The Chelsea Harbour Hotel & Spa

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Chelsea Harbour Londen SW10 0XG

Promoties

Exclusive Offer

£ 190,00
01-05-2024 – 30-09-2024

Stay by the Harbour

£ 230,00
19-12-2023 – 12-12-2024

Beoordelingen

AA Hotel Services
5
AAA
2

Bekroningen

Certificeringen: - Verkozen in de top 10 voor 'al fresco dining' in Londen. Beoordelingen van klanten: - „Hartelijk dank voor al uw hulp gedurende de twee dagen — de bijeenkomst was een groot succes en iedereen was onder de indruk van het hotel en de geweldige faciliteiten - Hartelijk dank”. [J. Wilson PA/teamassistent bij Unilever] „Even een kort berichtje om al het personeel te bedanken voor de organisatie van onze jaarlijkse managementvergadering. Het serviceniveau van iedereen was uitzonderlijk. Het hotel zelf is een aanwinst voor de Millennium-groep en ik ben er zeker van dat als we besluiten om het evenement opnieuw in Londen te houden, de Chelsea Harbour bovenaan onze lijst zal staan” [M. Fryer - Director - LV Shipping Ltd] „Ik zou het hotel zeker aanbevelen en zou het opnieuw gebruiken voor ons spraakmakende leiderschapsprogramma en in feite zijn we van plan om volgend jaar terug te komen”. [Unilever] „Ik wil graag van de gelegenheid gebruik maken om u en het personeel te bedanken voor de afgelopen week. We hadden een zeer succesvolle conferentie en het ging allemaal heel goed”. [Karavias, G - British Petroleum] „We waren allemaal tevreden over de algehele kwaliteit van de dienstverlening die we gedurende de dag hebben gekregen. De locatie voldeed goed aan onze behoeften en heeft het potentieel om zich aan te passen aan verschillende opties voor toekomstige evenementen. Het team was uiterst attent op al onze behoeften, niets was hen te veel moeite”. [Dawson. L - Laboratorium voor wetenschap en technologie op het gebied van defensie]

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (oceaan of water)
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Autoverhuurservice
  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Externe cateraars toegestaan
  • Langdurig verblijf
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Videoconferentie
  • VIP-service

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • AV-medewerkers ter plaatse
  • Hogesnelheidsinternet (108Mbps)

Recreatieve activiteiten

  • Binnenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Spa of salon

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Metro
  • Taxi
  • Trein

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Draagbare wanden
  • Piano
  • Podium

Bereikbaarheid

Vanaf de luchthaven Heathrow London: Metro: Piccadilly Line naar Earls Court — C3 Bus naar Chelsea Harbour — 45-55 minuten of stap over bij West Brompton naar de overlandtrein naar Imperial Wharf Taxi: 30 — 45 minuten Chauffeursservice: bel de conciërge om dit te regelen Vanaf de luchthaven Gatwick: Gatwick Express-trein: elke 15 minuten naar Victoria Station Trein: Trein naar Clapham Junction en stap over op de trein naar Imperial Wharf — 30 — 40 minuten Taxi: 1 — 1 uur en 20 minuten Chauffeursdienst: bel de conciërge om dit te regelen Met de auto: Volg de A4 naar het centrum van Londen, ga na het Hammersmith viaduct rechtsaf en volg de borden naar Earl's Court. Volg na Earls Court de borden naar A3. Dit brengt je naar King's Road. Lots Road loopt langs de King's Road tussen het World's End-gedeelte van King's Road en Parson's Green End. Rijd Lots Road af tot je een kleine rotonde ziet. Ga rechtdoor over de rotonde en houd links aan als de weg naar rechts buigt. Het hotel ligt rechtdoor.

