Embassy Suites by Hilton Los Angeles International Airport North

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
9801 Airport Boulevard Los Angeles, CA 90045

Beoordelingen

Northstar
3
AAA
4

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Conciërgeservice
  • Internettoegang

Faciliteiten

  • Restaurant ter plaatse

Zakelijke dienstverlening

  • Businesscenter

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Tennisbanen
  • Whirlpool

Afstand vanaf vliegveld

  • 0.5 mijl van locatie

Vergaderruimte Embassy Suites by Hilton Los Angeles International Airport North

Totale vergaderruimte5.000 ft²
Vergaderzalen6
Grootste zaal2.485 ft²
Op één na grootste zaal1.664 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers222
Eenpersoons (1 bed)152
Tweepersoons (2 bedden)70
Suites202

Lokale attracties

Kunstmuseum van LA County

Museum
Op 9 mi. afstand
Met 100.000 voorwerpen uit de oudheid tot heden is het Los Angeles County Museum of Art (LACMA) het grootste kunstmuseum in het westen van de Verenigde Staten. LACMA, een museum van internationale allure en een essentieel onderdeel van Zuid-Californië, deelt zijn uitgebreide collecties via tentoonstellingen, openbare programma's en onderzoeksfaciliteiten die jaarlijks bijna een miljoen bezoekers trekken.
5905 Wilshire Blvd
Los Angeles, CA, US 90036

Loyola Marymount University

Universiteit
Op 2 mi. afstand
Loyola Marymount University, opgericht in 1911, is een vooraanstaande katholieke universiteit die geworteld is in de tradities van de jezuïeten en Marymount. Onze inschrijving omvat 5.667 studenten, 1.886 afgestudeerde studenten en 1.319 rechtenstudenten. Onze bluftopcampus van 142 hectare bevindt zich in West Los Angeles en werd onlangs opgenomen in „The Best 371 Colleges: 2010 Edition” Princeton Review, 2010.
1 LMU-schijf
Los Angeles, CA, US 90045

Getty Museum

Museum
Op 14 mi. afstand
Het J. Paul Getty Museum wil de kennis van de beeldende kunst vergroten en kritisch kijken bevorderen door kunstwerken van de hoogste kwaliteit te verzamelen, te bewaren, tentoon te stellen en te interpreteren. Om zijn missie te vervullen, blijft het museum zijn collectie ontwikkelen door aankopen en geschenken, en vult het zijn impact aan met speciale tentoonstellingen, publicaties, educatieve programma's die zijn ontwikkeld voor een breed publiek en een aanverwant programma voor podiumkunsten.
Getty Center Drive 1200
Los Angeles, CA, US 90049-1687

Meer

Embassy Suites Los Angeles-International Airport North is een luxe hotel met alleen suites in het hart van de stad, binnen vijf minuten en met een gratis pendeldienst van de luchthaven. Inchecken in onlangs gerenoveerde suites met twee kamers boordevol doordachte voorzieningen, zoals draadloze internettoegang en luxe dekmatrassen. Geniet van verse Californische gerechten bij uw gratis ontbijt op bestelling en bij de receptie van de manager. Verfris uzelf met een duik in ons binnenzwembad of blijf actief in onze ultramoderne fitnessruimte. Elk evenement dat in onze elegante feestzaal wordt gehouden, wordt behandeld als ons enige evenement, geholpen door ons spectaculaire cateringteam en geavanceerde technologie. Of u nu kiest voor een potje biljart in onze lounge of een rondleiding door de omliggende stad, wij bieden alles wat nodig is voor een onvergetelijk verblijf.

Extra informatie

Embassy Suites Los Angeles-International Airport North biedt meer dan 4000 vierkante meter aan veelzijdige evenementenruimte. Organiseer een conferentie in de Pacific Ballroom van 2.547 vierkante meter, die plaats biedt aan maximaal 220 gasten. Of plan een trainingssessie in de Catalina Ballroom van 1.658 vierkante meter. Onze VIP Boardroom is de perfecte plek om klanten te ontvangen of een intieme trainingssessie te organiseren. Ons hotel is gespecialiseerd in kleine bijeenkomsten en biedt individuele aandacht voor elke groep, vergezeld van de voorzieningen die gewoonlijk gereserveerd zijn voor grootschalige conferenties. Geniet van uitgebreide catering, geavanceerde technologie en ongeëvenaarde diensten voor evenementenplanning — alles tot uw beschikking van begin tot eind. Voeg daar onze gunstige locatie en beeldschone setting aan toe en je hebt alle ingrediënten voor succes.

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?