Sable at Navy Pier Chicago, Curio Collection by Hilton

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
900 E-groot Chicago, IL 60611

Benodigde datums

  • 04-06-202406-06-2024
  • 16-06-202417-06-2024
  • 30-06-202401-08-2024

Beoordelingen

AAA
4

Bekroningen

LEED Silver-gecertificeerd onroerend goed - augustus 2021 door de U.S. Green Building Council

Aandachtspunten locatie

3D Event Space

Cvent Photo-realistic 3D Event Spaces give planners the ability to realize their vision down to the finest detail.

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (gratis)
  • Bellen (lokaal)
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (oceaan of water)
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Voicemailservice

Faciliteiten

  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (buiten)
  • Ruimte (privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Videoconferentie

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • AV-medewerkers ter plaatse
  • Hogesnelheidsinternet

Recreatieve activiteiten

  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi
  • Vliegveldshuttle

Afstand vanaf vliegveld

  • 12.9 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimteUS$ 60,00 / dag
  • Valet parkeerserviceUS$ 72,00 / dag

Vergaderruimte Sable at Navy Pier Chicago, Curio Collection by Hilton

Totale vergaderruimte4.352 ft²
Vergaderzalen5
Grootste zaal3.750 ft²
Op één na grootste zaal1.000 ft²
Ruimte (privé)4.352 ft²
Ruimte (buiten)20.000 ft²
Filters

Plattegronden

Kamers

Totaal aantal hotelkamers223
Eenpersoons (1 bed)159
Tweepersoons (2 bedden)60
Suites2
Bezettingsgraad17,4%

Lokale attracties

Marine Pier

Conventiecentrum
Op 5 minutes afstand
Navy Pier is de People's Pier, de schat aan het meer van Chicago, die iedereen verwelkomt en dynamische en eclectische ervaringen biedt door middel van partnerschappen en programma's die inspireren tot ontdekking en verwondering. Sinds de heropening in 1995 zijn meer dan 180 miljoen gasten gekomen om te genieten van de 50 hectare aan ongeëvenaarde attracties en ervaringen van de Pier. In 2020 blijft Navy Pier zich ontwikkelen tot een toegankelijk middelpunt dat het hele jaar door toegankelijk is voor Chicago's diverse kunst- en cultuurschatten.
Grote Straat 600 E
Chicago, IL, US 60611

Het winkel- en uitgaansgebied Magnificent Mile

Winkelen
Op 4 blocks afstand

Offshore Rooftop & Bar - de grootste locatie op het dak van het land

Nachtleven
Op 5 minutes afstand
OFFSHORE De grootste locatie op het dak van het land biedt een ongeëvenaard panoramisch uitzicht op Lake Michigan en de skyline van Chicago - een volledig uniek perspectief dat nergens anders te vinden is. Deze prachtige locatie voor alle seizoenen en alle weersomstandigheden biedt gasten een lichte, volledig uitgeruste bar en een keuken van wereldklasse. Daarnaast beschikt Offshore over een terras van 20.000 m², zeven gezellige vuurkorven en een entertainment- en speelruimte - en niet te vergeten verschillende grote ruimtes die perfect zijn voor sociale bijeenkomsten, zakelijke evenementen, bruiloften en nog veel meer.
Grote straat 1000 E
Chicago, IL, US 60611

McCormick Place Conventiecentrum

Conventiecentrum
Op 3 mi. afstand
Welkom bij McCormick Place, de belangrijkste congresfaciliteit in Noord-Amerika. Met meer dan 2,6 miljoen vierkante meter aan expositieruimte is McCormick Place het grootste en meest flexibele congrescentrum in Noord-Amerika. Gelegen aan het meer van Chicago, op slechts enkele minuten van het centrum en tegenover een van de meest iconische skylines ter wereld, biedt de McCormick Place-campus faciliteiten van wereldklasse die geschikt zijn voor vrijwel elk evenement.
2301 S King Drive
Chicago, IL, US 60616

