Experience Kissimmee (CVB)

Locatie van het feest 215 Suite 200 34747

Ontmoet elkaar in Kissimmee, het grote, gedurfde hart van Florida

Welkom in Kissimmee - het grote, gedurfde hart van Florida! Onze zonnige bestemming in Centraal-Florida is altijd in ontwikkeling. Kissimmee Meetings in een oogopslag: • Slechts 25 minuten van Orlando International Airport (MCO) en gemakkelijk bereikbaar met de auto • Toegang tot Brightline - NIEUWE hogesnelheidstrein naar Zuid-Florida • In totaal meer dan 1.000.000 m² flexibele vergaderruimte. 500.000 m² in Gaylord Palms Resort & Convention Center — groter dan sommige congrescentra! • Bijna 300 evenementenlocaties, waaronder een sport- en entertainmentcomplex van 150 hectare, Osceola Heritage Park, met een binnenarena met 10.500 zitplaatsen en een flexibele ruimte van 90.000 vierkante meter in de aangrenzende tentoonstellingsruimte. • 25.000 hotelkamers, hotelkamers - luxe resorts, hotels, onafhankelijke hotels, bedrijfsketens, golfresorts • Luxe vakantiehuizen met 10-15 slaapkamers voor zakelijke bijeenkomsten, bestuursretraites en sociale groepen Dingen om te doen voor en na de vergadering: • Wereldberoemde themaparken voor de deur • Bekroonde golfbanen • Eersteklas eetgelegenheden (lokaal eigendom van een beroemde chef-kok) • Wonderen van natuurlijk Florida • Ontmoetingen met dieren • Spannende avonturen in de buitenlucht • Gelegen op slechts 90 minuten van beide kusten van Florida Ervaar het verkoop- en serviceteam van Kissimmee Meeting: • Michelle Moore, Sr. Directeur Meeting Sales & Services • Linda Alexander, vertegenwoordiger van Meeting Sales & Services • Emilee Wisda, administratief medewerker, Meeting Sales & Services (contact met incentives voor vergaderingen) • E-mailadres voor teamincentives: meet@experiencekissimmee.com Ontmoeting met Sales & Services Managers (op basis van de locatie van de Sourcing Planner): • Dahiana Bueno - Midwesten • Jamie Brooks - Noordoost, Midden-Atlantische Oceaan • Michelle Moore - Zuidoost • Omaira Soto — westkust, Texas, internationaal, HPN Wij bieden: - Hulp bij het inkopen - Gratis diensten en planningsondersteuning, zoals verbindingen met leveranciers - Ondersteuning bij inspecties ter plaatse en coördinatie van de reisroute - Marketingcontent om uw bijeenkomst te promoten - Meeting + duurzaamheidsstimulans om geld terug te verdienen en de CO2-uitstoot te compenseren

Bekroningen

Aandachtspunten locatie

Cvent's 2024 Top Meeting Destinations

See Cvent's full list of 2024 Top Meeting Destinations.

Cvent's 2023 Top Meeting Destinations

See Cvent's full list of 2023 Top Meeting Destinations.

Bereikbaarheid

25 minuten van Orlando International Airport. Gemakkelijk bereikbaar vanaf alle belangrijke snelwegen, waaronder I-4, Florida Turnpike, I-95. Gemakkelijke rit en binnen 90 minuten naar de kust van Florida.

Afstand vanaf vliegveld

  • Internationale luchthaven van Orlando

    17 mijl van stadscentrum

  • Luchthaven Kissimmee Gateway

    2 mijl van stadscentrum


Lokale attracties

The Paddling Center at Shingle Creek - Kajakverhuur en ecotours

Recreatie
Op 15 minutes afstand
Kajak-, kano-, SUP-, paddleboard-verhuur en begeleide ecotours. Ontdek de natuurlijke schoonheid van het echte Florida, Shingle Creek. De ENIGE kajak-outfitter in de buurt van Disney en lokale attracties. Ze verhuren eenpersoonskajaks, dubbele tandemkajaks, kano's en stand-up paddleboards. Hun begeleide ecotours worden geleid door natuurexperts die ACA-gecertificeerde gidsen en kajakinstructeurs zijn. Alle huurwoningen en rondleidingen zijn inclusief peddelinstructies. Hun kajakcentrum bevindt zich aan Shingle Creek. Verken een prachtig cipressenbos. Bekijk wilde dieren in de natuurlijke omgeving. De BESTE manier om de natuurlijke kant van Florida te zien in een natuurlijke, ontspannen en rustige sfeer.
4266 W. Vine Street
Kissimmee, FL, US 34741

Het wilde Florida

Parkeren
Op 40 minutes afstand
Wild Florida biedt prachtige luchtboottochten, spannende alligatorparktochten en een adembenemende drive-thru-safari. Bij Wild Florida kun je rijden, wandelen of rijden door het avontuur van je keuze! Reis diep in de beschermde moerassen, moerassen en rivieren die de bovenloop van de Everglades vormen aan boord van een airboat-tocht. Bekijk de alligators, vogels, adelaars, bomen en planten grondig terwijl je door eindeloze kilometers prachtige wildernis glijdt. Ontdek zelf hoe goed het voelt om in niemandsland te zijn en hoe Florida er 1000 jaar geleden uitzag! Rijd vervolgens met je eigen auto door ons Safaripark! Tijdens deze zelfgeleide tour kunnen gasten meer dan 100 exotische dieren en inheemse wilde dieren in Florida zien
3301 Lake Cypress Road.
Kenansville, FL, US 34739

