussel. Volg de ring R0 in de richting van Namen/Namen - Zaventem. Neem de afrit Hoeillaart - Boisfort-Genval. Neem de eerste weg rechts bij het stoplicht richting Genval. Volg deze weg ongeveer 3 km (2 mijl) tot u aan de rechterkant de ingang van het Dolce La Hulpe Brussels hotel bereikt. Vanuit Namen/Namen: Neem de snelweg E411 richting Brussel. Volg afrit 3 Overijse/Terhulpen. Sla linksaf en rij rechtdoor op de rotonde van het treinstation van La Hulpe. Steek de winkelstraat over en ga bij de volgende rotonde rechtdoor. Bij de eerste verkeerslichten gaat u rechtsaf richting Bruxelles ring RO. Rij voorbij de ingang van „Chateau de La Hulpe” (aan de linkerkant). De ingang van het Dolce La Hulpe Brussels hotel bevindt zich aan de linkerkant. Vanuit Antwerpen, Gent, Brugge, Oostende: Rijd richting de Brusselse ring R0 en volg in de richting van Namen/Namen. Blijf de ring R0 volgen en rij rechtdoor (via de tunnel onder de kruising waar de R0 de snelweg kruist richting Namen - Luxemburg). Volg ongeveer 6 km (4 mijl) en neem de afrit Genval - Hoeilaart-Brussel. Steek het eerste stoplicht over en sla bij het tweede stoplicht linksaf richting Genval/La Hulpe. Volg deze weg ongeveer 3 km (2 mijl) tot u aan de rechterkant de ingang van het Dolce La Hulpe Brussels hotel bereikt.

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren
  • Parkeerruimte voor bus

Afstand vanaf vliegveld

  • 12.43 mijl van locatie

Vergaderruimte Dolce by Wyndham La Hulpe Brussels

Totale vergaderruimte48.438 ft²
Vergaderzalen40
Grootste zaal8.073 ft²
Op één na grootste zaal8.073 ft²
Ruimte (privé)Beschikbaar
Ruimte (semi-privé)Beschikbaar
Ruimte (buiten)Beschikbaar
Tentoonstellingsruimte8.073 ft²

Plattegronden

Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers264
Eenpersoons (1 bed)264
Tweepersoons (2 bedden)264
Suites12

Lokale attracties

Sonian Forest

Recreatie
Op 0 km afstand
Het Zoniënwoud is een natuurlijke omgeving waarin we vele jaren geleden leefden, maar als stedelijke mensen weten we niets van deze omgeving. Om optimaal te profiteren, koppel je je smartphones los zodat je elk moment kunt ervaren. Dit is de beste aanbeveling die we kunnen geven om echt te genieten van de schoonheid van de natuur. Je zult versteld staan van wat het te bieden heeft. Dolce La Hulpe Brussels biedt u vele activiteiten aan, vooral teambuildingactiviteiten, waarmee u kunt werken en uw teamworkcapaciteiten kunt verbeteren in een prachtige omgeving.
135 chaussée de Bruxelles
La Hulpe, BE 1310

Château de La Hulpe

Parkeren
Op 4 km afstand
Château de La Hulpe, een uitgestrekt kasteel in de stijlen van Lodewijk XII en François I, werd rond 1840 gebouwd door de markies van Béthune. Aan het einde van de 19e eeuw verwierf Ernest Solvay, een rijke industrieel, het eigendom, dat nu toebehoort aan Wallonië. Alleen het terrein, niet het kasteel zelf, is toegankelijk voor het publiek. Geclassificeerd als een „Uitzonderlijk erfgoed in Wallonië”, het terrein bestaat uit een mooi aangelegd park met bedden van rododendrons en azalea's en de opmerkelijke bomen van het Soigneswoud, waardoor het een ideale plek is voor zachte wandelingen en rustige ontspanning.
Chaussée de Bruxelles, 111
La Hulpe, BE B-1310

Teambuilding

Recreatie
Op 0 km afstand
We zijn er om je training succesvol te maken. Om uit te dagen en te inspireren. Om innovatieve teambuildingactiviteiten te bieden die speciaal zijn ontworpen voor uw team om hun comfortzone te pushen, hun vaardigheden uit te breiden en groei te bevorderen. En wanneer je ervoor kiest om je training te organiseren bij Dolce Hotels and Resorts, kies je ervoor om je team een heel bijzonder cadeau te geven. Want als ze vertrekken, zullen ze niet vertrekken als onafhankelijke medewerkers, maar als een samenhangend team. Wekken betrokkenheid, creativiteit en effectiviteit van je teams op door middel van interactieve activiteiten. Je hebt geen sterke armen nodig, je hoeft niet snel te rennen! Toon reflectie, speel met je geest, speel collectief. Dolce La Hulpe Brussels biedt leuke activiteiten voor iedereen, binnen of buiten. Zoek jezelf in het bos, neem een racekarof uit je artistieke talenten! Door al deze activiteiten zullen veel waarden worden benadrukt: de transcendentie, solidariteit, teamcohesie en collectieve besluitvorming. Bouw een krachtig team om samen winnaars te krijgen van deze geweldige avonturen, door jullie inspanningen! „
135 chaussée de Bruxelles
La Hulpe, BE 1310