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimte£ 100,00 / dag

Afstand vanaf vliegveld

  • 14 mijl van locatie

Vergaderruimte The Chelsea Harbour Hotel & Spa

Totale vergaderruimte20.091 ft²
Vergaderzalen10
Grootste zaal5.705 ft²
Op één na grootste zaal2.863 ft²
Ruimte (privé)647 ft²
Tentoonstellingsruimte3.000 ft²
Filters

Plattegronden

Kamers

Totaal aantal hotelkamers159
Tweepersoons (2 bedden)131
Suites158
Belastingtarief20%
Bezettingsgraad85%

Lokale attracties

Luchthaven Heathrow

Vliegveld
Op 16 mi. afstand
Het Chelsea Harbour Hotel ligt op slechts 35 minuten van Heathrow International Airport, een van de belangrijkste internationale luchthavens in Hillingdon, Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk. Heathrow is de tweede drukste luchthaven ter wereld wat betreft internationaal passagiersverkeer. Reis efficiënt met het openbaar vervoer door één metrolijn (Piccadilly) te nemen om bij LHR aan te komen vanaf het metrostation Earls Court, dat op 10 minuten van het hotel op de bovengrond ligt.
Longford
Hounslow
Londen, GB TW6

Galerie Saatchi

Museum
Op 2 mi. afstand
De Saatchi Gallery is een Londense galerie voor hedendaagse kunst, geopend door Charles Saatchi in 1985 om zijn collectie aan het publiek tentoon te stellen. De galerie wil een innovatief forum bieden voor hedendaagse kunst, met werk van grotendeels ongeziene jonge kunstenaars of van internationale kunstenaars wier werk zelden of nooit in het VK is tentoongesteld.
Saatchi Gallery, het hoofdkantoor van de hertog van York
Koningsweg
Londen, GB SW3 4RY

Chestertons Polo in het park van Hurlingham Park

Recreatie
Op 2 mi. afstand
Geniet van een spannend potje polo met veel speelplezier op het veld bij Chestertons Polo in the Park in Fulham's Hurlingham Park. Het jaarlijkse driedaagse polotoernooi is een van de grootste in Europa en brengt internationale teams uit zes steden samen naar het historische hoofdkwartier van de Britse polo.
Hurlingham Road
Fulham
Londen, GB SW6 3PR

Royal Opera House

Recreatie
Op 5 mi. afstand
Het Royal Opera House is een operahuis en een belangrijke locatie voor podiumkunsten in Covent Garden, centraal Londen. Het grote gebouw wordt vaak simpelweg „Covent Garden” genoemd, na een eerder gebruik van de plek waar het operagebouw oorspronkelijk werd gebouwd in 1732.
Covent Garden
Londen, GLN, GB1 WC2E 9DD

De kampioenschappen, Wimbledon

Recreatie
Op 6 mi. afstand
De Championships, Wimbledon, is het oudste tennistoernooi ter wereld en wordt algemeen beschouwd als het meest prestigieuze tennistoernooi. Het wordt sinds 1877 gehouden in de All England Club in Wimbledon, Londen. Wimbledon is een van de vier grote tennistoernooien, de andere zijn de Australian Open, de French Open en de US Open.
All England Lawn Tennis and Croquet Club
Church Road, Wimbledon
Londen, GB SW19 5AE

Winkelcentrum Westfield - Shepherds Bush

Winkelen
Op 3 mi. afstand
Westfield London is een groot winkelcentrum met een mix van winkelstraten en designerwinkels in White City, Londen, Verenigd Koninkrijk. Het winkelcentrum Westfield ligt op 5 minuten rijden met de auto (3 haltes over de grond) van het Chelsea Harbour Hotel.
Center Management Suite, eenheid 4006
Ariel Way
Londen, GLN, GB1 W12 7GF

RHS Chelsea bloemenshow

Parkeren
Op 2 mi. afstand
De RHS Chelsea Flower Show, formeel bekend als de Great Spring Show, is een tuinshow die in mei gedurende vijf dagen wordt gehouden door de Royal Horticultural Society op het terrein van het Royal Hospital Chelsea in Chelsea, Londen. Het wordt sinds 1912 in Chelsea gehouden en is de beroemdste bloemenshow in het Verenigd Koninkrijk en misschien wel in de wereld en trekt bezoekers uit alle continenten aan. Hoogtepunten van de Chelsea Flower Show zijn onder meer de showtuinen in de avant-garden, ontworpen door toonaangevende namen met de Floral Marquee als middelpunt. De show bevat ook kleinere tuinen zoals de Artisan and Urban Gardens.
22 Chelsea Embankment
Londen, GB SW3 4LW

Natuurhistorisch Museum

Museum
Op 2 mi. afstand
Het Natural History Museum in Londen is een museum dat een breed scala aan exemplaren uit verschillende delen van de natuurlijke geschiedenis tentoonstelt.
Cromwell Road
Londen, GLN, GB1 SW7 5BD

