InterContinental Sanctuary Cove Resort

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Landhuiscirkel Sanctuary Cove Gold Coast 4212

Promoties

2X Points with IHG Business Rewards

15-03-2024 – 30-11-2024

Beoordelingen

Northstar
5

Bekroningen

Vakanties met kinderen Top 10 familieresorts in Australië 2021. Twee glazen op de Australische Wine List of the Year Awards, 2022 (het zesde jaar op rij). Beste restaurant in een hotel/resort tijdens de Restaurant & Catering 2022 Awards for Excellence — South East Queensland.

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (oceaan of water)
  • Uitzicht (tuin)
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Autoverhuurservice
  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Langdurig verblijf
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie
  • VIP-service

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Golfbaan ter plaatse
  • Spa of salon
  • Tennisbanen
  • Watersport

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi
  • Trein
  • Vliegveldshuttle

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Draagbare kachels
  • Draagbare wanden
  • Laadperron
  • Piano
  • Podium

Bereikbaarheid

Routebeschrijving Vanaf Gold Coast Airport met de auto - 40 minuten Rijd in noordwestelijke richting over de Gold Coast Highway en maak een lichte bocht naar links, Stewart Road op met borden naar National Route 1/Nerang/Brisbane. Sla rechtsaf de Pacific Highway op, noordelijke M1-oprit naar Nerang en voeg in op de Pacific Highway /M1. Neem afrit 57 - Hope Island Road, ga rechtdoor op Hope Island Road Volg de borden naar Sanctuary Cove. Vanaf de luchthaven van Brisbane met de auto - 45 minuten - 1 uur Rijd in zuidwestelijke richting over de Alpinia Drive en sla dan flauw rechtsaf richting Airport Drive Neem op de rotonde de eerste afslag naar Airport Drive Neem een lichte bocht naar rechts om in te voegen op Moreton Drive en neem de oprit naar Gateway Motorway M1 Volg Gateway Motorway en neem dan de afrit naar Pacific Motorway South M1/Pacific Motorway/Gold Coast. Neem afrit 57 - Tamborine Oxenford Road/Hope Island Road en rijd verder over Hope Island Road Volg de borden naar Sanctuary Cove.

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren
  • Valet parkeerserviceAU$ 40,00 / dag
  • Parkeerruimte voor bus

Afstand vanaf vliegveld

  • 32 mijl van locatie

Vergaderruimte InterContinental Sanctuary Cove Resort

Totale vergaderruimte15.565 ft²
Vergaderzalen15
Grootste zaal4.704 ft²
Op één na grootste zaal3.057 ft²
Tentoonstellingsruimte3.014 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers251
Eenpersoons (1 bed)112
Tweepersoons (2 bedden)114
Suites25
Belastingtarief10%

Lokale attracties

Topgolf

Recreatie
Op 10 km afstand
Als je op zoek bent naar dingen om te doen aan de Gold Coast, dan is Topgolf de plek voor jou! Bij Topgolf sla je vanuit je eigen baai golfballen met microchips tegen gigantische doelen op het outfield en scoor je punten als je ze raakt! Liever ontspannen? Leun achterover met een maaltijd van ons door de chef geïnspireerde menu of geniet van uw favoriete drankje op ons dakterras terwijl u naar livemuziek luistert. Of je nu een beginnende professional bent, een echte beginner of een absolute foodie, bij Topgolf zit je goed.
CNR. Roadshow Way en
Drive voor entertainment
Oxenford, AU 4210

Golfbaan The Pines

Recreatie
Op 1 km afstand
De enige kenmerkende cursus van Arnold Palmer in Australië wordt vereerd als een van Australië's beste en meest uitdagende cursussen. Deze private 18-holes de golfbaan van het kampioenschap is uitgehouwen door 101 hectares aangelegd dennenbos, waar de De cursus biedt corridorbenaderingen naar verschillende gaten, met meren die andere bewaken. 14 van de gaten hebben een omtrek van ongeveer zes door de mens aangelegde meren. Een overvloed aan wilde dieren functies op The Pines, waaronder zeldzame vogels en tientallen inheemse Australische kangoeroes. De pijnbomen biedt leden en resortgasten ook drie speciale oefenruimtes.
De Parkway
Sanctuary Cove, QLD_AUS, AU 4212

Sanctuary Cove Village

Winkelen
Op 2 minutes afstand
Aan de rand van een rustige haven en jachthaven vind je het eindeloos verrassende Marine Village. Trek een dagje aan en ontdek een heerlijke selectie cafés, restaurants en bars, plus een heerlijk aanbod aan speciaalzaken, waaronder modeboetieks, kunstgaleries, een chocolaterie en het Village Theatre. Voor uw gemak is er een uitgebreid scala aan zakelijke diensten beschikbaar, waaronder banken, medische diensten, apotheken en schoonheidsbehandelingen.
Masthead Way, Sanctuary Cove, QLD 4212 A
Gold Coast, AU

