Glaziers Hall

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
9 Montague Close London Bridge Londen SE1 9DD

Promoties

Complimentary AV & Lighting Package

30-09-2022 – 30-09-2025

Complimentary High Speed Internet & Wifi

30-09-2022 – 30-09-2025

Benodigde datums

  • 02-06-202430-09-2026

Bekroningen

Groen toerisme voor bedrijven - Gold Award Bezoek Engeland - We zijn klaar om te gaan (Covid Safe) Conference Awards - Beste congreslocatie onder de 650 Awards voor kleine bedrijven - Beste locatie voor zakelijke evenementen in Londen Getuigenissen van klanten/casestudies: Chris Mason, CEO, Namos Solutions - „Glaziers Hall is een spectaculaire locatie en hun hele evenemententeam was foutloos met hun begeleiding, suggesties, reactievermogen en positieve instelling. Ze waren altijd professioneel en deden hun best om aan al onze verzoeken te voldoen. Op de dag kon mijn team ontspannen en genieten van de ervaring, want het evenemententeam zorgde ervoor dat alles perfect verliep. Ik zou Glaziers Hall ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een locatie met een verschil.” Faye Peart, Bank of England - „Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om onze dank uit te spreken aan het grote personeel van Glaziers Hall. We hebben uitstekende feedback gekregen van onze afgevaardigden over het personeel en de locatie. We willen Maria en Prudence hartelijk bedanken voor hun hulp bij het organiseren van zo'n succesvol en soepel uitgevoerd evenement, ervoor gezorgd dat alles op de dag zelf geregeld was en dat ze flexibel waren om ervoor te zorgen dat aan al onze vereisten werd voldaan. Bedankt aan Paulo en Petro, de receptiemedewerkers die ons werk een stuk gemakkelijker hebben gemaakt door ons te helpen met alles wat we nodig hadden, niets was te veel voor hen om ons mee te helpen. We vroegen hen om te helpen met kabels voor laptops van mensen, verlengkabels, extra stoelen en het modereren van de airco. Ze waren zo behulpzaam en alles werd met een glimlach gedaan. De conferentie was een groot succes en dit werd allemaal mogelijk gemaakt door hun professionaliteit. Heel erg bedankt voor alles.” Caroline McKenzie, London Bridge Hospital - „Bedankt voor het organiseren van ons orthopedisch evenement. Iedereen was erg behulpzaam en meegaand en alles verliep heel vlot - iedereen had een fantastische tijd. „ Chloe Richards, Vice President, DBG Italia - „We waren heel blij dat we dit jaar weer onze jaarlijkse handelsproeverij in Glaziers Hall konden organiseren. Deze locatie is ideaal voor een wijnproeverij - zeer luchtig en ruim, met veel natuurlijk licht en een geweldig uitzicht op de Theems. Het Glaziers Hall-team was uiterst behulpzaam in de aanloop naar het evenement en op de dag was niets teveel moeite. We waren onder de indruk van de manier waarop ze dit jaar communiceerden en omgingen met de covid-19-protocollen, waardoor we onze gasten en leveranciers een veilige omgeving konden bieden.”

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Internettoegang
  • Uitzicht (oceaan of water)
  • Uitzicht (stedelijk)

Faciliteiten

  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Externe cateraars toegestaan
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • AV-medewerkers ter plaatse
  • Hogesnelheidsinternet (1000Mbps)

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Metro
  • Taxi
  • Trein

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Piano
  • Podium

Bereikbaarheid

Glaziers Hall is centraal gelegen en profiteert van uitstekende vervoersverbindingen. Het trein- en metrostation London Bridge ligt op slechts 2 minuten lopen. Cannon Street, Bank en Blackfriars liggen ook op slechts een paar minuten loopafstand. London City Airport ligt op 15 minuten met de DLR/metro. Andere vervoersmogelijkheden zijn onder meer bootdiensten op de rivier, die op slechts 5 minuten loopafstand liggen, en er is een aanlegstation van Santander Cycles net buiten de locatie. Hoewel we gasten aanmoedigen om gebruik te maken van deze uitstekende vervoersverbindingen vanwege het gemak en de milieuvoordelen, hebben we ook parkeerplaatsen beschikbaar die vooraf kunnen worden gereserveerd, net buiten de hoofdingang van de locatie, die handig zijn voor organisatoren van evenementen die materiaal moeten meenemen en/of voor gasten met toegankelijkheidsbehoeften.

