Millennium Knickerbocker Hotel Chicago

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
163 East Walton Place Op North Michigan Avenue Chicago, IL 60611

Promoties

Q1-Q2 Winter-Spring Promotion

US$ 115,00 - US$ 165,00
01-01-2024 – 30-06-2024

Beoordelingen

Northstar
4
AAA
3

Bekroningen

TripAdvisor-certificaat van uitmuntendheid 2018

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Externe cateraars toegestaan
  • Langdurig verblijf
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (privé)
  • Ruimte (semi-privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie
  • VIP-service

Recreatieve activiteiten

  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Metro
  • Taxi
  • Trein
  • Vliegveldshuttle

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Laadperron
  • Piano
  • Podium

Afstand vanaf vliegveld

  • 15 mijl van locatie

Vergaderruimte Millennium Knickerbocker Hotel Chicago

Totale vergaderruimte20.000 ft²
Vergaderzalen14
Grootste zaal4.961 ft²
Op één na grootste zaal3.400 ft²
Ruimte (privé)17.347 ft²
Ruimte (semi-privé)1.056 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers306
Eenpersoons (1 bed)215
Tweepersoons (2 bedden)64
Suites27
Eenpersoonstarief (1 bed)US$ 99,00 – US$ 329,00
Tarief tweepersoons (2 bedden)US$ 129,00 – US$ 349,00
Belastingtarief17,4%

Lokale attracties

O'Hare International Airport

Vliegveld
Op 17 mi. afstand
O'Hare International Airport, meestal aangeduid als O'Hare Airport, Chicago O'Hare, of kortweg O'Hare, is een internationale luchthaven gelegen aan de noordwestkant van Chicago, Illinois, 14 mijl ten noordwesten van het zakendistrict Loop.
10000 W O'Hare Avenue
Chicago, IL, US 60666

Rushstraat

Nachtleven
Op 2 blocks afstand
De geschiedenis van Rush Street gaat terug tot de oorspronkelijke oprichting van de stad in de jaren 1830. Sindsdien heeft het belangrijke woningen gehuisvest, zoals het huis van de eerste burgemeester van Chicago. Tegenwoordig maakt het nog steeds deel uit van een van de rijkste wijken van het land en heeft het bedrijven die voldoen aan de eisen van de inwoners. De buurt herbergt hoog aangeschreven restaurants, viersterrenspa's en clubs.

Restaurants in de buurt van N. Michigan Ave

Recreatie
Op 1 block afstand
Van haute cuisine tot hamburgers, The Magnificent Mile is het hart van Chicago's wereldberoemde eetcultuur, vol met de beste plekken om te eten in Chicago. Elke stap verderop in de Avenue biedt een proeverij van smaken. Geniet van een gastronomisch meesterwerk, drink voortreffelijke wijnen of geniet van een verfrissende ijscoupe. Adem de geuren om je heen in je op, van heerlijke biefstukken op de grill en diepgerechtpizza tot vers gezette koffie en Chicago's beroemde popcornmix met kaas en karamel.

Broadway Playhouse op Water Tower Place

Theater
Op 1 block afstand
Drury Lane Theatre Water Tower Place is een spectaculair ultramodern theater met een knus auditorium met 549 zitplaatsen en een ruime lobby. Het theater zet zich in om de beste toneelstukken en musicals van Broadway en daarbuiten te produceren, gepresenteerd door de populairste theaterartiesten van vandaag.

Winkelen in Oak Street

Winkelen
Op 1 block afstand
Een van Chicago's winkelpareltjes is de winkelgang Oak Street. Deze legendarische straat met designerboetieks ligt in het hart van Chicago's Gold Coast en is de plek waar shoppers hun geld neerleggen voor cachet. Het is een plek voor serieuze shoppers en mensen met een nog serieuzer budget. Luxe winkels zoals Barney's New York, Juicy Couture en Yves Saint Laurent zijn populair bij zowel de lokale bevolking als toeristen, en er zijn ook enkele luxe salons en gastronomische restaurants om de smaakpapillen te verleiden. Als u op zoek bent naar Franse of Italiaanse designerlabels, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Oak Street Beach

Recreatie
Op 2 blocks afstand
Oak Street Beach, net ten noorden van de Magnificent Mile, is een van Chicago's populairste plekken om te zien en gezien te worden. Oak Street Beach is een paradijs voor inlineskaters, fietsers, volleyballiefhebbers en natuurlijk zonnebaders. Het zandstrand is breed en betonnen plekken aan weerszijden zijn ook populair om te zonnebaden en mensen te spotten. Er zijn concessies en toiletten, maar er is geen parkeergelegenheid. Aan de zuidkant van het strand serveert Oak Street Beachstro aan het strand biefstuk, pasta's, zeevruchten, salades en sandwiches.

