Cambria Hotel LAX

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
199 Continental Boulevard El Segundo, CA 90245

Beoordelingen

AAA
3

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (gratis)
  • Bellen (lokaal)
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Casino
  • Catering ter plaatse
  • Gratis vliegveldshuttle
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (buiten)
  • Ruimte (privé)

Zakelijke dienstverlening

  • Businesscenter

AV-mogelijkheden

  • Hogesnelheidsinternet

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Spa of salon
  • Tennisbanen
  • Watersport

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Metro
  • Taxi
  • Vliegveldshuttle

Apparatuur

  • Draagbare kachels

Bereikbaarheid

Vanaf de Los Angeles International Airport LAX rijdt u in westelijke richting over de W Century Blvd richting Vicksburg Ave, sla linksaf naar CA-1 S/S Sepulveda Blvd, passeer In-N-Out Burger aan de linkerkant, sla linksaf na Chipotle Mexican Grill aan de rechterkant, sla rechtsaf naar Continental Blvd en sla rechtsaf naar Xerox Centre Dr, en de ingang van het hotel bevindt zich aan de rechterkant.

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimteUS$ 18,00 / dag
  • Parkeerruimte voor bus

Afstand vanaf vliegveld

  • 2 mijl van locatie

Vergaderruimte Cambria Hotel LAX

Totale vergaderruimte959 ft²
Vergaderzalen3
Grootste zaal1.500 ft²
Op één na grootste zaal1.000 ft²
Ruimte (privé)959 ft²
Ruimte (buiten)550 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers152
Eenpersoons (1 bed)76
Tweepersoons (2 bedden)52
Suites24
Eenpersoonstarief (1 bed)US$ 129,00 – US$ 269,00
Tarief tweepersoons (2 bedden)US$ 129,00 – US$ 269,00
Belastingtarief9,5%
Bezettingsgraad12,2%

Lokale attracties

SoFi-stadion

Recreatie
Op 7 mi. afstand
Het nieuwe stadion is de thuisbasis van LA Rams & Chargers. Concertzaal ook.
1000 S Prairie Avenue.
Inglewood, CA, US 90301

Het strand van El Segundo

Recreatie
Op 2 mi. afstand
Het strand van El Segundo ligt op slechts vijf kilometer rijden van uw hotelkamer en is gemakkelijk bereikbaar met voldoende parkeergelegenheid. Direct ten noorden van El Segundo Beach ligt Playa De Rey en Manhattan Beach ligt direct in het zuiden, wat bezoekers kilometers zon, zand en surfen biedt en een leuke middag op het strand biedt.

Het forum

Vliegveld
Op 7 mi. afstand
3900 W Manchester Boulevard
Inglewood, CA, US 90305

Het punt

Winkelen
Op 1 mi. afstand
Op de hoek van Rosecrans Avenue en Sepulveda Boulevard vind je The Point, de belangrijkste winkel-, eet- en entertainmentinstallatie van El Segundo. De populairste restaurants in de stad en boetiekjes liggen allemaal binnen handbereik, zodat u zich kunt mengen met zowel de lokale bevolking als reizigers.

Los Angeles International Airport (LAX)

Vliegveld
Op 2 mi. afstand
De Cambria LAX ligt op slechts drie kilometer afstand van de grootste luchthaven van Californië! LAX dient als toegangspoort tussen de regio Los Angeles en de rest van de wereld. Of u nu net aan uw reis naar El Segundo begint of zich klaarmaakt om te vertrekken, op de LAX Marketplace kunt u souvenirs en souvenirs vinden om uw reis compleet te maken.

Kunstmuseum Esmoa El Segundo

Recreatie
Op 1 mi. afstand
Het El Segundo Museaum of Art is een kunstlaboratorium in het hart van El Segundo. Sinds de opening in 2013 heeft eSMOA opgetreden als een katalysator en inspireert het zowel klanten als de stad El Segundo tot creativiteit en leven. Artists in residence verblijven in ESMOA en creëren nieuwe werken terwijl ze meer te weten komen over de technieken van de meesters.

Rijmuseum El Segundo

Museum
Op 1 mi. afstand
Neem een stap terug in de tijd en ontdek prachtige klassieke auto's uit de hele geschiedenis in het El Segundo Automobile Driving Museum. Voertuigen uit vervlogen tijden worden vakkundig onderhouden zodat bezoekers ze kunnen zien, en op zondag mogen bezoekers een ritje maken in een van hun antieke auto's!