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimte£ 20,00 / dag
  • Parkeerruimte op straat

Afstand vanaf vliegveld

  • 5.9 mijl van locatie

Vergaderruimte Glaziers Hall

Vergaderzalen21
Grootste zaal2.486 ft²
Op één na grootste zaal1.679 ft²
Ruimte (privé)700 ft²
Tentoonstellingsruimte3.000 ft²
Filters

Lokale attracties

kathedraal van Southwark

Historisch monument
Op 1 minute afstand
Southwark Cathedral ligt aan de zuidoever van de rivier de Theems, vlakbij London Bridge. Het is omgeven door spoorlijnen en gebouwen, waaronder de historische Borough Market. Het kerkhof aan de zuidkant van de kathedraal is een oase van rust en is een favoriete rustplaats voor lokale kantoormedewerkers tijdens de lunch.
kathedraal van Southwark
Montague Dichtbij
London Bridge, GB1 SE1 9DA

London Bridge-ervaring

Museum
Op 1 minute afstand
Maak deel uit van de gruwelijke geschiedenis van Londen en reis terug in de tijd naar een tijdperk vol avontuur en ontdek de duistere geheimen die onder de beroemdste en spookachtige brug ter wereld schuilgaan. Lach, schreeuw en juich je een weg door 2000 jaar geschiedenis. Je zult ZIEN, HOREN en zelfs RUIKEN hoe London Bridge er door de eeuwen heen uitzag. Kom oog in oog te staan met de Iceni-stam van koningin Boudica en neem het samen met hen op tegen het Romeinse leger, laat je betoveren door terreurverhalen in The Star Inn op Fish Lane terwijl Jack The Ripper en Ben Crouch op de loer liggen op zoek naar het volgende slachtoffer en ontmoeten The Keeper of The Heads terwijl hij zijn laatste slachtoffer aan het werk neemt voordat hij de lichaamsdelen naar de uithoeken van het land stuurt. Ervaar het middeleeuwse leven uit de eerste hand terwijl je door de Chapel of Thomas Becket loopt en de met winkels omzoomde straten van London Bridge betreedt terwijl de Grote Brand van Londen de stad overspoelt. Nadat je dit allemaal in je hebt opgenomen, betreed je de draaikolk en word je teruggebracht naar de veelbekroonde hel van vandaag, beter bekend als The London Tombs.
De London Bridge-ervaring
De Rennie Vaults, Tooley Street 2-4
Londen, GB1 SE1 2SY

Wereldbol van Shakespeare

Theater
Op 10 minutes afstand
Shakespeare's Globe, opgericht door de baanbrekende Amerikaanse acteur en regisseur Sam Wanamaker, is een unieke internationale bron die zich toelegt op de verkenning van Shakespeare's werk en het toneelhuis waarvoor hij schreef, via de verbonden middelen van performance en educatie. Samen proberen het Globe Theatre, Globe Exhibition & Tour en Globe Education de ervaring en het internationale begrip van Shakespeare in performance te vergroten.
De wereldbol van Shakespeare
21 New Globe Walk
Londen, GB1 SE1 9DT

Golden Hinde II

Historisch monument
Op 2 minutes afstand
Beleef het leven van een 16e-eeuwse ontdekkingsreiziger aan boord van de Golden Hinde II, een grote reconstructie van het schip dat Sir Francis Drake gebruikte om de wereld rond te reizen tussen 1577-80. Gelegen in het historische Bankside, met een prachtig uitzicht op de Theems, bieden we interactieve rondleidingen en programma's, compleet met acteurs in historische kledij. Of je nu het dek wilt verkennen op zoek naar verborgen schatten, het anker van het schip wilt verhogen of gewoon wilt genieten van de sfeer van een Elizabethaanse expeditie op volle zee, een bezoek aan de Golden Hinde II heeft voor elk wat wils. En met Shakespeare's Globe Theatre op slechts een paar minuten afstand, waarom zou u er niet een dag van maken door beide locaties te combineren? Naast onze reguliere tours bieden we ook een scala aan andere diensten, van privéverhuur tot educatieve programma's, verjaardagsfeestjes en filmopnames, allemaal aan boord van een van de meest iconische schepen van Londen.
Het gouden hinde
St Mary Overie's Dock, Cathedral Street
Londen, GB1 SE1 9DE

