Visit Dallas

1807 Ross Avenue Suite 450 75201

Bezoek Dallas - uw succesvolle partners!

Dallas is een opkomende wereldstad die is ontworpen voor vergaderingen en evenementen. Met alles wat u nodig hebt met uitstekende luchtverbindingen, locaties met voldoende vergaderruimte en hotelcapaciteit voor evenementen van elke omvang, is Dallas echt de perfecte vergaderstad. Bezoekers kunnen genieten van alles, van musea voor beeldende kunst tot geavanceerde livemuziekoptredens en sportevenementen. Met zijn scala aan mogelijkheden, gemakkelijke bereikbaarheid en ongeëvenaarde gastvrijheid is de stad een van de meest indrukwekkende binnensteden van het land. Dallas is toonaangevend op het gebied van hotelgroei en -innovatie en is hard op weg een topkeuze te worden. Met trots kunnen we aankondigen dat twee pareltjes uit Dallas een grote upgrade krijgen! De stad heeft een plan van $300 miljoen goedgekeurd om vijf gebouwen in het historische Fair Park te renoveren, waaronder het Cotton Bowl Stadium en de prachtige Art Deco-bandshell. De werkzaamheden zullen in 2026 voltooid zijn. Daarnaast krijgt Dallas een nieuw congrescentrum! De bouw zal plaatsvinden naast het huidige Kay Bailey Hutchison Convention Center en zal naar verwachting in 2024 beginnen en in 2029 worden voltooid. Als bestemming die door de gemeenschap wordt aangestuurd, staan we achter onze hotelpartners en helpen we u met RFP-antwoorden. Voeg ons dus toe zodat we u kunnen helpen sneller de antwoorden te krijgen die u nodig hebt.

Bekroningen

Aandachtspunten locatie

Cvent's 2024 Top Meeting Destinations

See Cvent's full list of 2024 Top Meeting Destinations.

Cvent's 2023 Top Meeting Destinations

See Cvent's full list of 2023 Top Meeting Destinations.

Bereikbaarheid

Dallas is de meest verbonden stad van Amerika en in 2023 is de luchttoegang tot Dallas nog steeds even hoog als altijd. Onze luchthavens hebben toegang tot 250 bestemmingen en meer dan 2.000 dagelijkse vluchten naar Dallas. Reis in minder dan vier uur naar Dallas vanuit elke grote stad op het vasteland van de Verenigde Staten. DFW INTERNATIONALE LUCHTHAVEN Als wereldwijd hoofdkantoor en thuisbasis van American Airlines biedt Dallas Fort Worth International Airport reizigers een hoogfrequent vliegschema vanaf 5 terminals en 164 gates. • Eerste luchthaven in het land die de GBAC Star-accreditatie voor netheid heeft behaald • 2e drukste luchthaven ter wereld • Ontvangst van 23 passagiersluchtvaartmaatschappijen en 23 vrachtmaatschappijen • Nr. 1 voor klantenservice op grote luchthavens van Airports Council International DE LUCHTHAVEN VAN DALLAS LOVE FIELD Love Field ligt op slechts 11 km en 11 minuten van het centrum van Dallas en is een handige luchthaven die dienst doet als hoofdkantoor voor Southwest Airlines. De luchthaven onderging onlangs een moderniseringsrenovatie van $519 miljoen, waaronder een centrale terminal met 20 gates. • Nummer 1 in klanttevredenheidsbeoordelingen van J.D. Power • Door het tijdschrift Travel + Leisure uitgeroepen tot een van de Top 10 binnenlandse luchthavens DOOR DE STAD REIZEN • Dallas Area Rapid Transit (DART) beschikt over het langste lightrailnetwerk van het land • De Orange Line van DART verbindt DFW Airport (DFW Station) met het centrum van Dallas en het hele DART-lightrailnetwerk • De gratis vervoersoptie van de binnenstad omvat de historische McKinney Avenue Trolley

Afstand vanaf vliegveld

  • Internationale luchthaven DFW

    20 mijl van stadscentrum

  • Dallas Love Field

    7 mijl van stadscentrum


Lokale attracties

Het Sixth Floor Museum in Dealey Plaza

Museum
Het museum beschrijft het leven, de moord en de nalatenschap van president John F. Kennedy aan de hand van documentaires, foto's en artefacten. Een live feed van de webcam van het museum biedt een realtime weergave van de sluipschutterspot en twee ruimtes in het museum zijn nagemaakt om er net zo uit te zien als in 1963. Dit is een CityPASS-attractie — Dallas CityPASS bespaart u meer dan 40% op toegang tot enkele van onze populairste attracties.
411 Elm Street
Dallas, TX, US 75201

Perot Museum voor Natuur en Wetenschap

Museum
Het museum herbergt 11 permanente tentoonstellingszalen en verschillende reizende tentoonstellingen en zorgt voor uren speelplezier voor iedereen. Bekijk het centrum van Dallas vanuit de glazen lift van het museum terwijl je naar de bovenste verdieping en weer naar beneden werkt. Dit is een CityPASS-attractie — Dallas CityPASS bespaart u meer dan 40% op toegang tot enkele van onze populairste attracties.
2201 N Field Street
Dallas, TX 75201

