St James' Court, A Taj Hotel, London

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Buckingham Gate 54 Londen SW1E 6AF

Promoties

Summer Soiree

£ 5.000,00 - £ 25.000,00
13-05-2024 – 30-09-2024

20 per 19

Bespaar 5%
01-08-2024 – 31-03-2025

Early Bird Diwali

Bespaar 10%
01-10-2024 – 15-11-2024

Groups Offer

£ 250,00
Multiple dates available

Benodigde datums

  • 02-06-202431-03-2025

Beoordelingen

AA Hotel Services
4
Forbes Travel Guide
4

Bekroningen

Hotel 4 sterren Golden Keys Conciërgeteam 1 Michelin-ster in Quilon Restaurant

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Uitzicht (tuin)
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Langdurig verblijf
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (buiten)
  • Ruimte (privé)
  • Ruimte (semi-privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • VIP-service

Recreatieve activiteiten

  • Fitnesscenter
  • Spa of salon

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Metro
  • Taxi
  • Trein

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Draagbare kachels
  • Piano
  • Podium

Bereikbaarheid

LOCATIE IN HET CENTRUM VAN LONDEN St James' Court is discreet gepositioneerd in SW1 — in het hart van het centrum van Londen — op een steenworp afstand van Buckingham Palace, St. James's Park en dicht bij Westminster, Whitehall, The Houses of Parliament en Victoria Station. Veel van de beroemdste bezienswaardigheden van Londen liggen ook op loopafstand, zoals Westminster Abbey, de Big Ben, de Tate Gallery, National Gallery en Trafalgar Square, en niet te vergeten de verleidelijke winkels en restaurants van St. James, Mayfair en Knightsbridge. VERVOER De metrostations St. James's Park en Victoria Station bevinden zich vlakbij, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot de luchthavens en de nationale spoorlijnen. Als u met de auto reist, houd er dan rekening mee dat de congestieheffing van toepassing is op maandag tot en met vrijdag tussen 7.00 en 18.30 uur. Ga voor meer informatie naar: www.cclondon.com VALETPARKING We zijn verheugd om al onze gasten valetparkeerdiensten aan te bieden, zodat u de meeste gemoedsrust krijgt met betrekking tot de veiligheid van uw auto terwijl deze in de stad geparkeerd staat. Het wordt ten zeerste aanbevolen om deze service vooraf te boeken De kosten voor het externe bedrijf om uw auto te parkeren en op te halen zijn: Tot 2 uur: £17 Tot 4 uur: £28 Tot 6 uur: £38 Tot 24 uur: £50 Klik hier om direct te boeken >> PARKEREN De dichtstbijzijnde parkeerplaats bij 54 Buckingham Gate wordt beheerd door Q Car Park en bevindt zich aan Horseferry Road. De toepasselijke kosten voor zelf parkeren zijn: Tot 1 uur £7,00 Tot 2 uur £14,50 Tot 3 uur £22,00 Tot 4 uur £29,50 Tot 24 uur £40,00 LUCHTHAVENS IN LONDEN Hieronder vindt u de afstanden naar het hotel vanaf elke luchthaven: London Heathrow — 26,4 kilometer/26,4 km London Gatwick — 48,2 kilometer (30,0 kilometer) Luton Airport — 53,8 kilometer (33,4 kilometer) CONTACTGEGEVENS St. James' Court, een Taj Hotel, Londen 54 Buckingham Gate, Londen SW1E 6AF Telefoon +44 20 7834 6655 LUCHTHAVENS IN LONDEN Hieronder vindt u de afstanden naar het hotel vanaf elke luchthaven: London Heathrow — 26,4 kilometer/26,4 km London Gatwick — 48,2 kilometer (30,0 kilometer) Luton Airport — 53,8 kilometer (33,4 kilometer)

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimte£ 40,00 / dag
  • Valet parkeerservice£ 50,00 / dag
  • Parkeerruimte op straat

Afstand vanaf vliegveld

  • 9.6 mijl van locatie

Vergaderruimte St James' Court, A Taj Hotel, London

Totale vergaderruimte5.857 ft²
Vergaderzalen16
Grootste zaal2.045 ft²
Op één na grootste zaal646 ft²
Ruimte (privé)Beschikbaar
Ruimte (semi-privé)Beschikbaar
Ruimte (buiten)Beschikbaar
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers329
Belastingtarief20%

Lokale attracties

Buckingham Palace

Historisch monument
Op 5 minutes afstand
De officiële Londense residentie van de Britse vorsten sinds 1837 en is tegenwoordig het administratieve hoofdkwartier van de Monarch
Londen, GB SW1A 1AA

St. James's Park

Parkeren
Op 10 minutes afstand
Elk jaar bezoeken miljoenen Londenaren en toeristen St James's Park, de oudste van de acht Royal Parks van de hoofdstad. Het park omvat The Mall en Horse Guards Parade en ligt in het hart van het ceremoniële Londen en biedt het decor voor spectaculaire optochten, waaronder de jaarlijkse Trooping the Colour.
Londen, GB SW1A 2 BJ

Treinstation Victoria

Historisch monument
Op 10 minutes afstand
Victoria Train Station is een centraal spoorwegstation in Londen. Vanaf daar kunt u de luchthaven Gatwick in 30 minuten bereiken met een rechtstreekse treinverbinding.