Tate Modern

Museum
Op 12 minutes afstand
Tate bezit de nationale collectie Britse kunst van 1500 tot heden en internationale moderne en hedendaagse kunst.
Tate Modern
oever
Londen, GB1 SE1 9G

De scherf

Historisch monument
Op 5 minutes afstand
The Shard werd ontworpen als een gebouw met meerdere gebruiksmogelijkheden: een verticale stad waar mensen konden wonen, werken en ontspannen. Het bestaat uit kantoren van wereldklasse, bekroonde restaurants, het 5-sterrenhotel Shangri-La, exclusieve residenties en de hoogste kijkgalerij van het VK, The View from The Shard, met een uitzicht van 360 graden. The Shard is goed verbonden en volledig bereikbaar via de transportinfrastructuur, faciliteiten en voorzieningen in het centrum van Londen. Het is een tijdloze herinnering aan de kracht van verbeelding om verandering te inspireren.
De scherf
32 London Bridge Street
Londen, GB1 SE1 9SG

Tower Bridge-machinekamers

Museum
Op 10 minutes afstand
Deze niet te missen attractie in Londen nodigt je uit om de beroemdste brug ter wereld binnen te stappen en de iconische structuur, spectaculaire uitzichten en glazen vloer, moderne tentoonstellingen en prachtige Victoriaanse machinekamers te verkennen!
Mastersresidentie Tower Bridge
Tower Bridge Road
Londen, GB1 SE1 2UP

Borough Market

Recreatie
Op 2 minutes afstand
Borough Market is rijk aan geschiedenis, maar is nog steeds even relevant als ooit tevoren. Als oudste voedselmarkt van Londen bedient deze markt al 1000 jaar de inwoners van Southwark, en dat buitengewone erfgoed maakt een belangrijk deel uit van de aantrekkingskracht. Maar dit is geen museumstuk, het is een dynamische, steeds veranderende instelling; een deelnemer aan de bredere debatten over wat we eten en waar het vandaan komt; een plek waar bijna net zo enthousiast over eten wordt gesproken als over eten wordt geconsumeerd. Maar eerst en vooral is het een bron van echt uitzonderlijke producten. Veel van de marktkramers zijn zelf producenten: de boer die het dier fokte, de visser die de vis heeft gevangen, de bakker die het brood bakte. Andere handelaren hebben hun reputatie opgebouwd door op zoek te gaan naar kleinschalige ambachtelijke producenten en hun waren naar Borough te brengen. Samen weerspiegelen de kraampjes, winkels en restaurants van Londen de status van Londen als een echte wereldstad, met traditionele Britse producten naast regionale specialiteiten van over de hele wereld. Borough Market is een overvloed aan kleuren, geuren en menselijk engagement. De handelaars — een enorme bron van culinaire kennis — delen hun expertise maar al te graag met het winkelend publiek, of brengen anders gewoon de tijd van de dag door. Hun stem wordt versterkt door de chefs, voedselschrijvers, campagnevoerders en leraren die ervoor zorgen dat de kookdemonstraties, publicaties, openbare debatten en educatieve programma's van de markt zo hoog aangeschreven staan.
Borough Market
Southwark Street 8
Londen, GB1 SE1 1TL