Meer

Het Chelsea Harbour Hotel & Spa is het enige luxe 5-sterrenhotel met alleen suites in een prachtig resort aan de rivier met een spectaculair uitzicht op de jachthaven met zijn schitterende aanbod aan superjachten, de rivier en de stad Londen. Ervaar de beroemde King's Road met zijn prachtige boetieks en restaurants met Michelin-sterren, bezoek de nieuwste tentoonstellingen in de internationaal bekende Saatchi Gallery of neem een kijkje in Stamford Bridge, de thuisbasis van Chelsea FC - op korte loopafstand van het hotel! We maken schoon. Het maakt ons uit. Wij verwelkomen Uw gezondheid en veiligheid is onze topprioriteit. „We maken schoon. Het maakt ons uit. We verwelkomen.” is onze toewijding die bestaande operationele normen verbetert om ervoor te zorgen dat uw welzijn prioriteit krijgt. Dit omvat de introductie van 10 belangrijke kenmerken met betrekking tot netheid en veiligheid, ontworpen om u tijdens uw verblijf bij ons te beschermen. Voor meer informatie over deze kenmerken kunt u ons engagement voor wereldwijde veiligheid en reinheid hier raadplegen: https://www.millenniumhotels.com/en/offers/global/wecleancarewelcome/ Door de hoogste normen voor netheid en veiligheid in onze hotels te handhaven, zorgen we ervoor dat onze gasten een schone, veilige en comfortabele ervaring hebben en dat er goed voor onze medewerkers wordt gezorgd. We maken onze hotels grondig schoon om een comfortabel verblijf voor onze gasten te garanderen door onze 10 belangrijkste kenmerken van netheid en veiligheid toe te passen. We zorgen voor onze medewerkers door aanvullende maatregelen te nemen die zijn genomen om een omgeving te creëren die hun veiligheid en welzijn garandeert. We verwelkomen onze gasten met dezelfde warmte, gretigheid en gastvrijheid waar we altijd bekend om stonden. Al onze medewerkers zijn eensgezind en zetten zich volledig in om deze moeilijke tijden samen te overwinnen. Millennium Hotels and Resorts heeft altijd een hoog niveau van netheid en hygiëne gehandhaafd. Om de gezondheids- en veiligheidsprotocollen verder te verbeteren, heeft Millennium Hotels and Resorts de volgende 10 belangrijke kenmerken geïntroduceerd, die zullen worden geïmplementeerd in de rechtsgebieden waar MHR actief is, voor zover van toepassing op basis van de richtlijnen van de lokale gezondheidsautoriteiten. 1. Hogere normen voor reinheid en hygiëne — Om, indien relevant, hygiëneaccreditaties van lokale autoriteiten te verkrijgen (bijvoorbeeld SG Clean-kwaliteitsmerkcertificering). 2. Passende controles bij aankomst voor gasten en medewerkers — Bijvoorbeeld temperatuurcontroles voor alle gasten en/of het verzamelen van formulieren voor gezondheidsverklaringen voor gasten in bepaalde rechtsgebieden. 3. Desinfectiekits gemakkelijk beschikbaar voor gasten en werknemers — ontsmettingsmiddelen, maskers en antibacteriële doekjes zijn verkrijgbaar in de contactruimten voor gasten (bijv. lobby, restaurants, vergaderzalen). 4. Frequente en regelmatige ontsmetting van contactpunten — contactpunten met veel contact worden regelmatig ontsmet, afhankelijk van de gebruiksfrequentie (bijv. liftknoppen, deurgrepen, enz.). 5. Gebruik van technologie om de gastervaring en veiligheid te verbeteren — Gebruik waar mogelijk contactloze technologie om fysiek contact tot een minimum te beperken (bijv. e-betaling, bestellen van QR-codes) 6. Zorg voor hogere reinheids- en hygiënenormen tijdens het verblijf van gasten — Verplicht gebruik van ontsmettingsmiddelen voor de ontsmetting van contactpunten (bijv. beddengoed, kamermeubilair, afstandsbediening van de tv) in overeenstemming met de richtlijnen van de lokale gezondheidsautoriteiten. 7. Handhaaf veilige afstandsmaatregelen als voorzorgsmaatregel — Aanbevolen minimale afstand van één meter voor interacties tussen gasten en/of werknemers in overeenstemming met de richtlijnen van de lokale gezondheidsautoriteiten. 8. Hogere voedselveiligheidsnormen — Verbeterde voedselveiligheidsprotocollen, dieptereiniging en maaltijden die individueel worden geserveerd in overeenstemming met de richtlijnen van de lokale gezondheidsautoriteiten. 9. Passende gezondheids- en veiligheidsuitrusting — Regelmatig gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen, indien van toepassing, om de gezondheid en veiligheid van gasten en werknemers te waarborgen, zoals aanbevolen door de richtlijnen van de lokale gezondheidsautoriteiten. 10. Hygiëne-ambassadeurs om ervoor te zorgen dat maatregelen worden uitgevoerd — Een hygiëneambassadeur in elk hotel zorgt ervoor dat medewerkers worden opgeleid volgens de nieuwste processen en procedures om de veiligheid en het comfort van gasten te verbeteren