Houses of Parliament en Big Ben

Historisch monument
Op 12 minutes afstand
De naam Big Ben wordt vaak gebruikt om de toren, de klok en de bel te beschrijven, maar de naam werd eerst gegeven aan de Grote Klok. De Elizabeth Tower, die aan de noordkant van de Houses of Parliament staat, werd voltooid in 1859 en de Grote Klok begon op 31 mei. Op 11 juli werd de Grote Klok voor het eerst ingeslagen en op 7 september luidden de kwartklokken voor het eerst.
Westminster
Londen, GB SW1A 0AA

Kathedraal van Westminster

Historisch monument
Op 10 minutes afstand
Londen, GB

QEII Centre Londen

Conventiecentrum
Op 9 minutes afstand
Het QEII Centre is de grootste speciale conferentie- en expositieruimte in het centrum van Londen. De locatie biedt faciliteiten van wereldklasse voor spraakmakende conferenties, congressen, tentoonstellingen en bedrijfsevenementen met een capaciteit van maximaal 2.500 — er worden jaarlijks meer dan 400 nationale en internationale evenementen georganiseerd. Het centrum ligt in de schaduw van de Big Ben en Westminster Abbey en biedt uitstekende vervoersverbindingen die gemakkelijke toegang bieden tot alles wat Londen te bieden heeft. Binnen een uur bent u bij vijf internationale luchthavens. QEII Taste, onze bekroonde eigen cateraars, kunnen menu's op maat ontwerpen en creatieve manieren voorstellen om tegemoet te komen aan speciale dieetwensen voor uw deelnemers Onze ervaren interne AV- en IT-teams kunnen u adviseren over uw technische vereisten en deze implementeren. Het centrum heeft overal gratis WiFi en biedt een gloednieuw, ultramodern IPTV-systeem.
Broad Sanctuary
Westminster
Londen, GB SW1P 3EE

Luchthaven Heathrow

Vliegveld
Op 45 minutes afstand
Heathrow is de belangrijkste luchthaven van Londen en het is slechts 45 minuten rijden naar het centrum van Londen.

Central Hall Westminster

Conventiecentrum
Op 8 minutes afstand
De locatie, die kan beweren een van's werelds eerste speciaal gebouwde vergaderfaciliteiten te zijn, is ontworpen door Lancester en Rickards en gebouwd op de plaats van het voormalige Royal Aquarium. Op 3 oktober 1912 opende het Weense gebouw in barokstijl zijn deuren voor het publiek en werd het al snel een uitstekende locatie voor discussies over actuele zaken en concerten. Lees meer achtergrondgeschiedenis. De Grote Zaal, met zijn spectaculaire zelfdragende koepel, heeft wereldfiguren verwelkomd, waaronder: Mahatma Gandhi Bertrand Russell Dalai Lama Dr. Martin Luther King Jr Sir Winston Churchill de meeste huidige politici, waaronder Boris Johnson evenement bijgewoond door Winnie Mandela evenement bijgewoond door HM The Queen evenement bijgewoond door Prins Charles en Diana
De poort van Storey
Londen, GB SW1H 9H

Meer

St. James' Court, A Taj Hotel, Londen is een discreet Victoriaans meesterwerk dat Engelse charme, ingetogen stijl en lachende, vriendelijke service typeert. Ons hotel ligt in het centrum van Londen SW1, op een steenworp afstand van Buckingham Palace en St. James' Park, en ook gunstig dicht bij Westminster, The Houses of Parliament, Theatreland en Mayfair. St. James' Court is perfect gepositioneerd om Londen te verkennen, zowel voor zaken als voor plezier. Een luxe hotel moet meer bieden dan een toplocatie en prachtige architectuur. Uitstekende service is streng en ons discrete en charmante personeel zal u niet teleurstellen. Ze zullen meer dan een warm welkom bieden; ze zullen elk verblijf bij ons aangenaam en onvergetelijk maken. Het hotel beschikt over 329 kamers en suites in klassieke, executive- en premiumstijl. Klassieke kamers hebben een typisch Engels karakter, terwijl de Executive King en Family Rooms chique en eigentijds zijn. Premium kamers zijn onlangs gerenoveerde kamers.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Sep 1 – Oct 20
May 20 – Jul 25
Nov 1 – Dec 10
Voor- en naseizoen
Laagseizoen
Jan 1 – Mar 31
Aug 1 – Aug 31

Annuleringsbeleid

Het annuleringsbeleid varieert van individuele tot groepsboekingen. Raadpleeg het betreffende contract voor meer informatie.

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?