Meer

Een erfgoedlocatie met eigentijdse ruimtes. Glaziers Hall is echt de perfecte tegenstelling. Geef uw ongelooflijke evenement de achtergrond die het verdient in het hart van de Londense Southbank. Glaziers Hall is een unieke conferentie- en evenementenlocatie naast London Bridge, met een ongeëvenaard uitzicht op de rivier de Theems en de City of London. Maak indruk op je gasten met een keuze uit zeven veelzijdige evenementenruimtes. We werken nauw samen met uw teams om tot de verbeelding sprekende en prachtige evenementen te creëren die de belangrijkste evenementen in uw agenda zullen zijn. Bij Glaziers Hall hebben we ervaring met een breed scala aan evenementen, waaronder: AGM's Conferenties Tentoonstellingen Netwerkevenementen Productlanceringen Modeshows Persconferenties Seminars Opleiding Workshops Presentaties Wijnproeverijen Banketten Privé dineren Prijsuitreikingen Evenementen van Livery Company Bruiloften Privé- en sociale evenementen Kerstfeestjes Bedrijfsfeesten en socials Galadiners Inzamelingsacties voor goede doelen De moderne feestzaal en River Room met moderne gekleurde LED-verlichting bieden een fantastische kans om uw grote bedrijfsevenement of galadiner onder de aandacht te brengen. De rechtszaal en de bibliotheek hebben daarentegen een rijk erfgoed en stadstraditie, perfect voor uw formele briefing of zakelijke bijeenkomst die een waardige setting vereist. De London Bridge Arches, een reeks onderling verbonden stenen gewelven, biedt een speciale ruimte die exclusief kan worden gehuurd. Met een eigen keuken en faciliteiten kan het, waar nodig, onafhankelijk van de rest van het gebouw functioneren. Al onze kamers zijn standaard voorzien van het volgende: LED-verlichting (inclusief kleurwisselfunctie in de meeste kamers) HD-projectie en scherm (en) 1 x handmicrofoon 1 x lessenaar 1 x lessenaarmicrofoon 1 x flipover PA-systeem enscenering Inductielus voor hoortoestellen Alle benodigde meubels, briefpapier en versnaperingen voor afgevaardigden Bemande en bewaakte garderobe Toegangsgecontroleerd in- en uitstappen Klimaatbeheersing specifiek voor elke evenementenruimte In de wereld van evenementen na de pandemie erkennen we hoe belangrijk het is om flexibiliteit te hebben tussen het persoonlijk bijwonen van evenementen en de mogelijkheid om virtueel deel te nemen en het gevoel te hebben deel te nemen aan de procedure. In Glaziers Hall zijn we in staat om de meest complexe hybride evenementen te faciliteren, waarbij alle ruimtes het volgende omvatten: 1 gigabit bekabeld internet - perfect voor uitzendingen en livestreaming. WiFi 6 biedt stabiele download- en uploadsnelheden tot 300 Mbps voor ongeveer 400 apparaten. We werken samen met aanbevolen IT- en AV-partners om in al uw productiebehoeften te voorzien, zoals extra microfoons, projectieschermen en hebben speciale technische ondersteuning beschikbaar voor uw evenement. Ook als u een betrouwbare productiepartner heeft, bent u van harte welkom om deze te gebruiken voor uw evenement in Glaziers Hall. Catering is een belangrijk onderdeel van elk evenement en bij Glaziers Hall hebben we het geluk dat we een vaste cateringpartner hebben, Life's Kitchen, die met klanten samenwerkt om een selectie gerechten en opties aan te bieden die voldoen aan uw specifieke evenementvereisten en budgetten. Nog belangrijker is het beoordelen van de milieueffecten van evenementen en onze activiteiten. Glaziers Hall heeft momenteel een Gold-accreditatie van Green Tourism for Business en we zijn momenteel bezig met het maken van een CO2-voetafdruk van onze activiteiten, zodat we kunnen beoordelen hoe we onze impact verder kunnen verminderen, met als doel om tegen 2025 volledig koolstofneutraal te zijn.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Mar 1 – Jul 31
Sep 1 – Dec 31
Voor- en naseizoen
Laagseizoen
Jan 1 – Feb 28
Aug 1 – Aug 31

Annuleringsbeleid

We bieden een flexibel annuleringsbeleid met een boetevrije omboeking en een gezamenlijke aanpak om de juiste oplossing te vinden voor elke boeking die te maken heeft met industriële acties of pandemische overheidsbeperkingen.

Beperkingen voor faciliteiten

Rookvrije locatie Huisdieren niet toegestaan