John Hancock Observatorium Chicago 360

Recreatie
Op 1 block afstand
Het beste uitzicht over Chicago heb je in het John Hancock Observatory! Het John Hancock Observatory ligt 94 verdiepingen boven de Windy City en biedt een indrukwekkend uitzicht op Lake Michigan en de torenhoge wolkenkrabbers van Chicago, waaronder de Willis (Sears) Tower. Het observatorium ligt in het hart van het centrum aan Michigan Avenue, op een steenworp afstand van andere topattracties in Chicago, en dankzij de gratis multimediale Sky Tour en de Skywalk in de open lucht is dit het hoogtepunt (letterlijk) van je trip naar Chicago!

Architecturale riviercruise

Recreatie
Op 1 minute afstand
Ga met Shoreline mee op een spannende reis door de Chicago River en zijn architecturale bezienswaardigheden. Rijd langs de hoofdtak van de Chicago River, via de noordelijke zijtak naar de East Bank Club en dan zuidwaarts langs de Willis Tower naar het oude postkantoor. De cruises worden geleid door professionele gidsen die het dramatische verhaal vertellen van de opkomst van Chicago uit de as van de Grote Brand van 1871 tot de thuisbasis van de wolkenkrabber en de bakermat van moderne Amerikaanse architectuur. Langs de route van een uur staan gebouwen van de wereldberoemde architecten Mies van der Rohe, Skidmore Owings & Merrill en Helmut Jahn. Een kaart en architectuurgids mag je bewaren. Alle rondvaartboten hebben gemakkelijke opstapplaatsen en zijn toegankelijk voor mensen met een handicap.

Meer

Het historische Knickerbocker is een monumentaal hotel aan de rand van Chicago's beroemde Magnificent Mile & Gold Coast en verwelkomt u op de beste bestemming in het centrum van Chicago om te winkelen, te dineren en zaken te doen. Het hotel ligt in de buurt van Water Tower Place, John Hancock Tower, Navy Pier en Michigan Avenue shopping en biedt toegang tot alle bezienswaardigheden en attracties van de stad om uw reis onvergetelijk te maken. Ervaar onze kamertransformatie van meerdere miljoenen dollars, inclusief weelderige suites en stijlvolle gangen. De getransformeerde kamers beschikken over een verzameling designelementen en voorzieningen die resulteren in een rustige oase van luxe. De Millennium Knickerbocker Chicago biedt plaats aan vergaderingen, evenementen en sociale bijeenkomsten in zijn 18.500 vierkante meter aan flexibele functieruimte. De beroemde Crystal Ballroom van het hotel beschikt over een ingebouwde verlichte dansvloer, een sierlijk balkon, kristallen kroonluchters en een goudverguld gewelfd plafond, waardoor elk evenement onvergetelijk wordt. Geniet van persoonlijke service en aandacht voor detail terwijl u geniet van het beste van Chicago.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Sep 1 – Nov 30
May 1 – Jul 31
Voor- en naseizoen
Laagseizoen
Dec 1 – Dec 31
Jan 1 – Apr 30
Aug 1 – Aug 31

Annuleringsbeleid

Annuleringen van groepen worden besproken en gedetailleerd beschreven in de groepsovereenkomst.

Extra informatie

Beschikbare voorzieningen voor gasten -40" LCD-televisies met hoge resolutie -Sealy Pillow Top-matrassen -Frette Linnengoed en donzen dekbedden -Raambekleding en verduisteringsgordijnen op maat -Draadloze internettoegang -Badjassen van pluche badstof -Milieubewuste waterstroom -Gratis krant Kluis op de kamer -Föhn -Strijkijzer/strijkplank -Draadloze luidsprekertelefoon met twee lijnen -Rookvrije faciliteit -ADA toegankelijk -Snel uitchecken -Wasserij/parkeerservice -PINAUTOMAAT

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?