The Maven

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Wazeestraat 1850 Denver, CO 80202

Beoordelingen

AAA
4

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (gratis)
  • Bellen (lokaal)
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (stedelijk)

Faciliteiten

  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (privé)
  • Ruimte (semi-privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden

Recreatieve activiteiten

  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi
  • Trein
  • Vliegveldshuttle

Afstand vanaf vliegveld

  • 24.7 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Valet parkeerserviceUS$ 45,00 / dag
  • Parkeerruimte op straat
  • Parkeerruimte voor bus

Vergaderruimte The Maven

Totale vergaderruimte2.100 ft²
Vergaderzalen2
Grootste zaal2.100 ft²
Op één na grootste zaal1.080 ft²
Ruimte (privé)2.100 ft²
Ruimte (semi-privé)1.600 ft²
Tentoonstellingsruimte2.000 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers172
Eenpersoons (1 bed)115
Tweepersoons (2 bedden)57
Suites11
Belastingtarief15,75%

Lokale attracties

Zuivelblok

Historisch monument
The Maven is meer dan zomaar een hotel in Denver, het ligt in het hart van het nieuwste culturele centrum en microdistrict van de stad, de Dairy Block. Wat ooit de thuisbasis was van Windsor Dairy, huisvest nu enkele van de meest creatieve makers en bedrijven van Lower Downtown. In het Dairy Block vind je spannende restaurants, innovatieve retailers en inventieve cocktailbars.

Geef Field op Mile High meer mogelijkheden

Parkeren
Op 2 mi. afstand
Empower Field at Mile High wordt Mile High genoemd vanwege de hoogte van de stad van 5.280 voet. De thuisbasis van de Denver Broncos!

Denver Center for the Performing Arts

Theater
Op 1 mi. afstand
Het Denver Center for the Performing Arts is een organisatie in Denver, Colorado, die een showcase biedt voor live theater, een broedplaats voor nieuwe toneelstukken, een favoriete stop op het Broadway-tourcircuit, acteerlessen voor de gemeenschap en verhuurfaciliteiten.

Kunstwijk RiNo

Nachtleven
Op 5 blocks afstand
RiNo ligt net ten noorden van het centrum van Denver en omvat een opmerkelijke concentratie van creatieve bedrijven, waaronder architecten, kunstgalerieën, ontwerpers, meubelmakers, illustratoren, schilders, mediakunstenaars, fotografen, beeldhouwers, brouwerijen, wijnhuizen, restaurants en een scala aan winkels. RiNo is „Where Art Is Made” in Denver en in de buurt vind je altijd wel iets nieuws en spannends om te bezoeken.

Pepsi Center

Recreatie
Pepsi Center is een multifunctionele arena in Denver, Colorado, VS. De arena is de thuisbasis van de Denver Nuggets van de National Basketball Association, de Colorado Avalanche van de National Hockey League en de Colorado Mammoth van de National Lacrosse League

Larimer-plein

Historisch monument
Op 1 mi. afstand
Larimer Square is een historisch blok in Denver, Colorado, Verenigde Staten. Het is de eerste aangewezen lokale historische wijk van de stad. In de gebouwen langs Larimer Square vind je nu een inspirerende mix van onafhankelijke winkels, restaurants die door chefs worden geleid, levendige bars en wellness- en schoonheidsdiensten. Je vindt er alles, van unieke mode tot een bruisend nachtleven, allemaal met onze kenmerkende lichtkap erboven.

Okres Lodo

Nachtleven
Op 1 minute afstand
LoDo is een bruisende wijk in het centrum die bekend staat om zijn trendy winkel- en eetgelegenheden. Lichtslingers verlichten Larimer Square, een historisch blok met elegante Victoriaanse gebouwen met trendy boetieks en strakke restaurants en lounges. Het nabijgelegen Union Station, een vervoersknooppunt in beaux-artstijl, biedt ook leuke plekken om te eten en te drinken, plus zomerevenementen zoals concerten en een wekelijkse boerenmarkt.

Station Denver Union

Historisch monument
Op 2 blocks afstand
De voltooiing van het Union Station Transit Center in 2014 heeft meerdere vervoerselementen onder één dak in het hart van het centrum van Denver gebracht. Een echte multimodale hub, u kunt gebruikmaken van een van de vele RTD-diensten om uw bestemming te bereiken. Er is een RTD-lightrail die van Denver International Airport naar Union Station rijdt. Vanaf daar ligt The Maven Hotel op slechts 2 blokken - gemakkelijk te voet!

Meer

W E L C O M E T O M A V E N, een uniek hotel met 172 kamers gelegen in het hart van The Dairy Block van LoDo. Onze lobby elimineert traditionele grenzen, waardoor een verbinding ontstaat tussen The Alley en hotel, dat een uitnodigende ruimte wordt voor zowel Denver lokale bewoners en hotelgasten. Deze energieke, steeds veranderende De lobby is de thuisbasis van iedereen, en we nodigen je uit om vrienden te ontmoeten, drink een ambachtelijk drankje en blijf een tijdje. We nemen geniet ervan om het verhaal van ons verleden te vertellen terwijl we altijd aanwezig. We waarderen aandacht voor detail, hebben een gezond respect voor ambacht en vier lokale creatievelingen met een wisselende collectie kunst en handgemaakte producten. We nodigen u uit om te komen, achterover te leunen en te genieten van onze Mavens zorgen voor je.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
May 31 – Jun 1
Jul 17 – Jul 18
Sep 27 – Sep 28
Jul 19 – Jul 20
Sep 6 – Sep 9
Jun 28 – Jun 29
Oct 25 – Oct 26
Jun 14 – Jun 15
Jun 7 – Jun 8
Oct 18 – Oct 19
May 25 – May 26
Oct 11 – Oct 12
Oct 4 – Oct 5
Jun 18 – Jun 19
Jul 5 – Jul 6
May 10 – May 11
Sep 13 – Sep 14
Voor- en naseizoen
Laagseizoen
Mar 26 – Mar 28
Mar 1 – Mar 3
Nov 20 – Nov 28
Dec 6 – Dec 7
Feb 20 – Feb 21
Jan 31 – Feb 5
Feb 16 – Feb 18
Mar 8 – Mar 9
Mar 22 – Mar 24
Nov 29 – Nov 30
Jan 26 – Jan 28
Mar 15 – Mar 17
Apr 26 – Apr 27
Feb 7 – Feb 10
Dec 13 – Dec 14
Mar 29 – Mar 30
Nov 8 – Nov 9
Dec 17 – Dec 30
Apr 10 – Apr 15
Apr 19 – Apr 20

Extra informatie

Het Maven hotel in Denver is vereerd om op de Travel + Leisure World's Best Awards 2022 te zijn uitgeroepen tot een van de 5 beste hotels in Denver.