Visit Fort Worth

West 4th Street 111 Suite 200 76102

Waarom kiezen voor onze bestemming?

Het Fort Worth Convention Center biedt een ideaal pakket voor vergaderplanners die op zoek zijn naar een toegankelijke, compacte, beloopbare, vermakelijke en authentieke Texas-ervaring. Op slechts 25 minuten van DFW International Airport kunt u elke grote stad in de VS in minder dan vier uur bereiken, vooral met de 193 binnenlandse vluchten per dag. Fort Worth is via de TexRail verbonden met DFW, waardoor reizen nog eenvoudiger wordt. Het Convention Center, dat meer dan 253.000 vierkante meter tentoonstellingsruimte, 58.849 m² flexibele vergaderruimte, een balzaal van 28.160 vierkante meter en een arena met 13.500 zitplaatsen heeft, bevindt zich in de zakenwijk in het centrum van Fort Worth. Er zijn meer dan 2.800 hotelkamers op loopafstand van het centrum en ruime restaurants, winkels, uitgaansgelegenheden en unieke locaties om uit te kiezen.

Bekroningen

Aandachtspunten locatie

Cvent's 2024 Top Meeting Destinations

See Cvent's full list of 2024 Top Meeting Destinations.

Cvent's 2023 Top Meeting Destinations

See Cvent's full list of 2023 Top Meeting Destinations.

Afstand vanaf vliegveld

  • Internationale luchthaven Dallas/Fort Worth

    17 mijl van stadscentrum


Lokale attracties

van Billy Bob

Nachtleven
Op 10 minutes afstand
Al meer dan 40 jaar ontvangt Billy Bob's de grootste sterren in countrymuziek en klassieke rock, van Alabama tot ZZ Top. Billy Bob's is 12 keer uitgeroepen tot „Country Music Club of the Year” door de Academy of Country Music en de Country Music Association. Bezoekers van Billy Bob's worden begroet door een geschiedenisvideo verteld door George Strait en kunnen genieten van de grote collectie memorabilia. Elke entertainer laat een concrete indruk achter op de Wall of Fame. Bezoekers kunnen zien hoe hun handen overeenkomen met die van Garth, Willie of Ringo. De Guitar Bar in Billy Bob's heeft 75 gitaren gesigneerd door de sterren die in de club hebben opgetreden. Billy Bob's is een populaire faciliteit voor congressen, groepen en feesten voor een intieme groep van 20 tot een groep van 6000 personen ter grootte van Texas. De unieke inrichting en het avondentertainment maken het plannen van feestjes eenvoudig!
2520 RODEOPLEIN
Fort Worth, TX, US 76164

Bass Performance Hall

Theater
Op 2 minutes afstand
De Nancy Lee and Perry R. Bass Performance Hall, algemeen bekend als het „kroonjuweel” van het centrum van Fort Worth, is de permanente thuisbasis van het Fort Worth Symphony Orchestra, het Texas Ballet Theatre en de Fort Worth Opera. Het biedt een scala aan entertainment op het gebied van podiumkunsten, waaronder speciale optredens van Casa Mañana.
Handelsstraat 525
Fort Worth, TX, US 76102

BRIT

Museum
Op 5 minutes afstand
BRIT zet zich in voor ecologische duurzaamheid — het vermogen van onze natuur om te blijven bestaan. Door zorgvuldig locatieontwerp, verantwoord landschapsbeheer en nauwgezet menselijk gedrag probeert BRIT zijn voetafdruk op de natuurlijke wereld te verkleinen en ecosysteemdiensten te beschermen en te herstellen.
1700 University Drive
Fort Worth, TX, US 76107

Dierentuin van Fort Worth

Recreatie
Op 5 minutes afstand
Met binnen- en buitenhabitats kunt u het hele jaar door genieten van de Fort Worth Zoo. Het herbergt 15 permanente tentoonstellingen met 500 verschillende diersoorten, waaronder een van de grootste collecties amfibieën en reptielen ter wereld. In 2009 opent de dierentuin het meest elitaire herpetarium van het land, het Museum of Living Art (MOLA).
Colonial Parkway uit 1989
Fort Worth, TX, US 76110

Sundance Square

Historisch monument
Op 2 minutes afstand
Het centrum van Fort Worth heeft een reputatie opgebouwd als een van de levendigste stedelijke omgevingen van het land. Het uitgaansgebied Sundance Square met 35 blokken herbergt een verzameling restaurants, clubs met livemuziek, theaters, winkels, een bruisend nachtleven en de prachtige Bass Performance Hall, genoemd als een van de top 10 operahuizen ter wereld.
Hoofdstraat 201
Fort Worth, TX, US 76102

Nationaal historisch district Stockyards

Historisch monument
Op 5 minutes afstand
Volg een rondleiding door de Texas Cowboys Hall of Fame, vintage Stockyards, Stockyards Station en bekijk's werelds enige veedrijver die twee keer per dag wordt gehouden - alles in één bezoek. Ga twee keer de nacht door in Billy Bob's Texas, de grootste honky-tonk ter wereld, koop je nieuwe cowboyspullen of geniet zelfs van een koud biertje in een authentieke saloon.
130 E. Exchange Avenue
Fort Worth, TX, US 76164

Texas Motor Speedway

Recreatie
Op 20 minutes afstand
Drie keer per jaar komt de autosportwereld samen op de Texas Motor Speedway, waar fans op vier wielen naar de snelste dingen kijken. In april brengt NASCAR zijn show naar de stad voor de Samsung 500. Dan, in juni, tonen IndyCars hun spullen op de Bombardier Learjet 550. En NASCAR keert in november terug met de Chase for the Cup aan het einde van het jaar op de Dickies 500. In slechts tien jaar tijd is Texas Motor Speedway uitgegroeid tot een van de belangrijkste circuits in de autosport, met winnaars als Dale Earnhardt Jr., Tony Stewart en Al Unser, Jr.
3545 Lone Star State Circle
Fort Worth, TX, US 76117

Fort Worth hier

Historisch monument
Op 5 minutes afstand
Neem een plekje op de stoep en kijk naar de enige veedrive ter wereld die twee keer per dag wordt gehouden. Gekleed in authentieke westerse kleding, van zadels tot kerels, rijden teams van koeienhanden longhorns door de Stockyards
131 E. Exchange Avenue
Fort Worth, TX, US 76164

Congrescentra

  • Fort Worth Convention Center

    Het Fort Worth Convention Center, gelegen in het hart van het centrum van Fort Worth, strekt zich uit over 14 blokken van het Central Business District van de stad en organiseert een breed scala aan evenementen, waaronder congressen, conferenties, zakelijke bijeenkomsten enz.