Themaparken

Recreatie
Op 16 minutes afstand
Plezier is een vanzelfsprekendheid in de Gold Coast met enkele van de beste themaparken en attracties op het zuidelijk halfrond. Droomwereld Klaar voor de nieuwste toevoeging aan Dreamworld... De ultramoderne technologie van Sky Voyager met gecombineerde bewegingsgeprogrammeerde stoelen en speciale effecten kun je vliegen over de meest spectaculaire landschappen van Australië in het eerste vliegende theater van het zuidelijk halfrond. Adrenalinejunkies komen aan hun trekken Droomwereld op de Big 8 thrill rides: BuzzSaw, The Cycloon, The Giant Drop, Tower of Terror II, The Claw, Wipeout, Mick Doohan's MotoCoaster en Pandamonium, samen met Wiggles World en de Australische fauna Ervaring. Gelegen direct naast Dreamworld, WhiteWater World biedt een emmer tal van manieren om nat te worden. Spectaculair Australisch binnenland Beleef het gevoel van Australië in de Outback met een prachtige paarden, vee verzamelen en opzwepende poespoëzie. Outback Spectacular is een geweldige aanvulling op alles vakantieagenda. Natuurreservaat Currumbin Een toevluchtsoord voor meer dan 1400 dieren en vogels, Currumbin Wildlife Sanctuary is nog steeds favoriet met de lokale bevolking en bezoekers drie decennia later begin — de voedertijd van de lorikeet is een must! De filmwereld van Warner Bros. Betreed een wereld vol fantasie en plezier bij Warner Bros. Filmwereld aan de Gold Coast, waar films kom tot leven en iedereen is een ster. Wet 'N' Wild Voor een dag vol spanning en sensatie kunt u terecht in de Gold Coast's pionierswaterpark biedt wateractie op topniveau onder de warmte van de zon van Queensland.
Dreamworld Parkway
Coomera, QLD_AUS, AU 4209

De YOT Club

The YOT Club is speciaal ontworpen en vanaf het water gebouwd en is's werelds eerste locatie voor Super Yacht Entertainment met een vergunning voor maximaal 400 gasten verdeeld over twee luxe verdiepingen. Vanaf je eerste stap aan boord word je ondergedompeld in de levensstijl van de YOT Club, waarbij je de beperkingen van het land achter je laat. De YOT Club herdefinieert de manier waarop we het goede leven ervaren, met muziek die je ontroert, mode die je inspireert, gerechten om je te verleiden en drankjes om je te verrassen.

Luchthaven Gold Coast/Coolangatta

Vliegveld
Op 40 minutes afstand
Gold Coast Airport is de enige luchthaven in Australië die zich in twee staten tegelijk bevindt. Onze landingsbaan bevindt zich in zowel New South Wales als Queensland. Op slechts een steenworp afstand van het strand zijn we blij dat we de toegangspoort zijn tot de belangrijkste vakantiebestemming van Australië, de Gold Coast en op enkele minuten van de Tweed-regio in Noord-New South Wales. Let op: Gold Coast Airport is het hele jaar door geopend volgens Eastern Standard Time.
Terminal Dr
Bilinga, QLD_AUS, AU 4225

De Palms golfbaan

Recreatie
Op 1 km afstand
Ga op koers en speel het nieuw ontwikkelde Golfbaan Palms. Het is weer een meesterwerk. van de bekende golfbaanarchitect Ross Watson. Met zacht golvende fairways Het ontleed kritisch geplaatste bunkers en biedt een geweldige uitdaging voor alle golfers. De par 70-baan heeft een verscheidenheid aan korte en lange holes, met enkele par three holes die zal zeker lovende kritieken krijgen. Visueel heeft het de de stijl van links aantrekkelijk en hoe meer golfers het spelen, hoe meer ze de strategische kwaliteiten ervan zullen waarderen.
De Parkway
Sanctuary Cove, QLD_AUS, AU 4212

Game Over GC

Recreatie
Op 13 minutes afstand
Met spannende skelters, Lazer Tag boordevol actie, rotsklimmen met een thema en nog veel meer heeft Game Over voor elk wat wils.
88 Siganto Drive Helensvale QLD
AU 4212

Meer

Als het eerste InterContinental Resort dat in Australië landde, weerspiegelt het InterContinental Sanctuary Cove Resort de grootse, sierlijke architectuur van een klassiek landgoed in Queensland, verscholen in de prachtige omgeving van Sanctuary Cove. Het onlangs gerenoveerde Great House heeft een elegant en verfijnd ontwerp en verwelkomt u met een indrukwekkende grote trap naar het resort. Ga naar de Fountain Terrace-trap en word omringd door het weelderige landschap van 4,2 hectare van het resort en een adembenemend lagunezwembad aan het strand dat zich voor u uitstrekt. Bovendien zijn onze resortkamers en -suites vernieuwd met een op Hampton geïnspireerde sfeer en bieden onze vergaderruimtes allemaal grandeur en allemaal gevuld met natuurlijk licht. InterContinental Sanctuary Cove Resort is ideaal gelegen om afzondering en toegankelijkheid in evenwicht te brengen. Het ligt aan de noordkant van de Gold Coast, ver weg van de drukte van Surfers Paradise en op slechts een klein eindje rijden van het CBD. Als InterContinental-gast ontdekt u een benijdenswaardige collectie exclusieve aanbiedingen — van toegang tot drie wedstrijdgolfbanen en de Sanctuary Cove Country Club tot de ultieme InterContinental high tea-ervaring in ons geweldige huis.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Mar 1 – Sep 30
Voor- en naseizoen
Oct 1 – Dec 31
Jan 1 – Feb 29
Laagseizoen

Annuleringsbeleid

Bij gedeeltelijke of volledige annulering zal de klant een annuleringskosten betalen als vergoeding voor de gederfde inkomsten van het resort en niet als een boete. De annuleringskosten worden uitgedrukt als een percentage van de gederfde inkomsten uit de verkoop van slaapkamers en de huur van vergaderzalen, zoals redelijkerwijs wordt bepaald door het resort.

Webkoppelingen

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?