Stadscruises met Hornblower Chicago Fleet - Odyssey, Spirit of Chicago, Elite, Spirit of Navy Pier

Recreatie
Op 5 minutes afstand
Cruisevloot van Chicago: Odyssey, Spirit of Chicago, Elite, Spirit of Navy Pier, Seadog
Grote Straat 600 E
Chicago, IL, US 60611

Chicago Cubs - Wrigley Field

Recreatie
Op 5 mi. afstand
Wrigley Field is een honkbalpark gelegen aan de noordkant van Chicago, Illinois. Het is de thuisbasis van de Chicago Cubs, een van de twee Major League Baseball-franchises van de stad. Het werd voor het eerst geopend in 1914 als Weeghman Park voor Charles Weeghman's Chicago Whales of the Federal League, dat na het honkbalseizoen 1915 werd stopgezet.
1060 W. Addison St.
Chicago, IL, US 60613

Chicago Shakespeare Theatre

Theater
Op 1 block afstand
Het Chicago Shakespeare Theatre, dat een regionale Tony Award heeft ontvangen, produceert het hele jaar door een gedurfd en innovatief seizoen, met toneelstukken, musicals, wereldpremières, familieproducties en theaterpresentaties van over de hele wereld, naast onderwijsprogramma's voor studenten, docenten en levenslang lerenden, en creatieve betrokkenheid van de gemeenschap bij artiesten en buren in de stad. Het theater, opgericht in 1986, is geëvolueerd en uitgebreid om jaarlijks maar liefst twintig producties en 650 voorstellingen te presenteren en is bekroond met talrijke nationale en internationale prijzen. Chicago Shakespeare is de belangrijkste presentator van internationaal werk in de stad en heeft met eigen producties naar vijf continenten gereisd. Eén op de vier toeschouwers is toegewijd aan het verwelkomen van de volgende generatie theaterbezoekers en is jonger dan achttien jaar. De arts-in-literacy-programma's van het Theater, erkend als nationale leider door First Lady Michelle Obama tijdens een ceremonie in het Witte Huis in 2014, ondersteunen het werk in klaslokalen in de hele regio door elk jaar woorden tot leven te brengen op het podium voor tienduizenden studenten en door middel van een verscheidenheid aan professionele leermogelijkheden voor leraren. Het gratis Chicago Shakespeare in the Parks-programma van het Theater viert zijn tiende verjaardag in de zomer van 2021 in samenwerking met buurtorganisaties in de stad. Als non-profitorganisatie zet Chicago Shakespeare zich in om haar werk op het podium en in de gemeenschap te benaderen met de waarden van service, vindingrijkheid en samenwerking. Het Theater streeft ernaar kunstenaars en publiek van vandaag te betrekken bij actieve en kritische gesprekken met het werk van de gelijknamige toneelschrijver, William Shakespeare. De campus van Chicago Shakespeare ligt aan de iconische Navy Pier van Chicago en beschikt over het Jentes Family Courtyard Theatre, The Yard at Chicago Shakespeare en het Thoma Theatre Upstairs. Op het podium, in klaslokalen en buurten in de stad, en op locaties over de hele wereld is Chicago Shakespeare een veelzijdig cultureel centrum dat publiek, artiesten en leden van de gemeenschap uitnodigt om krachtige verhalen te delen die ons verbinden.
Grote straat 800 E
Chicago, IL, US 60611

Soldier Field - Beren

Recreatie
Op 2 mi. afstand
Soldier Field is een American football- en voetbalstadion gelegen in de Near South Side van Chicago, Illinois, vlakbij het centrum van Chicago. Het werd geopend in 1924 en is het thuisveld van de Chicago Bears van de National Football League, die er in 1971 naartoe verhuisden, en Chicago Fire FC van de Major League Soccer.
1410 Museumcampus Dr
Chicago, IL, US 60605

