Evolution London

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Chelsea Bridge Gate Queenstown Road Londen SW11 4NJ

Promoties

Special Production Offer

Bespaar 30%
Multiple dates available

Benodigde datums

  • 02-06-202414-06-2024
  • 08-07-202420-07-2024

Bekroningen

London Venue and Catering Awards 2022: - Beste evenementenlocatie voor meer dan 750 deelnemers - 2e plaats voor beste prijzen of galadiner London Venue and Catering Awards 2021: - Beste evenementenlocatie voor meer dan 750 deelnemers

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Faciliteiten

  • AV-mogelijkheden
  • AV-mogelijkheden (Voorkeursleveranciers)
  • Internettoegang
  • Meubilair (Voorkeursleveranciers)
  • Meubilair (Zelf meenemen)
  • Other decor
  • Other decor (Zelf meenemen)
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (buiten)
  • Ruimte (privé)
  • Tafellinnen (Voorkeursleveranciers)
  • Tafellinnen (Zelf meenemen)
  • Verlichting (Voorkeursleveranciers)

Alcohol en catering

  • Alcohol toegestaan
  • Catering ter plaatse
  • Keuken ter plaatse

Bereikbaarheid

De zeer gunstige centrale locatie van Evolution London zorgt voor gemakkelijke toegang tot meerdere transportroutes. De locatie ligt aan Queenstown Road in Battersea Park en is gemakkelijk bereikbaar vanaf de Londense metro via Battersea Power Station of Sloane Square, Victoria Main Line-station en met de bus en taxi.

Parkeerruimte

  • Parkeerruimte op straat
  • Parkeerruimte voor bus

Afstand vanaf vliegveld

  • 11 mijl van locatie

Vergaderruimte Evolution London

Totale vergaderruimte59.201 ft²
Vergaderzalen1
Max. aantal staplaatsen5.000
Max. aantal stoelen3.500
Ruimte (privé)5.500 ft²
Ruimte (buiten)3.056 ft²
Tentoonstellingsruimte5.500 ft²

Locatiekosten

Kostentype
Beschrijving
Valuta
Maximale straal
Minimum
Huurkosten zaal
Zaal huren
GBP
£ 35.000,00
£ 35.000,00

Plattegronden

Filters

Lokale attracties

Kinderdierentuin Battersea Park

Recreatie
Op 3 minutes afstand
Naast Evolution London ligt de Battersea Park Children's Zoo. De dierentuin legt de nadruk op natuurbehoud en toont een gevarieerde collectie van meer dan 100 diersoorten, variërend van apen tot stokstaartjes tot boerderijdieren. Ze bieden ook boeiende lezingen over dierenverzorgers en een scala aan interactieve evenementen die het hele jaar door plaatsvinden.
Kinderdierentuin Battersea Park
Battersea Park
Londen SW11 4NJ

Pear Tree Café

Recreatie
Op 8 minutes afstand
Naast het roeimeer in Battersea Park ligt het uitnodigende Pear Tree Cafe. Het café is dagelijks geopend van's ochtends tot's avonds en biedt een zorgvuldig samengesteld menu met gerechten in caféstijl. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen brunch of een gezellig koffie-uitje, de gezellige sfeer van de Pear Tree biedt de ideale setting. Van april tot september is er ook livemuziek op het terras, perfect voor een zomeravond.
Café aan het meer
Battersea Park
Londen SW11 4NJ

Elektriciteitscentrale van Battersea

Winkelen
Op 10 minutes afstand
De iconische Battersea Power Station, die op de monumentenlijst van klasse II* staat, is het nieuwste centrum van Londen om te winkelen en te ontspannen. Deze beroemde Londense bezienswaardigheid en omgeving zijn nieuw leven ingeblazen tot een toevluchtsoord voor zowel de lokale bevolking, bezoekers als inwoners om te genieten van meer dan 140 winkels, bars, eetgelegenheden, recreatiegebieden, uitgaansgelegenheden, parken en historische bezienswaardigheden.
Circus Road West
Negen iepen
Londen SW11 8DD

Battersea Park

Parkeren
Op 0 km afstand
Battersea Park is een groots Victoriaans park van 200 hectare. Het beschikt over een schilderachtig wandelpad langs de rivier, een uitgestrekt meer, talrijke opmerkelijke bomen, ecologische zones, speeltuinen voor kinderen, een kinderdierentuin, de Pump House-galerij, evenementenruimtes en sportvoorzieningen.
Battersea Park
Londen SW11 4NJ

Meer

Evolution London is een dynamische, speciaal gebouwde evenementenruimte. Het bevindt zich in het monumentale Battersea Park, dat op de monumentenlijst staat, en biedt een lege canvasomgeving met uitzonderlijke flexibiliteit en merkpotentieel. Met een totale oppervlakte van 5500 vierkante meter kan de locatie naar behoefte in aparte ruimtes worden verdeeld. Evolution London beschikt over een uitgebreide buitenruimte, waaronder het Deck en de Courtyard, die 3.056 vierkante meter beslaat en plaats biedt aan maximaal 3.000 gasten. Deze veelzijdige locatie is ideaal voor verschillende evenementen, zoals prijsuitreikingen, conferenties, diners, filmpremières, modeshows, productlanceringen, feesten, liefdadigheidsevenementen, tentoonstellingen, televisie-evenementen en zomerfeesten.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Voor- en naseizoen
Laagseizoen
May 27 – Jun 2
Jul 22 – Sep 1
Oct 28 – Nov 1

Annuleringsbeleid

Voor informatie over ons annuleringsbeleid kunt u hier onze algemene voorwaarden bekijken - https://www.evolutionlondon.com/terms-conditions/

Evenementsverzekering

Evenementsverzekering

Beperkingen voor faciliteiten

Catering aan huis via Moving Venue Productie in eigen beheer via Encore (Buy-outs zijn beschikbaar)

Extra informatie

Planners beschouwen Evolution London als een van de beste grote evenementenlocaties in Londen, niet alleen vanwege de flexibiliteit, maar ook vanwege de hoogwaardige technologie. Encore, onze exclusieve interne AV- en productiepartner, is sinds 2008 de technische leverancier van de locatie. Ze bieden uitgebreide creatieve technische productiediensten voor alle soorten evenementen, waaronder ontwerp, beeld, verlichting, geluid, video, decorontwerp en constructie, rigging en stroominstallatie. Moving Venue, sinds 1984 de interne cateringpartner van Evolution London, zorgt voor uitzonderlijke evenementervaringen. Onze interne cateraars stellen menu's op maat samen die zijn afgestemd op de stijl, het budget en de behoeften van uw evenement. Met een gepassioneerd, creatief team van chefs zorgen we ervoor dat gerechten waar uw gasten dol op zullen zijn, ongeacht uw wensen.

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?