Orlando Tree Trek-avonturenpark

Parkeren
Op 13 minutes afstand
Orlando Tree Trek Adventure Park is meer dan een zipline, het is een avontuur vol actie! Je klimt en zweeft met Tarzan-schommels, netten, touwen, trapeze en meer. Test je grenzen op onze uitdagende bruggen, die je elk hoger in het bladerdak van het bos brengen tot je 50 meter boven op ons dennenbos staat. Vlieg vervolgens naar een adembenemende finish op een paar diepe ziplines van 425 voet. Het is hartverscheurend plezier voor iedereen. Orlando Tree Trek Adventure Park is gebouwd op een prachtig bladerdak van 15 hectare en biedt 97 spelletjes of uitdagingen voor klimmers van elk niveau. Klimmers worden gedurende het hele parcours stevig vastgeklemd aan een veiligheidskabel van wereldklasse. Elke klimmer krijgt een veiligheidsdemonstratie van getrainde instructeurs voordat hij met de cursus begint. We zijn gevestigd in de buurt van Disney in Kissimmee, vlak bij de I-4 bij afrit 60. Ontworpen voor kinderen van 7 jaar en ouder, en de vertrektijden beginnen om 8.30 uur. We klimmen, regen of zonneschijn.
7625 Sinclair Road
Kissimmee, FL, US 34747

Disney Springs

Nachtleven
Op 15 minutes afstand
In de openlucht eet-, winkel- en uitgaansbuurt met gratis parkeergelegenheid, een eclectische mix van unieke winkels, unieke restaurants en levendig entertainment op slechts enkele minuten van de wijk Kissimmee.
Buena Vista Drive 1486
Lake Buena Vista, FL, US 32830

Proeverij Formosa Winery

Winkelen
Op 12 minutes afstand
Formosa Winery Tasting House is een bestemming om te drinken, te dineren, samen te komen en te leren en op duurzame wijze goede herinneringen te bezorgen. Het is een ongekende locatie voor bruiloften en vergaderingen en een wijnmakerij en microbrouwerij met prachtige buitentuinen en overdekte vergaderruimtes. Het wijnhuis is toegewijd aan het vieren van een gezonde levensstijl, eten, drinken, gemeenschap en cultuur en is tegelijkertijd een constructief voorbeeld van sociale, economische en ecologische verantwoordelijkheid.
3011 Formosa Gardens Blvd.
Kissimmee, FL, US 34747

Celebration fietsverhuur

Recreatie
Op 10 minutes afstand
Leuke en nostalgische manier om de stad Celebration te verkennen. Geniet van een rondleiding met 16 kilometer aan paden op de fiets of op Surrey.
Bloomstraat 700
Viering, FL, US 34747

Avonturen met een luchtboot in Boggy Creek

Recreatie
Op 40 minutes afstand
Bezoekers zijn van over de hele wereld gereisd om van voren te genieten van het uitzicht op het authentieke Florida vanuit de veiligheid van airboats die worden begeleid door de US Coast Guard Certified Master Captains bij Boggy Creek Airboat Adventures. Je kunt kiezen uit verschillende tours, waaronder dag, zonsondergang, nacht of privé. Verken na je rondleiding het terrein langs verlichte stenen paden die kronkelen over een weelderig gazon langs de oevers van het meer en ervaar het Native American Village en de alligatoroasevijver. Langs het pad kunnen gasten poseren voor de hut in Cracker Style voor een geweldig fotomoment op een airboat. Breng wat tijd door met het zoeken naar edelstenen, fossielen, alligators en haaientanden in de edelsteenmijn. Combineer je airboat en Florida avontuur met een heerlijke BBQ in Florida-stijl en alle benodigdheden in hun restaurant aan het meer.
2001 E. Southport Road.
Kissimmee, FL, US 34746

Attractieparken van Walt Disney World Resort

Parkeren
Op 15 minutes afstand
Vier geweldige parken om te vermaken: Disney's Animal Kingdom Park, Disney's Hollywood Studios, Epcot en het Magic Kingdom Park. Wereldberoemde parken bieden geweldig plezier voor kinderen van elke leeftijd.
Postbus 10.000
Het Buena Vista-meer,, FL, US 32830

Congrescentra

  • Kissimmee Civic Center

    Het Kissimmee Civic Center is de locatie bij uitstek geworden voor intieme shows en sportevenementen. Elke stoel heeft een geweldig uitzicht op de speelruimte en het personeel streeft ernaar om elk bezoek veilig, betaalbaar en vooral „vermakelijk” te maken.

  • Osceola Heritage Park An Smg Managed Facility

    Osceola Heritage Park is ideaal gelegen in Kissimmee, Florida. Dankzij onze promotiemogelijkheden op locatie kunt u zich richten op de specifieke doelgroep en uw boodschap onder duizenden mensen verspreiden tegen een kleine vergoeding.

Meer

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Jan 1 – Apr 30
Voor- en naseizoen
Oct 1 – Dec 31
Laagseizoen
May 1 – Sep 30

Extra informatie

In totaal 1 miljoen vierkante meter aan vergaderruimte en meer dan 25.000 hotelkamers (waaronder meer dan 13.000 hotelkamers gekoppeld aan de vergaderruimte) en accommodaties in vakantiehuizen.