Deep Ellum

Zakendistrict
Het voormalige pakhuisdistrict Deep Ellum heeft een perfecte mix van geschiedenis en hedendaagse cool. Het heeft een bekroonde barbecue, tal van eigenzinnige bars en winkels, talloze locaties voor livemuziek en kleurrijke muurschilderingen en kunstinstallaties in het hele gebied. Het is een korte rit met de DART-lightrail vanuit het centrum van Dallas.
Dallas, TX, US

Geo-deck in de Reunion Tower

Recreatie
Bekijk onze stad vanaf meer dan 150 meter hoogte in een van de meest bekende gebouwen van Dallas. Geniet van het uitzicht en communiceer met Halo, het digitale informatiesysteem van het deck, om meer te weten te komen over Dallas, de bezienswaardigheden, de lichtshows van de Reunion Tower, mijlpalen in de stad en meer. Dit is een CityPASS-attractie — Dallas CityPASS bespaart u meer dan 40% op toegang tot enkele van onze populairste attracties.
300 Reunion Blvd E
Dallas, TX 75207

Dierentuin van Dallas

Museum
De dierentuin van Dallas is door USA Today uitgeroepen tot een van de „20 beste dierentuinen” en is de grootste zoölogische ervaring in Texas met een park van 106 hectare en duizenden dieren. Bezoek de tentoonstelling Giants of the Savannah, een safari-ervaring van 11 hectare waar bezoekers giraffen, olifanten, leeuwen, cheeta's en vele andere Afrikaanse soorten van dichtbij kunnen zien. Dit is een CityPASS-attractie — Dallas CityPASS bespaart u meer dan 40% op toegang tot enkele van onze populairste attracties.
650 South RL Thornton Fwy
Dallas, TX 75203

Boerenmarkt van Dallas

Winkelen
The Market Shops — 7 dagen per week geopend — is een eetzaal en een ambachtelijke verkopersmarkt met vier hoofdrestaurants, terwijl The Shed, geopend op vrijdag, zaterdag en zondag, lokale, seizoensgebonden gerechten en bloemen en verschillende verkopers van kunst en kunstnijverheid biedt. Het is populair bij zowel de lokale bevolking als bezoekers en is een geweldige plek om een voorproefje te krijgen van Dallas en zelfs wat te doen.
920 S. Harwood Street
Dallas, TX, US 75201

De presidentiële bibliotheek en museum van George W. Bush

Museum
De George W. Bush Presidential Library and Museum bezit de grootste collectie elektronische documenten in het hele presidentiële bibliotheeksysteem. Bezoek Freedom Hall, een videomuurmontage in hoge resolutie van de 44 Amerikaanse presidenten en een replica op ware grootte van het Oval Office. Dit is een CityPASS-attractie — Dallas CityPASS bespaart u meer dan 40% op toegang tot enkele van onze populairste attracties.
2943 SMU Boulevard
Dallas, TX 75205

Arboretum en botanische tuin van Dallas

Recreatie
Het Dallas Arboretum and Botanical Garden beschikt over 66 hectare met 11 weelderige tentoonstellingstuinen die het hele jaar door seizoenskleuren bieden. Het Arboretum, de thuisbasis van de Dallas Blooms, het grootste openluchtbloemenfestival in het zuidwesten, biedt een rustige oase waar bezoekers worden omringd door de schoonheid van alle vier de seizoenen, met op de adembenemende achtergrond het prachtige White Rock Lake. Dit is een CityPASS-attractie — Dallas CityPASS bespaart u meer dan 40% op toegang tot enkele van onze populairste attracties.
8525 Garland Road
Dallas, TX, US 75218

Congrescentra

  • Kay Bailey Hutchison Convention Center Dallas

    Het Kay Bailey Hutchison Convention Center heeft meer dan 1 miljoen vierkante meter en biedt maar liefst 726.726 vierkante meter aan eersteklas, aaneengesloten expositieruimte en een kolomvrije tentoonstellingszaal van 203.000 vierkante meter - de grootste in de VS.

    • Tentoonstellingsruimte1.000.000 ft²
      Totale vergaderruimte1.386.099 ft²
      Hotelkamers 1 mijl van conferentiecentrum1.001

Meer

Extra informatie

Groene ruimten en beloopbare wijken in het hart van de stad, professionele sportteams en een uitgestrekt kunstdistrict zijn slechts enkele redenen waarom amusementsmogelijkheden dagen en nachten vol adrenaline en opwinding aanmoedigen buiten de conferentiezaal. Enkele opmerkelijke kenmerken van Dallas zijn: • Eetgelegenheden van wereldklasse, met negen chef-koks en restaurants die zijn erkend door de James Beard Foundation • Dallas heeft de beste winkels in het zuidwesten • Grootste stadskunstdistrict van het land (20 vierkante blokken) • 26 golfbanen voor alle vaardigheidsniveaus • Acht professionele sportteams • Meer dan 20 bruisende uitgaansgebieden • De CityPASS-attractiebundel van Dallas omvat toegang tot ongelooflijke uitzichten, fascinerende wetenschap en enkele van de de belangrijkste presidentiële geschiedenis van het land •Dallas is de officiële thuisbasis van de Frozen Margarita, en is de thuisbasis van de beroemde Margarita Mile, een collectie van opmerkelijke margarita's om in de stad te proberen, tegen betaling hommage aan de historische band van de stad met de iconische drank.

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?