Visit Houston

701 Avenida de las Américas Suite 200 Houston 77010

Waarom Houston als bestemming kiezen?

Houston, de grootste stad van Texas en de vierde grootste stad van Amerika, biedt volop mogelijkheden, een verrukkelijke eetcultuur, een rijke cultuur en geschiedenis en een verscheidenheid aan dingen om te doen. Houston is uitgeroepen tot een van de meest diverse steden in Amerika, en dat komt tot uiting in de meer dan 145 talen die hier worden gesproken, de kunstscene en de geweldige restaurants in elke buurt van de stad. Bekroonde restaurants, een levendige podiumkunstscene, veel vacatures, locaties voor livemuziek en een bruisend nachtleven zijn slechts enkele van de hoogtepunten van Houston. Negentien instellingen van wereldklasse, waaronder de Menil Collection en het Museum of Fine Arts, Houston, zijn geclusterd in dit gebied en trekken jaarlijks zeven miljoen bezoekers naar het district. ,,

Benodigde datums

  • 14-06-202417-06-2024
  • 01-07-202404-07-2024
  • 16-11-202426-11-2024

Bekroningen

Aandachtspunten locatie

Cvent's 2024 Top Meeting Destinations

See Cvent's full list of 2024 Top Meeting Destinations.

Cvent's 2023 Top Meeting Destinations

See Cvent's full list of 2023 Top Meeting Destinations.

Bereikbaarheid

I-45 SOUTH - Vanuit Dallas, Conroe, The Woodlands, Bush Intercontinental Airport Neem de I-45 South> naar de I-10 East > naar de US-59 South (afrit #770A) > afrit Downtown Destinations- Hamilton Street > rechts op Capitol Street > links op de Avenida de las Americas I-45 NORTH - Vanuit Galveston, NASA, Clear Lake, Houston Hobby Airport Neem de I-45 North > afrit Downtown Destinations (afrit #45) > afrit Pease Street > rechtsaf naar Chartres Straat > links op het Capitol > links op de Avenida de las Americas US-59 SOUTH - Vanuit Kingwood, Humble, Bush Intercontinental Airport Neem de US-59 South > neem de afrit Downtown Destinations-Jackson Street > linksaf de Franklin Street op > rechtsaf naar Hamilton Straat > rechts op Capitol Street > links op de Avenida de las America

Afstand vanaf vliegveld

  • Intercontinentale luchthaven George Bush (IAH)

    20 mijl van stadscentrum

  • William P. Hobby vliegveld (HOU)

    8 mijl van stadscentrum


Lokale attracties

Museumwijk

Museum
Breng de dag door met het verkennen van de musea van Houston en bespaar flink met een goed geredigeerde lijst van de meest geliefde gratis activiteiten in de stad. Gelukkig zijn meer dan een dozijn van de meest memorabele musea van Houston voor zowel de lokale bevolking als bezoekers niet duur — ze kosten zelfs geen cent.

Sporten in Clutch City

Recreatie
Op het veld of op het veld bieden de thuisteams van Houston het hele jaar door competitie en energieke actie voor trouwe sportliefhebbers.

Theaterwijk

Theater
Het theaterdistrict van Houston, een wijk van 17 blokken in het hart van het centrum, is de thuisbasis van de negen professionele podiumkunstenorganisaties van Houston. Voeg daar het entertainmentcomplex Bayou Place, restaurants, films, pleinen en parken aan toe en het is geen wonder dat jaarlijks meer dan twee miljoen mensen de wijk bezoeken. Met 12.948 zitplaatsen voor live-optredens en 1.580 bioscoopstoelen staat het theaterdistrict van Houston op de tweede plaats in de Verenigde Staten wat betreft het aantal theaterstoelen in een geconcentreerde binnenstad, en is het een van de slechts vijf steden met vaste professionele gezelschappen in elk van de belangrijkste podiumkunstdisciplines: ballet-, opera-, symfonie- en theaterproducties.

Discovery Green

Parkeren
Discovery Green, een park van 12 hectare in het centrum van Houston, is ontworpen als een boeiende en actieve plek met programmering voor alle leeftijden en achtergronden, maar ook voor werknemers, bewoners en bezoekers. Dineren in het park Bezoekers kunnen kiezen uit verschillende eetgelegenheden in het park: de informele elegantie van restaurant The Grove en de snelle informele gerechten van The Lake House, waarbij beide menu's bestaan uit creaties van de bekroonde chef-kok Robert de Grande. De volledig glazen buitenkant van The Grove kijkt uit op een verzameling levende eiken en biedt bezoekers een rustige, luxe sfeer in het hart van de vierde grootste stad van het land. The Lake House trekt bezoekers aan met zijn zelfbedieningsconcept aan het meer en de handige balieservice. Belangrijkste kenmerken van het park Bezoekers kunnen genieten van prominente bezienswaardigheden, waaronder een meer van een hectare, een kinderspeeltuin, interactieve waterpartijen, een amfitheaterpodium en -helling, kleine en grote hondenrennen, openbare kunstwerken, HPL (Houston Public Library) Express, open gazons en geweldige restaurants.
McKinney Street 1500
Houston, TX 77010

