Tenuta di Artimino Member of Melia Collection & Villa Medicea (Florence)

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Viale Papa Giovanni XXIII Artimino, Carmignano, Florence 59015

Beoordelingen

Italia Hotel Classification
4

Bekroningen

Bekijk wat Vogue, ELLE en Harper's Bazaar over ons hebben geschreven: https://www.vogue.it/news/article/tenuta-di-artimino-firenze-toscana-spa-wine-destination https://www.elle.com/it/lifestyle/viaggi/a35883214/hotel-toscana-villa-artimino/ https://www.harpersbazaar.com/it/lifestyle/viaggi/a40542314/la-ferdinanda-villa-medici/

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (bergen)
  • Uitzicht (tuin)
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Catering ter plaatse
  • Restaurant ter plaatse

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • AV-medewerkers ter plaatse

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad
  • Spa of salon
  • Tennisbanen

Afstand vanaf vliegveld

  • 11.81 mijl van locatie

Bereikbaarheid

MET HET VLIEGTUIG De dichtstbijzijnde luchthavens met regelmatige en goedkope vluchten zijn: Amerigo Vespucci van Florence (ongeveer 17 km) Galileo Galilei van Pisa (ongeveer 55 km) Bologna Airport (ongeveer 100 km) MET DE TREIN De dichtstbijzijnde treinstations zijn: Signa of Montelupo Capraia (ongeveer 6-10 km) Florence SMN (ongeveer 21 km)

Vergaderruimte Tenuta di Artimino Member of Melia Collection & Villa Medicea (Florence)

Totale vergaderruimte24.359 ft²
Vergaderzalen29
Grootste zaal1.658 ft²
Op één na grootste zaal1.636 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers101

Lokale attracties

Florence

Historisch monument
Op 19 km afstand
Florence is een stad in Midden-Italië en de hoofdstad van de regio Toscane. Het is de meest bevolkte stad van Toscane. Florence was een centrum van middeleeuwse Europese handel en financiën en een van de rijkste steden van die tijd. Het wordt door veel academici beschouwd als de geboorteplaats van de Renaissance en is een belangrijk artistiek, cultureel, commercieel, politiek, economisch en financieel centrum geworden. Gedurende deze tijd verwierf Florence een positie van enorme invloed in Italië, Europa en daarbuiten. De turbulente politieke geschiedenis omvat periodes van heerschappij door de machtige Medici-familie en talrijke religieuze en republikeinse revoluties. Van 1865 tot 1871 was de stad de hoofdstad van het Koninkrijk Italië. De stad trekt jaarlijks miljoenen toeristen en de UNESCO heeft het historische centrum van Florence in 1982 uitgeroepen tot werelderfgoed. De stad staat bekend om haar cultuur, renaissancekunst en architectuur en monumenten. De stad bevat ook talrijke musea en kunstgalerijen, zoals de Galleria degli Uffizi en het Palazzo Pitti, en oefent nog steeds invloed uit op het gebied van kunst, cultuur en politiek. Vanwege het artistieke en architecturale erfgoed van Florence heeft Forbes de stad in 2010 uitgeroepen tot de mooiste stad ter wereld. Florence speelt een belangrijke rol in de Italiaanse mode en staat volgens de Global Language Monitor in de top 15 van modehoofdsteden van de wereld; bovendien is het een belangrijk nationaal economisch centrum, maar ook een toeristisch en industrieel centrum. copyright van de foto: Shutterstock

Truffeljacht

Recreatie
Op 0 km afstand
Begeleide truffeljacht in de bossen rondom de Medici-villa, vergezeld door een truffelhond en een expert in deze fascinerende zoektocht naar de nobele knol.

Wijnproeverij

Recreatie
Op 0 km afstand
Bij Tenuta di Artimino kunnen uw klanten genieten van privéwijnproeverijen, waarbij ze hun kennis van de Toscaanse wijntraditie verdiepen terwijl ze meer te weten komen over de voortreffelijke wijnen die op Tenuta di Artimino worden geproduceerd. De wijnen die op onze Tenuta worden geproduceerd, zijn een bewijs van het roemruchte erfgoed van het landgoed. Het landgoed beschikt over 70 hectare aan prachtige wijngaarden waarin een verscheidenheid aan edele druiven groeit, waaronder Cabernet, dat naar verluidt tijdens de Renaissance door Catherine de' Medici in het land werd geïntroduceerd. Carmignano DocG is een historische benaming die Sangiovese en Cabernet combineert, en Chianti Docg staat wereldwijd bekend als een symbool van Toscane. Een wijnproeverij met drie wijnen van de Tenuta di Artimino, geserveerd met enkele hapjes gerookt vlees en frietjes Pecorino-kaas. Onze sommelier helpt u alle geneugten van de typische wijnen uit het wijnbouwgebied Carmignano te ontdekken. Ongeveer 30 minuten De ervaring wordt gehouden in onze wijnbar

Wellness en spa

Recreatie
Op 0 km afstand
Ontspan je lichaam en geest in de magische sfeer van het middeleeuwse dorp Artimino. Geniet van het gevoel van pure ontspanning met een speciaal voor jou gepersonaliseerde behandeling met een wijnthema. Dit Toscaanse spa- en wellnesscentrum dompelt je onder in vredige rust.

Gourmet Pic Nic

Recreatie
Op 0 km afstand
Een mooie wandeling met uitzicht over ons adembenemende stukje Toscaanse landschap om onze Al Fresco-tafel te bereiken, waar u kunt ontspannen en kunt genieten van een gastronomische picknickmand die door onze chef-kok voor u is bereid, samen met een fles van onze beste wijnen. 1 uur en 30 minuten The Experience wordt gehouden door onze charmante „Al Fresco-tafel bij de Olive grooves”

Privé e-bike-tochten

Recreatie
Op 0 km afstand
Beleef het Toscaanse platteland op een comfortabele e-bike. Onze gecertificeerde professionele MTB-gidsen zorgen ervoor dat uw groep klanten geniet van deze ervaring en de adembenemende uitzichten rondom Tenuta di Artimino, in nauw contact met de natuur. 1. Tour Easy E MTB: 2 uur en 30 minuten 2. Tour Medium E MTB: 3 uur en 30 minuten 3. Tour Hard E MTB: 5 uur en 30 minuten 4. Tour Expert E MTB: 5 uur en 30 minuten

Meer

Tenuta di Artimino, lid van Melia Collection, is perfect voor zakelijke evenementen, vergaderingen en incentive-evenementen. De zalen van Villa La Ferdinanda, in het hart van het Toscaanse platteland, zijn omgetoverd tot ruime plenaire zalen, vol elegantie en charme, elk met zijkamers die kunnen worden gebruikt voor kleine vergaderingen of parallelle sessies. Naast de prachtige ruimtes in de historische La Ferdinanda Villa, kunt u ook kiezen voor verschillende binnen- en buitenruimtes in ons Biagio Pignatta Restaurant, zoals de Panoramic Gazebo of de Hall of the Corridors. Villa Medicea La Ferdinanda, gebouwd in 1596 in opdracht van Ferdinando I de 'Medici, staat sinds 2013 op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
May 15 – Sep 30
Voor- en naseizoen
Laagseizoen
Oct 1 – Oct 31
Mar 15 – May 14

Extra informatie

Het landgoed is voorzien van een Wi-Fi-verbinding en biedt een breed scala aan secretariële diensten, tolken, technische assistentie, entertainment, vuurwerkshows en ultramoderne apparatuur.

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?