Meer

Curio Collection by Hilton ligt aan de Navy Pier van Chicago, Sable at Navy Pier Chicago en biedt een fantastisch uitzicht op de skyline van de stad en Lake Michigan. We zijn binnen 10 minuten van iconische attracties zoals Cloud Gate, Magnificent Mile en het Wrigley Building. Geniet van verschillende parken, restaurants, bars en uitgaansgelegenheden in het hart van Chicago, op slechts een paar minuten afstand. Een buitengewone locatie vereist een buitengewone gastvrijheidservaring. Sable at Navy Pier, gelegen op een van Chicago's meest geliefde en iconische bestemmingen, staat op het punt een van de meest iconische hotels te worden. Een niet te evenaren, onmiskenbare en onvergetelijke plek met verfijnde ruimtes en een verhoogde sfeer — Sable is de locatie voor de meest indrukwekkende vergaderingen en evenementen van Chicago, maar ook de populairste plek voor drankjes hoog boven de golven — in deze stad of waar dan ook. Het is de nieuwe bezienswaardigheid van Chicago op Chicago's meest iconische bezienswaardigheid. Met een ideale locatie bovenop Lake Michigan en op steenworp afstand van culturele attracties zoals Chicago Shakespeare Theatre en de Crystal Gardens, en een hectare aan prachtige, overdekte botanische producten, evenals winkels, restaurants en allerlei nieuwigheden in Pier Park - er is voor elk wat wils. Als er diner en drankjes op het menu staan, maken we de keuze eenvoudig. Het Sable Hotel at Navy Pier is de thuisbasis van een energiek restaurant op de eerste verdieping en 30.000 vierkante meter aan eet- en evenementenruimte op het dak. Het combineert verfijnde eet- en drinkconcepten, briljante chef-koks en ongeëvenaarde ervaringen onder één dak. LIRICA Dit energieke, Latijns-geïnspireerde restaurantconcept van Maverick Hotels & Restaurants komt binnenkort naar de eerste verdieping van Navy Pier's Sable, een Curio Collection van Hilton. OFFSHORE De grootste locatie op het dak van het land biedt een ongeëvenaard panoramisch uitzicht op Lake Michigan en de skyline van Chicago - een volledig uniek perspectief dat nergens anders te vinden is. Deze prachtige locatie voor alle seizoenen en alle weersomstandigheden biedt gasten een lichte, volledig uitgeruste bar en een keuken van wereldklasse. Daarnaast beschikt Offshore over een terras van 20.000 m², zeven gezellige vuurkorven en een entertainment- en speelruimte — en niet te vergeten verschillende grote ruimtes die perfect zijn voor sociale bijeenkomsten, zakelijke evenementen, bruiloften en nog veel meer. Geniet van een goede nachtrust aan het Michiganmeer in Chicago in een van onze zorgvuldig ingerichte kamers of suites met luxe Suite Dreams by Serta-bedden, die de perfecte balans bieden tussen comfort en ondersteuning. Werk efficiënt aan het bureau met een ergonomische stoel, kijk naar een programma op de 55-inch SMART-tv of surf op het internet met gratis WiFi-toegang. Voorzieningen zoals een minikoelkast, regelbare airconditioning, Keurig koffie-/theefaciliteiten en een strijkijzer/strijkplank zorgen ervoor dat u zich thuis voelt, terwijl het ongelooflijke uitzicht op Lake Michigan door de kamerhoge ramen in elke kamer u eraan herinnert dat u zich overal behalve bevindt. De meest indrukwekkende en memorabele bijeenkomsten en evenementen in Chicago beginnen op de meest indrukwekkende en memorabele locatie in Chicago. Combineer de unieke setting met uitzicht op de Navy Pier en de Festive Hall met onze ultramoderne functionaliteit en deskundige medewerkers, en u zult weten waarom topplanners voor Sable at Navy Pier kiezen.