Gids voor bestemmingen

Recreatie
Cambria LAX ligt op drie kilometer van het strand, drie kilometer van LAX International Airport en op slechts een korte loopafstand van levendige restaurants, winkels en uitgaansgelegenheden. Vaar naar het centrum van El Segundo of The Point voor enkele van de hipste en meest unieke winkels, kunstgalerijen en restaurants in de omgeving. Of bezoek de plaatselijke strandgemeenschappen, elk met een unieke sfeer en een uniek aanbod: Marina Rey, Venice Beach, Santa Monica, Playa de Rey en Manhattan Beach, om er maar een paar te noemen (allemaal gemakkelijk bereikbaar zonder de snelweg op te hoeven). Gunstig gelegen op slechts een paar kilometer van de universiteiten UCLA, Loyola Marymount en Pepperdine, is Cambria LAX de ideale plek voor ouders, studenten, docenten en iedereen die deze prestigieuze universiteiten bezoekt. Het grotere Los Angeles, Hollywood, Malibu, Pasadena en Long Beach strekken zich iets verder uit en liggen binnen een straal van 20 mijl van Cambria El Segundo. We zijn het ideale vertrekpunt voor bijna elk bezoek aan Zuid-Californië. Winkelen: The Point (1,6 km) Plaza El Segundo (2,5 kilometer) Winkelcentrum The Runway Playa Vista (10,4 kilometer) Third Street Promenade Santa Monica (2,5 kilometer) The Grove/Farmer's Market (20,6 kilometer) Rodeo Drive Beverly Hills (2,5 kilometer) Ontdek: El Segundo Beach (3,2 km) Venice Canals & Beach (13 kilometer) Het strand en de pier van Santa Monica (17 kilometer) Dockweiler State Beach (6,6 kilometer) Manhattan Beach (5,2 kilometer) Redondo Beach (8,1 kilometer) Cultuur: Semoa (1,6 km) The Getty Villa (32 km) Het Getty Center (26 kilometer) Kunstmuseum van LA County (LACMA) (20,3 kilometer) La Brea teerkuilen (20,4 kilometer) In het centrum van Los Angeles, waaronder STAPLES Center, L.A. LIVE, GRAMMY Museum en Microsoft Theatre (26 km) ANDERE ATTRACTIES EN BEZIENSWAARDIGHEDEN IN DE OMGEVING VAN LOS ANGELES: Loyola Marymount University (7,9 kilometer) The Forum (9,6 kilometer) De Hollywood Bowl (24 mijl) Hollywood Walk of Fame (25,3 kilometer) Los Angeles Convention Center (25,6 kilometer) Staples Center (2,6 kilometer) StubHub Center (voorheen Home Depot Center) (16,3 kilometer) Dodgers Stadium (31,4 kilometer) Universal Studios Harry Potter/Hollywood (40,9 kilometer) The Queen Mary (31,2 kilometer) Disneyland Park & Disney's California Adventure Park (52,4 kilometer) Six Flags Magic Mountain (73,5 kilometer)

Meer

Ga op avontuur naar het hart van El Segundo, CA vanuit uw hotelkamer in het Cambria Hotel LAX, op slechts een paar kilometer van het strand en de internationale luchthaven van Los Angeles! Vanaf het moment dat u de deur van uw moderne hotelkamer binnenstapt, wordt u meegesleurd door een reeks technisch onderlegde voorzieningen waarvan u niet wist dat u ze nodig had. Fris, schoon en gloednieuw: de Cambria LAX is van de grond af aan gebouwd met de moderne reiziger in het achterhoofd. Technologie is de levensader van ons hotel, zodat u verbonden en op de hoogte blijft tijdens uw bezoek aan El Segundo. Maak verbinding met een gratis wifi-netwerk en blijf op de hoogte van al het belangrijke nieuws van de dag. Terwijl u zich's ochtends klaarmaakt, kunt u verbinding maken met een Bluetooth-compatibele spiegel en uw favoriete muziek afspelen om uw dag goed te beginnen. Tijdens uw verblijf kunt u genieten van gemakkelijke toegang tot heel El Segundo, CA met gratis parkeergelegenheid op het terrein en een gunstige locatie op gelijke afstand van de internationale luchthaven van Los Angeles (LAX) en El Segundo Beach. Als je terugkomt van je avonturen in El Segundo staat je een traktatie te wachten. Neem plaats voor een heerlijke maaltijd of ontmoet elkaar voor een happy hour in Social Circle Bistro met handgemaakte cocktails en lokaal gebrouwen speciaalbier. Neem je cocktail mee naar het terras, zodat je ervan kunt nippen en genieten in de Californische zon. De patio is voorzien van een comfortabele zithoek rondom een stijlvolle vuurkorf met een schitterend uitzicht op het zwembad. Breng je bezoek aan El Segundo naar een hoger niveau en verblijf in het chique, maar nooit gespannen Cambria LAX

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
May 1 – Aug 31
Voor- en naseizoen
Jan 1 – Apr 30
Laagseizoen
Sep 1 – Dec 31

Annuleringsbeleid

24 uur voor aankomst, hoteltijd.

Extra informatie

ALLES WAT JE NODIG HEBT EN MEER... Leun achterover, ontspan en laat ons voor uw behoeften zorgen in het Cambria LAX hotel in El Segundo, CA. Of u nu op zakenreis of op vakantie bent, u zult de onderling verbonden voorzieningen waarderen die beschikbaar zijn voor uw bezoek. Zakenreizigers kunnen al hun extra werk doen in ons zakencentrum ter plaatse of andere professionals ontmoeten in een elegante vergaderruimte, waar ons Air-team u helpt uw apparaten draadloos aan te sluiten op A/V-apparatuur voor een naadloze presentatie. Vakantiegangers kunnen comfortabel en stijlvol ontspannen, met een HDTV met SmartCast-ondersteuning in elke kamer, gratis wifi en een luxe buitenzwembad waar u kunt zonnebaden. Als je de frisse lucht wilt, maar wel wat schaduw nodig hebt, zijn er luifels aan het zwembad voor ontspanning op een hoger niveau.

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?