Ruimtecentrum Houston

Recreatie
Space Center Houston, het officiële bezoekerscentrum van NASA Johnson Space Center, is de belangrijkste attractie van Houston voor internationale bezoekers en het eerste Smithsonian-filiaal in de regio Houston. Ontdek de spannende toekomst en het opmerkelijke verleden van Amerika's bemande ruimtevaartprogramma, dat behoort tot de grootste verzameling ruimtevoorwerpen in het zuidwesten van de Verenigde Staten. Er is altijd iets nieuws te zien en te doen. Met meer dan 400 ruimtevoorwerpen, waaronder gevlogen ruimtevaartuigen, de grootste collectie maanstenen die in het openbaar wordt tentoongesteld en op meerdere grote seizoenstentoonstellingen per jaar, biedt Space Center Houston een scala aan spannende attracties voor mensen van alle leeftijden.

Levy Park Conservancy

Parkeren
Levy Park in Upper Kirby heropende eind februari 2017 zijn deuren na een grondige renovatie waardoor het onherkenbaar was voor iedereen die het park eerder kende. Het park van 6 hectare ligt aan Richmond Avenue en Eastside en bruist van activiteiten die perfect zijn voor het hele gezin. Tafeltennis, tafelvoetbal en een putting green zijn slechts enkele van de voorzieningen van het park waar volwassenen dol op kunnen zijn, hoewel er ook veel kinderen gebruik van maken. Er zijn ook regelmatig gratis lessen en evenementen beschikbaar. Yoga? Flamenco? Tijd voor een verhaal? Of je nu wilt sporten of iets nieuws wilt leren, Levy Park heeft een vol activiteitenprogramma voor zowel kinderen als volwassenen.
3120 Southwest Fwy., Suite 102
Houston, TX 77098

Dierentuin van Houston

Recreatie
De Houston Zoo is een oase van 55 hectare in het hart van Houston en grenst aan het wereldberoemde Texas Medical Center. Hier leven wilde dieren uit alle hoeken van de wereld. Gorilla's, giraffen, olifanten, ooievaars, schildpadden en nog veel meer soorten staan klaar om je iets te leren wat je nog niet wist over dieren. Elk jaar bezoeken meer dan twee miljoen gasten de dierentuin om een ongelooflijke verscheidenheid aan dieren en ecosystemen te ontdekken die bezoekers onderdompelen in een educatieve en leuke ervaring. De dierentuin is 363 dagen per jaar geopend en is alleen gesloten voor Thanksgiving en Kerstmis. Of je reis naar Houston nu weken of dagen duurt, een lidmaatschap van Houston Zoo is een geweldige manier om het hele jaar door van de dierentuin te genieten. Zelfs als je ver van Houston reist, zit je goed met een dierentuinlidmaatschap, met gratis toegang of kortingen in meer dan 100 dierentuinen in heel Amerika!
Hermann Park Drive 6200
Houston, TX 77030

Park Buffalo Bayou

Parkeren
Buffalo Bayou Park is een groene ruimte van 160 hectare die langs het 2,3 mijl lange stuk van de bayou van Shepherd Drive naar Sabine Street ligt. De verbetering van het park werd voltooid in 2015 en was een samenwerking van Buffalo Bayou Partnership, de Kinder Foundation, de stad Houston via het Houston Parks & Recreation Department en Harris County Flood Control District. Buffalo Bayou Park omvat prachtige tuinen en inheemse landschappen; wandel- en fietspaden; peddelboten en fietsverhuur; het favoriete hondenpark in de stad; openbare kunst; een creatieve speelruimte in de natuur; twee bezoekerscentra; en ontmoetingsplaatsen waar bezoekers kunnen picknicken, ontspannen en genieten van buitenactiviteiten.
Commerce Street 1019, Suite 200
Houston, TX 77002

Congrescentra

  • George R. Brown Convention Center

    Het George R. Brown Convention Center in Houston biedt 1,2 miljoen vierkante meter aan flexibele evenementenruimte, aangevuld met professionele diensten voor evenementen en gasten. Het is de faciliteit waar u alles kunt doen wat u altijd al voor ogen had voor uw evenement.

  • NRG Arena

    NRG Arena bevindt zich in NRG Park 1, Houston, VS. Het biedt u een breed scala aan recepties en past zich aan uw behoeften aan: trainingsworkshops, professionele bijeenkomsten, privé-evenementen.

  • Galveston Island Convention Center

    Het Galveston Island Convention Center bevindt zich aan de Seawall Boulevard in Galveston, Texas. Dit hotel van 140.000 vierkante meter combineert executive conferentiefaciliteiten met luxe voorzieningen. Onze medewerkers doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw vergadering onvergetelijk is.