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
May 1 – Jun 30
Sep 1 – Dec 31
Voor- en naseizoen
Laagseizoen
Aug 1 – Aug 31
Jan 1 – Apr 30

Annuleringsbeleid

Annuleringsvoorwaarden voor vergaderingen en evenementen zijn van toepassing.

Beperkingen voor faciliteiten

De openings- en sluitingstijden voor de faciliteiten van het restaurant, de bar en de healthclub zijn van toepassing.

Extra informatie

Het Chelsea Harbour Hotel & Spa beschikt over: • 158 gastensuites met een apart woongedeelte • Vier spectaculaire penthouse-suites met een prachtig uitzicht op de skyline van Londen. • Beveiligde locatie en 24 uur patrouilleerden. • Engels en continentaal ontbijt, dineren in de buitenlucht, à la carte menu tijdens lunch en diner. • Flexibele vergader- en banketruimte van 22.937 m², met een iconisch uitzicht op de rivier de Theems, de skyline van Londen en Marina Harbour voor maximaal 800 gasten. • Chelsea Harbour Pier, op 2 minuten lopen van het hotel. • Twee terrassen, ideaal voor een borrel • Grote multifunctionele vergader- en evenementenruimten met zeven natuurlijke lichtinval. • Gratis snelle wifi in het hele hotel • Toegewijde conferentiemanager ter plaatse • Energiecertificeerd voor uitstekende prestaties • Aantrekkelijke pakketten voor vergaderingen en privé-evenementen • Handige AV- en IT-ondersteuning AIM geaccrediteerd We zijn verheugd aan te kondigen dat het Chelsea Harbour Hotel & Spa het AIM-accreditatieproces van de Meetings Industry Association (mia) met succes heeft afgerond. Dit is een geweldige prestatie en toont aan dat Millennium Hotels and Resorts streeft naar uitmuntendheid in de vergader- en evenementenbranche. Vervoer: Het bovengrondstation Imperial Wharf ligt op 2 minuten lopen van het hotel, met rechtstreekse treinen naar Clapham Junction (verbindingen naar Victoria en Gatwick Airport) en West Brompton (verbindingen naar de District-lijn), vanwaar u in korte tijd in het centrum van Londen kunt aankomen. Spa- en gezondheidsclub: Als hotelgast heeft u gratis toegang tot de faciliteiten van de health club, die dagelijks geopend zijn van 06.30 tot 21.00 uur. Tot de faciliteiten behoren: een fitnesscentrum, een verkwikkend binnenbad van 17 meter met geïntegreerde lichaams- en schouderstralen, een sauna, een stoombad, 6 behandelkamers, een ontspanningssuite en een kapsalon. Parkeren: Parkeertarieven vanaf £100,00 per dag. *Onder voorbehoud van beschikbaarheid. De parkeeraanvragen moeten vooraf worden gereserveerd. Attracties in de buurt: Winkelen op King's Road Chelsea bloemenshow Beroemde club uit de jaren 80 - Juju Tate Modern Britain Saatchi-galerij Kensington Gardens Buckingham Palace Cadogan-zaal Battersea Park Sloane-plein Chelsea Design Center De All England Lawn Tennis- en Croquet Club (Wimbledon ATP/WTA)