Golf

Recreatie
Op 6 km afstand
Voor experts of beginners kunnen golfers van alle speelniveaus kiezen uit de uitgebreide selectie van 18-holes banen, allemaal binnen handbereik van het hotel: Golf Château de la Tournette, Golf de Rigenée, Golf Club de Sept Fontaines, Golf de Pierpont, Golf Club d'Hulencourt, Royal Waterloo, Golf Club en Golf du Bercuit . zo'n scala aan keuzes maakt Dolce La Hulpe Brussels de perfecte bestemming voor een teambuilding evenement of een droomvakantie van een sprookjesliefhebber.
BE

Zwembad en fitnesscentrum

Recreatie
Op 0 km afstand
Geniet volop van ons binnenzwembad, sauna, hammam en fitnesscentrum om je lichaam te vernieuwen na een dag werken of om je energie te optimaliseren voor een dag vol ontspanning. Elke dag vanaf 18:00 uur wordt uw Wellnesscentrum exclusief gereserveerd voor volwassenen (ouder dan 18 jaar) om een perfecte ontspanning te garanderen, volledig gewijd aan uw welzijn.
135 chaussée de Bruxelles
La Hulpe, BE 1310

Fondation Folon

Museum
Op 10 km afstand
De Folon Foundation opende op 28 oktober 2000 op initiatief van Jean-Michel Folon. Het ligt in de boerderij van het kasteel van La Hulpe, midden in het Solvay Park, dat eigendom is van het Waals Gewest. De beroemde Belgische kunstenaar Jean-Michel Folon zette meer dan vijfhonderd werken op slechts twintig minuten buiten Brussel, in de boerderij van het kasteel van La Hulpe. Dit charmante en karakteristieke gebouw midden in het prachtige Solvay Park is de thuisbasis van meer dan veertig jaar creatie. Aquarellen, gravures, posters en sculpturen worden gepresenteerd in een originele en levendige setting, waardoor een dialoog ontstaat tussen de kunstwerken en de poëtische plek waar ze zich bevinden. Muziek, films en optische effecten verlevendigen de route. Het resultaat is een sterke, magische en verbazingwekkende tentoonstelling.
Ferme du Château de La Hulpe
Drève de la Ramée 6 A
La Hulpe, BE 1310

Spa Cinq Mondes

Recreatie
Op 0 km afstand
Ontdek een hele nieuwe wereld van de zintuigen in de bosomgeving van Dolce La Hulpe Brussels, in de Spa Cinq Mondes! Onze luxe 800 m² grote Spa Cinq Mondes nodigt u uit om een Sensorial Journey® te ervaren, geïnspireerd op de voorouderlijke rituele massages die worden beoefend in Bali, India, Brazilië, Japan en Polynesië.
135 chaussée de La Hulpe
La Hulpe, BE 1310

Belgisch stripcentrum

Museum
Op 24 km afstand
In een meesterwerk van Art Nouveau, ontworpen door Victor Horta (1906), brengt het Belgisch Stripcentrum alles samen met de strip, van het prestigieuze begin tot de meest recente ontwikkelingen, op meer dan 4.000 vierkante meter museumvloeren. Het centrum, een van de belangrijkste toeristische attracties van Brussel, werd op 3 oktober 1989 ingehuldigd door HM de Koning en HM de Koningin. Het verwelkomt jaarlijks meer dan 200.000 bezoekers.
Rue des Sables 20
Brussel, BE 1000

Meer

Dolce La Hulpe Brussels is gespecialiseerd in het bieden van een uitzonderlijke vergaderervaring door mensen de meest inspirerende, gastvrije en doordachte omgeving te bieden om elkaar te ontmoeten en te leren. Dolce La Hulpe Brussels ligt in het Zoniënwoud op slechts 15 km van het centrum van Brussel en is gemakkelijk bereikbaar via de trein, de lucht of de weg. Het biedt meer dan 40 vergaderzalen (4500 m²), waaronder 2 auditoria (150 en 500 zitplaatsen) en een tentoonstellingsruimte van 750 m². Dit 4-sterrenhotel en resort, dat wordt omringd door 72 ha bos, is bekroond met het Green Key-label en beschikt over een eigentijds design, 264 comfortabele kamers, gezonde gerechten en de nieuwste technologieën. Welkom bij Dolce by Wyndham La Hulpe Brussels!

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Sep 1 – Dec 14
Jun 1 – Jun 30
Voor- en naseizoen
Jan 31 – Mar 31
Apr 1 – May 31
Laagseizoen
Dec 15 – Dec 31
Jul 1 – Aug 31

Annuleringsbeleid

Neem gerust contact met ons op voor deze informatie

Beperkingen voor faciliteiten

rookvrije kamers, en er is geen catering van buitenaf toegestaan

Extra informatie

Al onze sanitaire maatregelen zijn te vinden op https://www.dolcelahulpe.com/our-sanitary-measures